QUEEN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

B0B0
Nem értek egyet! 😊 A közönség kell! 😊)

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

larrylurex
Nem értem, miért nem ez lett a hivatalos video. Sokkal jobb.

Jones Nedved
uHH én is szívesen mennék a várva-várt koncertre....de a pénzek...nem kis hazánkba szabták ki ezeket a horribilis árakat. Már 2005-ben sem számítottak "valami olcsóaknak"...de azé' akkor elmentem, nem szabadott kihagynom! <#worship>

\"A valóság fantáziadúsabb, mint az álmok....\" - Christoforo Colombo

Jones Nedved
Prince Of Persia <#wink>

Láttátok már?

\"A valóság fantáziadúsabb, mint az álmok....\" - Christoforo Colombo

larrylurex
Hú. Egy jó nagy mászkálást spóroltál meg nekem.😊

De ha megmondod, hogy olyan nagy gyerekekkel mész, mint pl. Bobo, akkor lehet hogy elengednek. 😊
Mondjuk, ha az ország másik végében laksz, akkor érthetõ, hogy nem engednek el.

Jegyet azt hiszem csak a Budapest, Károly krt. 9. központban lehet venni, hiába írják a Ticketpro honlapon, hogy egyéb jegyirodákban is. Legalábbis én nem kaptam ott, ahol elõször néztem.

B0B0
Na és te? Téged elengednek?

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

McGrady
Boldog szülinapot! :-)

Kuss!-magyarázta.

B0B0
Akkor boldog szülinapot! 😊

Pesti vagy?

Ma vagyok 15 éves😊Ettõl függetlenül nem hiszem, hogy a szüleim elengednének...mondjuk, megértem õket, bármennyire is búslakodom😞Majd Ti beszámoltok😊
13

Bõvebben a jegyvásárlásról: #7701
Így néz ki a jegy (nem az enyém).

larrylurex
Én is olyanra pályázok. 11?

B0B0
Mennyiért?

Tegnap megvettem, álló jegyet.

B0B0
Te már megvetted?

B0B0
Filózok rajta, többen is oltanak itt, hogy manjek velük 😊

Annyira nem új, már #7723-ban is írtam. 😊

Van már jegyed?

B0B0

B0B0
Nekem errõl mindig az jut eszembe, hogy ha megnézzük a régi nagy bandákat akkor mindig találunk 1 (esetleg 2) húzóembert, aki a slágereket szállítja és annyi:

AC/DC - Angus Young
Blondie - Chris Stein
Guns N Roses - Izzy Stradlin
Genesis - Peter Gabriel
Beatles - Lennon+McCartney
Stones - Jagger+Richards

Azért szavaztam egyet Roger-re...A szavazásokból (már amelyik lezárult😊 is látszik, hogy milyen is (volt) a Queen...4 fantasztikus zenész összeállt, és íme!!!
B0B0
Mi a fene. Itt éjjel nappal mennek a szavazások?? 😊

larrylurex
A BohRhap a legtöbb szavazattal bekerült a "best 5 rock songs" kategóriába, ami egyben végeredmény is. Roger második a "best rock drummers" versenyben, de Neil Peart eléggé favoritnak tûnik. Nagyon tud a csóka.

Egyebként is nagyobb visszhangja lenne a médiában.Tényleg elképesztõ, hogy ilyenre képes egy velünk egy bolygón élõ elem!>😞
larrylurex
Így legalább sokáig fog élni😊

B0B0
Hozzám még nem jutott el, de ha el is jutott volna, nem hinném, hogy egybõl bedõlne az ember neki

Valamin hü**e f@&**** elterjesztette a neten, hogy Brian meghalt, de ne dõljetek be neki, mindenki msradjon nyugodt, lélegezzetek mMAY-eket, én is azt teszem, a hír NEM igaz!!! Csak szólok, hogy Ti ne kapjatok szívrohamot, mint ahogy én tettem....Hihetetlen, hogy egyes emberek mikre képesek... <#falbav><#violent><#boxer>
larrylurex
2005-ben is egy-két hónappal a koncert elõtt jelentek meg a plakátok az utcán. Nem kell parázni. Errefelé így mennek a dolgok.

B0B0
Nem ezért volt a kérdõjel, hanem azért, hogy miért válasz volt?

Ha 2 hét múlva lenne a turné, mindenhol telt házzal menne a koncert, de a budapesti idõpontot meg törölnék.

B0B0
??

B0B0

Ezt régóta tudjuk: szept. 1.
Még azt is lehet tudni, hogy lesz rajta egy feldolgozás.

B0B0
Már csak az a kérdés, mikor hozzák ki az albumot

larrylurex
Olyan mint a C-lebrity. Pár másodperc alapján. Mondjuk, az nem baj.

Ebben a rádióreklámban van egy rövid részlet még egy új dalból. A hangzása nem rossz.

larrylurex
Természetesen 1992-re gondolok, nem a komplett The Who és Led Zep karrierre, amikor cicanadrág-válltömés kombóról beszélek.

larrylurex
Az még ilyen kor volt. A cicanadrág, válltömés kései virágzása. Amúgy Roger Daltrey-nál nekem csak az a kérdés merült fel, hogy vajon hányszor csûrte fejbe Pete Townsendet a pörgõ mikrofonnal pályájuk alatt? Pete is szokott kalimpálni, de az nem olyan veszélyes.😊

Igen, GM joggal mondhatta ezt, tényleg jó volt.Mindegy, nekem nem jött be a két "kliens", és kész.Az elsõ benyomásom padig mély nyomot hagy õket illetõen...
B0B0
Ezt kissé túlzott kritikának tartom, õk se akkor kezdték, mitöbb régebben, mint Freddie, úgyhogy ez véleményem szerint alaptalan. Az általunk egyik legjobbnak vélt George Michael mondta pl., hogy az az est volt pályafutása csúcsa, mégsem volt vele semmi gond.

Nekem az az érzésem, miközben nézem õket, hogy sem Roger Daltrey, sem Robert Plant nem tudja eldönteni, hogy most fiú-e vagy lány...mintha azért nem menne nekik, mert ezen filóznak: Miért nem a szoknyácskámat vettem ma föl???
Igen, George Michael télleg remekelt.Jó látni, hogy John "még" a színpadon volt...Visszasírom...nálam Õ a favorit...
B0B0
Osztom (bár nálam holtversenyes Lisa Stansfielddel) 😊

deacky
Szerintem George Michael volt a legjobb.

B0B0
Szerintem nem kínlódott, neki egyszerûen ez a stílusa. Aki szerintem igencsak kínlódott az Roger Daltrey (The Who) volt.

larrylurex
Nekem az emlékkoncerten Robert Plant volt furcsa. Az Innuendo egy hatalmas kínlódás volt a részérõl, pedig õ állítólag tud énekelni... Persze lehet, hogy valami baja volt.

B0B0
Én nem mondtam, nem kedvelem. Számomra teljesen közömbös.

Jó, én sem kedvelem annyira Eltont, de szimpatikus volt, hogy nem pont úgy énekelte, ahogy Freddie.Ugyanúgy én is el tudnám dúdolni...na jó, talán ez túlzás...:😊)
B0B0
Nekem Elton John elõadása sem tetszett. Ott jött ki igazán, hogy mennyire behatároltak a képességei éneklés terén

larrylurex
Õ a Paul Rodgers a Queen + Paul Rodgers-bõl.😊 Épp ez a lényeg.