9010

• highlander15
    Nekem azért tetszik,mert nemcsak Freddieről ír,hanem az együttes többi tagjáról is,és róluk is részletesen,pl.:hogy Brian rosszul lett koncert közben egy piszkos tűtől,amivel védőoltást kapott és kórházba került.A Rick Sky könyv mennyire hiteles:
  • B0B0
    Kissé elfogult Freddie javára és van is benne 1-2 apróbb hiba, de történeti és esemény szempontból a legrészletesebb
  • highlander15
    A Borotvaélen mennyire hiteles?
  • B0B0
    Hát azt kell, hogy mondjam, hogy az ilyen "ponyvaregény-alakú" könyvek közül a Borotvaélen a legjobb, a többi felejthető. Van mégegy nagyalakú Queen-könyv, na az még nagyon jó. Csakhát azt szinte lehetetlen megszerezni.
  • highlander15
    Milyen könyvet,könyveket érdemes elolvasni Freddie-ről vagy a Queen-ről?Én eddig csak David Bret-től a Borotvaélen-t olvastam,az elég jó volt.
  • B0B0
    Hááát, ízlés dolga. Nekem őszintén szólva nem tetszett. Sok információ van benne, de nem mind igaz.
  • highlander15
    Érdemes elolvasni Rick Sky Freddie Mercury élete c. könyvét?Kivetten a könyvtrából de még nem kezdtem el!
  • mozso3
    Ja, tényleg!!!Köszike, hogy szóltál...:)
    Nagy vonalakban azt, amiről itt is szó volt.: hogy mi alapján ítélik hitelesnek a hírt, meg egy-két apró-cseprő tényre hívtam fel a figyelmüket, pl. hogy a Love of my life-et Freddie írta, nem Brian, ő meg, mint tudjuk, hát...igen...sajna:)
  • larrylurex
    Mit írtál? (Nagy vonalakban. Amúgy megnyerted a 8000.-et...!)
  • B0B0
    Semmi eredménye sem lesz, hacsak nem annyi, hogy rülnek, hogy van mégegy olvasójuk :)
  • mozso3
    Tegnap írtam egy tuti kis levelet a story-nak (ne nézzetek hülyének:).Ma kaptam egy választ, hogy "levelét továbbítottam a magazin szerkesztőségének, ha tartalommal kapcsolatos üzenete van, kérem, legközelebb a ....hu-ra írjon...".Szegény nőci!Bocsánatot kértem, amiért (kissé arrogánsra sikerült) levelemet neki írtam, mert kidarült, hogy ő a honlap karbantartója...:)dehát az ő címe volt ott...Mindegy, " megcselekedtem, mit megkövetelt a haza"!
  • mozso3
    Jaja, én már nyugdíjasnak számítok...:)Ma 2 boltban voltam, az egyikben a Somebody to love ment (G. Michaellel), a másikban a Wo Whants to live forever...Mind2 rádióból...Olyan jó érzés volt!:)
  • mozso3
    Információid a legtökéletessebbek!!!:)
  • highlander15
    Üdv újra!

Két kéréssel fordulok hozzátok(fontos lenne).Kellene a Princes of the universe Hegylakóban hallható verziója,és ha valakinek megvan a Hegylakó 1-nek az a szinkronos verziója,amelyikben Kautzky Armand a hangja Connornak,kérem írjon privátban!

Hehe:-)Én is mikor megláttam a Story címplapot az újságárúsnál,majdnem hanyattestem,mondtam is a haveromnak,hogy Brian azt se tudja ki az a Zalatnay Saci.Szerintem ezt csak álmodhatta,hogy Brian feleségül akarja venni!Briannak több esze van annál,hogy egy lecsúszott,ráadásul börtönviselt magyar énekesnőt feleségül vegyen,meg legjobb tudomásom szerint van családja.
  • B0B0
    Ez a jóban vannak kimerül annyiban, hogy kb. beszélgettek 3-szor. Ennyi. :)
  • B0B0
    Hány éves vagy? 15? ÁÁ, nincs esélye egy ilyen veteránnak mint te! :D
  • larrylurex
    Brian és Zalatnay tényleg jóban vannak egyébként, és ahogy én Briant ismerem nem is fog ezen az egészen problémázni.Az mondjuk egy másik kérdés, hogy amikor Cini néni Londonba megy, valószínűleg nem fog Anita Dobsonnal közösen főzőcskézni vasárnap délelőtt...
  • mozso3
    Meg Brian-nek jobb humora van, mint hogy egy ilyen repedtsarkú *** feltűnést kelteni próbáló szánalmas igyekvéseire reagáljon.Ettől függetlenül szívesen elolvasnám (majd ha lesz ilyen) a "válaszlevelét": "bocsi szívem, de hogy is hívnak???Mary?Nem...Juliette...mindegy, asszem egy kicsikét félreértettél...Nem vagyok egyedülálló, családom van, karrierem, te meg egy olcsó *** vagy, nem is értem , miről beszélsz...Üdv: Mr. May"
  • mozso3
    Jó jó.Én sem hiszem el, csak belegondoltam, én is címlapsztori lennék-e, ha bejelenteném, hogy Michael Jackson feleségül fog venni, de igaziból ezt rajtam kívül senki (ő sem:) tudja, de majd 4 hónap múlva, ha errefelé turnézik, megkéri majd a kezem...
  • B0B0
    Nehogy már felhúzd magad ilyeneken! Említésre sem éltóak ezek a szennylapok! Aki olvassa, azt minősíti is!
  • mozso3
    ÚRISTEN!!!Leküzdve az első dührohamomat józan ésszel gondoltam végig, és megnyugodtam...De milyen egy utolsó, büdös ribanc!!!
    Amúgy a Love of my live-t Freddie írta, nem Brian, és kétlem, hogy "cinikének" címezte...És az a sok "..büszkék vagyunk rád..."stb.Hát én baromira nem vagyok büszke, mit ne mondjak!!!
  • B0B0
    Jó persze, egykutya mindkettő :)
  • iroszob
    Azért ne lepődj meg, ha a tv2-nek is eladja magát ugynezzel a mesével. :)
  • B0B0
    RTLklub=StoryTV (vagy BEST TV, vagy BLIKK TV))
  • iroszob
    Még erősebb idegzetűeknek; vizuálisan ugyanez.
    Lesz nagy pofáraesés Londonban.
  • B0B0
    Hát nem is tejcsárda! :D
  • larrylurex
    Szerintem a inkább a Lipótra, de az már nincs. Szilikoncsárda...:)
  • B0B0
    Briant ismerve úgy beperelné ezt a szennylapot, hogy megszűnne. A szilikoncsárda meg mehetne vissza a börtönbe, úgyis ismerős már arrafele.
  • Ági89
    ja, erről van szó. azért kíváncsi vagyok, mi lenne, ha ezt valaki lefordítaná angolra és elküldené Brian-nek
  • B0B0
    Szerintem ezeket az újságokat úgysem veszi senki sem komolyan, csak a 80 év felettiek, úgyhogy... :)
  • highlander15
    Ja,ez benn a mostani storyban is,szerintem akkora egy baromság!
  • B0B0
    Az első kurva jó! Szétröhögtem magam a piros kommenteken :DDD
  • grizzly21
    az ilyeneket nem kellene beperelni? Ez mar nekem kicsit sokk
  • larrylurex
    Hogy fokozzam a hülyeséget(erős idegzetűeknek):
    Ökörség.
    Marhaság.
  • larrylurex
    Ha az újság írja, akkor biztos igaz.
  • B0B0
    Hát elég gyenge lett
  • deacky #7974
    Vicc!!
  • B0B0
    Hi!

Ahogy Larrylurex mondja, de még annyi plusz, hogy hivatalosan a videoklipekhez készültwk a rövidebb verziók (Hammer To Fall, I Wan't It All, One Vision, Who Wan't To Live Forever), de amikor összerakták a Greatest Hits II-t, rá kellett döbbenniük, hogy a 80 perces CD kiadványra csak akkor fog kiférni mind a 17 rá szánt dal, ha ezeket a kurtításokat rakják be. :)
  • B0B0
    Hát erre csak annyit, hogy egy cimborámat idézem:

"Feltettem egy AC/DC lemezt és már ment fél órája, amikor rádöbbentem, hogy mintha ugyanazt a számot hallgatnám egyfolytában..."
  • larrylurex
    Az albumverziókban mindkettőnél hosszabb a gitárszóló, míg a kislemezre kivágtak belőle egy keveset.