QUEEN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

B0B0
A az egyik témacsoportra rákattintasz és a kijövõ lista alján van a link

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Valamelyik könyv szerint rengeteg újságíró kísérte el a Queent Budapestre. A koncert másnapján arról számoltak be, hogy Freddie kifejezetten visszafogottan viselkedett. 😊

Jones Nedved
Freddie éppen ezzel az elõadásmódjával "milliókat babonázott meg világszerte, férfiakat és nõket egyaránt..."<#felkialtas>

\"A valóság fantáziadúsabb, mint az álmok....\" - Christoforo Colombo

Jones Nedved
Freddie elõadásmódja és kisugárzása csak keveseket hagyott hidegen, közömbösen. Voltak/vannak akik visszatszítónak érezték/érzik a vele kapcsolatos külsõségeket, illetve Õ magát sem tartották "jó pasinak", avagy éppen szöges ellentétben bámulatosnak tarották. Mindamellett a szélsõségek ellenére el kellett ismerniük zseniális mûvészetét.

\"A valóság fantáziadúsabb, mint az álmok....\" - Christoforo Colombo

Én megértelek...😊Eleinte én is csak a zenét hallottam, aztán teljesen megütközve néztem végig az elsõ (budapesti😊 koncertet, amit láttam.Szüleim elõtt is mentegetõztem, hogy hát izé..., de õk teljesen normálisan vették, meg hogy attól még jó zenét csinál, és hogy klassz showman.
Láttad az Igazából szerelmet???Abban eszméletlen jó és nagy színészek (Emma Thompson, Colin Firth, ((Keira Knightly,)) Rowan Atkinson stb.)játszanak, de egyik sem fõszerepet.Abban nincs is fõszereplõ, és mégis, ezért olyan zseniális a film! Nortonhoz sztem még illene is a szerep...😊
Ági89
Jah, meg a sok por amit koncert elõtt beszívott <#buck>

~\"Nem szeretem, hogy a fogaim előreállnak. Ettől eltekintve tökéletes vagyok\" Freddie ~Helyesen: Romani ite domum! :) ~Skide godt! {Piszok jó! :)}

Figyuzz! Hogyan lehet elindítani egy új topicot??
B0B0
Ez így van

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Amúgy meg nem is Freddie-re mondtam, hogy majom, hanem arra a srácra aki utánozta... És még annyit, hogy lehet, hogy baromi sok volt az amit Freddie csinált, de biztos vagyok benne, hogy ez neki belülrõl jött, és nem játszotta meg magát. Egyszerûen olyan extázisba került a színpadon, hogy csinált, amit csinált...
B0B0
Egy szóval sem mondtam, hogy átlagos. Sõt! Csak benne az volt a nagy, hogy mindezt mindig stílusosan tudta csinálni

Bocsánat! Én nem pejoratívan értettem ezt.. De valljuk be nem túl átlagos, ahogy viselkedett, mozgott és ahogy néha (sokszor) kinézett...
B0B0
Ajjaj, ez a majom kifejezés itt a többségnek szentségtörés! Freddie-t nem hasonlítanám a majom elõadókhoz (mint pl. Robbie Williams vagy Axl Rose), õ egy showman volt, mindig célzottan viselkedett, mert a kisujjában volt az, hogyan kell a közönséget egybõl feltüzelni.

Hehe... Én meg csak a zenéjüket ismertem nagyon sokáig, meg tudtam hogy néz ki Freddie, de nem nagyon emlékszem sem klippre sem koncertre amit láttam volna. Aztán ismerõsök által alakított Queen tribute "koncerteken" voltam, ami kb arról szólt, hogy összeszedtek néhány ismert Queen nótát, összevágták, és megkoreografáltak egy koncertet, de sem a zenét sem az éneket nem õk csinálák, csak a mozgást, a jelmezt meg ilyeneket... A Freddie-t "alakító" srác borzasztóan hasonlított.. Olyanokat röhögtem, mert úgy ugrált össze-vissza a színpadon, mint egy majom.. <#beka2> Aztán (akkor még együtt voltam ezzel a bizonyos exemmel) letöltöttem a Budapesti koncertet valahonnan, és belenéztem, és akkor döbbentem rá, hogy a srácok nem túlozták el az ökörkötést... Freddie tényleg eléggé meglepõ és feltûnõ és érdekes jelenség a színpadon 😄 Remélem nagyjából érthetõen írtam le kis történetemet.. Mindenesetre attól, hogy milyen majom az énekes, attól még a dalaik nagyon jók...
B0B0
Hát ja

Milyen film??? Milyen szerep??
grizzly21
Edward Norton nagyobb szinesz ennel a szerepnel😊

Jesszusom!!!Bocsi mindenkinek, nem pont így gondoltam beszúrni, de így sikerült...na, õ az...😊
Tegnap láttam egy filmet, amiben szerepelt Edward Norton.Ha tényleg kreálnának egy Freddie-s filmet,és szerepelne benne John sztem õ elég jó lenne...ne lõjetek le ezért, de ahogy megláttam, párhuzamot vontam közte és John között😊
Köszike!!!
B0B0
Akkori?? Pont az a japán koncert az, ami nem turné volt, hanem csak egy alkalom

larrylurex
Az akkori japán koncertek elég rosszak voltak. Szintetizátor az egész, meg kábé csak Spike Edney van a topon.

B0B0

Az utóbbi 2 héten megnéztem a live in japan 85-öt, meg a live at wembley-t (asszem '86).Wembley rohatt jó, Japán annyira nem tetszett.Az I' want to break free elég...hm...gázos😊
Bocsi, nem tudom, hogy kell hivatkozni itt a youtube-ra, de érdemes megnézni...az egyik nézõ gazdagabb lett egy mûcicivel, ráadásul nem is akárkiével😊
Hali!
Az én apukám megjegyezte egyszer, hogy milyen kár, hogy '86-ban nem ismerte a Queen zsenialitását, mert így utólag biztos elment volna...olyan idegesítõ!!!😊Õ legalább élt akkor, elmehetett volna.
B0B0
😄DDDDD

larrylurex
Már ezért érdemes volt vele járni!😊

Ági89
Az anyukám kb 20 éves koráig szerette a Queent, azután utálta meg miután lett tv-jük, mert addig csak kazin hallgatta... <#buck>

~\"Nem szeretem, hogy a fogaim előreállnak. Ettől eltekintve tökéletes vagyok\" Freddie ~Helyesen: Romani ite domum! :) ~Skide godt! {Piszok jó! :)}

Az mondjuk tény, hogy elég különleges egy fickó <#beka2>
B0B0
Hát ez jó kérdés. Az elsõ pont, hogy rosszul lesz Freddietõl. Undorítónak találja.

Na de miért? Szerintem tök jó zenét játszanak.
B0B0
Üdv, hát én küzdhetnék idõtlen idõkig a pici feleségemmel, akkor sem szeretné meg szerintem 😊

Sziasztok!
Nem olyan régen kezdtem el elõnyben részesíteni Queen-t. A zenéjüket már ismertem hellyel közzel, de nem sûrûn hallgattam magamtõ. Igazából az exem szerettette meg velem.. <#vigyor3>
B0B0
"Miért, mit õriznek ott, King Kong-ot?" 😊)

Ági89
Kiestél! Ezt már nem a Jeff Goldblum mondta 😄 Emiatt "öt-hat darabban fogsz jönni" a Queen koncertre! 😄

B0B0
"Hogy én ezt mennyire útálom!" 😊))

Ági89
Nekem az a kedvencem amikor belenéz a cruiser kamerájába, miután a T-rex sem akar megmutatkozni és azt mondja "Azért esetleg elõfordulhat, hogy netalántán még dinoszauruszokat is látunk?" =)

B0B0
Ha tényleg elkészül a film, akkor nehogy ezt mondjam az elején:
"Hûha! Mindig így kezdõdik, aztán majd jön a sikítás meg a kiabálás." 😊)

McGrady
de helyes :-D

Kuss!-magyarázta.

B0B0
Na így már nem igaz! 😉

McGrady
hah!
"Utálom, hogy mindig igazam van" 😊

Kuss!-magyarázta.

B0B0
Akkor most idézhetném Ian Malcolmot:
"Útálom, hogy igazam van" 😊

larrylurex
Idõnként megnézem, hátha van valami új, de semmi. Gyanítom, hogy vagy behalt a projekt, vagy nem is volt. Lehet, hogy igazad volt, és csak az új lemez elõtt akartak valami hírverést.

B0B0
Tud valaki valamit a Freddie Mercury filmrõl. Nagyon nagy a csönd már lassan egy éve.

larrylurex
Vicces.

deacky
B0B0
Számomra a Friends Will Be Friends klipp (amolyan második We Are The Champions) is nagy kedvenc

B0B0
😄DD (kevés) 😊

larrylurex
A második refréntõl õk is ott vannak.😊