9010

• mozso3
    Im going slightly mad
    Igen, Freddie szegény nem a legjobb benne, de annyira érezni, hogy milyen összetartó, egymásban bízó és egymást segítő 4 ember "szerepel" benne.Tudták, hogy mi lesz Freddie "sorsa", és mintha ettől kijózanodnának.Szóval, ezt is jelölném.
    Holnap 10 napra megyek tengerre, úgyhogy addig is jó Fórumozást!!!
  • Mona Mercury
    Ja és ingyé van!!!

http://www.showtimebudapest.hu/event_details.php?eid=271
  • Mona Mercury
    Sziasztok!

Ki jön SANTANA koncertre???

BOBO?

Naaaa, gyereee.. :)

Én és a Queen-es barátaim szombaton 19 óra körül talizunk a Rock Randevúban a Hunyadi téren és onnan mászunk át a Hősök terére.. :)
    Aki tervezi, hogy jön az szójjón!!!

Helló!
  • Jones Nedved
    Egy kis móka!

Freddie Mercury & John Lennon 1971
  • B0B0
    Szép :)
  • highlander15

Freddie hangterjedelme:-)
  • B0B0
    Erről én mindig csak olvastam, de valahogy sosem akartam elhinni, hogy igaz :)
  • iroszob
    Egyelőre érjétek be ennyivel. Csak mert én nem ismertem.
  • B0B0
    Na és a többiek??? Vannak még, akik nem dobtak be videjót.
  • B0B0
    Jaaa, hogy arra célzol. Hát páran biztos anyáznak ezért neki :DD
  • larrylurex
    Nézd végig, milyen videókat töltött fel! Tele van nyalánkságokkal.
  • B0B0
    Csak megvett (vagy letöltött egy dupla albumot :))
  • larrylurex
    Hú, de sok embert fogok elüldözni ezután egy-egy bulin...:) DaveRFuller meg egy aranybánya.
  • B0B0
    Most jövök én! :)

Egy rakat karaoke video, eredetei zenével, énekhang nélkül!!!
  • Ági89
    Az abszolut kedvenc :P Calling all girls
  • highlander15
    The Great Pretender

Nem tudom,hogy ezt (az eredeti) változatot ismeritek-e,de remélem hogy tetszik.
  • B0B0
    Sajna nekem ezekről a Queen Rocks-os videókról mindig csak az jut eszembe, hogy próbáltak valamit összollózni a régi időkből, amikor Freddie még élt :(
  • B0B0
    Fúúú, ez nagyon faja, szíven találtál vele :)
  • mozso3
    Azért, mert szerintem zseniálisan van összevágva, és amolyan "kulisszák mögötti titkok" is vannak benne:)
  • mozso3
    Tear it up
  • larrylurex
    My Melancholy Blues
  • deacky #8069
    Save Me
  • highlander15
    Az jó lenne,mert elég sok számnak nem hallottam az extended verzióit:-)
  • B0B0
    =)
  • iroszob
    Persze, de ilyen kiadványból 50 CD-set is össze tudok állítani.
  • highlander15
    Ismeri valaki a Royal Rarities c. kiadványt?3 CD-s,és leginkább instrumentális valamint extended verziói vannak rajta az ismertebb Queen számoknak.
  • highlander15
    A Scandal szerintem extra,mert még nem hallottam az extended verziót klippel együtt.
  • highlander15
    Most jön egy erőteljes:-)

Scandal

Brighton Rock Live

Ez elég jó koncert lehetett:-)
  • larrylurex
    A jövő héten leállamvizsgázok, aztán összedobom. Már olyan összeesküvés-elméletet találtam ki, hogy majdnem én is elhiszem...:)))
  • B0B0
    A These are the days of our lives a kedvenced??? Hmm, akkor ebben egyezünk :)
  • highlander15
    These are the days of our lives

Az egyik kedvenc,de itt másik,ami nagyon bejön:
    Mother Love

Nagyon szeretem a Queentől az erőteljes és az érzelmes nótákat egyaránt,az utóbbiból ez a két kedvencem!
  • B0B0
    Emberek!!!

Tudom, volt már ilyen, de azóta sok új taggal bővültünk. :) Ezért újra tegyük meg:
    Mindenki linkeljen egy videót a youtuberól (vagy indavideoról, dailymotionról, stb...) ami neki a leginkább tetszik. Kíváncsi vagyok, ki milyen csemegét talál. ;)

Jöjjenek hát a klip-csemegék! :)
  • B0B0
    T még mindig lógsz a Greatest Hits koncept-történetével!!! :DDDD
  • B0B0
    Nem biztos
  • larrylurex
    Világos, de a fasisztázás nem ennek a kritikának a sajátja, csak a RS cikkre utalt. Az mondjuk más kérdés, hogy nem magyarázta meg, így aki nem ismeri a sztorit, nem érti.
  • B0B0
    Mellesleg a Pain Is So Close To Pleasure nálam a is a 3 legrosszabb Queen dal között van...
  • B0B0
    Nézd! Szerintem a világ legnagyobb baromsága az, hogy egy olyasvalakit lefasiztáznak, akinek legnagyobb példaképe a félvér Hendrix volt és maga is bevándorló. Ha egy kicsit is műveltebb lenne zeneileg, akkor tudhatná, hogy a punkellenesség a Queen esetében kizárólag műfaji, az egyszerűség és üresség elleni vélemény-nyilvánítás.
  • highlander15
    Azt még elfelejtettem,hogy a Vasmadarakban nem a Keep passing the open windows van a One Vision helyett?
  • highlander15
    A One year of love szerintem nagyon jó szám,a Pain is so close to pleasure annyira nem tetszik.A Kind of Magic akkor is az együttes egyik legjobb albuma.Az egész lemezről a Gimme the prize a kedvencem,naponta többször is meghallgatom.
    A Rolling Stone meg könnyen változtatja a véleményét,mert Freddie halála után majdnem az egekig magasztalta az együttest...
  • larrylurex
    Szerintem nem kontár, sőt. Van benne néhány tévedés, de alapvetően látszik, hogy az író foglalkozott a dologgal. A PisCtP és a OYoL esetében pedig egy kicsit az én szívemből is szólt...