QUEEN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy kis unikum, 1986-ból !
Már ivás el?tt rettegni a másnaptól : az nem félelem, csak tapasztalat !
~\"Nem szeretem, hogy a fogaim előreállnak. Ettől eltekintve tökéletes vagyok\" Freddie ~Helyesen: Romani ite domum! :) ~Skide godt! {Piszok jó! :)}
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
Sztem a Queen-nek van a legtöbb híres, ismert száma.Több, mint pl. a Beatles-nek.Talán, mert olyan soxínû a zenéjük😊
Elõször délután ment valami összefogalaló a Barca focicsapatáról és azalatt ment, majd este kint a vizilabda döntõben jópárszor eljátszották a meccs elõtt, majd a nagyszünetben is. És amikor bajnokok lettünk, akkor 3000 ember énekelte a We Are The Champions-t? Kell ennél több?? 😊)
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
~\"Nem szeretem, hogy a fogaim előreállnak. Ettől eltekintve tökéletes vagyok\" Freddie ~Helyesen: Romani ite domum! :) ~Skide godt! {Piszok jó! :)}
Utolsó információm szerint somebody to love a film munkacíme, és elkészült a szövegkönyv egy változata is.
Akarsz egy viccet hallani, amitől úgy nevetsz, hogy leesik a cicid? Ja, már hallottad?
Mellesleg most nézem, hogy szerintem májusban bizony meglesz a 8000! 😊
Keresés a témában, vagy ugrás sorszámra:
mezõbe írd be, hogy #1 és mehet. De a fejlécben is visszamehetsz régebbi dáumokra

a Pely gyereket en sem nagyon csipem, valahogy "nem jon at" 😊
Hallottam már Pélytõl a DSMN-t, az jó volt, de a tegnapi nem.
Stevie Riks videóit ismertem, kár hogy nem értem az angolt, de így is van min röhögni.
A Queen sztori Stevie Riks módra:
1. rész
2. rész
Stevie mindenkit parodizál Lennontól Jaggeren át Bowie-t érintve egészen a Gallagher testvérekig(ez utóbbin porrá röhögtem magam), szóval érdemes végig nézni a videóit, már csak azért is, mert Freddie erõsen visszatérõ szereplõ.😊
Stevie videói
Az m1-en most volt egy mûsor, Pély Barna "énekelte" az IWTBF-t. "csináljuk a fesztivált" vagy valami ilyesmi a mûsor címe, lehet hogy korábban is hangott már el Queen dal ebben. Szerencsére csak az összefoglalót láttam, az is elég volt belõle.