QUEEN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

220 Ft-ért talán megtudnám venni...😊Persze, akkor ez még elég sokk volt...A nagybátyám, mint egyetemista résztvett a színpad építésében.Elég jóképû srác volt, és ezt Freddie is kiszúrta...megpróbálta megkörnyékezni- sikertelenül...(mármint Freddie a nagybátyámat😊.Hát, ennyi a családi vonatkozásom😊
bigivan
Szevasztok !

Egy kis unikum, 1986-ból !

Már ivás el?tt rettegni a másnaptól : az nem félelem, csak tapasztalat !

Freddie.
viccesen énekel...ha lehet éneklésnek nevezni...😊
Ági89
WALK OOON!!!!!!! Hajrá Liverpool!!!!! 😄

~\"Nem szeretem, hogy a fogaim előreállnak. Ettől eltekintve tökéletes vagyok\" Freddie ~Helyesen: Romani ite domum! :) ~Skide godt! {Piszok jó! :)}

grizzly21
hajra Arsenal😊)

B0B0
Egykutya, az angol focit úgy ahogy van utálom 😊 Magyarán a BL számomra érdektelen egy ideje már

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Hajrá Barca!Vagyis hajrá Barca volt...Most inkább a Chelsea-nek szurkolok (bocsi Larry😊!
Én a tv2-t nézve (=mûvelõdve😊 hallottam a WWTL Forever-t, meg a Kind Of Magic-ot.Olyan jó érzés volt!
Sztem a Queen-nek van a legtöbb híres, ismert száma.Több, mint pl. a Beatles-nek.Talán, mert olyan soxínû a zenéjük😊
larrylurex
Mondjuk az, hogy kiderüljön, mégsem a Chelsea jutott be a BL döntõbe, hanem a Liverpool.

B0B0
Rövid idõn belül kétszer hallottam a Barcelonát! 😊

Elõször délután ment valami összefogalaló a Barca focicsapatáról és azalatt ment, majd este kint a vizilabda döntõben jópárszor eljátszották a meccs elõtt, majd a nagyszünetben is. És amikor bajnokok lettünk, akkor 3000 ember énekelte a We Are The Champions-t? Kell ennél több?? 😊)

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Rosszul összesítettek. Valójában õket illeti a "legjobb album" cím. 😊

larrylurex
A 8. és a 45. miért ugyanaz? Pláne, hogy az általam minõsíteni nem kívánt Girls Aloud...

B0B0
A minõség/mennyiség tipikus példája! 😊

Na ja, de nehéz olyan formációkkal (pl. Take that) versenyezni, akiknek ilyen rengeteg albuma megjelent. 😊

Ági89
meg a 36. 😛

~\"Nem szeretem, hogy a fogaim előreállnak. Ettől eltekintve tökéletes vagyok\" Freddie ~Helyesen: Romani ite domum! :) ~Skide godt! {Piszok jó! :)}

B0B0
Elléggé széngyenteljes a lista többi szereplõje 😊

deacky
Greatest Albums: 11. és 17. Queen

:S
B0B0
Szerintem nem, de lehet, hogy nincs igazam

Csak a saját hozzászólásaimat ki tudom keresni??
B0B0
Húú de szeretem ezt a dalt, örülnék, ha nem dolgoznák föl

Biztos tudjátok, de Roger szerint az új album az összes Queen albumnál rockosabb lesz. Aminek én nagyon örülök. 😊 Nem lesz rajta az albumon, de ennek a dalnak elkészítették a feldolgozását (szerintem Roger énekli majd).

Ági89
xD... nekem stimmel a születési évem, viszont nem ez a kedvenc számom 😛

larrylurex
Ez azért már jóval több, mint a másfél évvel ezelõtti Johnny Depp találgatások. Talán mégis lesz valamikor valami...

Nagyon sok minden tervbe van véve, csak évekbe/évtizedekbe telik, mire elkészülnek vele. A film ötlete is szerintem kb. 10 éve vetõdött fel. És mert nem hallunk róla, attól még nem halt be a project.
Utolsó információm szerint somebody to love a film munkacíme, és elkészült a szövegkönyv egy változata is.

queen-rõl forgatnának filmet? nemis hallottam róla hogy lettek volna ilyen tervek....

Akarsz egy viccet hallani, amitől úgy nevetsz, hogy leesik a cicid? Ja, már hallottad?

B0B0
Nincs mit! 😊)

Mellesleg most nézem, hogy szerintem májusban bizony meglesz a 8000! 😊

grizzly21
😊)) koszi!

B0B0
Itt az oldal alján a:

Keresés a témában, vagy ugrás sorszámra:

mezõbe írd be, hogy #1 és mehet. De a fejlécben is visszamehetsz régebbi dáumokra

Ki írta a #1 üzenetet???És mikor???
Én is mozso3 vagyok...3!!!Mondjuk (remélem😊 egyértelmû, hogy nem a korom miatt...ez egy szimpi szám.Ennyi!
B0B0
😄DDDD

larrylurex
Amikor én regisztráltam, a larrylure10 már foglalt volt, ezért római számmal írtam.

Hehe... 😄 Ez tetszik...
B0B0
Bocsi, de ezt nem tudtam kihagyni: 😊

Nalátod...
grizzly21
most gondolok bele, hogy lesz 1 ev mindjart amikor a korommal is stimmel a nevem😄 yeah

grizzly21
ja okes😊 vegulis rolam is hihetnek hogy 21 vagyok pedig nem, csak a grizzly foglalt volt a 21et meg szeretem😊

Erre én is gondoltam, de az pl nem lehetett volna hogy pl már 5 éve regisztráltam, és akkor voltam annyi? Vagy szimplán a 15 a kedvenc számom (ami egyébként az igazság..)
B0B0
Az alapján lehetne 1915-ös is 😄D

vasmacs
Gondolom a nickedbõl következtetett ;-)

nem lány

Honnan veszed, hogy 15 éves vagyok?? Ha jól emlékszem sehol nem adtam meg életkort...
Tényleg halál!!!A valóságban Freddie "kicsikét" jobban nézett ki, sztem nem volt kif. visszataszító, mint ahogy itt...szebb szemei voltak.Rogert zseniálisan csinálták (sajna😊.
grizzly21
15 evesen milyen dolgozoban vagy?😊

a Pely gyereket en sem nagyon csipem, valahogy "nem jon at" 😊

Nincs bajom a mûsorral, hiszen nem szoktam nézni. 😊 Tegnap mikor hazaértem, pont az a rész volt, amikor 10 dalból mutattak részleteket. Azóta rákerestem, és szerepelt a dalok között már a WWRY is.
Hallottam már Pélytõl a DSMN-t, az jó volt, de a tegnapi nem.

Stevie Riks videóit ismertem, kár hogy nem értem az angolt, de így is van min röhögni.

Hehehe... Ezkész... 😄 Dolgozóban vagyok úgyhogy a hangját nem hallom, csak látom a videókat, de így is halálos...
Mi a baj a Csináljuk a fesztivált c. mûsorral? Vagy Pély Barnával van bajod? (azt teljesen meg tudom érteni..)
larrylurex
Ismeritek Stevie Riks-et? Egészen zseniális sztár-imitátor, és otthoni, amatõr vieókkal boldogítja a youtube közösségét. Természetesen Freddie-t is parodizálja, de eleinte szerintem kevés sikerrel. Azonban gyakorolt, és azt hiszem, már egész jól halad, bár kétség kívül nagyon nehéz a dolga. A Brian-paródia a legjobb, de a Roger se rossz.
A Queen sztori Stevie Riks módra:
1. rész
2. rész

Stevie mindenkit parodizál Lennontól Jaggeren át Bowie-t érintve egészen a Gallagher testvérekig(ez utóbbin porrá röhögtem magam), szóval érdemes végig nézni a videóit, már csak azért is, mert Freddie erõsen visszatérõ szereplõ.😊
Stevie videói

muszáj

Az m1-en most volt egy mûsor, Pély Barna "énekelte" az IWTBF-t. "csináljuk a fesztivált" vagy valami ilyesmi a mûsor címe, lehet hogy korábban is hangott már el Queen dal ebben. Szerencsére csak az összefoglalót láttam, az is elég volt belõle.

B0B0
Na igen, muszály volt neki 😊