QUEEN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lehetne szavazni pl. a legjobb koncertre, a legjobb fellépõruhára, a leghamisabban szóló dalra (na, ez gonosz volt😊 stb. Lehetne valami nem olyan szokásos, sablonos szavazás is.<#vigyor2>
Lehet, hogy hülyén hangzik, de mit lehet csinálni egy 1 hetes "Queen-táborban"?Találkozom sok jófej queenfan-nal, együtt zombulunk egy We Will Rock You-ra, meg koncerteket nézünk?Tényleg, nem piszkálásból kérdem, csak tényleg érdekel😊
Breki33
Volt errõl már szó itt?

idén július 14-20 között lesz a XVI. Queen Tábor Balatonszemesen, amelynek része az azon a hétvégén megrendezésre kerülõ Queen Fesztivál. Akit érdekel, bõvebben itt www.queenconvention.atw.hu olvashat errõl.

Breki33
Igen a picshome vmiért most ilyen, de a #7905-ról leszedhetõ, most próbáltam

B0B0
Ez eddig oké, ennyire nem vagyok droid, de nekem 0 bájtos fájlok jönnek le

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Breki33
vagy másik link itt csak a számot kell beírni

http://fastuploading.com/download.php?id=B38B648A1

SUBMIT

megvárni míg visszaszámol
és DOWNLOAD
Breki33
kiválasztod
Breki33
Mi a magas rajta?

Kiválasztot melyikröl akarod tölteni OK és máris bejön a link

pl ez
http://picshome.com/en/download.php?id=9FE029911

Itt már csak a DOWNLOADRA kell kattintani és egybõl indul
B0B0
Tedd fel valami normális helyre mert ez nekem magas 😊

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Breki33
pedig kiváncsi lennék a véleményedre
B0B0
Nem töltöttem le

Breki33
de a feltöltöttet meghallgattad?

elvileg 6-an leszedték
B0B0
Lehet, hogy megszûrték a felvételeket és az bizony okozhat gondokat. Nekem a Greatest Hits II-m elvileg a Platinum Collection-ból van meg, de én nem hallok különbséget <#nemtudom>

Breki33
Sziasztok

Leszedtem a Queen - The Platinum Collection - Greatest Hits I, II & III (2000) Retail (remastered) változatát veszteségmentesen.

Viszont belehallgatva olyan fura, vhogy máskép szól az egész album
pl Greatest Hits 2-es megvan cd-n de azon az I Want It All vhogy keményebben szól, a gitár is a dob is.

De lehet bebeszélem magamnak.
Félreértés ne essék nem a minõséggel van bajom, hisz veszteségmentes, de a hangzást furának érzem.

Kiváncsi lennék a ti véleményetekre ezért felrakom ezt a számot aztán lehet késõbb más példát is.

http://s2.massmirror.com/8534b38aca8b17ec2411f23026eb3cdf.html
B0B0
Én csak egyet mondok:

Radio Ga Ga - A Kind Of Magic! 😊))

larrylurex
De egy More of that jazz vs Fight from the inside már ugye nálad sem lenne olyan egyértelmû? Vagy White Man vs Hammer to fall? Esetleg Spread your wings vs Friends will be friends? Tényleg borzasztó körülményes szavazás lenne...

B0B0
Hát nálam az vastagon a Radio Ga Ga lenne 😊

larrylurex
Ja. Mondjuk pl. egy Sheer Heart Attack vs. Radio Ga Ga párbajra kíváncsi lennék...

B0B0
Nem rossz ötlet, bár eléggé diffúz listák lennének

grizzly21
egy jo zene idotallo..nem ma hallgattam az elso Queen szamot, de most megint elovettem nehany szamot, egyszeruen nem tudom elkepzelni, hogy valaha barki tudna ilyen minosegu zenet produkalni.
Csak egy Michael Jordan volt, es Queenbol se lesz tobb😞 A koncerten gondolkozom viszont, hol lehet legolcsobban jegyet venni? Szerintetek el fog fogyni? Meg nem igazan dontottem

vasmacs
Hát azért sztem nem volt akkora szám. Na jó, nyilván, hozzám képest nagyon jó, de azért volt egy eredeti... Meg a hangja se tetszik igazán. Na meg persze lehet az a legnagyobb baj, hogy ezt a számot az eredetin kívül semmilyen más verzióban nem nagyon vagyok hajlandó meghallgatni, mivel nincs még egy szám, ami ennyit jelentene nekem.
Most néztem youtube-on pár feldolgozásást (pl. American Idol, Celine Dion), és hát nem nagyon kerülnek Freddie közelébe (Celine még csak-csak), de ez azt hiszem nem meglepõ :-)

nem lány

larrylurex
Szerzõ szerinti dalszavazás?

B0B0
Emberek! Ötleteket kérek az következõ szavazáshoz! Az idõk során annyi ötlet volt, de én persze nem írtam fel õket.

B0B0
Hát kutass. Vagy hallgasd egy kicsit a Sztár FM-et! 😊

McGrady
köszi! :-)
vannak errõl részletek? 😄

Kuss!-magyarázta.

B0B0
Napokban hallotam valamelyik rádióban (talán a 102.1-en), hogy bejátszották a Sultans Of Swing végén lévõ gitárszólót, majd mondták, hogy versenyt hirdetnek: aki a legjobban tudja eljátszani az a Mark Knopfler koncerten együtt gitározhat vele. Nem akarsz pályázni? A múltkori videó alapján lenne esélyed! 😉

McGrady
nézi valaki a Társulatot? Koroknai Árpi úgy elénekelte a Show must go on-t, mint az állat!

Kuss!-magyarázta.

B0B0
Már ez mellette szól! 😊)

larrylurex
Hát, régebben tényleg jobb volt a lap, de azért még ma is az átlag fölött áll szerintem. Én meg szoktam venni, de vannak dolgok, amik kicsit fárasztanak benne. Az azonban mindenképpen fontos, hogy egyre gyakrabban van szó a Queenrõl, és kultuszzenekarként kezelik.

B0B0
Megnéztem az weboldalát és a legújabb szám fórumában nagyon lehúzták az olvasók. Te veszed?

B0B0
Ahha, köszi az infot! <#wave>

larrylurex
Könnyûzenei és egyéb popkultúra témájú havilap. Nem csak a kortárs elõadókkal foglalkozik, sõt, mindig elõkerül, ki mibõl táplálkozik. Én szeretem.

B0B0
Mi az a Wan2?

larrylurex
Az ehavi Wan2-ban van egy hosszú összeállítás 1968-ról, és az év fontos eseményei között említik a Smile megalapítását. Jee.

B0B0
Pont Roger miatt nem lett semmi a turnéból és a dalok kiadásából sem, miután Roger azt nyilatkozta a maga "szolid földbedöngölésével", hogy RW nem rossz, de még nagyon sokat kell fejlõdni ahhoz, hogy Queen dalokat énekelhessen velük. <#hehe>

nehezen tudtam volna Rogert odaképzelni, aki hát hogyis mondjam, nem igazán szívleli RW-t

Azért adta el neki a volt lakását, meg azért buliztak együtt. 😊
2003 környékén Brian-ék komolyan gondolták, hogy RW-vel csinálnak néhány koncertet az USA-ban. Ez valamiért meghiusult, de 5-6 új dalt fel is vettek vele, mert mindketten kedvelik. Nekem sem lett volna ellenemre, ha vele koncerteznek, azt meg hogy egy újság szerint Freddie-nek öltözik, én sem minõsítem, mert egyrészt nem igaz, másrészt belefájdulna a sok mutogatásba a kezem, ha minden blikk-es hírt értékelnék.

B0B0
😄D
Igen, õ tényleg olyan kis nyájas mindenkivel

larrylurex
Brian meg mindenkit szeret. Olyan, mintha senkit sem akarna megsérteni. Ha rajta múlna, talán még Zalatnay Cini is fellépne velük...😊

B0B0
Nem. A válasz az lett volna, hogy miért mennek bele (de miután cáfolja, tárgytalan és ez így is jó, mert nehezen tudtam volna Rogert odaképzelni, aki hát hogyis mondjam, nem igazán szívleli RW-t)

larrylurex
Miért nem? Brian cáfol. Okosabbak nem lettünk, de cáfol.

B0B0
Reklámot nem kérünk!

B0B0
Ez nem arra válasz, amit én mondtam.

Brian válasza

B0B0
Szánalmas, de nem is azért, mert az a pojáca beöltözik, hanem mert Roger és Brian belementek <#levele><#levele><#levele>

larrylurex
" NAOMI CAMPBELL is pulling out all the stops to ensure her "adopted granddad", Nelson Mandela, has a 90th birthday to remember.

Campbell is said to be helping organise festivities for a blow-out summer event, where the likes of Bono, Rihanna, Jay-Z and Leona Lewis will perform. Friends such as Kate Moss and Lewis Hamilton are also rumoured to attend.

And as if a supermodel party planner and the most stellar guest-list on the planet weren't fabulous enough, the grapevine is buzzing with whispers that Robbie Williams will perform at the event with Queen - dressed as the band's legendary front man, Freddie Mercury."

A németesek/franciások stb. kedvéért: Nelson Mandela 90. születésnapja alkalmából buli lesz, ahol a pletykék szerint a Queen a Freddie-nek öltözött Robbie Williams-szel lép majd fel. Én nem utálom annyira R.W.-t, mint Bobo, de ezt én sem akarom kommentálni.

Nem vészesen rosszabb a bp-i.Nekem jobban tetszik, talán mert egyszerûbb😊És nagyobb a címerre fektetett hangsúly!
B0B0
A Live At Wembley DVD galériájában benne van az ottani jegy. Érdemes összehasonlítani

larrylurex
Ez azért vicces...😊

grizzly21
nanee😊 max viccelodni akart..de ez ugyse derul ki soha

De aranyos!!! " a fû védelmének érdekében"... 😄