9010

• B0B0
    Várható volt. És nem csak Magyarországon van ez így...
  • iroszob
    Ennél nagyobb gond, hogy Brianéknek alkalma sem lesz meghökkenni pár száz ember láttán, inkább törlik a koncertet (az eddigi eladások alapján).
  • Mona Mercury
    Peter-nek aztán tök mindegy volt... ő megélhetet már pár jó bulit, nekem lett volna sokkal jobb látni, hogy vannak még olyan emberek a pár tagból álló "Hungarian Queen Fan Club-on" kívűl, akik szeretnék visszahozni azt a hangulatot, ami a '80- as évek végén '90-es évek elején volt. Ez persze lehetetlen, de mégis olyan jó eljátszadozni a gondolattal. Freddie nincs közöttünk, a Queen sosem lesz a régi ezt mindannyian tudjuk, de attól még nem kéne hagyni, hogy a Klub is meghaljon. Biztos rohadtul jól érezted magad, nem vitatom, csak egyszerűen nem megy bele abba a piciny kis agyamba, hogy miért nem tartanak össze az emberek, de hát ez van, mi magyarok már csak ilyenek vagyunk. Voltam angliában, ehhez hasonló Queen-es összeröffenésen, ha azt láttátok volna amit én láttam, lehet, hogy Ti is hasonlóan éreznétek. Ott még mindig szeretik a Queen-t... tömegesen.
    Nem hiszem, hogy eltudnál pirítani.

• B0B0
    Nocsak. Te még itten vagy? :)
  • pipeppers
    Peter Freestone bekaphatja. Nem őt imádom, hanem Freddie hangját. És képzeld, én is rohadtul jól éreztem magam. Nem részletezem, mert hátha elpirulsz.
  • Mona Mercury
    Queen hétvége a VH1-en?!?
    A BALATONON is Queen hétvége volt.
    Voltunk vagy 20-an.
    Tök gáz. Ennek nem így kéne lennie...
    Abszolút semmi hajlandóságot nem mutattok afelé, hogy ne csak virtuálisan jöjjenek össze a Queen-rajongók?
    Nem mondom én így is jól éreztem magam, de PETER FREESTONE (aki ugyebár a Freddie életéről szóló (egyik) könyvet írta) lehet, hogy kicsit meghökkent, hogy 20 ember miatt jött le a Balcsira.
    De jól érezte magát, elvittük borozni...
  • B0B0
    Nem rossz :)
  • Jones Nedved
    Egy közös ismerősünk BOBOval, szerintem kifejezetten szépen játszik egy pazar és "majdnem olyan" drága Red Special-en (nem mellesleg az örök kedvenc gitárszólómat)

Valentin & Red Special
  • B0B0
    Az szerintem a "VH1 legends: Queen" volt. Azt már vagy 100-szor leadták.
  • Ági89
    Szerintem meg lehetett volna benne egy kis Queen story. Múltkor azt hiszem volt. Behind the music...Queen, azt hiszem ez volt a címe. És akkor ismételgetni sem kellett volna :P
  • B0B0
    Értelmesebb lett volna, ha inkább leadnak 2-3 koncertet mellé.
  • B0B0
    Van egy bizonyos számú klipp (asszem kb. 40-et számoltunk múlkor), ez nem elég egy egész hétvégére műsoridőnek.
  • highlander15
    Ez igaz,de én nem törődtem az ilyesmivel,én a zenére figyeltem,nekem csak egy bajom volt:sokat ismételtek:-(
  • larrylurex
    Egészen hihetetlen, hogy mennyire nem képes az MTV és a VH1 a számcímek, az albumok és az évszámok összeegyeztetésére. Ritkán találják el mindet...
  • highlander15
    Nézem a VH1-et,és igen fasza,jelen pillanatban We are the champions megy live-ban.Csodálatos.
  • larrylurex
    Én sajnos nem tudok ott lenni, de remélem lesz sok fotó meg videó, amit közzétesztek! Sok nyalánkság lesz, az biztos! Phoebe-vel mikor lett ilyen jó a kapcsolat, hogy már kábé visszajár?
  • qwertrt
    Igen, igen, készülni! Óra beállítva, nasi, puha párna, és egy elvakult, szégyentelenül fanatikus rajongó - kell ennél több? Szombat és vasárnap 13:00-14:00
  • B0B0
    Hmm, utoljára 1999-ben volt
  • Ági89
    QUEEN HÉTVÉGE LESZ A VH1-ON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Mona Mercury
    nem is link... na mindegy.. :)
  • Mona Mercury
    Nomégeccer megpróbálom felkelteni az érdeklődést ezzel a linkkel:

www.queenconvention.atw.hu
  • iroszob
    Ez érdekes lesz.
  • B0B0
    Azt csiripleik a verebek, hogy Mandela 90. születésnapja alkalmából rendezett koncerten fellép a Queen, mégpedig a Wembleyben! Ez azt jelenti, hogy 22 év után térnének vissza
  • Ági89
    Ja, tényleg, hogy erre miért nem gondoltam...
  • iroszob
    Nem akartak öszehasonlítást a Live Aiddel. :)
  • Ági89
    *fogadni kellett egy nap, hogy észrevegyem
  • Ági89
    Egyébként meg miért nem Paul Rodgers-szel adták elő? Egy férfitól jobban el tudnám ezt a számot fogafni, mint egy nőtől...
  • Ági89
    jaja, teljesen egyetértek. Különben most vette észre h volt még egy szám, Brian Andrea Corr-ral előadta az Is this the world we created-et

Sztem nagyon jó hangja van ennek a lánynak, de nekem bántotta a fülem, hogy nem Freddie-től hallottam :P
  • Ági89
    Hát, ami jó, az jó. A Queen esetében ami jó, az fenomenális
  • larrylurex
    Én azt várom, amikor az új dalok közül is eljátszanak párat. Akkor végleg szakítanak a tribute-zenekar vádakkal. Amúgy karcol a cucc rendesen...:)
  • grizzly21
    nem hittem volna hogy ennyire bejon!
  • Ági89
    AZ ISTENEK!!! :D Nagyon jó volt!!!

part 1
    part 2
  • iroszob
    Ezt még muszáj leírnom: sokat kerestem a youtube-on ezt a videót, levették, de most megint ott van. A 2004-es 46664 koncerten a WWRY, 2:20-tól érdekes. Paul olvassa a dalszöveget, de még így is belezavarodik. A One visionben is volt egy kis kavarás, de a hangzás nagyon jó volt, meg maga a dal introként.
  • iroszob
    Valszeg jó helyen vagy, de már fél órája vége van. :)
    Hamarosan a youtube-on lesz az egész koncert, a One vision-t jó lenne újranézni, jó volt nagyon. Brian megisnt sokat fogyott. Ez egy külön blokkban volt.
  • grizzly21
    hat nemtom, nalam semmi kep, elozoleg egy nickelback szam ment, most meg egy egy bon jovi..de az tuti hogy nem elo. rossz helyen vagyok?
  • iroszob
    Emberek, most megy a One vision! Kedvenc számom, ezt nem gondoltam volna.
  • iroszob
    Queen (nevezzük így)+PR a koncert végén várható. Érdekesség egyébként, hogy miközben számomra ismeretlen előadók váltogatják egymást, Jamie Moses és Spikey Edney végig a színpadon van.
  • iroszob
    Na akkor most már én is nyújtok egy programajánlót:

Az előző koncert, csak kép is. Az oldal beépített lejátszója nem megy, válasszátok a külső lejátszót, nekem a Winamppal szakadás nélkül élvezhetően játssza.
  • deacky #8092
    Nelson Mandela születésnapi koncertje élőben 19.00 órától benne a Queen+PR. ITT!
  • B0B0
    Jelen állás szerint megyek, de még változhat...