QUEEN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

larrylurex

B0B0
Jó, hogy beraktad ezt a képet. Már régóta ki akarom írni a Gettin' Smile albumot, most végre megteszem 😊

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Tök jó!!!😊Belegondoltam, hogy milyen lenne egy Quee-nélküli világ...és nem ajánlom, hogy Ti is belegondoljatok...!Olyan színessé teszi a mindennapjaimat!
Hazajövök a suliból, és lazításként belehallgatok egy jó kis koncertbe (jobb esetben meg is nézem😊...vagy felmegyek a fórumra😊, ahol sok jó arc van...Szóval, remek dolog EZ A QUEEN!!!
larrylurex
Türelmesek? Tudtomal nincs felvételi... (most Smile jön)

Amúgy (mint ötlet😊 a "szmájlik" helyett lehetne "smile", ha beszúrni támad kedvünk.Nem???<#crazya>
Ismét köszi!Jól esik, hogy ilyen türelmesek vagytok...<#kacsint>
B0B0
Sebaj 😄

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

B0B0
Van benne pár hiba, de nagyon tetszik, eszembe sem jutott volna ilyet csinálni 😊

larrylurex
Itt egy szuper térkép arról, hogyan alakult ki a végleges Queen. Olyan érdekességek is látszanak rajta, mint pl. hogy Brian elsõ zenekarának, az 1984-nek a dobosa (Richard Thompson) késõbb az Ibex dobosa is volt, amiben ugye Freddie énekelt. Vicces.

larrylurex
Rogeré...😊

Köszi!!!😊De John volt a tökéletes választás, ebben látatlanban megegyezhetünk...
B0B0
Ilyen témák mélyebb ismereteket kívánnak, van egy tippem, hogy az ittlevõk egyike sem látta pl. az összes koncertet (és ezzel együtt a fellépõruhákat sem). De nem gond, biztos, hogy lesz új szavazás

B0B0
A Queen magja (Freddie+Brian+Roger) 1970 késõ nyarán állt össze, de hamar rájöttek, hogy saját zenei elképzelésüket csak egy basszusgitárossal tudják eljátszani ezért elkezdtek keresni embert. John elõtt 6 embert próbáltak ki. Mike Grose volt asszem a negyedik. Õ Brian ismerõse volt (vagy Freddieé?) és nagyon jó választásnak tûnt mert voltak erõsítõi és egy furgonja is, amibe az egész banda és a cucc befért. De a bibi az volt, hogy Grose liverpooli volt és sokszor gyötörte a honvágy. És bizony az egyik koncert elõtt faképnél hagyta Brianéket. Azért irónikus a dolog, mert a 6 jelöltbõl õ volt az egyetlen akivel elégedetek voltak, a maradék ötöt mind-mind elküdték.

És van konkrétabb terv az új szavazásról???Az ötleteimet (7910) teljesen elvetetted?Be kell vallani, elég avantgárd ötletek, de nem utolsók::😊))
Bocsika, de ki az a Mike Grose???Ne nézzetek hülyének, de én nem tudok ilyeneket...😊
B0B0
Hát ezek közül Grose és Best a top, mert mindketten cserben hagyták az együttesük.

B0B0
Bingo! Grose (tõled is vártam ám a megoldást! 😊)

larrylurex
A Tim Staffell, Barry Mitchell, Mike Grose, Doug Ewood csapat a poptörténet legnagyobb lúzereinek társasága. Talán még Pete Best csatlakozhat hozzájuk, bár az más történet...😊

larrylurex
Mike Grose? Vagy Barry Mitchell? Inkább Mike Grose. Asszem.

B0B0
Na ki az ott baloldalt?? 😊

B0B0
Másnál sem megy a Quezone, vagy csak nálam van a hiba?

B0B0
Jaaaaaa 😄D

grizzly21
nezd meg mire valaszoltam😊 a Queen jegy kapcsan irtam a +1 evet, ami 86ban volt😊

B0B0
Akkor nem értem ezt az 1 éve rá dolgot. 😊 <#fejvakaras>

grizzly21
neem, hat o most lett 17, en meg 87es vagyok, vagyis mindjart 21

B0B0
Állj! Ugyen nem azt akarod mondani, hogy McGrady 1 évvel idõsebb nálad?

deacky
hehe 😄
Találtam egy hírkeresõ oldalt, titeket is érdekelhet. Regisztráció után meg tudsz adni kulcsszavakat, ami alapján a számodra érdekes témákban megjelent cikkeket kigyûjti és elküldi e-mailben minden nap. Angol oldalakon is keres, így gyakorlatilag az összes cikkhez hozzá lehet férni, ami Queen-rõl szól. Egy a bibi.. nem csak a zenekarról kapok híreket, hanem az angol királynõrõl is..
grizzly21
en meg csak 1 evre ra szulettem😞 eselyem sem volt

Hehe 😊 Akkor már elmúltam 4 hónapos 😄
B0B0
Nincs konkrétum: még nincs meg, hogy mire szavazzunk (legjobb dal, legrosszabb album, stb.)

Eddigi hsz-eid nem tudom, hogy lehet megnézni, talán St tudja.

Ez mit akar jelenteni??

Abban tudsz segíteni, hogy hogyan tudom megnézni az eddigi hozzászólásaimat, meg a válaszokat rá?

Köszi
B0B0
Hi! Nem sok, egy új szavazás van kialakulóban, bár egyenlõre nincs konkrétum.

Sziasztok! Jó régen voltam itt utoljára.. Sok volt mostanában a meló.. Most megint egy kicsit lazább, úgyhogy tudok írogatni meg olvasgatni. Mi a helyzet?
McGrady
köszikösziköszi! :-)

Kuss!-magyarázta.

Boldog szülinapot!!!😊
deacky
Boldog Szülinapot!!

larrylurex
Azta'! Ez nagyon kult! BSZ!

grizzly21
boldog szulinapot!

B0B0
Esküszöm, a 18.-ra összehozzuk a bandát! 😊

McGrady
köszi! 17 :-)
I was born on the 21st of May :-D

Kuss!-magyarázta.

B0B0
BSZ! Mennyi vagy akkor most?

grizzly21
en majd 1 honap mulva, ha minden jol megy😊

B0B0
Játszik valaki a GTA IV-gyel? Állítólag hallani lehet benne a One Vision-t.

B0B0
Jaja 😊)

grizzly21
a foci jol hangzik😊

Breki33
A Dalról semmi vélemény?

Pedig már 30-an leszedték
Breki33
Ezt írták róla

"A tábor az tábor.😊 Több tucatnyi Queenes együtt van egy hétig, és ki-ki vérmérséklete szerint vesz részt a különbözõ, általában spontán (de gyakran szervezett) programokban, amelyek az egyszerû beszélgetésektõl, vetélkedõktõl, videozástól, zenehallgatástól kezdve, a kissé merészebb tóparti közös éneklés-zenélésen (nappal és/vagy éjszaka) vagy badacsonyi borozgatós hajókiránduláson át, egészen a keményebb éjszakai, Queen és egyéb rockzenékre való tombolásig(tetszés szerint alkohollal vagy anélkül) változatos elfoglaltságokat kínálnak.

Emellett lehet különbözõ sporttevékenységeket is folytatni a ping-pongtól az úszáson át a fociig. Valamint kellemes kirándulásokat lehet tenni a környékbeli dombokon. Szóval nem szoktunk unatkozni.😊"
B0B0
Én eszer elmennék, ha nem lenne a gyerek! És te, pipeppers? 😊