9010
-
Én meg az I want to break free-t láttam az egyik magyar tévé kulturális ajánlójában, ahol az októberi koncertet promózták. -
Ma reggel, amikor belöktem a kocsit a rádióban, pont a BoRhap indult. Úgy látszik, ez egy ilyen nap :) -
iroszob #8168 Ma az edzőterem öltözőjében mikor mentem egy srác a Radio ga ga-t dudorászta. Tiszta felüdülés volt hallgatni. Eddig akárhova mentem, mindenhol ugyanazt a rádiót bömbölteti a pultoslány, attól a "zenétől" csoda hogy nem ejtem magamra a súlyt. -
El is felejtettem! :(
Csatlakozom -
Hát igen. A 62. lenne :( -
Boldog születésnapot Freddie! -
Hát szerintem az minden nagyképűség és túlzás nélkül kijelenthető, hogy Freddie korunk messze legismertebb AIDS-áldozata. Ennélfogva vele próbálják a leginkább tudatosítani a témát. -
Ja, ezt nem tudtam, akkor nem csalódtam a fiúkban :) (csak egy kicsit, mert azért anyagiasak :D) Különösen tetszik, hogy ennyire felkarolták az AIDS-es témát, mondjuk érthető, de mégis, elég sokat kampányolnak vele, a Queen az egyik nagy jótékonyságiegyüttes -
iroszob #8162 Nehogy belehallgassatok!
preview -
Mindig is ilyenek voltak. Sosem adtál lejjebb az árujukat (lásd: Bp-i koncert). Amikor megkérdezték őket többször is, hogy miért kockáztatnak azzal, Dél-Amerikába mennek, mindig azt mondták, hogy ha bejön, iszonyat nagyo szakítanak vele. -
iroszob #8160 Nem szólnék semmit, ha nem lenne rossz a példád. Az album klub. 2 font nem egy nagy összeg (bár nem sok mindent adnak érte, amit meg igen, azt valaki úgyis megosztja), és a teljes bevétel valamelyik AIDS-alapítványnak megy. -
Csak ez az anyagiasság nem tetszik... évek alatt ronggyá keresték mindhárman magukat, de mégis pénzért adnak mindent, amit lehet. Van egy bizonyosa album klub, ahol különféle extrákat adnak (ingyenes live adlok, stb) 2 fontos regisztrálási díjért. Nem értem én ezt. Vagy a kiadóktól jönne? -
Nemhangzik rosszul, más kérdés, hogy elére-e a Queen szintet, megint más kérdés, hogy egyáltalán kell-e a Queen szintjét vele kapcsolatban nézni (nem biztos).
A Warboys eléggé tetszik, az szerintem egyik jobb pontja lesz az albumnak. -
iroszob #8157 És ott a Still Burnin' is.
Most hogy már 4 dalt is ismerünk az albumról, megkockáztatom, az album akármelyik Queen albumnál rockosabb hangzású lesz. Nekem továbbra is a C-lebrity tetszik a legjobban, a többi inkább Paul Rodgerses, rockos, de dallamtalan. -
Ezt már levették, de itt van egy másik link. -
iroszob #8155 Ez tényleg nem hasonlít semmire, amit a Queen-től eddig hallhattunk.
Új dal (részlet):
-
iroszob #8154 Ez a Szabadság tér Harkivban (Kharkiv, Harkov). Európa egyik legnagyobb városi tere. Még 2 hét, és ...
A többi házi feladat. :) -
Szerintem ez a tér egy Q betűre hasonlít...Ne már,hogy nem értitek:-) -
A számból vetted ki a szót...
-
??? -
iroszob #8150 -
A C-lebrity mocsok jól szól. Remélem, az egész ilyen lesz! -
iroszob #8148 Jó kis cikk. -
pipeppers #8147 :)) -
mozso3 #8146 Tudom, hogy már 1000szer láttátok, de vasárnap este 10-kor, a story tv-ben lesz a '86-os budapesti koncert!!!Teljesen odavoltam (bár már szinte kívülről tudom:), amikor megláttam az újságban, külön kiemelve...:) -
iroszob #8145 1 Time To Shine
2 Still Burnin'
3 Surf's Up / School's Out!
4 We Believe
5 C-lebrity
6 Say It's Not True
7 Call Me
8 Cosmos Rockin'
9 Small
10 Warboys
11 Some Things That Glitter
12 Voodoo
13 Through The Night
14 Small reprise
Ízelítő a Warboys-hoz. -
Itt az új album:
-
iroszob #8143 Jól emlékszel. :) -
FREDDIE MERCURY A legjobb barát vallomása
(asszem) -
Mi a könyv címe?Bocs hogy ennyit kérdezek,de nem volt sok időm foglalkozni ezekkel mostanában:-) -
mozso3 #8140 Minden barátjának és alkalmazottjának méregdrága ajándékokat vett.plk. taki néninek aranyékszert stb.
Freestone könyvében sztem sok heppről olvashatsz::)) -
mozso3 #8139 és azt is mondja, asszem, hogy rengeteg fürdőszobát tenne bele...:) -
Nyári dolgozat???? Te kis szerencsés! :)
Hát elsőként a vásárlási mániáját említeném, ami az utolsó hónapjaiban egyre észnélkülibbé vált. Imádta a régiségeket, különösen a japánokat. Jól be is cuccolt belőlük minden ottjártakor :) Na meg ugye a Live in Budapest videós kijelentése:
-Ez milyen szép épület! Mennyibe kerül, mert megvenném. (A parlament volt az)
Van még jópár, de nem akarom lelőni az összes poént, jöjjenek a többiek is! :) -
Mesélnétek nekem Freddie különleges szokásairól,heppjeiről?Nyári dolgozatomhoz kellene! -
iroszob #8136 Utcai plakátok mellett most már egy hónappal a megjelenés előtt ideje lenne infókat szivárogtatni az új albumról. Meg kislemezt megjelentetni, az új dalokat rádiókban játszatni. Ha jó, akkor összejöhet 7-8 ezer ember. -
Már egy kis ideje hallgatom a Sztár FM-t (102.1) És ma mit hallok rajta?? Funny How Love Is!!!! Alig hittem a fülemnek :) -
7-8000 ember szerintem is reális szám. -
Mona Mercury #8133 Nemáár... Ha törlik a koncertet, mi lesz Cinivel?!? 

Én sem vettem még jegyet, szerintem sokan nem vettek még. Már csak az én ismerőseim között is megtriplázódott a koncertre jelentkezők száma, reméljük mindenki, aki ott volt 2005-ben, hoz még egy-két embert!
-
2005 óta nem omlott össze az érdeklődés. Azt is számold bele, hogy az utcai plakátok egy-két hete vannak csak kinn, és legtöbben majd nem sokkal október vége előtt vesznek csak jegyet. Én egy 7-8 ezer emberre tippelem a végét, köztük velem az első sorban. Ciki, hogy nem teltház, de még mindig jobb, mint a 3000 emberes Muse, pár héttel azután, hogy dupla teltházas Wembley-t csináltak Londonban. -
iroszob #8131 De, csak nálunk van így, máshol már nem is lehet jegyet venni hetek óta.
Azt viszont nem mondtam, hogy megtörtént a törlés. Csak nem lepne meg.