9010
-
ferileehammett #8210 Kösz mindenkinek!!! Majd felhívom:)
És máskor kihangsúlyozom hogy Queen+Paul Rodgers:) -
Hú
Üdv újra fórumlakók!
Üdv a távozásom óta megjelent új tagoknak, az új lemezt hallgatóknak, az új lemezt nem hallgatóknak, és persze az hozzászólásom olvasóknak!
Rég jártam errefelé, ugyanis elég tömény volt az eddigi életem, de remélem, újra rendszeres látogatója leszek ennek a topicnak. Sajnálattal látom viszont, hogy újabban nem túl sok a hozzászólás, pedig van miről beszélni. Új lemez, koncert itt, újra! Még magam sem tudom, hogy megyek-e, mert még nem szakadt rám a Nemzeti Bank, de ha megteszi, biztos ott leszek!:)
Magam részéről még annyit, hogy a Cosmos Rocks-ot még én sem vettem a kezembe (fülembe), de ami késik, az (a vonat) nem múlik:) -
Esetleg, ha felhívod a Fous Seasons-t, és megkérdezed, hogy mikor lesz a nyílvános sajtótájékoztató? Ha nem ott laknak, akkor elhajtanak, ha meg igan, akkor azt fogják mondani, nem lesz, vagy hogy nem nyilvános, hanem akkreditáció szükséges. De a lényeget akkor már tudni fogod.
-
iroszob #8207 Azt hittem, megorrolsz, ha nem hangsúlyozza valaki, hogy nem a Queen, hanem a "Queen+Paul Rodgers". -
Miért is? :) -
iroszob #8205 Az első kérdésedért Bobotól majd megkapod a magadét! Legutóbb a Four Seasonsben voltak, ennyit tudok. Megtudhatod a biztosat pl. úgy, hogy felhívod Danny Mirandát és megkérdezed. -
ferileehammett #8204 Sziasztok!!!!! Lenne egy kérdésem; Nem tudjátok hogy mekyik szállódában fog megszállni a Queen??? Vagy, hogy honnan tudnám meg???
Előre is kösz mindenkinek
Feri -
Ja, és mindkét Greatest Hits (a harmadikat én nem számolom) benn van a 100-ban. -
Ez se rossz. Bár a C-lebrity a 33. hely után ezen a héten már nincs a százban. -
iroszob #8201 Hoppá! Mondjuk jövő héten már sehol nem lesz. -
Miért ne? Tuti teltház lenne! :D -
Ne adj ötleteket!!!!
-
Hmmm, vajon Fletó is beszáll októberben?
-
iroszob #8197 Közben újabb taggal bővült a Queen. -
Pedig esküszöm nem én voltam :D -
mint ha csak te írtad volt :) de én is egyet értek maximálisan ...
-
Nah! Nekem ez tetszett a leginkább :) -
Ez már egy kicsi korrektebbnek tűnik -
Érdekes cikk az albumról -
Ha addig megjelenik, ez lesz a 5. karácsony, amit ígérnek :/ -
Nem tudom, hogy jó-e vagy rossz, miután nem hallgattam meg. Egyszerűen csak hidegen hagy. Kissé sarkos hozzáállás, de ha mondjuk RTM boys néven nyomnák, akkor rohannék a boltba (vagy az isohunt.com-ra :)) -
iroszob #8189 Mondd, hogy megveszed karácsonykor a Queen Singles Box 1-et, arra gyűjtöl. -
Annyira azért nem rossz...:) -
"Ha meghallgattad"
Hát ez az. Lehet, hogy meg sem hallgatom. Nem izgat. -
iroszob #8186 Miért ne vehetnéd meg? Nem értem.
Itt a legolcsóbb, még ezt is kikerestem, bár nem tudom mit takar a "East European Edition", hogy 2000 ft-tal olcsóbb, mint más. Ha meghallgattad, várom az értékelésed, addig ne. :) -
A koncerteket azért továbbra is a korábbi Queen dalok viszik, sokak szerint az idei turné összességében jobb, mint a 2005-ös. És azért a Q+PR sokkal inkább koncertzenekar, mint albumzenekar, már a múltból adódóan is.
A problémát az jelenti számomra, hogy a Guardian kritikusának alapvetően igaza van. A Cosmos Rocks sok helyen tényleg erősen klisészagú, és a "rock 'n' roll never dies" nem hiteles azoktól, akik az üzleti sikert hajtják a WWRY musicallel, a Five vagy a McFly bandákkal. Bár ez utóbbi szerintem sokkal inkább az EMI, vagy valamelyik hasonló érdekelt sara. Nem hiszem, hogy Brian vagy Roger rászorulnának a folyamatos pénzkeresésre.
Na tessék, már magammal is vitatkozom. -
"Nem rossz ez, de sokkal inkább May,Taylor&Rodgers, mint Q+PR"
Itt kezdődik a lényegi probléma megfogható része. Amíg koncerteztek, addig valóban a Queen dalok vitték a bandát. De mostantól? Mi a frász köze van ennek a Queen-hez??? -
Komolyan azt hitted, hogy megveszem? -
iroszob #8182 Mi az, mégsem lehet még kapni a lemezt?
Én is letöltöttem a megjelenés előtt, de úgy érzem legálisan, mert már postára adták az albumom. Röviden: hiányérzetem csak annyi, hogy a sok átlagosnál kicsit jobb dal között nincs egy olyan igazán jó sem. Nem gondolok arra, hogy semmi köze a Queenhez, ez nem is baj, majd a következő QPR albummal hasonlítom össze, az még jobb lesz. Kedvencem a Small, ha ezt nem fogják játszani a rádiók, akkor semmit. -
nekem is van egy barátom, hasonló véleménnyel ... 1-2 szám kivételével egész jó, de semmi köze a Queenhez :/ -
Van egy barátom, aki letöltötte(a szemétje...), és azt mesélte, hogy elég ütős. Szinte egyáltalán nincs rajta szintetizátor. Némelyik szám hangulata olyan, mintha valami kortárs Eric Clapton szám lenne, vagy ilyesmi, szóval valóban áll az, hogy erős a blues-hatás. A barátom azt is mondta, hogy nekem valószínűleg a Voodoo tetszik, és a Time to Shine, ami olyan, mint egy Kula Shaker szám, de a Say it's not true továbbra sem jó. Ez a barátom felrakta a lejátszójára és hallgatja most is, de olyan hiányérzete van...:(
Nem rossz ez, de sokkal inkább May,Taylor&Rodgers, mint Q+PR, de ebbe nem akarok újra belemenni. -
:) -
iroszob #8178 És milyen? Mesélj! -
Mától szabad a vásár! -
Nem tudom -
iroszob #8175 Bobo, nem tudod, hogy amit holnap levetítenek koncertfilm, az az ukrajnai koncert videója lesz? Mert azt megnézném. Elképzelhető, hogy a HQFC meg tudja szerezni, de lehet hogy ezt a lemezbemutató party-t az EMI szervezi, így valamelyik hivatalosan megjelent DVD anyagát láthatjuk, ami annyira nem érdekel.
Egyébként a tegnapi koncertről itt van két érdekesebb részlet:
qpr1
qpr2 -
iroszob #8174 Remélem a Bijout megtartják. -
iroszob #8173 Még pár perc, és elindul a turné. -
iroszob #8172 Én hónapokkal ezelőtt megvettem, májusban talán, és most azt sem tudom már, hogy hova raktam. :(
Csak tippelni tudok, hogy az állóhelyekre jobban fogynak a jegyek. -
Apropó. Nem tudod, hogy áll a jegyeladás? Amikor én vettem (kb. 3 hete), azt láttam az eladó monitorán, hogy az ülőhelyeknek kb. a fele ment el, de az állóhelyekről nem tudott adatot mondani.