QUEEN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

highlander15
Nekem azért tetszik,mert nemcsak Freddierõl ír,hanem az együttes többi tagjáról is,és róluk is részletesen,pl.:hogy Brian rosszul lett koncert közben egy piszkos tûtõl,amivel védõoltást kapott és kórházba került.A Rick Sky könyv mennyire hiteles:

\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI

B0B0
Kissé elfogult Freddie javára és van is benne 1-2 apróbb hiba, de történeti és esemény szempontból a legrészletesebb

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

highlander15
A Borotvaélen mennyire hiteles?

\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI

B0B0
Hát azt kell, hogy mondjam, hogy az ilyen "ponyvaregény-alakú" könyvek közül a Borotvaélen a legjobb, a többi felejthetõ. Van mégegy nagyalakú Queen-könyv, na az még nagyon jó. Csakhát azt szinte lehetetlen megszerezni.

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

highlander15
Milyen könyvet,könyveket érdemes elolvasni Freddie-rõl vagy a Queen-rõl?Én eddig csak David Bret-tõl a Borotvaélen-t olvastam,az elég jó volt.

B0B0
Hááát, ízlés dolga. Nekem õszintén szólva nem tetszett. Sok információ van benne, de nem mind igaz.

highlander15
Érdemes elolvasni Rick Sky Freddie Mercury élete c. könyvét?Kivetten a könyvtrából de még nem kezdtem el!

Ja, tényleg!!!Köszike, hogy szóltál...😊
Nagy vonalakban azt, amirõl itt is szó volt.: hogy mi alapján ítélik hitelesnek a hírt, meg egy-két apró-cseprõ tényre hívtam fel a figyelmüket, pl. hogy a Love of my life-et Freddie írta, nem Brian, õ meg, mint tudjuk, hát...igen...sajna😊
larrylurex
Mit írtál? (Nagy vonalakban. Amúgy megnyerted a 8000.-et...!)

B0B0
Semmi eredménye sem lesz, hacsak nem annyi, hogy rülnek, hogy van mégegy olvasójuk 😊

Tegnap írtam egy tuti kis levelet a story-nak (ne nézzetek hülyének😊.Ma kaptam egy választ, hogy "levelét továbbítottam a magazin szerkesztõségének, ha tartalommal kapcsolatos üzenete van, kérem, legközelebb a ....hu-ra írjon...".Szegény nõci!Bocsánatot kértem, amiért (kissé arrogánsra sikerült) levelemet neki írtam, mert kidarült, hogy õ a honlap karbantartója...😊dehát az õ címe volt ott...Mindegy, " megcselekedtem, mit megkövetelt a haza"!
Jaja, én már nyugdíjasnak számítok...😊Ma 2 boltban voltam, az egyikben a Somebody to love ment (G. Michaellel), a másikban a Wo Whants to live forever...Mind2 rádióból...Olyan jó érzés volt!😊
Információid a legtökéletessebbek!!!😊
highlander15
Üdv újra!

Két kéréssel fordulok hozzátok(fontos lenne).Kellene a Princes of the universe Hegylakóban hallható verziója,és ha valakinek megvan a Hegylakó 1-nek az a szinkronos verziója,amelyikben Kautzky Armand a hangja Connornak,kérem írjon privátban!

Hehe:-)Én is mikor megláttam a Story címplapot az újságárúsnál,majdnem hanyattestem,mondtam is a haveromnak,hogy Brian azt se tudja ki az a Zalatnay Saci.Szerintem ezt csak álmodhatta,hogy Brian feleségül akarja venni!Briannak több esze van annál,hogy egy lecsúszott,ráadásul börtönviselt magyar énekesnõt feleségül vegyen,meg legjobb tudomásom szerint van családja.

B0B0
Ez a jóban vannak kimerül annyiban, hogy kb. beszélgettek 3-szor. Ennyi. 😊

B0B0
Hány éves vagy? 15? ÁÁ, nincs esélye egy ilyen veteránnak mint te! 😄

larrylurex
Brian és Zalatnay tényleg jóban vannak egyébként, és ahogy én Briant ismerem nem is fog ezen az egészen problémázni.Az mondjuk egy másik kérdés, hogy amikor Cini néni Londonba megy, valószínûleg nem fog Anita Dobsonnal közösen fõzõcskézni vasárnap délelõtt...

Meg Brian-nek jobb humora van, mint hogy egy ilyen repedtsarkú *** feltûnést kelteni próbáló szánalmas igyekvéseire reagáljon.Ettõl függetlenül szívesen elolvasnám (majd ha lesz ilyen) a "válaszlevelét": "bocsi szívem, de hogy is hívnak???Mary?Nem...Juliette...mindegy, asszem egy kicsikét félreértettél...Nem vagyok egyedülálló, családom van, karrierem, te meg egy olcsó *** vagy, nem is értem , mirõl beszélsz...Üdv: Mr. May"
Jó jó.Én sem hiszem el, csak belegondoltam, én is címlapsztori lennék-e, ha bejelenteném, hogy Michael Jackson feleségül fog venni, de igaziból ezt rajtam kívül senki (õ sem😊 tudja, de majd 4 hónap múlva, ha errefelé turnézik, megkéri majd a kezem...
B0B0
Nehogy már felhúzd magad ilyeneken! Említésre sem éltóak ezek a szennylapok! Aki olvassa, azt minõsíti is!

ÚRISTEN!!!Leküzdve az elsõ dührohamomat józan ésszel gondoltam végig, és megnyugodtam...De milyen egy utolsó, büdös ribanc!!!
Amúgy a Love of my live-t Freddie írta, nem Brian, és kétlem, hogy "cinikének" címezte...És az a sok "..büszkék vagyunk rád..."stb.Hát én baromira nem vagyok büszke, mit ne mondjak!!!
B0B0
Jó persze, egykutya mindkettõ 😊

Azért ne lepõdj meg, ha a tv2-nek is eladja magát ugynezzel a mesével. 😊

B0B0
RTLklub=StoryTV (vagy BEST TV, vagy BLIKK TV))

Még erõsebb idegzetûeknek; vizuálisan ugyanez.
Lesz nagy pofáraesés Londonban.

B0B0
Hát nem is tejcsárda! 😄

larrylurex
Szerintem a inkább a Lipótra, de az már nincs. Szilikoncsárda...😊

B0B0
Briant ismerve úgy beperelné ezt a szennylapot, hogy megszûnne. A szilikoncsárda meg mehetne vissza a börtönbe, úgyis ismerõs már arrafele.

Ági89
ja, errõl van szó. azért kíváncsi vagyok, mi lenne, ha ezt valaki lefordítaná angolra és elküldené Brian-nek <#buck> <#vigyor>

~\"Nem szeretem, hogy a fogaim elõreállnak. Ettõl eltekintve tökéletes vagyok\" Freddie ~Helyesen: Romani ite domum! :) ~Skide godt! {Piszok jó! :)}

B0B0
Szerintem ezeket az újságokat úgysem veszi senki sem komolyan, csak a 80 év felettiek, úgyhogy... 😊

highlander15
Ja,ez benn a mostani storyban is,szerintem akkora egy baromság!

B0B0
Az elsõ kurva jó! Szétröhögtem magam a piros kommenteken 😄DD

grizzly21
az ilyeneket nem kellene beperelni? Ez mar nekem kicsit sokk

larrylurex
Hogy fokozzam a hülyeséget(erõs idegzetûeknek):
Ökörség.
Marhaság.

larrylurex
Ha az újság írja, akkor biztos igaz.<#kacsint>

B0B0
Hát elég gyenge lett

deacky
B0B0
Hi!

Ahogy Larrylurex mondja, de még annyi plusz, hogy hivatalosan a videoklipekhez készültwk a rövidebb verziók (Hammer To Fall, I Wan't It All, One Vision, Who Wan't To Live Forever), de amikor összerakták a Greatest Hits II-t, rá kellett döbbenniük, hogy a 80 perces CD kiadványra csak akkor fog kiférni mind a 17 rá szánt dal, ha ezeket a kurtításokat rakják be. 😊

B0B0
Hát erre csak annyit, hogy egy cimborámat idézem:

"Feltettem egy AC/DC lemezt és már ment fél órája, amikor rádöbbentem, hogy mintha ugyanazt a számot hallgatnám egyfolytában..."

larrylurex
Az albumverziókban mindkettõnél hosszabb a gitárszóló, míg a kislemezre kivágtak belõle egy keveset.

highlander15
Sziasztok!

Elõször is:Hú de régen voltam itt:-)
Másodszor:A The Works-on a Hammer to fall hány perces?Mert nekem 4 perc 23 másodperces verzió van meg.Akkor én a "vágatlan" verziót(is)birtoklom?Az I want it all-ból is a hosszabb verzió van meg.

larrylurex
Az a rész nagyon vicces, amikor Brian dudorászik az elsõ refrén egyik sora alatt. Amúgy ezeket az 5.1 DVD szétszedéseket egy csomó helyen demóként próbálják beadni, szerencse, hogy ezt nem. A másik linket viszont nem értem. Mi az a sonic volcano? Amellett, hogy most már tudom, mit dünnyög Roger dobolás közben (állandóan mozog a szája). Asszem egyszerûen csak nyöszörög, így adja saját magának a ritmust. Hiába, a dobosok világa egy sajátos világ...😊

larrylurex
Két különbözõ világ. A maga nemében az AC/DC verhetetlen, a Queen pedig egyszerûen más kategóriában játszik, és most nem arra gondoltam, hogy jobb, vagy rosszabb.

Breki33
Sziasztok Queen-esek!

Idén nyáron rendezi meg a Hungarian Queen Fan Club a 16. Queen tábort Balatonszemesen július 14-20-ig.
Július 18-20-án pedig HUNGARIAN QUEEN CONVENTION lesz és ebbõl pedig ez lesz a legeslegelsõ! Infók:
http://www.queenconvention.atw.hu/

Nézzétek meg és ha tudtok, gyertek el!!! <#smile>

Állati jó lesz!!! <#vigyor2><#taps><#nevetes1>

GOD SAVE THE QUEEN!!!
B0B0
Hát minden nagyképûséget nélkülözve szerintem az AC/DC nem mérhetõ össze a Queennel. Eléggé messze vannak tõlük.

Ági89

~\"Nem szeretem, hogy a fogaim elõreállnak. Ettõl eltekintve tökéletes vagyok\" Freddie ~Helyesen: Romani ite domum! :) ~Skide godt! {Piszok jó! :)}

deacky
deacky
B0B0
<#gonosz1><#eljen>