9010

• B0B0
    Ma este 21:00 Calipso rádió!!!! (93,6)
  • iroszob
    Akkor ez nem a régóta várt kiadvány. :)
    Tegnap a Sláger rádiót hallgatva, már én untam a sok queenes reklámot.
  • B0B0
    Azért az EMI sem tétlenkedik, most dobdta ki a régóta várt kiadványt (hozzáteszem, pont azok a számok nincsenek rajta, amelyekre várt mindenki)

]

[URL=http://www.digitalstores.co.uk/queenonline/productdetail.jsp?productPK=unittest-f681645Cf4roFy3IqN3IEb-1&CategoryPK=unittest-saXP9aw4siUc9XIbqN3IEb-1142]Cikk[/URL
  • sz4bolcs
    Valaki lefordítaná magyarra a sail away sweet sister szövegét?
    Nagyon hálás lennék érte!
  • B0B0
    Hmmm, fura. Vajon mi lehet az a kép rajta? :)
  • NonsenS
    Kettő, egymásra nagyon is hasonlító "Queen könyv" nevű regisztrált tag van iwiwen. Az egyik adatlapot még januárban regisztrálták, a másikat 13-án, hétfőn. Mindkettő neme nő:), bemutatkozáshoz pedig ezt írták:
    "Én egy Queen-nel kapcsolatos könyvcsemege vagyok.
    Már megszülettem, de még nem vagyok elérhető.
    Ha szeretnél megismerkedni velem, fogadj el ismerősnek és hamarosan jelentkezem."
    Az egyiknek a meghívót Klamancsek Attila, a másiknak Kalauz Ildikó adta fel (valószínűleg ők használják).
    Remélem hasznos infó volt. Jah, és mindkettőnél ez a kép van:
  • B0B0
    Szerintem ez olyan, mint pl. most hétvégén a Tennisclassics. A jegyen rajta volt, hogy tilos fényképeket készíteni. Ennek ellenére mindenki ezerrel fényképezett.

• Azrael23
    A fényképes témhoz kapcsolodóan van egy kérdésem. A fényképes telefonnal mi a helyzet? Azt sem lehet bevinni? A 2005-ös koncerten a mellettem állónál volt, szóval...
  • B0B0
    Nem vagyok iwiw tag -.-
  • 0ppika
    járj utána
  • B0B0
    Nem mondod! Én nem tudok semmiről. :)
  • 0ppika
    nocsak, Queen könyv iwiwen ^^
  • grizzly21
    Ma lesz absoluteradio-n a 86os wembley koncert
  • xxxlackoxxx
    Queen
  • B0B0
    Hmmm, Endre kitesz most magáért :)
  • 0ppika
    2008. október 28-án a Queen + Paul Rodgers formáció ismét koncertet ad Budapesten a Papp László Sportarénában!

Ez alkalomból a Hungarian Queen Fan Club kísérő rendezvényeket szervez és ajánl a rajongóknak. A központi helyszín a Rock Randevú nevű szórakozóhely lesz, ahol több napon keresztül lehetőséget biztosítunk arra, hogy barátságos, Queenes környezetben érezze magát az odalátogató vendég. Akusztikus koncertek, kiállítás, klub estek, beszélgetések és még sok minden, ami a Queennel kapcsolatos. Térj be egy italra, nézz bele egy dvd-be, hallgass bele egy dalba, oszd meg az élményeidet a többi Queen baráttal.

Ha pedig egy kis városnézéshez támad kedved, akkor elkísérünk, és közben megmutatjuk, hogy hol kötött ki a Vöcsök II. (a Queen tagjaival a fedélzetén) 1986-ban, melyik szállodában tanulta Freddie és Brian a "Tavaszi Szél Vizet Áraszt" című magyar népdalt, és még jónéhány nevezetes helyet, amelyek valahogy kapcsolódnak a zenekarhoz.

A Planetáriumban pedig megnézheted azt a Queen lézershow-t, amelynek a megalkotását az 1986-ban Roger Taylor születésnapjára készített lézerjáték sikere inspirálta.

Jó Szórakozást Kívánunk!

HQFC

Welcome to Budapest!

A Hungarian Queen Fan Club programajánlata:

BUDAPESTI QUEEN NAPOK

2008. 10.25-30.

10. 25. 19:30 Queen lézershow PLANETÁRIUM
    10. 26. 19:00 "A Queen Budapesten 1986-2005" ROCK RANDEVÚ Fénykép kiállítás + talk show + exkluzív videó dokumentumok
    10. 27. 20:00 Queen + Paul Rodgers Welcome Party ROCK RANDEVÚ Benne: Queen Unplugged Project koncert! Queen életmű 1. rész: a 70-es évek.
    10. 28. 20:00 QUEEN + PAUL RODGERS KONCERT PAPP LÁSZLÓ SPORTARÉNA koncert után After party a HQFC-vel, Queenezés hajnalig! ROCK RANDEVÚ
    10. 29. 20:00 Queen Unplugged Project koncert ROCK RANDEVÚ Queen életmű 2. rész: a 80-as és 90-es évek.
    10. 30. 19:30 Queen lézershow PLANETÁRIUM

A "Queen Budapesten 1986-2005" fénykép kiállítás a megnyitó után október 30-ig, minden nap 17:00-02:00 között ingyenesen látogatható.

További Program

A Queen nyomában Budapesten! Különleges városnéző program a HQFC vezetésével. Előzetes jelentkezés szükséges!

http://www.queenconvention.atw.hu
  • iroszob
    Brian nem panaszkodhat a promócióra. :)
  • B0B0
    A könyvről lesz szó, nem az új album véleményezéséről
  • iroszob
    Akkor nem hallgatom meg. Ismerem a véleményedet, nem akarom még rádión keresztül is hallani. :) Vagy miről fogsz beszélni?
  • B0B0
    Nem B. Tóth vezeti a műsort (szerencsére) :)

Aki vezeti, egy véleményen van velem (tiszta véletlenül), úgyhogy új dalok nem lesznek.
  • iroszob
    Miről lesz szó? :) A könyvről?
    Remélem B. Tóth László játszik néhány dalt az új albumról a beszélgetés közben, legalább akkor ott hallhatod őket.
  • B0B0
    Emberek!! Nagy újság van!!!!

Október 27-én este (tehát a koncert előestéjén) a Calipso Rádió Rocklexikon műsorában leszünk vendégek. A téma szerintem nem titok. :)
  • sandrativadar
    Queen Fan - Sandra honlapja Freddie Mercury tiszteletére
  • iroszob
    Akkor ilyen érdeklődés mellett joban keresnél vele, mint Brianék az új albummal.
  • B0B0
    Jó kérdés :(
  • 0ppika
    na és mikor?
  • B0B0
    Egyvalamit mindenképp eredményez ez a koncert. Megint tucatszám jönnek az e-mailek, hogy mikor lesz már kiadva a könyv.
  • B0B0
    :)))
  • iroszob
    Bécsben a hátizsákomban volt egy szendvicsesdoboz, meg egy fényképezőgép. Mikor ezeket meglátták, előbbit kint kellett hagynom (sajnáltam, nem akartam kidobni, ingyenesen megőrízték, BP-en ez 300 ft volt), a gépet vihettem be. Nálunk esélyed nincs semmit bevinni, vagy ha beviszed, járkálnak körbe a biztonsági emberek és elvehetik közben.
  • mounteverest
    Amugy szerintetek, attól függetlenül, hogy rá van írva a jegyre, hogy nem lehet bevinni semmilyen rögzít eszközt, lehet bevinni kamerát és fényképezőt vagy csak akkor ha be tudod lopni.
  • iroszob
    Ülni széken lehet, azt adnak. :)
    Attól függ mi a célod. Én legutóbb egyik koncerten az első sorokban álltam, így közelről láthattam Briant. Legközelebb a keverőpult mellett álltam, és inkább csak élveztem a zenét, ott sokkal jobban lehtetett hallani, nem is volt olyan hangos. Ha ülsz, az is jó lehet, például nem verik ki a kezedből a kamerát. :)
  • grizzly21
    :) mindenkepp allohelt a legjobb nem? reg voltam koncerten, ulni hogy lehet?:)
  • iroszob
    Közelebb van a koncert hossza a 2.5 órához, mint a 2-höz.
    Én meg nagyon morcos leszek, ha Budapestig nem dobnak ki a setlistből 10-12 agyonjátszott dalt. Már nagyon unom őket. :)
  • mounteverest
    Ja, most kezdek csak gondolkodni. 30 nóta az azért időben is elég komoly dolog. Milyen hosszú egy koncert?
  • mounteverest
    Szia!

Köszönöm szépen a választ, és bizony nem vagyok egy kíváncsi tipus és még a meglepetéseket is szeretm, úgyhogy nem nézem meg alinket amit beraktál, de még1x köszi a választ.
  • larrylurex
    Hello! Természetesen lesznek. Nyugi, Több, mint 30 számot játszanak, amiből 2-3 új van, illetve 1-2 Paul Rodgers régebbi dolgaiból(Free, Bad Company, ilyesmi...). Itt van a turnényitó setist-je, de ha szereted a meglepetéseket, ne lesd meg!:)
  • mounteverest
    Sziasztok!

Én már megvettem a jegyet a koncertere és remélem, hogynem hamarkodtam el a dolgot. Ugyanis az lenne a kérdésem, hogy tudja-e valaki esetleg, hogy az új koncerteken természetesen az új album nótái mellett hallhatóak lesznek-e a régi Queen nóták? Mert ha nem akkor biza nagyon morcos leszek és lesz egy nagyon kedvező árú 18.900 Ft-os jegyem eladó.
    Köszi a választ előre is.
  • iroszob
    Azon gondolkodj legfeljebb, hogy a budapesti koncert mellett Bécsbe vagy Prágába mész. :)
  • grizzly21
    Innen ki jon a koncertre ? En meg csak gondolkozok rajta
  • B0B0
    Értem ne ;)