9010

• mozso3
    Nekem az a "matematikailag..." tetszik, mert tényleg így van.2 eredeti tag és az együttes neve mögé bújva legalább 10 ember csinálja a zenét.És ha nevet változtatnának, lehet, többen elfogadnák.
    Mindegy, megpróbálom túltenni magam rajta:)
  • mozso3
    De akkor is: mire számítottatok?És azok mire számítottak, akik elmentek???Várható volt, hogy ez lesz, vagy valami hasonló.Szerinem sokan csak azért mentek el, hogy láthassanak egy legenda-csonkot (Roger +Brian)-sajnos.Tudtuk, hogy PR ilyen, 1000szer kitárgyalták/tuk, és ez van.Nem lehet egy Freddie-pótléknak tekinteni, bár Brian-ék szerencsétlenkedése ezt sugallja.Bocsánat a kifejezésért, de sztem ez az.
  • mozso3
    Igen, az lenne a legjobb valszeg, ha nem turnéznának, és elfogadnák, hogy 20 év töretlen siker után ideje otthon muzsikálni, esetleg néhány emlékkoncert, jótékonyság, stb.
  • NonsenS
  • B0B0
    Ott a pont!
  • B0B0
    Nem, de olvasd el az előzményt! Eléggé lehangoló. Ez a cikk mindenesetre ugyanúgy sugallja a csalódottságot.
  • pipeppers
    :)
  • pipeppers
    Azért elég nehéz lehet egy olyan ember helyébe lépni, mint Freddie. Mindenki tudta előre, hogy nem fog sikerülni, ő mégis csinálja.
    Ha utánozza Freddie-t, akkor az a baj, ha nem, akkor az. Biztos vagyok benne, hogy ha nem Queen néven játszanának, akkor könnyebben elfogadnák Rodgers-t, és ezt is kellett volna tenniük.
  • pipeppers
    Ez undorító! Akárki is írta, már a koncert előtt tudta, hogy mit fog írni utána.
  • B0B0
    "minek ez a gyenge erőlködés?" Queen névvel! Szerintem ez a lényeg, mert sokan játszanak Queen dalokat koncerten.
  • larrylurex
    Ez nem olyan sarkított.
  • 0ppika
    Azt hiszem azzal ő is, és mindenki tisztában van hogy Freddie nyomába sem érhet, de akkor meg minek ez a gyenge erőlködés? A saját, új számokkal meg azt hiszem a hidegvízre valót sem keresnék meg :S
  • B0B0
    Mindegy végülis. Lejön, hogy útálja a cikk írója. Azt kell, hogy mondjam, igazad van. Jogos ez a reakció, ha belegondolok.
  • B0B0
    "Végülis, nélküle lehet, hogy sehol sem turnéznának..."
    Lehet, hogy az lenne a legjobb, nem rombolnák a Queen (közelmúltig) makulátlan nevét...
  • mozso3
    És aki elment a koncrtre az mit várt???Egy "Freddie-t"???Ha érte ment oda, akkor nem jó helyre ment.
    Én sem csípem Pault, nem is szimpatikus, de szerintem ócskaszar lehet neki ennyi kritika.Végülis, nélküle lehet, hogy sehol sem turnéznának, Brian a Kanári szigetekem bámulná az eget, Roger fogyózna a Bahamákon.
    Szerintem PR hozzátette a magáét, ezt tudja produkálni, és meg kell köszönni neki, hogy legalább ennyit tett.Tudjuk, hogy ő nem Freddie Mercury, ne várjuk tőle, hogy az legyen.Ha utánozni próbálja az a baj, ha nem, akkor az.Csöppetsem olyan fantasztikus, mint elődje, de szerintem sok ez a fika, ami a sajtóban és a médiában van.
  • mozso3
    De a képek meg a nyilatkozatok alapján tényleg úgy tűnik, Brian viszi a hátán az egészet
  • mozso3
    Na, egy kicsit megnyugodtam...
  • 0ppika
    ezzel sem a tudását szólta le ... amúgy én sem :p
  • B0B0
    "Sosem hallottam Paul Rodgersről."
  • 0ppika
    Nem a "blues tudását" szólta le, hanem a mostani produkcióját, szóval teljesen jogos ez a cikk szerintem ... maradjon csak a kaptafájánál ...
  • larrylurex
    Bocsánat a képzavarokért. Bár a lyuk feloldása már majdnem költői.
  • larrylurex
    Egy kicsit rutinszagú volt(sokszor még gesztusokban is másolták a turné korábbi koncertjeinek szokásait-pl. dobszóló), de pl. Brian-en látszott, hogy szereti csinálni. A tombolóban pedig kifejezetten NEM a klimaxos korosztály volt túlsúlyban, általában fiatalok csapatosan voltak ott. Rendben volt ez a koncert, bár sokkal több is lehetne benne.

A baj csak az, hogy PR nem kifejezetten jó showman, és még vissza is fogja magát, nehogy az a vád érje, hogy olyan akar lenni, mint Freddie.
    Az egész dolgot megmérgezi szerintem ez az utóbbi jelenség, mármint az eredeti Queen és a Q+PR elkülönítése. Brian és Roger nem mernek(nem akarnak, mittudomén)kilépni Hammer to fall-Radio Ga Ga-WWRY körből, PR dolgai pedig a közönség kisebb részét érdekli. Amikor Freddie előkerül, akkor az nagyon ki van hegyezve arra, hogy most Freddie-re emlékezünk(kivetítős, Freddie-hang rákeverős részek), közben máshol meg direkt máshogy csinálják, mint anno (PR még véletlenül sem énekel egy dalt sem úgy, ahogy Freddie énekelte, és ezt most nem az énektudására értem, hanem az előadására,dallamra, hangsúlyokra ilyesmi). Van egy lyuk az egészben. Amit olyan dolgokkal lehetne feloldani, mint pl. több Freddie szerzemény felvétele a repertoárba(ebben tökigaza van az indexnek). Love of my life, Bohemian Rhapsody, Crazy Litte...,We are the champions, ennyi volt összesen. Ha lenyomtak volna egy Seven Seas of Rhye-t, egy Death on Two Legs-et vagy akár egy In the Lap of the Gods-ot, teljesen más lenne a dolog. De pont a fentiek miatt nem merik.

Roger meg egy kicsit megint túlsúlyos. Ha megint szakállt növeszt, kirakom a cipőmet az ablakba, hátha eljön hozzánk...
  • B0B0
    Ez viszont kurvára tetszett!!!
  • B0B0
    Hát...hogy őszinte legyek felemás érzések fogtak el az olvasás közben. Valamilyen szinten a szívemből szólt. A szívemből szólt, mert úgy látszik, ez a "minőség" nem üti meg a minimumot. Viszont Rodgerst nem biztos, hogy ennyire le kéne húznia egy ilyen senkiházinak. Aláírom, hogy az általa írt slágereket egy kezemen meg tudom számolni, nyilvánvaló, hogy előadása kb. egyenlő egy Győzikéével Freddie showjához képest. De azért mégis a világ egy legnagyobb blues-hangja. Hangsúlyozom: hangja. Ehhez ért mindösszesen. Blues dalok énekléséhez. Sem írásához, sem komponálásához csak énekléséhez. Azt viszont piszokul tudja. Ez az az ok, amiért oly sokaknak fáj, hogy ő van ott.
  • 0ppika
    Nem tudom hogy sajnos, vagy szerencsére én sem voltam ott, de az eddig látottak és hallottak alapján kb. ezt vártam, B0B0 neked is biztos tetszeni fog ... :S
  • NonsenS
    Hmmmm. Én sajnos nem is tudtam volna elmenni, meg kicsit borsos volt az ára is:(
    De persze kíváncsian várom én is a véleményeket. Milyen volt? Volt Queen-es hangulat???
  • B0B0
    Üdv újra!
  • mozso3
    Bár lélekben ott voltam, kérlek, részletesen meséljetek:)
  • mozso3
    Tiszta depis voltam/vagyok...NEM TUDTAM KONCERTRE MENNI!!!!!!!
  • mozso3
    Sziasztok!!!!!
    1000 éve voltam itt...
  • mounteverest
    Kedves fórumozó társaim!
    Nagyon kiváncsi vagyok a véleményetekre a koncertről, mert amikor kifelé jöttem természetesen füleltem, hogy az emberek miként vélekednek, de ezeket a vélekedéseket csak később írnám meg természetesen a sajátommal együtt.
  • iroszob
    Szüleim pont előtte meg a lánya előtt ültek. És nem a VIP szektorban! :)
  • B0B0
    Szánalmas :)
  • iroszob
    Igen, az újság is megírta. :)
  • mounteverest
    És akkor eljött a NAGY NAP!
  • B0B0
    Nem volt net ott Pont akkor
  • iroszob
    Aki a Death on two legs szövegére kiváncsi, az most nagyon figyeljen!
  • iroszob
    A Pelikán rádiót kell hallgatni. :) De most kivételesen online nem lehet. :)
  • 0ppika
    nem, az valami szennyrádió :S de ezt meg nem lehet online hallgatni?
  • iroszob
    Nem Calypso?

Aki még hezitál a jegyen, ma 19-kor a központi ticketpro jegyirodában azt mondták, 6 db állójegy van még. Ülőjegy is csak elvétve, kivéve a színpadtól legtávolabb, legfelső sorokban (208-216 szektorok); ott még sok.