QUEEN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nomégeccer megpróbálom felkelteni az érdeklõdést ezzel a linkkel:

www.queenconvention.atw.hu
Ez érdekes lesz. <#wow1>

B0B0
Azt csiripleik a verebek, hogy Mandela 90. születésnapja alkalmából rendezett koncerten fellép a Queen, mégpedig a Wembleyben! Ez azt jelenti, hogy 22 év után térnének vissza

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Ági89
Ja, tényleg, hogy erre miért nem gondoltam... <#buck><#nyes>

~\"Nem szeretem, hogy a fogaim előreállnak. Ettől eltekintve tökéletes vagyok\" Freddie ~Helyesen: Romani ite domum! :) ~Skide godt! {Piszok jó! :)}

Nem akartak öszehasonlítást a Live Aiddel. 😊

Ági89
*fogadni <#buck> kellett egy nap, hogy észrevegyem

~\"Nem szeretem, hogy a fogaim előreállnak. Ettől eltekintve tökéletes vagyok\" Freddie ~Helyesen: Romani ite domum! :) ~Skide godt! {Piszok jó! :)}

Ági89
Egyébként meg miért nem Paul Rodgers-szel adták elõ? Egy férfitól jobban el tudnám ezt a számot fogafni, mint egy nõtõl...

Ági89
jaja, teljesen egyetértek. Különben most vette észre h volt még egy szám, Brian Andrea Corr-ral elõadta az Is this the world we created-et

Sztem nagyon jó hangja van ennek a lánynak, de nekem bántotta a fülem, hogy nem Freddie-tõl hallottam 😛

Ági89
Hát, ami jó, az jó. A Queen esetében ami jó, az fenomenális <#wink>

larrylurex
Én azt várom, amikor az új dalok közül is eljátszanak párat. Akkor végleg szakítanak a tribute-zenekar vádakkal. Amúgy karcol a cucc rendesen...😊

grizzly21
nem hittem volna hogy ennyire bejon!

Ági89
AZ ISTENEK!!! 😄 Nagyon jó volt!!!

part 1
part 2

Ezt még muszáj leírnom: sokat kerestem a youtube-on ezt a videót, levették, de most megint ott van. A 2004-es 46664 koncerten a WWRY, 2:20-tól érdekes. Paul olvassa a dalszöveget, de még így is belezavarodik. A One visionben is volt egy kis kavarás, de a hangzás nagyon jó volt, meg maga a dal introként.

Valszeg jó helyen vagy, de már fél órája vége van. 😊
Hamarosan a youtube-on lesz az egész koncert, a One vision-t jó lenne újranézni, jó volt nagyon. Brian megisnt sokat fogyott. Ez egy külön blokkban volt.

grizzly21
hat nemtom, nalam semmi kep, elozoleg egy nickelback szam ment, most meg egy egy bon jovi..de az tuti hogy nem elo. rossz helyen vagyok?

Emberek, most megy a One vision! Kedvenc számom, ezt nem gondoltam volna.

Queen (nevezzük így)+PR a koncert végén várható. Érdekesség egyébként, hogy miközben számomra ismeretlen elõadók váltogatják egymást, Jamie Moses és Spikey Edney végig a színpadon van.

Na akkor most már én is nyújtok egy programajánlót:

Az elõzõ koncert, csak kép is. Az oldal beépített lejátszója nem megy, válasszátok a külsõ lejátszót, nekem a Winamppal szakadás nélkül élvezhetõen játssza.

deacky
Nelson Mandela születésnapi koncertje élõben 19.00 órától benne a Queen+PR. ITT!

B0B0
Jelen állás szerint megyek, de még változhat...

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Im going slightly mad
Igen, Freddie szegény nem a legjobb benne, de annyira érezni, hogy milyen összetartó, egymásban bízó és egymást segítõ 4 ember "szerepel" benne.Tudták, hogy mi lesz Freddie "sorsa", és mintha ettõl kijózanodnának.Szóval, ezt is jelölném.
Holnap 10 napra megyek tengerre, úgyhogy addig is jó Fórumozást!!!<#kacsint>
Ja és ingyé van!!!

http://www.showtimebudapest.hu/event_details.php?eid=271
Sziasztok!

Ki jön SANTANA koncertre???<#felkialtas>

BOBO?

Naaaa, gyereee.. 😊

<#nevetes1>Én és a Queen-es barátaim szombaton 19 óra körül talizunk a Rock Randevúban a Hunyadi téren és onnan mászunk át a Hõsök terére.. 😊
Aki tervezi, hogy jön az szójjón!!!<#email>

Helló!<#wave>
Jones Nedved
Egy kis móka! <#vigyor5>

Freddie Mercury & John Lennon 1971

\"A valóság fantáziadúsabb, mint az álmok....\" - Christoforo Colombo

B0B0
Szép 😊

highlander15

Freddie hangterjedelme:-)

\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI

B0B0
Errõl én mindig csak olvastam, de valahogy sosem akartam elhinni, hogy igaz 😊

Egyelõre érjétek be ennyivel. Csak mert én nem ismertem.

B0B0
Na és a többiek??? Vannak még, akik nem dobtak be videjót.

B0B0
Jaaa, hogy arra célzol. Hát páran biztos anyáznak ezért neki 😄D

larrylurex
Nézd végig, milyen videókat töltött fel! Tele van nyalánkságokkal.

B0B0
Csak megvett (vagy letöltött egy dupla albumot 😊)

larrylurex
Hú, de sok embert fogok elüldözni ezután egy-egy bulin...😊 DaveRFuller meg egy aranybánya.

B0B0

Ági89
Az abszolut kedvenc 😛 <#eljen>Calling all girls

highlander15
The Great Pretender

Nem tudom,hogy ezt (az eredeti) változatot ismeritek-e,de remélem hogy tetszik.

\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI

B0B0
Sajna nekem ezekrõl a Queen Rocks-os videókról mindig csak az jut eszembe, hogy próbáltak valamit összollózni a régi idõkbõl, amikor Freddie még élt 😞

B0B0
Fúúú, ez nagyon faja, szíven találtál vele 😊

Azért, mert szerintem zseniálisan van összevágva, és amolyan "kulisszák mögötti titkok" is vannak benne😊
larrylurex
deacky
highlander15
Az jó lenne,mert elég sok számnak nem hallottam az extended verzióit:-)

B0B0
=)

Persze, de ilyen kiadványból 50 CD-set is össze tudok állítani.

highlander15
Ismeri valaki a Royal Rarities c. kiadványt?3 CD-s,és leginkább instrumentális valamint extended verziói vannak rajta az ismertebb Queen számoknak.

highlander15
A Scandal szerintem extra,mert még nem hallottam az extended verziót klippel együtt.

highlander15
Most jön egy erõteljes:-)

Scandal

Brighton Rock Live

Ez elég jó koncert lehetett:-)

larrylurex
A jövõ héten leállamvizsgázok, aztán összedobom. Már olyan összeesküvés-elméletet találtam ki, hogy majdnem én is elhiszem...😊))

B0B0
A These are the days of our lives a kedvenced??? Hmm, akkor ebben egyezünk 😊