QUEEN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
intel Core 2 E5300@3,66 GHz, Gigabyte GA-P35-DS3L, 4 GB DDR2 1066 MHz, GeForce 9600 GT 512 MB
A Warboys eléggé tetszik, az szerintem egyik jobb pontja lesz az albumnak.
intel Core 2 E5300@3,66 GHz, Gigabyte GA-P35-DS3L, 4 GB DDR2 1066 MHz, GeForce 9600 GT 512 MB
Most hogy már 4 dalt is ismerünk az albumról, megkockáztatom, az album akármelyik Queen albumnál rockosabb hangzású lesz. Nekem továbbra is a C-lebrity tetszik a legjobban, a többi inkább Paul Rodgerses, rockos, de dallamtalan.
Új dal (részlet):
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A többi házi feladat. 😊
\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI

2 Still Burnin'
3 Surf's Up / School's Out!
4 We Believe
5 C-lebrity
6 Say It's Not True
7 Call Me
8 Cosmos Rockin'
9 Small
10 Warboys
11 Some Things That Glitter
12 Voodoo
13 Through The Night
14 Small reprise
Ízelítõ a Warboys-hoz.

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
(asszem)
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI
Freestone könyvében sztem sok hepprõl olvashatsz:😊)
Hát elsõként a vásárlási mániáját említeném, ami az utolsó hónapjaiban egyre észnélkülibbé vált. Imádta a régiségeket, különösen a japánokat. Jól be is cuccolt belõlük minden ottjártakor 😊 Na meg ugye a Live in Budapest videós kijelentése:
-Ez milyen szép épület! Mennyibe kerül, mert megvenném. (A parlament volt az)
Van még jópár, de nem akarom lelõni az összes poént, jöjjenek a többiek is! 😊
Én sem vettem még jegyet, szerintem sokan nem vettek még. Már csak az én ismerõseim között is megtriplázódott a koncertre jelentkezõk száma, reméljük mindenki, aki ott volt 2005-ben, hoz még egy-két embert! <#vigyor>#vigyor>
Azt viszont nem mondtam, hogy megtörtént a törlés. Csak nem lepne meg.
Nem hiszem, hogy eltudnál pirítani.
A BALATONON is Queen hétvége volt.<#szomoru2>#szomoru2>
Voltunk vagy 20-an. <#sir>#sir>
Tök gáz. Ennek nem így kéne lennie...
Abszolút semmi hajlandóságot nem mutattok afelé, hogy ne csak virtuálisan jöjjenek össze a Queen-rajongók?<#nemtudom>#nemtudom>
Nem mondom én így is jól éreztem magam, de PETER FREESTONE (aki ugyebár a Freddie életérõl szóló (egyik) könyvet írta) lehet, hogy kicsit meghökkent, hogy 20 ember miatt jött le a Balcsira.
De jól érezte magát, elvittük borozni... <#buck>#buck><#pias>#pias>
Valentin & Red Special
\"A valóság fantáziadúsabb, mint az álmok....\" - Christoforo Colombo
~\"Nem szeretem, hogy a fogaim előreállnak. Ettől eltekintve tökéletes vagyok\" Freddie ~Helyesen: Romani ite domum! :) ~Skide godt! {Piszok jó! :)}
~\"Nem szeretem, hogy a fogaim előreállnak. Ettől eltekintve tökéletes vagyok\" Freddie ~Helyesen: Romani ite domum! :) ~Skide godt! {Piszok jó! :)}