QUEEN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem szólnék semmit, ha nem lenne rossz a példád. Az album klub. 2 font nem egy nagy összeg (bár nem sok mindent adnak érte, amit meg igen, azt valaki úgyis megosztja), és a teljes bevétel valamelyik AIDS-alapítványnak megy.

qwertrt
Csak ez az anyagiasság nem tetszik... évek alatt ronggyá keresték mindhárman magukat, de mégis pénzért adnak mindent, amit lehet. Van egy bizonyosa album klub, ahol különféle extrákat adnak (ingyenes live adlok, stb) 2 fontos regisztrálási díjért. Nem értem én ezt. Vagy a kiadóktól jönne?

intel Core 2 E5300@3,66 GHz, Gigabyte GA-P35-DS3L, 4 GB DDR2 1066 MHz, GeForce 9600 GT 512 MB

qwertrt
Nemhangzik rosszul, más kérdés, hogy elére-e a Queen szintet, megint más kérdés, hogy egyáltalán kell-e a Queen szintjét vele kapcsolatban nézni (nem biztos).

A Warboys eléggé tetszik, az szerintem egyik jobb pontja lesz az albumnak.

intel Core 2 E5300@3,66 GHz, Gigabyte GA-P35-DS3L, 4 GB DDR2 1066 MHz, GeForce 9600 GT 512 MB

És ott a Still Burnin' is.
Most hogy már 4 dalt is ismerünk az albumról, megkockáztatom, az album akármelyik Queen albumnál rockosabb hangzású lesz. Nekem továbbra is a C-lebrity tetszik a legjobban, a többi inkább Paul Rodgerses, rockos, de dallamtalan.

larrylurex
Ezt már levették, de itt van egy másik link.

Ez tényleg nem hasonlít semmire, amit a Queen-tõl eddig hallhattunk.

Új dal (részlet):
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ez a Szabadság tér Harkivban (Kharkiv, Harkov). Európa egyik legnagyobb városi tere. Még 2 hét, és ...
A többi házi feladat. 😊

highlander15
Szerintem ez a tér egy Q betûre hasonlít...Ne már,hogy nem értitek:-)

\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI

larrylurex
A számból vetted ki a szót... <#crazya>

B0B0
???

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

larrylurex
A C-lebrity mocsok jól szól. Remélem, az egész ilyen lesz!

Jó kis cikk.

😊)

Tudom, hogy már 1000szer láttátok, de vasárnap este 10-kor, a story tv-ben lesz a '86-os budapesti koncert!!!Teljesen odavoltam (bár már szinte kívülrõl tudom😊, amikor megláttam az újságban, külön kiemelve...😊
1 Time To Shine
2 Still Burnin'
3 Surf's Up / School's Out!
4 We Believe
5 C-lebrity
6 Say It's Not True
7 Call Me
8 Cosmos Rockin'
9 Small
10 Warboys
11 Some Things That Glitter
12 Voodoo
13 Through The Night
14 Small reprise

Ízelítõ a Warboys-hoz.

B0B0
Itt az új album:

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

B0B0
FREDDIE MERCURY A legjobb barát vallomása

(asszem)

highlander15
Mi a könyv címe?Bocs hogy ennyit kérdezek,de nem volt sok idõm foglalkozni ezekkel mostanában:-)

\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI

Minden barátjának és alkalmazottjának méregdrága ajándékokat vett.plk. taki néninek aranyékszert stb.
Freestone könyvében sztem sok hepprõl olvashatsz:😊)
és azt is mondja, asszem, hogy rengeteg fürdõszobát tenne bele...😊
B0B0
Nyári dolgozat???? Te kis szerencsés! 😊

Hát elsõként a vásárlási mániáját említeném, ami az utolsó hónapjaiban egyre észnélkülibbé vált. Imádta a régiségeket, különösen a japánokat. Jól be is cuccolt belõlük minden ottjártakor 😊 Na meg ugye a Live in Budapest videós kijelentése:
-Ez milyen szép épület! Mennyibe kerül, mert megvenném. (A parlament volt az)

Van még jópár, de nem akarom lelõni az összes poént, jöjjenek a többiek is! 😊

highlander15
Mesélnétek nekem Freddie különleges szokásairól,heppjeirõl?Nyári dolgozatomhoz kellene!

Utcai plakátok mellett most már egy hónappal a megjelenés elõtt ideje lenne infókat szivárogtatni az új albumról. Meg kislemezt megjelentetni, az új dalokat rádiókban játszatni. Ha jó, akkor összejöhet 7-8 ezer ember.

B0B0
Már egy kis ideje hallgatom a Sztár FM-t (102.1) És ma mit hallok rajta?? Funny How Love Is!!!! Alig hittem a fülemnek 😊

B0B0
7-8000 ember szerintem is reális szám.

Nemáár... Ha törlik a koncertet, mi lesz Cinivel?!? <#crazya><#wow3>
Én sem vettem még jegyet, szerintem sokan nem vettek még. Már csak az én ismerõseim között is megtriplázódott a koncertre jelentkezõk száma, reméljük mindenki, aki ott volt 2005-ben, hoz még egy-két embert! <#vigyor>
larrylurex
2005 óta nem omlott össze az érdeklõdés. Azt is számold bele, hogy az utcai plakátok egy-két hete vannak csak kinn, és legtöbben majd nem sokkal október vége elõtt vesznek csak jegyet. Én egy 7-8 ezer emberre tippelem a végét, köztük velem az elsõ sorban. Ciki, hogy nem teltház, de még mindig jobb, mint a 3000 emberes Muse, pár héttel azután, hogy dupla teltházas Wembley-t csináltak Londonban.

De, csak nálunk van így, máshol már nem is lehet jegyet venni hetek óta.
Azt viszont nem mondtam, hogy megtörtént a törlés. Csak nem lepne meg.

B0B0
Várható volt. És nem csak Magyarországon van ez így...

Ennél nagyobb gond, hogy Brianéknek alkalma sem lesz meghökkenni pár száz ember láttán, inkább törlik a koncertet (az eddigi eladások alapján).

Peter-nek aztán tök mindegy volt... õ megélhetet már pár jó bulit, nekem lett volna sokkal jobb látni, hogy vannak még olyan emberek a pár tagból álló "Hungarian Queen Fan Club-on" kívûl, akik szeretnék visszahozni azt a hangulatot, ami a '80- as évek végén '90-es évek elején volt. Ez persze lehetetlen, de mégis olyan jó eljátszadozni a gondolattal. Freddie nincs közöttünk, a Queen sosem lesz a régi ezt mindannyian tudjuk, de attól még nem kéne hagyni, hogy a Klub is meghaljon. Biztos rohadtul jól érezted magad, nem vitatom, csak egyszerûen nem megy bele abba a piciny kis agyamba, hogy miért nem tartanak össze az emberek, de hát ez van, mi magyarok már csak ilyenek vagyunk. Voltam angliában, ehhez hasonló Queen-es összeröffenésen, ha azt láttátok volna amit én láttam, lehet, hogy Ti is hasonlóan éreznétek. Ott még mindig szeretik a Queen-t... tömegesen.
Nem hiszem, hogy eltudnál pirítani.

B0B0
Nocsak. Te még itten vagy? 😊

Peter Freestone bekaphatja. Nem õt imádom, hanem Freddie hangját. És képzeld, én is rohadtul jól éreztem magam. Nem részletezem, mert hátha elpirulsz.

Queen hétvége a VH1-en?!?<#confused>
A BALATONON is Queen hétvége volt.<#szomoru2>
Voltunk vagy 20-an. <#sir>
Tök gáz. Ennek nem így kéne lennie...
Abszolút semmi hajlandóságot nem mutattok afelé, hogy ne csak virtuálisan jöjjenek össze a Queen-rajongók?<#nemtudom>
Nem mondom én így is jól éreztem magam, de PETER FREESTONE (aki ugyebár a Freddie életérõl szóló (egyik) könyvet írta) lehet, hogy kicsit meghökkent, hogy 20 ember miatt jött le a Balcsira.
De jól érezte magát, elvittük borozni... <#buck><#pias>
B0B0
Nem rossz 😊

Jones Nedved
Egy közös ismerõsünk BOBOval, szerintem kifejezetten szépen játszik egy pazar és "majdnem olyan"<#buck> drága Red Special-en (nem mellesleg az örök kedvenc<#taps> gitárszólómat)

Valentin & Red Special

\"A valóság fantáziadúsabb, mint az álmok....\" - Christoforo Colombo

B0B0
Az szerintem a "VH1 legends: Queen" volt. Azt már vagy 100-szor leadták.

Ági89
Szerintem meg lehetett volna benne egy kis Queen story. Múltkor azt hiszem volt. Behind the music...Queen, azt hiszem ez volt a címe. És akkor ismételgetni sem kellett volna 😛

~\"Nem szeretem, hogy a fogaim előreállnak. Ettől eltekintve tökéletes vagyok\" Freddie ~Helyesen: Romani ite domum! :) ~Skide godt! {Piszok jó! :)}

B0B0
Értelmesebb lett volna, ha inkább leadnak 2-3 koncertet mellé.

B0B0
Van egy bizonyos számú klipp (asszem kb. 40-et számoltunk múlkor), ez nem elég egy egész hétvégére mûsoridõnek.

highlander15
Ez igaz,de én nem törõdtem az ilyesmivel,én a zenére figyeltem,nekem csak egy bajom volt:sokat ismételtek:-(

larrylurex
Egészen hihetetlen, hogy mennyire nem képes az MTV és a VH1 a számcímek, az albumok és az évszámok összeegyeztetésére. Ritkán találják el mindet...

highlander15
Nézem a VH1-et,és igen fasza,jelen pillanatban We are the champions megy live-ban.Csodálatos.

larrylurex
Én sajnos nem tudok ott lenni, de remélem lesz sok fotó meg videó, amit közzétesztek! Sok nyalánkság lesz, az biztos! Phoebe-vel mikor lett ilyen jó a kapcsolat, hogy már kábé visszajár?

qwertrt
Igen, igen, készülni! Óra beállítva, nasi, puha párna, és egy elvakult, szégyentelenül fanatikus rajongó - kell ennél több? Szombat és vasárnap 13:00-14:00

B0B0
Hmm, utoljára 1999-ben volt <#hawaii>

Ági89
QUEEN HÉTVÉGE LESZ A VH1-ON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

~\"Nem szeretem, hogy a fogaim előreállnak. Ettől eltekintve tökéletes vagyok\" Freddie ~Helyesen: Romani ite domum! :) ~Skide godt! {Piszok jó! :)}

nem is link... na mindegy.. 😊