9010
-
#1991 Ezt ismeri valaki?
In the 1980s Queen became the confident, mature yet still challenging band they'd always threatened to be. Unlike many groups who'd broken through in the early 1970s, Queen were unaffected by the onslaught of punk; they were neither old wave nor new wave, they were just Queen.
During the decade of new romantics, post punks, synth duos, goths, geeks and grebos, Queen maintained respect in all camps and came back from a fallow start to the 80s as one of the world's finest stadium acts. The hits came and came and came again, the band scoring 20 chart singles during the decade. And the concerts exceeded all expectations too; with Queen's Live Aid set often being dubbed the best live performances of all time. -
#1990 Hát te hülye vagy :-) Zöld a legjobb szín :-) -
#1989 Halgassuk meg a hölgy véleményét is! Pipeppers? :) -
#1988 Gyűlölöm a zöld színt! :) -
#1987 Mivel az esgé alapból kék ezért gondoltam a kék háttérre -
#1986 Nekem nagyon kék lett ez az egész... :-) -
#1985 szerintem szép ez a kék háttér, és a kék betű sem zavar, viszont egy flash banner tényleg jobb lenne -
#1984 ezt talaltam
QUEEN -live @ Madison Square Garden 1977 (part 1&2) (password: warforum)
http://d.turboupload.com/d/95945/queen-new-york.part1.rar.html
http://d.turboupload.com/d/95962/queen-new-york.part2.rar.html
ki ismeri? milyen a minosege (zene, hangzas, dalok?) -
#1983 engem a kek betu zavar - nem eleg elenk es rossz olvasni
-
#1982 uhh mekkora linkek:)
egyébként elirtam, nem magyar hanem svájci domain:
main, menu -
#1981 hm nem rossz, mindenképp jobb mint volt,
de lehet h van 1-2 jobb ötletem:)
egyébként webdesignerkedem hobbi szinten, ezt pl nemrég adtam le, meg ez a menüje. ha gondoljátok én fekete háttérre gondoltam, meg egy flash banner sem ártana:) -
#1980 jobb vmivel :) -
#1979 Megfelel?? :) -
#1978 is-is
szerintem is a betűk maradhatnának :)) -
#1977 ja ne... legalab a betutipus maradjon -
#1976 jó az új háttér :) -
#1975 Na hogy tetszik az új design? -
#1974 Persze, egy fabatkát sem ér az egész "szennylap-kultúra", jó ha 100 cikkből 1-2 igaz mondatokat tartalmaz -
pipeppers #1973 Hát ez nem semmi. -
pipeppers #1972 Az, hogy BLIKK, elég sokmindent elárul.
-
pipeppers #1971 Én is olvastam, majd megszakadt a szívem. -
#1970 Hello, nálam is jó :)) -
DJviolin #1969 Sziasztok!
Bobo kérésére írok ide. Ha megjelenik ez az üzi, akkor nálam is okés.
Üdv:
DJviolin -
#1968 Bobo akkor írtam a topikodba, nálam okés -
#1967 Mellesleg én is beteg vagyok, nekem Sziget-betegségem van, már 3x. :-) Minden évben ez van, ha egy hétre megyek ki. Torokfájás, megfázás, stb. De már első napra úgy menetem ki, hogy tudtam, hogy ez lesz a vége :-) De megérte :-) -
#1966 kis takonypoc jobban van. koszi az otleteket. sok orvossal talalkoztam eletemben a munkam soran is es valami ram ragadt. egyis ajanlja a vizes matatast a masik nem, mert osszeszukulnek tole az erek a kezen es infarktus veszelyes. a vizes borogatas a testre szerintuk jobb, bar drasztikus egy 39+ foku testre 30-33 foku vizes borogatas -
#1965 Azt nézem, hogy nemsoká elérjük a 2000-t és a zenei részlegben ez elég jó, viszonylag kevés topic hsz-ei mennek efölé -
#1964 Siralmas mi? :) -
#1963 A világ leghíresebb egyetemein tanító sebész asszony nem pletykás természetű. Sokáig magában tartotta, ám most úgy döntött, a hazai AIDS-helyzetre való tekintettel elmeséli eddig őrzött titkát.
:DD kész kamu az egész -
#1962 Most valami olyantat osztok meg veletek, ami nem sok embernek van meg:
Queen ritkaság -
#1961 Valami oltári nagy kamu cikk -
#1960 Affene! Mi ez? Queen járvány van?? :/ -
#1959 itt vagyok, olvastam mindent, csak én is beteg vagyok :( -
#1958 Tegnap már kezdtem kétségbe esni, hogy senkit sem érdekel a dolog, de szerencsére látom, hogy nem így van, csak Oppikát hiányolom :( -
#1957 ja, igen, csak akkor úgy ment fel a lázam hogy fáztam, és teljesen betakartak, ígyaztán még melegebb lett, úgyhogy lehetett hűteni :D
-
#1956 hopsz, az orvosi topikban járok..?
Félre a tréfával, jobbulást a pupáknak (megjegyzem, a hideg vizes módszert csücskösnek találom, kihűlést sem kezelnek azonnali forrósággal, de maj látod). -
#1955 jobbulást neki! nekem volt egyszer 40, akkor betettük a kezemet fazékba, amibe jéghideg víz volt, az levitte, lehet ez a hűtéses módszer valamit neki is vinne le :)) -
#1954 húha, hátén nemtom mit csinálhatnék, de lehet majd vmit összedobok :)) -
#1953 en is mogjottem. szuleimnel voltam nyaralni. most meg a kis takonypoc belazasodott. mar 39 a laza. kicsit sok lehetet tegnap a fagyi... remelem semmi komolyabb -
#1952 nagyon jó!! :)