9010

• B0B0
    Azért szólt bele Roger a koncerteken az énekbe, mert Freddie az első pár koncert után már nem tudta kiénekelni a magasabb hangokat a torokbaja miatt
  • B0B0
    Igazából az érdekelne miről is szól tulajdonképpen. Csak kritikák, vagy intejúk is...?
  • 0ppika
    Bobo! Az #1991-ben lévő dvdt letöltöttem, ha kell akkor privátban megbeszélhetjük ...
  • 0ppika
    a Modern times rock & roll nagy kedvencem ...
    Amúgy koncerteken néha jól, néha meg jó rosszul jött ki hogy "beleszólt" Roger,
    engem kifejezetten idegesít amikor a We are the chanpionsba belenyúl.
    Az Action this day-ben viszont nagyon tetszik a "párbeszéd" Freddievel ...
  • 0ppika
    Már többször is helyeseltem a flash bannert, szerintem a mostanit kéne jobb minőségben, és esetleg a régivel (amit én találtam ki) egyesíteni ...
  • B0B0
    Kicsit unatkoztam tegnap és ezen gondolkodtam el:
    Köztudott, hogy Briannek remek énekhangja van és valószínüleg ő lett volna a banda elsőszámú énekese, ha nincs egy Mercury kaliberű énekes. Roger recsegős hangja már nem annyira állja meg a helyét egy, a hetvenes években meglehetősen, populáris zenét játszó bandába. Szegény John hangja "csak" annyira volt elég, hogy 1-2 számban a négyes vokálban benne legyen (valahol csak a videoklip kedvéért tátog). Ezek után meglepő, hogy a nagy váltásig, a 80-as évekig Roger minden albumra énekelt egy dalt. Brianról is elmondható ez, de csak a Sheer Heart Attacktól. A Hot Space olyan szempontból egyedülálló, hogy Freddien kívül senki sem "szólal meg" rajta.

• B0B0
    Új ínyencség
  • B0B0
    Kinek mi a véleménye? Készüljön egy flash-es banner? Van rá jelentkező. Ha igen, akkor írjuk le az elképzeléseket!
  • B0B0
    Ha minden igaz a közeljövőben tekintélyes vendégünk lesz. Meghívtam a Magyar Queen Rajongói Klub vezetőjét ide!
  • B0B0
    Szeretném ha eljönnétek, remek hely a személye összeismerkedésre! :)

• B0B0
    Remélem szép csendben készülnek a pályázatok. Ünnepeljünk Freddie módra: hangosan, botrányosan, forrón és feltűnően :)
  • B0B0
    Hát nem egyszerű oda eljutni az egyszer biztos. Metrótól jó messze kinn a francba :)
  • pipeppers
    Kit érdekel, hogy néz ki?!
    Ha én oda eljuthatnék egyszer...(ja, és közben megtanulhatnék angolul)
  • zakika
    belorol jol nez ki
  • B0B0
    Nagyon el van dugva. Alig találtuk meg, vagy háromnegyed órát kolbászoltunk a környéken mire megleltük. De egyébként belül már palotás :)

• McGrady
    Hm, azt hittem Angliában azért jobban megbecsülik a Queent...jó nem palota, de legalább rendes bejárat azért elkéne :)
  • B0B0
    Mi van? Ennyire lehangoló, hogy elállt a szavatok?
  • B0B0
    Íme a bejárat ahol egy kis A4-es "ficni" jelzi a klubot:
  • B0B0
    A londoni Queen Fan Club (csakhogy nehogy azt higyjétek, hogy valami csiri-biri palota):
  • 0ppika
    hát ja, de fogalmam sincs hogy mikor járok arra ...
  • B0B0
    Tudom én aztat! :) Amúgy mikor jössz mán föl. Ha jól emlékszem tán januárban kellett volna találkoznunk :)
  • 0ppika
    szó se róla, csak a pontosság kedvéért írtam
  • B0B0
    Az is előkelő helyezés és ha belegondolsz, fél éve ez egy halott topic volt
  • 0ppika
    szerintem csak 8.
  • B0B0
    Ez
  • pipeppers
    Ha megtudhatom, melyik az első?
  • B0B0
    Remélem csendben mindenki készíti a kis hátterét! :)
  • B0B0
    Most nézem csak! Elértük a 2000-t!! :) Ezzel a zene témakörben a 6. leglátogatottabbak vagyunk! :)
  • McGrady
  • B0B0
    :(
  • 0ppika
    nemtudom sajnos, meghívós torrent oldal
  • B0B0
    Add meg a linket
  • B0B0
    Hír rólunk
  • 0ppika
    nincs, letölteni tudnám
  • qwertrt
    Attól még hálás vagyok :-)
  • B0B0
    Neked megvan? Mert lehet h érdekel
  • B0B0
    Még szép, mivel én csinálom az oldalt. ;)
  • qwertrt
    B0B0, most nézem, hogy a linkajánlódban ott a "Queen Wikipédia"! Nem mondod, hogy te raktad be! Ha igen, akkor ezer hálám.
  • vasmacs
    nem arra gondoltam, de ez is igaz :-D
  • B0B0
    Fradista (pfujj)