9010
-
#2031 Azért szólt bele Roger a koncerteken az énekbe, mert Freddie az első pár koncert után már nem tudta kiénekelni a magasabb hangokat a torokbaja miatt -
#2030 Igazából az érdekelne miről is szól tulajdonképpen. Csak kritikák, vagy intejúk is...? -
#2029 Bobo! Az #1991-ben lévő dvdt letöltöttem, ha kell akkor privátban megbeszélhetjük ... -
#2028 a Modern times rock & roll nagy kedvencem ...
Amúgy koncerteken néha jól, néha meg jó rosszul jött ki hogy "beleszólt" Roger,
engem kifejezetten idegesít amikor a We are the chanpionsba belenyúl.
Az Action this day-ben viszont nagyon tetszik a "párbeszéd" Freddievel ... -
#2027 Már többször is helyeseltem a flash bannert, szerintem a mostanit kéne jobb minőségben, és esetleg a régivel (amit én találtam ki) egyesíteni ... -
#2026 Kicsit unatkoztam tegnap és ezen gondolkodtam el:
Köztudott, hogy Briannek remek énekhangja van és valószínüleg ő lett volna a banda elsőszámú énekese, ha nincs egy Mercury kaliberű énekes. Roger recsegős hangja már nem annyira állja meg a helyét egy, a hetvenes években meglehetősen, populáris zenét játszó bandába. Szegény John hangja "csak" annyira volt elég, hogy 1-2 számban a négyes vokálban benne legyen (valahol csak a videoklip kedvéért tátog). Ezek után meglepő, hogy a nagy váltásig, a 80-as évekig Roger minden albumra énekelt egy dalt. Brianról is elmondható ez, de csak a Sheer Heart Attacktól. A Hot Space olyan szempontból egyedülálló, hogy Freddien kívül senki sem "szólal meg" rajta.
-
#2025 Új ínyencség -
#2024 Kinek mi a véleménye? Készüljön egy flash-es banner? Van rá jelentkező. Ha igen, akkor írjuk le az elképzeléseket! -
#2023 Ha minden igaz a közeljövőben tekintélyes vendégünk lesz. Meghívtam a Magyar Queen Rajongói Klub vezetőjét ide! -
#2022 Szeretném ha eljönnétek, remek hely a személye összeismerkedésre! :)
-
#2021 Remélem szép csendben készülnek a pályázatok. Ünnepeljünk Freddie módra: hangosan, botrányosan, forrón és feltűnően :) -
#2020 Hát nem egyszerű oda eljutni az egyszer biztos. Metrótól jó messze kinn a francba :) -
pipeppers #2019 Kit érdekel, hogy néz ki?!
Ha én oda eljuthatnék egyszer...(ja, és közben megtanulhatnék angolul) -
#2018 belorol jol nez ki -
#2017 Nagyon el van dugva. Alig találtuk meg, vagy háromnegyed órát kolbászoltunk a környéken mire megleltük. De egyébként belül már palotás :)
-
#2016 Hm, azt hittem Angliában azért jobban megbecsülik a Queent...jó nem palota, de legalább rendes bejárat azért elkéne :) -
#2015 Mi van? Ennyire lehangoló, hogy elállt a szavatok? -
#2014 Íme a bejárat ahol egy kis A4-es "ficni" jelzi a klubot:
-
#2013 A londoni Queen Fan Club (csakhogy nehogy azt higyjétek, hogy valami csiri-biri palota):
-
#2012 hát ja, de fogalmam sincs hogy mikor járok arra ... -
#2011 Tudom én aztat! :) Amúgy mikor jössz mán föl. Ha jól emlékszem tán januárban kellett volna találkoznunk :) -
#2010 szó se róla, csak a pontosság kedvéért írtam -
#2009 Az is előkelő helyezés és ha belegondolsz, fél éve ez egy halott topic volt -
#2008 szerintem csak 8. -
#2007 Ez -
pipeppers #2006 Ha megtudhatom, melyik az első? -
#2005 Remélem csendben mindenki készíti a kis hátterét! :) -
#2004 Most nézem csak! Elértük a 2000-t!! :) Ezzel a zene témakörben a 6. leglátogatottabbak vagyunk! :) -
#2003 -
#2002 :( -
#2001 nemtudom sajnos, meghívós torrent oldal -
#2000 Add meg a linket -
#1999 Hír rólunk -
#1998 nincs, letölteni tudnám -
#1997 Attól még hálás vagyok :-) -
#1996 Neked megvan? Mert lehet h érdekel -
#1995 Még szép, mivel én csinálom az oldalt. ;) -
#1994 B0B0, most nézem, hogy a linkajánlódban ott a "Queen Wikipédia"! Nem mondod, hogy te raktad be! Ha igen, akkor ezer hálám. -
#1993 nem arra gondoltam, de ez is igaz :-D -
#1992 Fradista (pfujj)