9010
-
#1951 hhöö, no, ezt végig kell gondolni... -
#1950 Ó, persze, kiösz az érdeklődést. Sajna a kezem fáj, de majd elmúlik. Na, olvasom a közleményt :-) -
#1949 -
#1948 jobban vagy már, mester? :)) -
#1947 now I'm here... :-) -
#1946 A verseny nem Freddie életéről fog szólni, nyugi, más természetű lesz, garantálom, hogy mindenkinek esélye lesz a nyerésre ;) -
#1945 most olvastam el hogy halt meg Freddy itt, elég szomorú -
#1944 sajnos énse :(
de azért megpróbáljuk :D -
#1943 én itten vagyok.
de sajna nem sokat tudok Freddi bácsi életéről.:( -
#1942 Na emberek! Mai napon jelentkezzetek be mindannyian, mert holnap kihirdetem a Freddie 60. születésnapja alkalmából rendezendő vetékedőt! -
#1941 Jobb klikk rá, cél mentése más néven.... -
#1940 Forbidden
You don't have permission to access the page at http://10.0.0.80/fs7/i/2006/165/0/3/Red_Special_and_AC30_No__1_by_Fox82.jpg. Please consult our help library if you need any assistance.
-
#1939 nem-e? nekem mind megy... -
#1938 nem jó egyik link sem -
#1937 Szép :) -
#1936 Red special + AC 30 húdeszépek :)
Brian a Red Speciallal (2005)
Brian az RS-el 2
RS + AC30 + Pedal -
#1935 Újabb red special :)) -
#1934 Wallpaper ajánló az otthoni galériámból:
works tour
red special
Magic Tour -
#1933 Nem tudom a neveket, csak annyit, hogy Töpi a rep specialos (kettő is van neki) és nagyon komolyan nyomja rajta :) -
#1932 kik nyomatják? -
#1931 Az az igazság, hogy az egész Töpi miatt jó, nélküle nem lenne az -
#1930 Óriási Queen emlékzenekar koncert volt tegnap Szigeten. Asszem ez volt a 5. amin voltam, és mindig kitűnő :-) -
#1929 [szintén betette] -
#1928 hűű, a red special 1 kurvajó [betette] -
#1927 Wallpaper ajánlatom:
lágyabb
élénkebb
hangulat á lá Freddie
red special1
red special2 -
pipeppers #1926 Gyógyulj meg mihamarabb, és a gipszes kezeddel ne nagyon üsd a taktust. Inkább fütyülj. -
#1925 Részvét maximálisan. És nem kell nekem beszámolni a napjaidról :)
Ja és hadd kötekedjek (csak, hogy érezd magad újra itthon :))
Remélem, hogy a kocsiból kiesvén nem a jobb csiklód, hanem a jobb csuklód tört el (nem mintha az előbbi jobban fájna, csak meglepne, ha nő lennél és még ráadásul két nemiszervvel is) :) -
#1924 részvét, nekem a lábamra raktak nemrég gipszet, elég szar volt:( -
#1923 -
#1922 Vasárnap hajnalvást titokzatos okokból 87-es Passatommal az útról letérvén, egy barátomat idézve: "ellátogattam a napraforgó-fesztiválra". Kocsiból kiesvén (!) jobb csiklómat el, kocsimat össze törém.
Csak azért, hogy B0B0 ne tegyen szemrehányást a hiányzásért.
Ilymódon négy napig nyomhattam a trauma elfekvő fehér ágyait, a bamba, modortalan ápolók tekintetének kereszttüzében (tisztelet a kivételnek).
Hogy ontopik része is legyen a hozzászólásnak:
Előrelátva tanulmányoztam a szobánkban éjjel-nappal szóló Sláger rádió adását, és az alábbi Queen számok hangzottak el: We Are the Champions, A Kind of Magic, I Want To Break Free, Bohemian Rhapsody (plusz Living on My Own, de ez más tészta) . Azok a számok mind jól estek, azok mind épülésemre voltak, talán a Champions alatt feszengtem, hiszen friss kocsitöréssel az ember nem tudja egészen átéléssel énekelni.
Az emberekre (3 szobatárs: 22 éves amputált, 40-50 éves-3 hete mútétre vár), 50-60 éves kijózanodóban) vajmi kevés hatással voltak a dalok, inkább verték a taktust az Eddára. Ez az ő gondjuk.
Egéybiránt Az aranyembert olvastam.
Ma reggel kikerültem, holnap már dolgozhatok is. Gipszelt karral nagyon szar gépelni. -
#1921 egy blogbol kiszedve
"For a lot of people, one of THE tracks that they're looking forward to most on Bat3 is Meats version of Bad For Good ft. Brian May. I know I am. NO, I don't have it, not yet anyway, but back in the 80's Meat Loaf did a song called Time For Heroes for The Summer Special Olympics and that featured Brian May also."
Time For Heros -
#1920 Valahol hátrébb leírtam az összeset, kerds meg, mert ennél jóval több van -
JancsiPapa #1919 Megtaláltam ezeket, köszi! -
#1918 elöször is
Princess of the Universe
de volt ott sok más is, még szó is volt róla azt hiszem.
1-2 t tudok fejből:
Who wants to live forever
Kind of Magic
de nézd meg az OST-t. -
JancsiPapa #1917 Sziasztok!
Lenne egy kérdésem - mik a számcímek, amik a Hegylakó filmekben voltak?
Nem emlékszem rá, segítesetek :o)
Előre is köszönöm! -
#1916 sztem a mostani verseny nagyon nagy lehetett élőbe, elég izgalmas volt :)
-
#1915 Voltam kint többször is (legalább 3-szor) e nekem a TV-ből sokkal jobban tetszik -
#1914 ó dehogynem, hatalmas hangulat volt, igaz hogy tvből többet láni, most töltöm le éppen, már alig várom hogy megnézhessem -
#1913 Jó lenne, ha John is ott lenne, kicsit megkínozná a bassz-ritmusokat :) -
#1912 A futamon nem, nincs sok értelme