9010
-
Ahhoz legalább 10 ember kéne... :/ -
Szavazás? -
Pletyka: a Queen fellép az idei Sanremo fesztiválon. Részletek itt.
Olaszul van, de annyit én is megértek, hogy Paul Rodgers nélkül... -
iroszob #8407 Igen, de így általánosabb tudást szerzett, amit akkor is tud használni, ha egy oldalon 100 ilyen kép van, mert akkor bajos egyesével lementegetni. :) -
Én már megrendelném, ha tudnám, hogy hasznos. Az egyetlen olyan screenshot, amely alapján értékelni lehetne, az a Flash Gordon albumról szóló cikk vége - de őszintén szólva abban nem sok újdonságot találtam, persze az csak egy szakasz. -
Egyszerűbb, ha jobb klikkel a linkre és cél mentése más néven -
iroszob #8404 Csak a képek ügyében tudok segíteni.
Ha Firefoxot használsz, a címsorba írd hogy "about:config", idézőjelek nélkül. És a network.http.sendRefererHeader beállításnál az értéket írd át 0-ra, majd frissíts. Ha megnézted a képet, állítsd vissza az értéket (jegyezd meg, mi volt). -
Nem jönnek be a képek :(
Engem legjobban a dalok leírásai érdekelnek, mennyire részletesek, mnnyi új információt tartalmaznak, stb. Van valaki, aki esetleg beleolvasott? -
iroszob #8402 Pont egy éve ugyanezt kérdezted.
Így néz ki ez a több mint 400 oldalas könyv. A Hectics-től kezdve a 2005-ös QPR koncertekig tényszerűen felsorolja az összes koncertet, fellépést, rádió/TV megjelenéseket. Minden dalról elmondja annak keletkezési körülményeit.
Bővebb tartalom.
Ízelítő.
Nekem nincs meg. Viszont a queenonline-on pár éve olvastam, hogy a Freddie Mercury: A Life in His Own Words c. könyv milyen nyelven, hol és mikor fog megjelenni. A ránk vonatkozó dátumra nem emlékszem, de már elmúlt az biztos. Erről a könyvről nem tudtok? Freddivel készült interjúk szövegei vannak benne összeválogatva témakörök szerint. -
Ez engem is érdekelne! -
Kéne még egy-két ember. -
De szépen alliteráltál!
Ennek örömére arra voksolok, hogy egyeztessük gondolatainkat és bizonyos szempontból prioritás szerint sorba rendezett, számunkra fontos tényállású Queennel kapcsolatos dolgokról ejtsünk meg egy "ÉNIS" individuum általi közfelkiáltással jelzett nem reprezentatív (csak a topic körében) közvéleménykutatást az akármilyen témában...
Ki ért velem egyet?? -
Üdv mindenkinek!
Tud valaki valamit a Georg Purvis félre könyvről? Hogy meg-e jelenik magyarul? Hogy érdemes-e beruházni rá? -
Szavamra, szépen szanaszét szavaztuk szóláshonlapunkat! :)
Szóval szerintem szépen szüntessük szájlenszet szavazások szavazásáról, s szavazzunk! -
pipeppers #8396 Megszavazom. -
Szavazzon az, aki megszavazná, hogy hagyjuk abba a szavazások szavazásának szavazására buzdító szavazatgyűjtő szájjárásokat! -
Persze, hogy szavazhat az is! ;-) -
mozso3 #8393 Tőlem is mehet, kíváncsian várom a témát...:)
Szavazzunk arról, hogy szavazhat-e az, aki nem szavazna a szavazás engedélyezésének szavazásán, de szavazna a szavazás szavazásán...
Na??????? -
Tedd fel a két kezed, az a lényeg 

-
Én most vesztettem el a fonalat...:D -
-
Én csalni fogok, mert mindkét kezemet fel fogom emelni! :) -
pipeppers #8388 Szavazzunk kézfelemeléssel. -
És ki szavazhat arról, hogy ki szavazhatja meg? És egy szavazatképes ember önmagára adhat le voksot? Nyilvános legyen, vagy nem?
Fontos kérdések ezek, melyeket el kell döntenünk, még mielőtt ilyen messzemenően nagy hatással bíró dolgokba bocsájtkoznánk, mint pl. szavazás szavazása! -
Szavazzuk meg, hogy ki szavazhatja meg. -
Én megvétózom, hogy te arra szavazol, hogy ne szavazzunk arról, hogy szavazzunk-e, viszont szavazok arra, hogy szavazzunk azok ellen, akik ilyeneket akarnak megszavazni. És még arra is szavazok, hogy szavazzunk akármiről, ami nem szavazással kapcsolatos.
Ezt ki szavazza meg?
-
Akkor te mág megszavaztad a nemszavazást, tehát akkor szavazunk! :D -
iroszob #8383 Mire lehet még szavazni? -
Én arra szavazok, hogy ne szavazzunk arról, hogy szavazzunk-e. -
-
Szavazzunk, hogy szavazzunk-e? :) -
Szavazzunk!
-
mehet -
pipeppers #8377 tőlem is -
felolem ok:) -
Arra gondoltam emberek, hogy:
új év - új szavazás
Persze csak akkor, ha vagyunk elegen és megvan a támogatottság :) -
Igazad van, annak akkor és csak egyszer volt értelme és azért olyan szempontból mindenképp jó volt, utoljára lehetett hallani Queen dalokat az eredeti hangszereken. No meg persze a gesztus is. Nekem speciel nagyon tetszett Zuckero és Lisa Stansfield is valamint Annie Lennox. És ugyan nem nagyon csípem a Metallicát, de Hetfield is adta le a Stone Cold Crazy-t. -
pipeppers #8373 Szerintem nagyszerű volt, bár én csak anno láttam. Igen, furi volt, de épp az volt benne a jó, hogy olyan énekesek énekeltek, akiknek egész más a stílusuk. Bár azt gondolom, hogy ez nem egy olyan megismételni való műsor. -
mozso3 #8372 De tudom, a szándék a lényeg...:) -
mozso3 #8371 Valamelyik nap éjjel ment az emlékkoncert...Szerintem az összes fellépőnek égés volt, talán G.Michael volt jó...Freddie számai furin hangzottak mondjuk Seal-tól...:)