9010
-
#2311 Ezek nem matricák, rávasalt fóliák -
#2310 Szép :) -
pipeppers #2309 Nem annyira tudtam követni ezt a polo-s dolgot, de ha kiadok 2500-at a matricákért, nem lenne jobb, ha az nem egy hónapig tartana? Vagy ezt csak egy alkalomkor akarjátok viselni? -
pipeppers #2308
[IMG][/IMG] -
#2307 Nem rossz :) -
#2306 Vagy még 1 ötlet: az elején a BohRhap felállás (mint a 2. pólónál), hátul pedig az One Vision hasonló felállása... -
#2305 3000 ha 500-ért találnánk fekete pólót -
#2304 És a tervezett Grizzly póló feketében, elől az BohRhap felállás, hátul a logó, a vállon a Queen felirat, mennyibe lenne? -
#2303 Valaki próbáljon keríteni egy helyet (lehetőleg ugye kínait) ahol olcsón lehet nyers fekete pólót lehet kapni, mert én csak fehéret találtam és a nyomtatós helyen 1000-ért adnának egyet! -
#2302 Tudom, hogy most el fogtok küldeni a fenébe, de én pont azért nem akartam ilyen képeket, mert ezek már a csontról lerágottak. :)
Szal bocsi.
Egyébként a mérettel úgy kell gazdálkodnunk, hogy az az ár egy A4-es felületet jelent, ha az elejére és a hátára is akarunk, akkor az két A5-ös képet jelent! -
#2301 Nagyon jó mindkettő, a hátukra meg sztem egy hatalmas Queen logo kéne. -
#2300 Nem is értem, miért nem ilyenre gondoltunk egyből, hiszen adja magát a dolog. A kettes nagyon ütős. -
#2299 most nagyon szétesett a gépem, igy csak felületesen csináltam valamit, de annyira nem lett jo mint akartam, azért valami ilyesmikre gondolok:
polo1
polo2 -
#2298 jo, most összerakom hogy nagyjából mire gondolok, és akkor lehet finomitani.
az ugye egyértelmu h fekete lesz:) -
#2297 Na emberek, fasza, mert nem volt rá időm ma, az egész napom elette a kilépés a cégemből. Majd akkor talán jövő hét. Addig is Grizzly-t megbízzuk egynegyedik alternatíva elkészítésével! -
#2296 Nem azért mert nem tetszenek a pólók, de én mindig akartam egy sajátot, ugyhogy ha az nem megoldhato, akkor most ebből szerintem kimaradok. Amugysem állok tul jól most, lenne pénzem, csak nem nagyon fizetnek akiknek kéne.. -
#2295 gondoltam, csak ha lehetett volna akkor ... szal marad a 2es nekem -
#2294 wow, nem is láttam még őket, pedig régebben nagy gyűjtő voltam, még maradt pár 100 db a 90-es évekből ... -
#2293 húha, lehet nem jön össze a póló project, le vok égve, szüleimnek meg másra kell a pénz :((
a képek franyeszek :) -
#2292 Na, hadd dicsekedjek egy kicsit :)
Azt hiszem a sorozat két legértékesebb darabja van meg:
-
#2291 Bocsássatok meg, hogy ennyire ragaszkodok ehhez a 3 verzióhoz, nem mintha büszke lennék ezekre a képekre, de tényleg csak így olcsóbb. -
#2290 Egy A4-es felület kerül annyiba amennyibe azt szanaszét lehet vágni mindenfele, az meg bonyolult és szintén drágább. Én szerintem te is válassz a 3 lehetőség közül még ma estig, méreted írd le (bár úgy hiszem neked L-es lenne jó)! -
#2289 Az a baj, hogy drágítja a dolgot ha "egyedi"-t csináltatunk -
#2288 Csak kérdés, hogy B0B0 nem fog-e belekveredni a sok kívánalomba... -
#2287 hát ha lehet egyedit akkor én is variálnék, mert igazából nem teszik egyik sem -
#2286 mert én meg arra gondoltam, hogy ha lehet akkor egy félig saját képet középre, egy szolid felirattal, illetve az ingujjakra meg kicsi betükkel hogy queen, ami ugye szintén kép.
csak ha ezt meg se lehet csinálni akkor nyilván nem csinálom meg én se a képeket ezért kéne tudni.
ja és mindenképpen fekete -
#2285 Fekete: 3000 körül
Fehér: 2000 körül
Szerintem vasalás, amit ugye az ujjra is lehet
Nos akkor? -
#2284 nah, kérdés: poloujjra nem tudnak nyomtatni? vagy ez vasalás? mennyibe fog kerülni? -
#2283 XXL?? Téged kéne Grizzlynek hívni! :) -
#2282 Ne vedd ezeket magadra! :) Bár mondjuk a Stone Cold tényleg kissé réteg -
#2281 Na pl. pont ma reggel hallgattam a Stone cold Crazyt a munkahelyemen, és egy ismerős (nem kolléga) máris cukkolni kezdett: milyen ősrégi zene, meg milyen szar. Persze őt ismerve, ennek fele direkt cukkolás volt, mert nem áll távol tőle az ilyesmi, de a másik fele meg az idióta ízlésficam. Mondom neki: nem a zene a szar, hanem a te ízléseddel van a baj. -
#2280 Reggelt, a 2-esből kéne, xxl -
#2279 CSáosz!
Engem a fehér érdekelne elején a karikatúrával, hátulján az "A Night At The Opera" borítóval : ) A méretem L es
-
#2278 A méretem XL -
#2277 Grizzly??? 0ppi??? McGrady???? Verziót és méretet kérek holnap estig!!!! -
#2276 Nem tudom, de fasza, mert régebben is csináltattam 2001-ben és még mindig makulátlan, szóval...
Akkor qwertrt egy kétoldalas fekete verzió. Okés. Milyen a méreted? S, M, L, XL, XXL, esetleg XXXL :)) -
#2275 Remélem akkor azért valamennyire tartós a téma... nekem a feketéből kellene, amelynek van eleje és hátulja is -
#2274 na de valami szitanyomás féle eljárással vagy vasalás? meg nem csak egy bizonyos db szám felett megy a dolog? -
#2273 Most néztem meg ezt a Freddie születésnapja alkalmból kiadott DVD-n lévő dokumentumfilmet. Háát nem estem hasra tőle :/ -
#2272 Van egy hely ahová régóta járok nyomtatni, ott csinálnak ilyet is.
Az árral kapcsolatban viszont van egy kis gubi. A lényeg, hogy szerintem a feketét olyan 3000 a fehéret olyan 2000 Ft körül lehetne megbulizni, magyarán a fekete az drágább. Holnap estig döntsétek el!!!