9010

• 0ppika
    Amúgy milyen eljárással, és hol akarod csináltatni?
  • qwertrt
    :-))) Nekem tutkó, hogy kelleni fog egy. Még majd eldöntöm, hogy milyen.
  • B0B0
    Akkor legyen 3 féle verzió (így olcsóbb):

Fekete pólón:
    Eleje

Fekete pólón:
    Eleje
    Háta

Fehér pólón:
    Eleje
    Háta
  • B0B0
    Egyetértek! Mondom, csütörtök estig döntsétek el, mert pénteken megyek! Addig megnézem pontosan mennyi
  • McGrady
    nézzenek csak, engem aztán nem érdekel...aki ismer engem az tudja hogy se nem vok buzi, és ahhoz is van egy csöpp esze hogy felfogja hogy nem az a "csodálnivaló" a Queenen, hogy volt egy biszex tagja...
  • qwertrt
    Bár nem tudom miért, lehet hogy jobb lenne valami kevésbé hivalkodó... sajnos a "mai fiatalság" egyre éretlenebb arra, hogy elfogadjon egy meleg rocksztárt, és még félő, hogy úgy járnánk, ahogy grizzly mester jósolta: b*zinak néznek minket.
  • qwertrt
    Én is azzal szimpatizálok :-)
  • McGrady
    hűű, a második kurvajó :D
    lehet hogy érdekelne, csak péz kéne rá :D
  • B0B0
    Az én egyik ötletem, hogy az elejére a karikaturás képet, a hátuljára meg a Night At The Opera címerét. Mindez persze fehéren.

A másik: 6. számú pályázati háttérképet egy fekete pólóra.

És még stb....
  • B0B0
    No itt vannak alternatívák még:

• qwertrt
    Mondjuk egy fekete póló, a hátára nagy fehér bettűkkel kiírni: QUEEN (a The Game borító mintájára), az elejére meg valami képet...
  • qwertrt
    Csak az a baj, hogy azok csak Freddie képek, és inkább jobb lenne Queen képekből csinálni, nem?
  • B0B0
    Hogy milyen képek? Hát mondom, hogy a háttérképek a pályázatból! Mindenki döntse el, hogy melyik képet válassza, a héten szabin vagyok, úgyhogy van időm elintézni
  • qwertrt
    Na, szerencsére azért még ott nem tartunk...
  • 0ppika
    engem is érdekelne, képt!
  • qwertrt
    Engem maximálisan érdekel, de kíváncsi lennék, milyen képek is kerülhetnének rá.
  • grizzly21
    én csak attól félek hogy ne nézzenek buzinak:D
    de egyébként vennék szerintem.
  • B0B0
    Támadt egy ötletem. Régóta kacérkodok Queen trikók gondolatával. Nos itt van pár gyönyörű banner! Kb. 2000 Ft-ból meg lehet úszni, hogy megcsináltassam trikóra! Kit érdekel a dolog. Postán elküldöm
  • B0B0
    Nem bántottál meg, nem tudom miért gondolod ezt. A csőlátásról meg annyit, hogy akkor szinte az összes Queen-rajongónak és zenei szakújságírónak az van, mert egyetemlegesen elfogadott tény, hogy a 70-es évek Queen-koncertjei sokkal euforikusabbak voltak. Az egy dolog, hogy te máshogy gondolod és én ezt el is fogadom, csak elmondtam, hogy más a közszemlélet, de emiatt nem kéne negatív jelzőkkel illetni azt aki nem ért veled egyet.

Egyébként nekem meg nem kellett volna azt mondanom, hogy:
    "egy oltári nagy hülyeség"
    Ezennel bocsánatot kérek!
  • McGrady
    hmmm, érdekes
    szerintem zeneileg lemosta a korai queen a 80as éveket...a zenei változással meg együtt járt az előadásmód változása. nézd meg, pl. a "I want to break free-t" nem lehet előadni olyan vadul, mint mondjuk a "Death on two legs"-et.
  • qwertrt
    Én nem akarlak megbántani, de ha a Queenről van szó, neked egyszerűen csőlátásod lesz... Én is hatalmas Queen rajongó vagyok, de elismerem, hogy vannak gyengeségeik, gyenge albumaik, gyenge koncertjük stb. És hidd el, láttam már egypár videót, mind klipet, mind kocertfelvételt, és egyszerűen átlagosnak kell ítélnem a 80 előtti koncertjeiket. Kicsit olyan, mintha valaki az 1986-os Freddie-t utánozná. Direkt meg is néztem 3 koncertet a youtobe-n, 1979-eseket, és nem érzem, hogy másként kéne gondolnom...
  • B0B0
    Egy hiba van csak:a szerkónak sárgának kellene lennie
  • 0ppika
    ja, nagyon élethű, a többihez képest szinte igazinak tűnik
  • McGrady
    :)
    osztálytársam is le van vele fényképezve, meg Hendrixxel is :D
  • B0B0
    Az! :) De csodálatosan élethű volt (még a többi bábuhoz képest is!)
  • B0B0
    Csak de! :)))
  • McGrady
    ja, meg még lentebb szintén van egy :D
  • McGrady
    ha esetleg valakinek nincs meg minden queen cucc, az itt megtalál 6 albumot
    kicsit görgessetek le amíg queen nem jön :)
  • McGrady
    viaszfigura? :P
  • 0ppika
    csak nem hogy benéztél a Madame Tussaud-ba?
  • B0B0
    A Dominition Theater, ahol a musicalt játszák Londonban:

Kép1

Kép2
  • B0B0
    Találós kérdés: hogy lehet, hogy együtt éneklek Freddievel? :))

(Jones Nedved, ne súgj!)

Kép1

Kép2
  • B0B0
    Kicsit dicsekedek :))

• B0B0
    Suta kis énekes????? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDd

Jönnöd kellett volna a klubestre, ott páran elmagyarázták volna neked ki is volt ő a 70-es években: egy olyan előadásmódott hozott a rock színpadaira, ami addig nem létezett. Én nem mondtam, hogy a 80-as évek koncertjei rosszabbak voltak, csak hogy nem annyira vadak. Akkoriban sokkal inkább már a technikát hívták elő, és a hatásvadász effektek uralták mellette a színpadot. De hidd el: a 70-es évek volt az igazi unikum. Nézz meg pár koncertet akkorról! ;)
  • qwertrt
    Azért nem semmi, hogy a Live At Wembley Stadium több mint 3 éve egyfojtában rajta van.
  • qwertrt
    Egy fórumon találtam:

DVD Music Video Chart - Sunday 17 September 2006

This Week (Last Week) Artist -Title (Weeks in Chart)

01 (01) FREDDIE MERCURY - Lover Of Life Singer Of Songs (2 weeks)
    02 (02) PINK FLOYD - Pulse - 20.10.94 (72 weeks)
    03 (07) QUEEN - Live At Wembley Stadium (157 weeks)
    04 (RE) WHO - The Vegas Job (RE)
    05 (RE) PINK FLOYD/SYD BARRETT - Pink Floyd/Syd Barrett (RE)
    06 (05) STATUS QUO - The One & Only (2 weeks)
    07 (NE) REM - When The Light Is Mine - Best Of The Irs Years (NE)
    08 (04) GIRLS ALOUD - Off The Record (2 weeks)
    09 (09) PINK FLOYD - The Wall (14 weeks)
    10 (08) THE EAGLES - Farewell Tour - Live From Melbourne (35 weeks)

11 (03) DREAM THEATER - Score (2 weeks)
    12 (11) VARIOUS ARTISTS - 40 Years Of Top Of The Pops - 1964-2004 (7 weeks)
    13 (RE) BLONDIE - Live (RE)
    14 (17) PAUL MCCARTNEY - Put It There (2 weeks)
    15 (RE) JOHN LENNON/PLASTIC ONO BAND - Sweet Toronto (RE)
    16 (19) THE EAGLES - Hell Freezes Over (84 weeks)
    17 (RE) VARIOUS ARTISTS - Woodstock Diaries (RE)
    18 (23) ELVIS PRESLEY - '68 Comeback Special (61 weeks)
    19 (18) JAMES BLUNT - Chasing Time - The Bedlam Sessions (31 weeks)
    20 (13) VARIOUS - Metal - A Headbanger'S Journey (6 weeks)

21 (RE) QUEEN - Greatest Video Hits - 1 (RE)
    22 (21) ELVIS PRESLEY - On Elvis (7 weeks)
    23 (28) BABY EINSTEIN MUSIC BOX ORCHESTRA - Baby Mozart - Music Festival (5 weeks)
    24 (22) VARIOUS - Glastonbury (9 weeks)
    25 (29) ROBBIE WILLIAMS - What We Did Last Summer (80 weeks)
    26 (12) RAINBOW - Live In Munich 1977 (4 weeks)
    27 (RE) QUEEN - Greatest Video Hits - 2 (RE)
    28 (NE) JOHNNY CASH - Entertains (NE)
    29 (RE) THE WHO - Live At The Royal Albert Hall (RE)
    30 (RE) LIVE CAST RECORDING - Les Miserables In Concert (RE)

Van benne egypár Queen - Mercury vonatkozás
  • qwertrt
    Mikor azt mondtam, hogy jobbak a 80 utáni koncertek, nem feltétlenül as vadságra, mint inkább az összhatásra gondoltam - a jó ízlés berkein belül. Ha te azt mondod, hogy volt egy 75-ös koncert, amin Freddie ízetlenkedett egy sort, és "felállt neki", az talán pont engem igazol. Isten mentsen attól, hogy megnézzem a videót, nagy Bálvány számomra ő, nem akarom lerombolni az imázsát.

És különben is, akkor is jobbak az 1982 utáni fellépései! Míg azelőtt egy suta kis énekes volt a színpadon, azután igazi Sztár. Szerintem összehasonlíthatatlanul más a két stílusa (z utóbbi javára), nem hiszem el, hogy neked nem tűnik fel.
  • B0B0
    Sok találgatás látott akkor napvilágot, hogy miért is volt az a designváltás. A legelfogadottabb érv, hogy így sokkal könnyebben megkaphatta a marcona macsós férfikat, akiket annyira szeretett az ágyban.
    A Play The Game-ről annyit, az volt az a videoklip ahol a világ először láthatta ezt az új design-t.

Arra meg, hogy 1980 előtt lanyha volt az előadásmódja, csak tudom mondani, hogy egy oltári nagy hülyeség. Pont fordított a helyzet. Nézd meg a '75-ös Hammersmith-i koncertet. Sokkal vadabb az egész koncert, mint egy '86-os. A végén egyszál bugyiban (!) rohangál és a végén még fel is áll neki! Azonkívül az egész vadulás sokkal sokkal euforikusabb mint a 80-as években.
  • B0B0
    1982-ben egy túlbuzgó újságírónak fakadt ki ezekkel a szavakkal: "Meleg vagyok mint a kályha, drágám!" Hozzá kell persze tennem, hogy előtte pár évvel már voltak sejtések, hogy meleg, de Freddie annyira jól szivatta a médiát, hogy sosem tudták igazán eldönteni '82-ig.
  • qwertrt
    Megnéztem a Play the Game videoklipjét. Még átlagos mércével is borzalmas darab. Mercury a legérdkesebb benne: itt még nemrég eresztett bajuszt, tehát ugyanazt a bombasztikus előadást várnánk tőle, mint mondjuk a Live Aid-en, ehhez képest olyan lanyha az előadásmódja, mint 1980 előtt. Sokat gondolkoztam már, hogy mi történhetett vele 1980-1982 között, hogy egy szolíd énekesből ilyen színpadi állattá változott.