9010

• qwertrt
    :-) Ez találó...
  • B0B0
    Ezzel meg az a baj, hogy kicsi:
  • B0B0
    Ez nagyon beteg:
  • 0ppika
    volt, a galériámban is ott van ...
  • B0B0
    Most nem tudom, hogy ez volt-e már:
  • B0B0
    Okés, látom pipeppers volt :)
  • grizzly21
    kereső szerint valami más volt : #1571
  • B0B0
    Szerintem ezt TE linkelted be már egyszer :)

A GH ezzel egyébként abszolult rekorder! :)
  • qwertrt
    Wow, micsoda új design...

Találtam egy érdekes linket, remélem még senki sem rakta be:
    http://www.avrev.com/bands/

A másik elképesztő dolog, amit olvasgattam: a Queen Greatest Hits lemeze 1981-ben jelent meg, után 322 (azaz háromszázhuszonkettő) hétig, azaz vafy hat évig egyfolytában (!) rajta volt az angol albumlistán! Ezután már megszakításokkal, de a végeredmény 2000-ig 450 hét!
  • B0B0
    Szerintem jó ez így, kár agyalni másikon, ez mindenkinek tetszik és semmivel sem üt el jobban mint a régi ocsmány kék dizájnnál
  • grizzly21
    hm nem nagyon passzol az uj desinghoz a banner szinvilága. nem lehet valahogy modositani rajta?
  • McGrady
    semmi nem ötlik az eszembe, pedig agyalok :D
  • pipeppers
    Mercury porait szétszórták. Nincs semmi emlékmű, csak a szobor?
  • B0B0
    Na mi a helyzet? Nevetni szeretnék!
  • B0B0
    Sebaj
  • pipeppers
    Kár, hogy ez már meg volt nyuszikával és farkassal :(
  • B0B0
    A fiúk Merkúri, Méj, Díkön és Téjlor bent dolgoznak a stúdióban. Fredi megkérdezi fennhangon:
    -Ki vitte el innen a mikrofonom?
    -Méj - hangzik a válasz Rodzsertől
    Fredi átmegy a másik szobába ahol a másik két tag dolgozik. 2 perc múlva visszajön bosszúsan nézve Téjlorra.
    5 perc múlva megint felszólal:
    -Ki vittel el innen a pezsgőm?
    -Méj - hangzik ismét Rodzsertől
    Fredi megint átmegy de már másodszor jön vissza bosszúsan.
    Megint eltelik 5 perc amikor Fredi megint felszisszen:
    -Ki vitte el innen a gitárom?
    -Méj - így Rodzser
    Fredi ismét átmegy de most már Brájennel jön vissza.
    -Miért mondod mindig azt, hogy méj? - kérdezi Fredi Téjlortól.
    -Mejt újabban divatból sejpítek. De méj is kell az neked? Mejt itt van nálam de nekem is kell.

[hát ez így utólag eléggé gyenge lett :)]
  • B0B0
    :) #2204
  • McGrady
    höhö :D
    jóez :D

A minap megyek a Balaton partján, amikor látom, hogy a Queen szólógitárosa fürdik a vízben. Meg is kérdeztem tőle: - Milyen a víz, Brian, May?
    [nem saját]
  • B0B0
    Roger totál letargiában ül a WC-n. Hogy bánatát oltsa, felhívja Briant, de az asszisztense veszi fel:
    -Add Briant!
    -Épp próbál.
    -Sebaj, én több mint 30 éve vagyok a társa, add ide.
    A titkárnő odaviszi Brianhez a telefont aki abbahagyja a zenét. A föléhez emeli de csak azt hallja, hogy Roger szitkozódik.
    -Mi van öreg barátom. Mi a baj?
    -Az a baj, hogy a himnuszt játszottad éppen!!!

[most kreálta, nem túl ütős]
  • McGrady
    gondolkodok, gondolkodok de eddig egyet se tudtam kitalálni :DD
  • B0B0
    Új album és elfoglaltságok
  • B0B0
    Csakis és kizárólag pozitív értelemben vett viccek!
  • B0B0
    Mondom, nem gond, 3500-ért megkapjuk profi anyagon
  • pipeppers
    Dehogy, én csak azt jegyeztem meg, hogy ha nekem lenne egy Queen-es polo-m, nem szeretném, ha egy hónap alatt kifakulna, megynyúlna, vagy szétmállna a szövet. és leg feljebb nem 3000, hanem 4000 lenne.
  • pipeppers
    Érdekes ötlet, de veszélyes is. Igaz, magunk között vagyunk, de Freddie túl jó célpont azoknak, akik nem tisztelik :(
  • B0B0
    Közhírré tétetik!

Ezennel kiírom (azt hiszem a világon először) a Queen-vicc készítő fesztivált! Kreáljatok Queennel kapcsolatos vicceket! A legjobbak megjelennek!
  • B0B0
    Teljes szívből ajánlom csengőhangnak:

Queen - Who Needs You
  • qwertrt
    Abszolut egyetértek, attól, hogy te vasalod nem lesz tartósabb. Ennyi pénzért ez van...
  • B0B0
    És szerinted tovább tart az, ha te rávasalod? Szerintem nem. Ha meg ténylegesen a trikóra akrsz nyomtatni, az nem ezrekben hanem tízezrekben mérehető pár darabnál. Az az igazság, hogy elérhető áron ezt lehet elérni
  • pipeppers
    Igen, nekem is ez a véleményem. Inkább kiad az ember érte egy kicsit többet, de legyen tartósabb.
  • qwertrt
    Érdekes Queennel kapcsolatos reklámokat nézegettem:

http://www.youtube.com/watch?v=LsUsr6DLh0M
    http://www.youtube.com/watch?v=E_79y9W-q7Y
    http://www.youtube.com/watch?v=_oGNcAFhqCo
  • B0B0
    Mai napig használja, gyakorlatilag 95 %-ban. Kettőről nem tudok, csak szériákról. Mostanában is kijött egy
  • qwertrt
    Brian meddig zenélt a saját maga készített gitárral? És volt Red Special 2?
  • B0B0
    Nem tom volt-e, de gyönyörű
  • B0B0
    Azért azt megjegyzem, ha a nyomtatós cégnél vesszük a trikót, az elsőosztályú cucc csak akkor a fehér az 2500 a fekete meg 3500 és akkor az ár az nagyon jó. Emellett az sem elkerülendő tény, hogy őnekik nem Mari néni vasalja rá a hátsó szobában a fóliát, hanem gép. :)
  • qwertrt
    Én azt hiszem értettem amit írtál, de az utóbbi hozzászólásodat tényleg nem értem. Arra akarsz kilyukadni, hogy átvágnak?
  • 0ppika
    Mit nem lehet ezen érteni? A 3000et nem sokallom, na de ha 2500ért adnak 1 A/4es nagyságú képet egy 500 fts kínai pólón, amikor leírtam hogy mennyibe kerül valójában? na ne
  • qwertrt
    Nos, akkor vagy veszel 3000 ért egy Queen pópót, vagy csinálsz magadnak 10-et otthon, ha egyáltalán rá tudod vasalni ráncmentesen. Ha meg drágállod, akkor nem értem; 5000 Ft-os Nike pólóra akrod vasalni?
  • 0ppika
    Hát ha tényleg csak sima vasalós fóliák akkor át kéne gondolni újra az egészet. Kb 3-4000 Ft-ért lehet venni 10 db A/4-es nyomtatható-vasalható papírt. No meg nem hinném hogy jó ötlet 500 ftos kínai pólóra pocsékolni ...