9010
-
#2351 :-) Ez találó... -
#2350 Ezzel meg az a baj, hogy kicsi:
-
#2349 Ez nagyon beteg:
-
#2348 volt, a galériámban is ott van ... -
#2347 Most nem tudom, hogy ez volt-e már:
-
#2346 Okés, látom pipeppers volt :) -
#2345 kereső szerint valami más volt : #1571 -
#2344 Szerintem ezt TE linkelted be már egyszer :)
A GH ezzel egyébként abszolult rekorder! :) -
#2343 Wow, micsoda új design...
Találtam egy érdekes linket, remélem még senki sem rakta be:
http://www.avrev.com/bands/
A másik elképesztő dolog, amit olvasgattam: a Queen Greatest Hits lemeze 1981-ben jelent meg, után 322 (azaz háromszázhuszonkettő) hétig, azaz vafy hat évig egyfolytában (!) rajta volt az angol albumlistán! Ezután már megszakításokkal, de a végeredmény 2000-ig 450 hét! -
#2342 Szerintem jó ez így, kár agyalni másikon, ez mindenkinek tetszik és semmivel sem üt el jobban mint a régi ocsmány kék dizájnnál -
#2341 hm nem nagyon passzol az uj desinghoz a banner szinvilága. nem lehet valahogy modositani rajta? -
#2340 semmi nem ötlik az eszembe, pedig agyalok :D -
pipeppers #2339 Mercury porait szétszórták. Nincs semmi emlékmű, csak a szobor? -
#2338 Na mi a helyzet? Nevetni szeretnék! -
#2337 Sebaj -
pipeppers #2336 Kár, hogy ez már meg volt nyuszikával és farkassal :( -
#2335 A fiúk Merkúri, Méj, Díkön és Téjlor bent dolgoznak a stúdióban. Fredi megkérdezi fennhangon:
-Ki vitte el innen a mikrofonom?
-Méj - hangzik a válasz Rodzsertől
Fredi átmegy a másik szobába ahol a másik két tag dolgozik. 2 perc múlva visszajön bosszúsan nézve Téjlorra.
5 perc múlva megint felszólal:
-Ki vittel el innen a pezsgőm?
-Méj - hangzik ismét Rodzsertől
Fredi megint átmegy de már másodszor jön vissza bosszúsan.
Megint eltelik 5 perc amikor Fredi megint felszisszen:
-Ki vitte el innen a gitárom?
-Méj - így Rodzser
Fredi ismét átmegy de most már Brájennel jön vissza.
-Miért mondod mindig azt, hogy méj? - kérdezi Fredi Téjlortól.
-Mejt újabban divatból sejpítek. De méj is kell az neked? Mejt itt van nálam de nekem is kell.
[hát ez így utólag eléggé gyenge lett :)] -
#2334 :) #2204 -
#2333 höhö :D
jóez :D
A minap megyek a Balaton partján, amikor látom, hogy a Queen szólógitárosa fürdik a vízben. Meg is kérdeztem tőle: - Milyen a víz, Brian, May?
[nem saját] -
#2332 Roger totál letargiában ül a WC-n. Hogy bánatát oltsa, felhívja Briant, de az asszisztense veszi fel:
-Add Briant!
-Épp próbál.
-Sebaj, én több mint 30 éve vagyok a társa, add ide.
A titkárnő odaviszi Brianhez a telefont aki abbahagyja a zenét. A föléhez emeli de csak azt hallja, hogy Roger szitkozódik.
-Mi van öreg barátom. Mi a baj?
-Az a baj, hogy a himnuszt játszottad éppen!!!
[most kreálta, nem túl ütős] -
#2331 gondolkodok, gondolkodok de eddig egyet se tudtam kitalálni :DD -
#2330 Új album és elfoglaltságok -
#2329 Csakis és kizárólag pozitív értelemben vett viccek! -
#2328 Mondom, nem gond, 3500-ért megkapjuk profi anyagon -
pipeppers #2327 Dehogy, én csak azt jegyeztem meg, hogy ha nekem lenne egy Queen-es polo-m, nem szeretném, ha egy hónap alatt kifakulna, megynyúlna, vagy szétmállna a szövet. és leg feljebb nem 3000, hanem 4000 lenne. -
pipeppers #2326 Érdekes ötlet, de veszélyes is. Igaz, magunk között vagyunk, de Freddie túl jó célpont azoknak, akik nem tisztelik :( -
#2325 Közhírré tétetik!
Ezennel kiírom (azt hiszem a világon először) a Queen-vicc készítő fesztivált! Kreáljatok Queennel kapcsolatos vicceket! A legjobbak megjelennek! -
#2324 Teljes szívből ajánlom csengőhangnak:
Queen - Who Needs You -
#2323 Abszolut egyetértek, attól, hogy te vasalod nem lesz tartósabb. Ennyi pénzért ez van... -
#2322 És szerinted tovább tart az, ha te rávasalod? Szerintem nem. Ha meg ténylegesen a trikóra akrsz nyomtatni, az nem ezrekben hanem tízezrekben mérehető pár darabnál. Az az igazság, hogy elérhető áron ezt lehet elérni -
pipeppers #2321 Igen, nekem is ez a véleményem. Inkább kiad az ember érte egy kicsit többet, de legyen tartósabb. -
#2320 Érdekes Queennel kapcsolatos reklámokat nézegettem:
http://www.youtube.com/watch?v=LsUsr6DLh0M
http://www.youtube.com/watch?v=E_79y9W-q7Y
http://www.youtube.com/watch?v=_oGNcAFhqCo -
#2319 Mai napig használja, gyakorlatilag 95 %-ban. Kettőről nem tudok, csak szériákról. Mostanában is kijött egy -
#2318 Brian meddig zenélt a saját maga készített gitárral? És volt Red Special 2? -
#2317 Nem tom volt-e, de gyönyörű -
#2316 Azért azt megjegyzem, ha a nyomtatós cégnél vesszük a trikót, az elsőosztályú cucc csak akkor a fehér az 2500 a fekete meg 3500 és akkor az ár az nagyon jó. Emellett az sem elkerülendő tény, hogy őnekik nem Mari néni vasalja rá a hátsó szobában a fóliát, hanem gép. :) -
#2315 Én azt hiszem értettem amit írtál, de az utóbbi hozzászólásodat tényleg nem értem. Arra akarsz kilyukadni, hogy átvágnak? -
#2314 Mit nem lehet ezen érteni? A 3000et nem sokallom, na de ha 2500ért adnak 1 A/4es nagyságú képet egy 500 fts kínai pólón, amikor leírtam hogy mennyibe kerül valójában? na ne -
#2313 Nos, akkor vagy veszel 3000 ért egy Queen pópót, vagy csinálsz magadnak 10-et otthon, ha egyáltalán rá tudod vasalni ráncmentesen. Ha meg drágállod, akkor nem értem; 5000 Ft-os Nike pólóra akrod vasalni? -
#2312 Hát ha tényleg csak sima vasalós fóliák akkor át kéne gondolni újra az egészet. Kb 3-4000 Ft-ért lehet venni 10 db A/4-es nyomtatható-vasalható papírt. No meg nem hinném hogy jó ötlet 500 ftos kínai pólóra pocsékolni ...