9010

• pipeppers
  • pipeppers
    Freddie sem mindig szép ha énekel :)
    Nekem sem nagyon tetszik. Keresek egy szebbet jó?
  • pipeppers
    Vagy az orra túl kicsi?
  • qwertrt
    Ez a kép szörnyű...
  • qwertrt
    Ami feltűnik, az a rövid haj, amit csak 1975 után hordott így, a fellépőruha viszont 1974-ből ismerős. Anakronizmus?

Amúgy semmi mást nem látok...
  • pipeppers
    Álltalában a bal kezében van a mikrofon
  • pipeppers
    Én a ruhára tippelek, ennek a háta is ki van vágva
  • pipeppers
  • 0ppika
    1. mind két kezén festve van a körme?!
    2. a mikrofont nem így szokta tartani?!
  • B0B0
    Ha nem, akkor discman és fejhallgató, oszt hadd menjen! :)
  • B0B0
    Rejtvény!!!

Az alábbi karikatúrán 3 alapvető hiba van! Találjátok ki!
    [IMG]http://queenkonyv.uw.hu/sg/freddie hibas.jpg[/IMG]
  • qwertrt
    Most néztem a Green Day WATC feldolgozását -http://www.youtube.com/watch?v=Bg7ZHwc3FZo

Igen vacakra sikerült szerintem, amúgy sem szeretem a Green Dayt, mint ahogy egy olyan együttest sem, akik úgy lázadnak, attól punkok, hogy fintorognak ének közben (és egyéb hülye fejeket vágnak).

Találtam egy másik érdekes videót is, a Smoke on the Water címűt, tisztes Queen rajongónak legalább két ember ismerős lesz:
    http://www.youtube.com/watch?v=DHDHAUSXSGg
  • McGrady
    remélem holnap is lesz, bár akkor lehet nem a termünkbe lesz a 6. óra :)
  • B0B0
    Queenből sosem elég! :))
  • McGrady
    hello!
    tök jó, ez már a harmadik alkalom, hogy hallgathatok queent suli közben :D
    multkor a dont stop me now ment, tegnap bohemian, ma meg radio gaga a rádióba, az osztályunk a büfé mellett van, onnan hallatszik át :D
    irodalom óra közepén kellemes felüdülést jelentett :-))
  • grizzly21
    .swf
    a kodot meg megnézheted: oldal forrása (ctrl-u firefoxszal)
  • PíszLávJuniti
    Megkérdezhetem hogy a banner flashét milyen formátumba csináltátok, és milyen kóddal szúrtátok be ?
  • Jones Nedved
    Igen, csodálatos élmény volt végigvezetni a hivatalos angol elemzést a dal értelmezésén. A "Black Queen"ről sok mindent elképzelhet az ember. A black és a queen szimbólumok, megannyi gondolat társulhat velük. A dal értelmileg is olyan szélsőséges, mint a dallamvilága, vagy 4 különböző szerepben énekel Freddie és besegít ;) Roger is. Tulkép. ez okozta a fejtörőt. Szükség volt arra az irodalmi elemzésre :)
  • B0B0
    Hát hát, emberek. Nem hittem volna, hogy a banda méginkább nőhet a szememben, pedig ez bekövetkezett a hétvégén. Történt ugyanis, hogy épp a The March Of The Black Queen-t cincáltuk szét Nedveddel. Az az igazság, hogy egyre kontrasztosabban kitűnik, ez az egyik ha nem a legkomolyabb, legelmélyültebb és legkidolgozottabb Queen dal.
    Az igazat megvallva nem is tudtunk volna vele mit kezdeni, ha nem nézünk utána a neten, pontosan miről is szól az egész. Azt tervezem, hogy a decemberi klubesten egyfajta kiselőadást tartok erről a remekműről. Hihetetlen, hogy mennyire össze van rakva a szöveg a zene állandóan változó stílusaival és megszólalásaival.
  • B0B0
    A legles legelső megjelent Queen-lemez:

• B0B0
    Üdv a csapatban, tessék gyakran benézni ide, hogy minnél többen legyünk
  • McGrady
    üdv :)
  • Szuszidi
    Ha már benéztem s én is nagyon szeretem a Queent Queen
  • pipeppers
    Nem, nem, nem.
    Kissé le vagyok maradva, de a nyál a mikrofonon nem durva, határozottan van egy-két felvétel, ahol látni, hogy kifelyezetten "folyékonyan" énekel. Ez a kép olyan hatalmas, hogy már fel is taktam a telefonomra háttérnek :)
  • B0B0
    Tegnap 2 órám ráment, de megérte. :) Íme a rekonstrukció:
  • B0B0
    Még! Még!
  • Gaborku
    igyekszem :D
  • Shan
    Ez igenjó!!!!
  • McGrady
    :-)
  • qwertrt
    Ez nagyon sújos... :-)
  • B0B0
    Hmm :)
  • 0ppika
  • Gaborku
    Fredie Mercury, Jacko meg Jézus utazik egy hajón. A hajó egyszercsak elkezd süllyedni. Tanakodnak, hogy mi legyen, hogy kéne megúszni ezt a dolgot. Jézus végül fogja magát és kisétál a víz tetején a partra. Freddie utána. Végül csak Jacko marad és ezt gondolja: "Hm... ha ezek ketten is meg tudják csinálni nem lehet nagy szám ez a vizen járás..."
    Jó. Ő is neki indul, de beleesik a vízbe és megfullad....
    Közben a túlparton:

Jézus: Te Fred, jó arc volt ez a Mike, igazán szólhattál volna neki, hogy hol vannak a cölöpök!

Mire Freddie: Milyen cölöpök?!
  • qwertrt
    ready to reload... :-D

Ez evvel jár, Robbie Williams pl. ugyanúgy fröcsög éneklés közben...
  • McGrady
    jók mind :))
  • B0B0
    Na akkor még pár:

• 0ppika
    jaja, én is pont a Don't Stop Me Now-ra gondoltam :)
  • B0B0
    Ez igaz
  • qwertrt
    Én nem érzem annak. Nézd meg pl. a Dont Stop Me Now videóját, vagy a Live Aid videót a vége falé :-)

Persze kicsit túlzó, de ez a karikatúra.

Ez az 1-ik dolog, amiért szeretem Freddie-t. Ha "élőben" látom, mindig beleborzongok, és büszke vagyok rá, mert ilyen showt nem sok rocker tud utána csinálni...
  • B0B0
    Azért a nyál a mikrofonon kissé erős :)