9010
-
pipeppers #2391 -
pipeppers #2390 Freddie sem mindig szép ha énekel :)
Nekem sem nagyon tetszik. Keresek egy szebbet jó? -
pipeppers #2389 Vagy az orra túl kicsi? -
#2388 Ez a kép szörnyű... -
#2387 Ami feltűnik, az a rövid haj, amit csak 1975 után hordott így, a fellépőruha viszont 1974-ből ismerős. Anakronizmus?
Amúgy semmi mást nem látok... -
pipeppers #2386 Álltalában a bal kezében van a mikrofon -
pipeppers #2385 Én a ruhára tippelek, ennek a háta is ki van vágva -
pipeppers #2384 -
#2383 1. mind két kezén festve van a körme?!
2. a mikrofont nem így szokta tartani?! -
#2382 Ha nem, akkor discman és fejhallgató, oszt hadd menjen! :) -
#2381 Rejtvény!!!
Az alábbi karikatúrán 3 alapvető hiba van! Találjátok ki!
[IMG]http://queenkonyv.uw.hu/sg/freddie hibas.jpg[/IMG] -
#2380 Most néztem a Green Day WATC feldolgozását -http://www.youtube.com/watch?v=Bg7ZHwc3FZo
Igen vacakra sikerült szerintem, amúgy sem szeretem a Green Dayt, mint ahogy egy olyan együttest sem, akik úgy lázadnak, attól punkok, hogy fintorognak ének közben (és egyéb hülye fejeket vágnak).
Találtam egy másik érdekes videót is, a Smoke on the Water címűt, tisztes Queen rajongónak legalább két ember ismerős lesz:
http://www.youtube.com/watch?v=DHDHAUSXSGg -
#2379 remélem holnap is lesz, bár akkor lehet nem a termünkbe lesz a 6. óra :) -
#2378 Queenből sosem elég! :)) -
#2377 hello!
tök jó, ez már a harmadik alkalom, hogy hallgathatok queent suli közben :D
multkor a dont stop me now ment, tegnap bohemian, ma meg radio gaga a rádióba, az osztályunk a büfé mellett van, onnan hallatszik át :D
irodalom óra közepén kellemes felüdülést jelentett :-)) -
#2376 .swf
a kodot meg megnézheted: oldal forrása (ctrl-u firefoxszal) -
#2375 Megkérdezhetem hogy a banner flashét milyen formátumba csináltátok, és milyen kóddal szúrtátok be ?
-
#2374 Igen, csodálatos élmény volt végigvezetni a hivatalos angol elemzést a dal értelmezésén. A "Black Queen"ről sok mindent elképzelhet az ember. A black és a queen szimbólumok, megannyi gondolat társulhat velük. A dal értelmileg is olyan szélsőséges, mint a dallamvilága, vagy 4 különböző szerepben énekel Freddie és besegít ;) Roger is. Tulkép. ez okozta a fejtörőt. Szükség volt arra az irodalmi elemzésre :) -
#2373 Hát hát, emberek. Nem hittem volna, hogy a banda méginkább nőhet a szememben, pedig ez bekövetkezett a hétvégén. Történt ugyanis, hogy épp a The March Of The Black Queen-t cincáltuk szét Nedveddel. Az az igazság, hogy egyre kontrasztosabban kitűnik, ez az egyik ha nem a legkomolyabb, legelmélyültebb és legkidolgozottabb Queen dal.
Az igazat megvallva nem is tudtunk volna vele mit kezdeni, ha nem nézünk utána a neten, pontosan miről is szól az egész. Azt tervezem, hogy a decemberi klubesten egyfajta kiselőadást tartok erről a remekműről. Hihetetlen, hogy mennyire össze van rakva a szöveg a zene állandóan változó stílusaival és megszólalásaival. -
#2372 A legles legelső megjelent Queen-lemez:
-
#2371 Üdv a csapatban, tessék gyakran benézni ide, hogy minnél többen legyünk -
#2370 üdv :) -
#2369 Ha már benéztem s én is nagyon szeretem a Queent Queen -
pipeppers #2368 Nem, nem, nem.
Kissé le vagyok maradva, de a nyál a mikrofonon nem durva, határozottan van egy-két felvétel, ahol látni, hogy kifelyezetten "folyékonyan" énekel. Ez a kép olyan hatalmas, hogy már fel is taktam a telefonomra háttérnek :) -
#2367 Tegnap 2 órám ráment, de megérte. :) Íme a rekonstrukció:
-
#2366 Még! Még! -
Gaborku #2365 igyekszem :D -
#2364 Ez igenjó!!!! -
#2363 :-) -
#2362 Ez nagyon sújos... :-) -
#2361 Hmm :) -
#2360 -
Gaborku #2359 Fredie Mercury, Jacko meg Jézus utazik egy hajón. A hajó egyszercsak elkezd süllyedni. Tanakodnak, hogy mi legyen, hogy kéne megúszni ezt a dolgot. Jézus végül fogja magát és kisétál a víz tetején a partra. Freddie utána. Végül csak Jacko marad és ezt gondolja: "Hm... ha ezek ketten is meg tudják csinálni nem lehet nagy szám ez a vizen járás..."
Jó. Ő is neki indul, de beleesik a vízbe és megfullad....
Közben a túlparton:
Jézus: Te Fred, jó arc volt ez a Mike, igazán szólhattál volna neki, hogy hol vannak a cölöpök!
Mire Freddie: Milyen cölöpök?! -
#2358 ready to reload... :-D
Ez evvel jár, Robbie Williams pl. ugyanúgy fröcsög éneklés közben... -
#2357 jók mind :)) -
#2356 Na akkor még pár:
-
#2355 jaja, én is pont a Don't Stop Me Now-ra gondoltam :) -
#2354 Ez igaz -
#2353 Én nem érzem annak. Nézd meg pl. a Dont Stop Me Now videóját, vagy a Live Aid videót a vége falé :-)
Persze kicsit túlzó, de ez a karikatúra.
Ez az 1-ik dolog, amiért szeretem Freddie-t. Ha "élőben" látom, mindig beleborzongok, és büszke vagyok rá, mert ilyen showt nem sok rocker tud utána csinálni... -
#2352 Azért a nyál a mikrofonon kissé erős :)