9010
-
#8450 :) -
#8449 No nézzenek oda! Most tudtam meg, hogy a Duran Duran dobosát is Roger Taylornak hívják!!! Mitöbb, 2002-ben volt egy "12 dobos a doboknál" című rendezvény, ahol mindkér Roger Taylor dobolt is! :)) -
#8448 Szerintem a hangszerelés szánalmas, a szövegről kissé olyan benyomásom van, mintha a híresen béna Száguldás Porsche Szerelmet hallgatnám. Mindenesetre legalább nem akarták mindenáron az eredeti szöveget belekalapálni. -
#8447 Sajátos Don't Stop Me Now feldolgozás :)
http://www.videoplayer.hu/videos/play/328031
Néhol bicskalik a szöveg, főleg ahol túlzottan törekednek a szöveghűségre. Az öcsém szerint borzalmas, szerintem nem olyan borzalmas. A zene mindenesetre jó :D -
#8446 Igazad van, a körtét az almával esete. Illetve a májust az oldallal. Vagy higanyt a növénnyel.
A lényeg, hogy én sem vagyok híve az ilyen összehasonlításoknak, de sokaknak más a véleménye, és erről sokkal jobb vitatkozni, mint mondjuk a politikáról. -
Szaboka43 #8445 Ja és RIP Freddie:) -
Szaboka43 #8444 Hello, Meglepve tapasztaltam, hogy SG-n van egy Queen fórum. Kicsit át is olvasgattam, hogy miket irkáltatok ide, és hogy is mondjam. Rátaláltam erre a #934 -es hozzászólásra, ahol azt irod le, hogy :
"szeretem a Zeppelin, mert azt a zenét játszották, amit a Queen az elején, csakhogy a Queen sokkalta jobban csinálta, sokkal jobb felvételeket készített, Brian jobb gitáros, mint Page, Freddienek pedig jóval jobb a hangja mint Plantnek."
Már ne is haragudj de, hogy lehet azt mondani, hogy Brian May jobb gitáros volt, mint Jimmy Page? Tudom, hogy ez egy Queen fórum(mellesleg én is nagyon szeretem őket) de, akkor is, Brian jobb gitáros mint Page?? Ha viszont komolyan gondolod akkor szerintem te még nem hallgattál végig teljesen egy Zep számot se. Az meg, hogy Freddie jobb énekes, mint Plant, valamelyest helytálló, de azért meghallgatnám, Freddie, hogy énekeli el a Stairway to Heavent vagy a Lemon Song-ot. Nyilván Plant se tudja elénekelni a Bohemian Rhapsody-t vagy a Killer Queent.
Ezzel kapcsolatba, csak ennyit akartam, amúgy a Queen tényleg k**va jó. Asszem pont múlt hét szombaton volt a Story Tv-n a 86'-os Bp-i koncert, áhh az a koncert iszonyat jó, kár, hogy mikor az volt én még csak egy pajzán gondolat se voltam:) -
#8443 Minden ilyen egyéni lista szubjektív. Főleg egy 5-ös lista. Mellesleg nekem az ismeretlen TOP5 az kifejezetten tetszik tőle, mind az 5 dal benne van a top10-ben nálam. -
#8442 Ez meg Index címlapon volt pár hete. Aki ismeri a blogot, nem lepődik meg. -
#8441 Ez a cikk tetszik! :) -
#8440 Jópár hülyeség van bennük leírva, nekem ezen akadt meg a szemem leginkább:
One Night At The Opera
Ja! Meghogy a BoRhap 20 évig vezette a listát! -
#8439 de miert "Freddy" ? ezt ennyien elirtak? -
#8438 A korabeli (valljuk be, eléggé gyöngécske) magyar sajtó cikkei Freddie haláláról:
Népszabadság:
Reggeli Kurír:
Népszabadság:
Esti Kurír:
Esti hírlap:
Pesti riport:
Magyar nemzet:
Mai nap:
-
#8437 :) -
#8436 A reklám
Most veszem csak észre, hogy nem is az eredeti van benne -
#8435 TV2-n láttam -
#8434 jaja, jo -
#8433 TV-ben megy? -
#8432 Láttátok a Don't Stop Me Now-s Opel reklámot? Jó. :) -
#8431 -
#8430 Ezen az évszázad dalai válogatáson nézzétek meg milyen dallal szerepel a Queen :) -
#8429 Toljuk meg egy kicsit a Queen szekerét! :)
A Live At Wembley bekerült a világ 4 legjobb koncertfelvételébe. De, hogy végül hanyadik lesz, az most fog eldőlni! Szavazzunk! :) -
#8428 Érdekes cikk, Freddie Mercury arra célozgat, hogy az ANATO konceptalbum lenne:
Queen Archives -
iroszob #8427 Ezt is szívesen hallanám. A háttérben Roger fia dobol. -
#8426 Nyertél -
iroszob #8425 Igen, több változatban is megvan, a DVD volt is nálad úgy emlékszem. -
#8424 Ebben van valami. Mellesleg Freddie utálta :-I -
#8423 A Sanremo-ról csak annyit, hogy én nem tudom komolyan venni azt a rendezvényt, úgy, ahogy van. Anno még a Queen is playback "játszott", így volt kitalálva. -
#8422 Ugye jól emlékszem, hogy neked megvan a Rainbow '74 DVD-n egész jó minőségben. -
pipeppers #8421 Köszönöm. -
iroszob #8420 Ez nem ritkaság, nem kéne hogy az legyen. Nem tudom a QP miért idegenkedik 70-es évekbeli anyag megjelentetésétől, a Rainbow koncert DVD-jét mindenkinek oda kéne tenni a polcra a GH-ek mellé. De a budapesti koncert hamarabb fog megjelenni.
Hasonló okokból nem érdekel a san remói fellépés, már ha lesz egyáltalán. Előre látom, hogy a szokásásos WWRY+Radio ga ga kombó lesz. Legalább kockáztatnának, és húznának elő valami újat. Mondjuk egy Headlong+Heaven for everyone már elmenne.
-
#8419 Sziasztok! Rég jártam már erre, sajnálom. Szavazás ha lesz, benne vagyok!
Néhány REMIX, mint zenei csemege. Láttátok már?
Freddie hangja egyértelműen jobban ki van emelve bennük
Bycicle Race (Hollywood Records Remix)
Fat Bottomed Girls (Hollywood Records Remix)
You're My Best Friend (Hollywood Records Remix)
Ez utóbbi, nekem jobban tetszik mint az eredeti... -
#8418 Egy ritka, értékes kincs! -> MEGLEPETÉS! -
#8417 Én benne vagyok. -
#8416 Egyetértek. Ha meglenne, és ki akarnák adni, már kiadták volna. Ha nem akarták kiadni ritkasággyűjteményként, biztos nem adják oda egy rajongónak. Olvastam valahol, hogy az A Night at the Opera felújításai során még az eredeti szalagokat is alig tudták összeszedni, pl. a The Prophet'S Songnak nem is lett meg pár tekercse. -
#8415 Szerintem esélytelen, de mint ahogy megtapasztaltam a Royal Rarities, a The Unreleased Tracks és az The ultimate Rarities collection albumoknál, amit nem adtak ki, azt nem véletlenül nem adták ki. -
#8414 Egyébként: BohRhap.
Eredetileg ugye rengeteg féleképpen próbálták felvenni, megmásítani, ilyen legyen, olyan legyen, stb.
Szerintetek ezeket a felvételeket meg lehetne szerezni?
Szerintem iszonyat nagy kincs lehet.
Ötletek? Mondjuk EMI? Vagy levél Briannek? -
#8413 "Freddie Mercury, vagy Paul Rodgers?"
De már hogy lehet ilyen kérdést is feltenni??
Pont arról szól az egész, hogy nem Freddiet akarja helyettesíteni, hanem a másik két tag folytatja, amit előtte csináltak, csak más felálással. Egyébként szinte rossz érzés volt Freddie előadása után meglátni a Pault...
De Roger Taylor...., mint egy metronóm (gondolom nem lett gyorsítva egyik felvétel sem
Viszont imádom Roger Taylor hangját a WATC-ben:) -
#8412 Grizzly21, pipperers, larrylurex, deacky, BOBO (a #8389 miatt kétszer), én, mozso3. Kit hagytam még ki?
iroszob, Qwertrt (könnyű volt leírni), ti?
Ha ti is, az már 10, lehet szavazni. -
#8411 Részrehajlástól nem mentes összehasonlítás