9010
-
Aleika232 #2871 Köszike -
#2870 Erról most jutott eszembe az, hogy amikor a nagy dal szavazást elindítottam, előtte mindenkinek aki addig valaha megfordult a topicban privit küldtem, hogy jöjjenek! :)) -
#2869 Tied a péntek, larrylurexé a jövő hét utáni hétfő (jan. 22)! -
Aleika232 #2868 Lehetne enyém a péntek? -
#2867 Csatlakozom! -
#2866 Okés, a csütörtök is elkelt! :) -
#2865 Nos, nekem is meg kell erőltetnem az eszemet, hogy visszaemlékezzem (lehet, hogy a konkrét szituációra nem fogok emlékezni), de azért lefoglalnám a csütörtököt... -
#2864 Nézd. A körülményeket kell elmesélni, no meg meg megmondani a dalt és, hogy mit éreztél miatta -
#2863 Okés, grizzlyé a szerda! :) -
#2862 oké, de én nem fogok tudni nagy történettel szolgálni :DD -
#2861 :) -
#2860 Mindenki legyen jelen a következő 24 órában! Én megadom az első helyet Pipeppers-nek (Hétfő), legyen McGrady a második (Kedd)! -
#2859 engem se :-)) -
pipeppers #2858 Ki ne felejtsetek :) -
#2857 Induljon ez a Queen-meseszál!
Minedenki mesélje el, mikor és hogyan, melyik dallal ismerte meg az együttest. Kisebbfajta verseny is lehetne, ki rajong a legrégebb óta vagy ki a legfrissebb. Minden napra jusson egy ember! Holnapi nap eldöntjük a sorrendet, aki meg később jön, az sem marad ki, hozzáfűzzük!
HARJÁ! -
#2856 Na pont ez az! Én is ezért szoktam. Engem annyira nem érdekel, főleg hogyha haverok vannak körülöttem, akik tudják, hogy milyen vagyok. Aztán megkérdezem megfelelő hangsúllyal, hogy "ugye szép a hangom?". És mindenki mondja (persze megfelelő hangsúllyal), hogy "persze, szép". -
#2855 Mit tudod, lehet, hogy valakinek tetszene! :) -
Aleika232 #2854 Ja pontosan!Bár kicsit néhol magas...Én is szeretem énekelni.(Bár ha csak egyedül vagyok):) -
Gaborku #2853 Én még az ellenségeimnek sem kívánom azt a kínt amit az énekemet hallgatva át kell élni. -
#2852 Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én nagyon szeretek énekelni. Igaz nincs hangom, de az nem is érdekes:)
Csak a Somebody to Love-ról jutott eszembe. Azt is nagyon jó énekelni:) -
Aleika232 #2851 Ja bocsesz, csak tegnap nem volt időm visszaolvasni. -
#2850 Idénre ígérik a megjelenést -
#2849 Somebody To Love-ot volt idő, hogy egymás után 6-szor hallgattam meg (az más kérdés, hogy utána el is dobtam a kazettát! :)) -
#2848 John eladja a házát...?
A fene se tudja mivel foglalkozik, de most valószínűleg kiderült, hol lakott idáig. Egymillió hétszázezer fontért eladó a ház, melyet eddig többek között lemezstúdiónak használtak, s melynek címére van bejegyezve John Deacon saját cége, a Goldfinch Productions Ltd. Szerintünk az egyezés több mint véletlen, ugyanis sem a cég, sem a ház soha semmilyen zenével nem foglalkozott John dolgain kívül. Az alábbi linkre kattintva eldöntheted, vajon átjárja-e egy csendes basszusgitáros szelleme az épületet.
http://www.knightfrank.co.uk/WS1028771#
(forrás:HQFC) -
#2847 naja, nem is kell sokat visszaolvasni;) -
Aleika232 #2846 Én pár évvel ezelőtt apám cd-i közt turkálva láttam meg a Greatest Hits albumukat és hát nagyon megtettszett azóta mindenhol a Queent keresem.Igazából legelőször a Somebody to Love számukat hallottam és nagyon megtetteszett(majd egyik kedvencem lett).Úgy gondolom ezután sokszor ellátogatok ebbe a topicba.:) -
Aleika232 #2845 Ú bocsi Freddie...ciki
-
Aleika232 #2844 Nem tom írták-e már.De én azt hallottam, hogy készítenek egy filmet Freddy életéről és Johnny Depp játsza a főszerepet.Tök kira lenne.
-
#2843 Mikor akarnak pontosan kiadni lemezt ebben az új felállásban? -
#2842 Egy kis Queen sosem árt! :) -
#2841 Ja-ja! Meg egy csomó dokufilm is fönn van, meg ritka interjúk, érdekességek, meg ilyenek. Szóval nem a minősége miatt jó, hanem mert nagyon sok dolgot meg lehet ott találni. Most is azt nézegetem, pedig holnapután vizsgázom... -
Gaborku #2840 ja, ja, ja. Ha mondjuk a koliban vagyok a géptermben és éppen nincs nálam pen drive, de Queent akarok hallgatni nagyon tudok örülni a youtubenak.... -
#2839 Ez tény, megnézésre jók, de lementésre már nem -
Gaborku #2838 De legalább vannak... -
#2837 Freddie bohám volt. Ez szerintem elég magyarázat rá.
Youtube-bal az a baj, hogy eléggé kiábrándító minőségű videók vannak fönt :/ -
#2836 Kérdésem van, talán ti tudjátok. Miért énekli Freddie a koncerteken a Good old fashioned lover boy-ban a "set my alarm, turn on my drum" helyett rendszeresen azt, hogy "rappa pappa parappa"? Először azt hittem, elfelejtette a szöveget, de nem hiszem, mert visszatérő(Youtube-on megnéztem egy pár felvételt, szerencsére van egy csomó). Apropó, Youtube. Aki esetleg nem tudná, egy oberon1966 nevű csóka rengeteg koncertet töltött fel, igazi ritkaságokat is, érdemes megnézni! -
#2835 Elpirulok itten! :) -
pipeppers #2834 Teljesen egyetértek a véleményeddel larrylurex. John nem az a típus, akinek a hírnév a minden, neki fontos lehetett, hogy Freddie hangja alatt basszusozzon és számára nem is jelent mást a Queen, mint Freddie, Brian, Roger és ő.
Mellesleg egyszer én is kaptam valakitől egy lemezt, mert az volt ráírva, hogy Queen nagy betűkkel, de mikor a kezembe vettem láttam, hogy ott van, hogy tribute. De nekem is szükségem van a Mercury hangjára a Queen-be. -
#2833 BOBO-nak pedig ezúton szeretnék gratulálni, amiért az elején sikerült ezt a topicot életre keltenie, és nem csak életre keltenie (mert egy ilyen nagy együttesnek ez magától is menne), de sok olyan dolgot belevinni, mint pl album- és számszavazás, a borítók elemzése (bár azt sztem jobban ki lehetett volna beszélni együtt); az albumok elemzése (némelyik kissé szubjektív, de legalább sokmindent megtudtunk belőle); a Freddies háttér-készítés születésnapja alkalmából (amit Ő sajnos már nem ünnepelhet) és egyáltalán a topic hangulatának felemelése és szinten tartása. Tényleg nem azért, hogy magasztaljam BOBO-t, de azért ezt nem sokan tették volna meg helyette... -
#2832 Még pár éve édesapám mutatta meg (természetesen, mi mást, mint) a Greatest Hits albumot és azóta nem tudok a Queennel betelni. Én is gyűjtök mindent, ami Queen, de persze néha rosszul jár az ember (Pl letöltök egy Queen nevű videót torrentről és kiderül, hogy egy film:( ). Ismerem persze az összes stúdió- és válogatásalbumukat. Sok ritkaság sajnos még nincs meg, de ami késik, nem múlik...