QUEEN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

B0B0
Na itt az izgalom! 😊

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

0ppika
de, a végére kíváncsi vagyok

http://epica.nl

B0B0
Nem várod már, hogy melyik szám nyer?? Így folyamatosan változik az állás, mint egy versenyben

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

0ppika
hát számomra ebben nincs semmi izgalom

qwertrt
Többek között az is... plusz így izgalmasabb, nem?

intel Core 2 E5300@3,66 GHz, Gigabyte GA-P35-DS3L, 4 GB DDR2 1066 MHz, GeForce 9600 GT 512 MB

0ppika
Amúgy miért nem egyben adjuk le a listát? Így legalább van forgalom és megy az idõ?! <#idiota>

Jones Nedved
Végre felkerült az élre egy dal a listámról 😄, a Heaven For Everyone. Pár napig nem leszek, de elõre tisztességtelenség lenne manipulálnom azzal, hogy elõre beírom a ' helyezettjeimet ', ezért a mait itt hagyom és majd a visszatérésemkor jövök a többivel. Szép hétvégét!

11.Seven Seas Of Rhye
12.Fat Bottomed Girls

\"A valóság fantáziadúsabb, mint az álmok....\" - Christoforo Colombo

B0B0
Én tegnap maradtam el úgyhogy:

11. Millionaire Waltz
12. We Are The Champions
13. White Queen
14. Hammer To Fall

B0B0
Akkor nyomd be a listád mert eléggé el vagy maradva!

B0B0
Hát ez a baj, hogy csak egyszer hallgattad meg! Tessék többször meghallgatni! Nagyon oda kell figyelni a Hot Space számainál, olyan hagszerek és ritmusok vannak elrejtve benne amik egy gyengébb rendszeren ki sem jönnek (megoldás: fejhallgató). Hidd el, érdemes!

B0B0
Én is a korai 70-es évek-beli Queent szeretem legjobban, de nagyon jók a 80-as évek is, és az Innuendo szerintem a legjobb késõi albumuk

vasmacs
Ja és bocsi ezért, sehogy nem passzol ide, de aki nagyon jót szeretne nevetni, az kérem nézze meg ezt:

http://www.youtube.com/watch?v=LKu_QA8Bn9o&search=hasselhoff

Sztem ez mindent visz :-)

nem lány

vasmacs
jah, új nap :-):

11. Heaven For Everyone
12. Who Wants To Live Forever

nem lány

vasmacs
Hát én a Hot Spaceben nem sok pozitívumot találtam. És nem azért, mert iszonyat kõ-rocker csakagitár ember vagyok, közel sem, de egyszerûen nem tetszenek a dallamok sem... Semmi. Ezekkel a hangszerekkel, hangszereléssel is lehet jó zenét írni, de itt sztem nem sikerült. Az igazat megvallva, eddig egyszer hallgattam meg az albumot, és hát akkor elhatároztam, hogy most egy ideig (kb. örökké :-) nem fogom még egyszer végighallgatni. Ez kb. 4-5 éve megy is... :-) De lehet, hogy most véletlen belehallgatok még egyszer, bár nem hiszem, hogy nagy sikert aratna nálam. Mondom, kivéve azt a bizonyos számot :-)

nem lány

Hála a fiamnak megoldódtak a hardver problémáim.
Szerintem minden korszak jó valamiért. A Hot Space is. A The Show Must Go On tényleg egy olyan szám, aminek ott a helye a 20-ban, hiszem, hogy lesz is pontja jócskán. Én nagyon sokat gondolkodtam, hogy mi legyen a number one, mert nagyon hangulat kérdése, hogy mi a jobb éppen. A sorrendet az alapján állítottam fel, hogy melyiket hallgatom többet, de az elsõt minden oldalról szemügyre vettem.
Mit ne mondjak meg se néztem a régi listámat, úgy kitöröltem, mert biztos, hogy találnék olyan számot, amit visszaraknék, de nem tudmám, hogy melyiket vegyem ki helyete.

vasmacs
azok nekem is, majd meglátjátok hol... :-))
Most akartam írni, hogy nekem melyik korszak jön be, de igazából mind1ik. :-) Hot Space nem. Nagyon nem. Kivéve egy számot, amit viszont a legnagyobb könnyûzenék egyikének tartok, amit vha is írtak :-) Meg még talán Las palabras. Az egész jó. Azo kívül mind1ik lemezrõl vannak olyan számok, amikkel nem tudok mit kezdeni, annyira imádom õket :-) Amúgy The Show Must Go On már csak a szövege miatt sem tud nem nagyon nagyon elõl lenni nálam... :-((

nem lány

qwertrt
Hát igen, én inkább a korai Queen híve vagyok. Megmondom õszintén, hogy a The Miracle/Innuendo albumok egy-két szám kivételével kevéssé jönnek be, talán a fanyar hangvétel visszavezethetõ Freddie állapotára, és ugye ez nem túl szívderítõ. Csk a két ász, a The Show Must Go On és az Innuendo van rajta a listámon.

intel Core 2 E5300@3,66 GHz, Gigabyte GA-P35-DS3L, 4 GB DDR2 1066 MHz, GeForce 9600 GT 512 MB

vasmacs
Show must go on ilyen hátul?? Nem is értem... Ejnye :-)

nem lány

qwertrt
13. Crazy Little Thing Called Love
14. The Show Must Go On

qwertrt
Azért kimaradni mégsem kellene, ez egy fontos ügy!
Esetleg küld el B0B0-nak privibe eccerre az egész listádat, õ maj adagolja...

Jones Nedved
13.Teo Torriate
14.Gimme The Prize

sz4bolcs
bocsi srácok, nincs netem, illetve keveset van, így kimaradok a szavazásból, de figyelemmel kísérem a szavazást

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

0ppika
13. I'm Going Slightly Mad
14. Was It All Worth It

B0B0
Semmi baj! 😊

Gyerekek, én technikai okokból nem tudtam tegnap szavazni, most is a könyvtárban ülök, a listámat is újra kellett írnom ( bibíí, én megváltoztathattam <#crazya>), úgyhogy most négyet írok. Íme:
13 One year of love
14. Scandal
15.I'm going slightly mad
16.Don't stop me now

CodeRed
13. Let Me Live
14. A Winter's Tale

https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured

McGrady
13.We will rock you
14.We are the champions

Kuss!-magyarázta.

B0B0
Valami biztos lesz! 😊

vasmacs
na, új nap, új szavazás :-)
13. Love Of My Life
14. Too Much Love Will Kill You

nem lány

vasmacs
Nekem Radio gaga eleinte benne volt, de ahogy jutottak eszembe a számok, szép lassan kicsúszott... Amit viszont nagyon sajnálok, a Spread your wings, mert az nálam TOP10-es, csak nem jutott eszembe, és most már nem tom, hogy melyik heyére illesszem be,úh sajna az most kimarad... Ez van, majd jövõre :-)

nem lány

McGrady
nem problémaként mondtam 😊

Kuss!-magyarázta.

qwertrt
B0B0, ha ennek vége, megejthetnénk egy "Legjobb album" és egy "Legkedveltebb tag" szavazást is...

qwertrt
Az a te bajod, nálam benne van az elsõ háromban

qwertrt
15. A Kind Of Magic
16. Sheer Heart Attack

CodeRed
Nyugi..én sem <#idiota>

McGrady
lol, én bele se írtam a radio gagat 😄DDD

Kuss!-magyarázta.

CodeRed
Csak nyugodtan! <#nyes> Én nagyon kiváncsi leszek a végeredményre....

Jones Nedved
Hogy kicsit belerondítsak az eddigi állásba 😊

15.Radio Ga Ga
16.Bijou

Jones Nedved
Hali!

Talán az www.allmusic.com on megtalálod a választ. Az egy nagyon igényes oldal, csak regisztrálni kell...

B0B0
Do you feel like suicide (I think you should)

😊

B0B0
Sok

Tudnátok segíteni abban, hogy a We will rock you c. számnak hány feldolgozása jelent meg? Hol lehet ennek utánnajárni?
Thanks a lot...
McGrady
ja télleg hogy lehetek ilyen hülye? 😄DD

Kuss!-magyarázta.

qwertrt
:-D

You suck my blood like a leech

Jó ember lehetett ez a Norman, hogy sikerült gy berágatnia Freddie-t?

qwertrt
Nem, csak ezeknek van a legtöbb pontjuk (azaz mindnek 3 pont)

McGrady
Dreamer's Ball......................3 Breakthru...........................3 Tie Your Mother Down................3 Death On Two Legs...................3 Don't Try So Hard...................3 The Invisible
ez azt jeletni hogy a breakthru-tól az invisible man-ig mindegyik holtverseny a 3. helyért?

Kuss!-magyarázta.

McGrady
nálam is, egyik kedvenc

Kuss!-magyarázta.

B0B0
But now you can kiss my ass good bye!

Ez mekkora szöveg! 😊))

qwertrt
Különben tényleg szinte lehetetlen dolog 20-as listát írni, nálam is csak az elsõ 4 dalnak volt betonbiztos helye, mondhatni a többi akár szabadon cserélhetõ... persze nem egészen, ez a lista a legjobbakról szól a jók közt.

qwertrt
Lesz az még jobb is :-) Elárulhatom, hogy nálam is jó helyezésen van. Bõvebben majd este.