9010
-
#2831 Sziasztok!
Azt hiszem, hogy ezentúl aktív tagja leszek ennek a topicnak (ugye BOBO, ahogy mondtam:)). Még csak 16 éves vok, de annál több Queen-imádat szorult belém ezen évek alatt. Már rég regeltem itt az sg-n, de fórumozni nem olyan rég kezdtem és kellett egy kis lelkierő ahhoz is, hogy hozzákezdjek egy immár mindjárt 3000 (!) hsz-os topic elolvasásához. Viszont megérte! És remélem, hogy sokban járulok hozzá, hogy a topic fellendülljön. -
#2830 Valaki ezt írta nekem:
"A Stone Cold Classics tavaly jelent meg, mikor az USA-ban
voltak, egy tehetségkereső énekesműsor aprópóján. Az ottani
Megasztárban Queen est volt, ezért kiadtak gyorsan egy
válogatásalbumot, azon a héten meg is 50-szereződött a
lemezeladásuk. -
#2829 Karácsonyra, kissé megkésve:
http://rapidshare.com/files/5786616/queen_winters_tale__xmas_ver__mp3.uzhgorod.name.rar -
#2828 Magyarul -
#2827 Extra jókat! :) -
#2826 Azt nyilatkozta Brian, hogy az új albumnak semmi köze sem lesz a Queen hangzáshoz, inkább a Rodgers-féle irány határozza meg. Nos ezek után... -
#2825 Írják csak rá, ha a Queenes hangzást hozzák, akkor minden joguk megvan hozzá -
#2824 Főleg, hogy jó dalokat is írt -
#2823 Munnyuk hülye kérdé volt, mert ott van Freddie a borítón :)
Akkor szerintem ez egí bootleg válogatás -
#2822 sztem nem
azt hittem itt majd megtudom -
#2821 Ezek a tavalyi turné felvételei? -
#2820 Queen - Stone Cold Classics
« en: Diciembre 19, 2006, 03:21:05 »
--------------------------------------------------------------------------------
grupo: Queen
nombre del disco: Stone Cold Classics
formato: mp3
tamaño archivo: 80.79Mb
Kbps 192.
Khz: 44.
pass: www.mp3chile.cl
01. Stone Cold Crazy
02. Tie Your Mother Down
03. Fat Bottomed Girls
04. Another One Bites The Dust
05. Crazy Little Thing Called Love
06. We Will Rock You
07. We Are The Champions
08. Radio Ga Ga
09. Bohemian Rhapsody
10. The Show Must Go On
11. These Are The Days Of Our Lives
12. I Want It All
13. All Right Now
14. Feel Like Makin' Love
http://files.filefront.com/StoneColdArioN01rar/;4991174;;/fileinfo.html
-
#2819 Kerestek már elég pénzt, nem? Mellesleg hármójuk neve is elég annak, aki csak név miatt vesz meg egy albumot -
#2818 szerintem meg de :( már csak az eladhatóság miatt is ... -
#2817 Nagyon remélem, hogy az új albumra nem írják már rá! -
#2816 na igen ez igaz.
Pl azzal hogy zenélnek nincs bajom. Egy igazi zenész sose fogja tudni abbahagyni örökre a zenélést, mert anélkül nem tud megélni. pl Paul McCartney is zenélt John Lennon halál után (sőt még most is zenél), de nem a Beatles nevet használja hozzá:) mondjuk egyedül nagy pofátlanság is lenne:) -
#2815 Persze. Pompás! -
#2814 hang is? -
#2813 Elég sokmindenben egyet értünk. Nekem az a fő bajom ezzel a Queen+PR-rel, hogy a Queen nevet használják és bizony nem vagyunk vele egyedül. -
#2812 Szerintem(ez csak vélemény, lehet vitatkozni) helyesen tette John, hogy visszavonult. Talán erősen hangzik, de a Q+PR sem más, mint a legautentikusabb Queen tribute zenekar... John azt mondja, elfáradt, de szerintem csak nem akar részt venni abban, hogy aprópénzre váltsák a Queen nevet(még ha ez sokszor jótékony célból is történik). A Wan2-ban írták azt, hogy valószínűleg az Brian és Roger "baja", hogy a hírnév-csillogás-siker túl erős drog, pláne, ha ez a siker a Beatleshez mérhető. Szóval nem mondom, hogy Brian és Roger rossz dolgot csinálnak, vagy hogy rosszindulat vezérli őket, de néha nagyon mellényúlnak( pl. az a pár évvel ezelőtti DJ Bobo-s, Blümchenes tributealbum, a Five stb.).
Aztán persze lehet, hogy John tényleg elfáradt, de a film elkészítésében segít. Annak idején ő is benne volt a nagy buliban:). -
#2811 Ma délelőtt néztem meg ezt a We Will Rock Yout koncertet és valami bitang jó a minősége. Érdemes leszedni -
#2810 Ez igaz, de az ist vedd figyelembe, hogy az 1992-es emlékkoncertre is alig bírták rábeszélni. De remélem ez elindít valamit nála. Jó lenne újra hallani, ahogy szélsebesen kínozza a basszust! :) -
pipeppers #2809 Azért egy film, ami Mercuryról szól, más, mint bármi, ami Mercury nélkül történik. -
#2808 ja éértem:))) -
#2807 Igen, de John nem igen szokott manapság rész venni semmiben ami Queen. Visszavonult (elvileg) -
#2806 John-t irtál kétszer is, és szerintem az is a neve, vagy nem?:) -
#2805 Na ez most nekem új:
"Johnny Depp a legalkalmasabb ?
2006. december 27.
Az egykori nagysikerű Queen együttes gitárosa, Brian May szerint Johnny Depp lenne a legalkalmasabb, ahhoz, hogy eljátssza Freddie Mercuryt a filmvásznon.
A még életben levő három Queen tag, Brian May, Roger Taylor és John Deacon jelenleg egy filmen dolgoznak, mely Freddie Mercury életéről szól majd, aki 1991-ben hunyt el.
May határozottan meg van arról győződve, hogy Johnny Depp tökéletesen el tudná játszani Freddie Mercuryt.
“A tárgyalások kezdeti fázisban vannak Johnny Depp fantasztikus.” – nyilatkozta May."
Nekem itt John neve az új. Szerintem elírták, John ismerve. -
#2804 A Queen együttest választották minden idők legjobb brit rockegyüttesének, mely 400 szavazattal ugyan, de megelőzte a Beatlest.
Najából ez a lényeg! :) -
#2803 Én nem értem. -
#2802 MEGVAAAAAAAAAAAAAAAAN!!!!!!!
Le kell tölteni a Hacha 3.5 nevű programot és az összerámolja! -
#2801 ez szép:) -
#2800 Örömhír :)
Ha valaki nem értené, akkor lefordítom! ;) -
#2799 Csaknem átverés a dolog...
Sokminden várható ebben az évben. Mindenek előtt a Paul Rodgers szel készülő új album. Ha pedig a mozi tényleg olyan film lesz, ami hűen megismerteti Freddie valódi személyiségét és művészetét, akkor lehet belőle hasonló átütő siker, mint Tina Turner-ről vagy Whitney Houston-ról rendezett filmklasszikusok. Én örülök neki. És ha már Brian Johnny Depp -et akarja :) -
#2798 oké majd megnézem
a másik ez pontosan
Guitar Legends - Expo'92 Sevilla (Joe Satriani, Steve Vai, Brian May...)
szóval a kedvenceim -
#2797 Hidd el, hogy simán összeraktam én nem filmfájl a formátuma -
#2796 na úgy látom neki kell állnom
csakhát van még mit leszednem
pl a 92-es gitárosok estéjét Bryan-el -
#2795 szerintem túlbonyolítod
ezt simán szétvágták darabokra ha összeadod a fileméret is kijön szerintem -
#2794 Ha a virtualdub azt írja, hogy nem filmfile akkor az nem az, küldhetsz rá bármilyen kodeket :) -
#2793 Nézd:
A file első pár byte-ja így néz ki ugye:
????? ?????Queen.We.Will.Rock.You.DVDRip.Jeimily.para.vagos.es.avi?????734171136?????104857600?????RIFF¬«Â+AVI LIST~" hdrlavih8 ì¢ i
Egy avi file-nak RIFF-fel kell kezdődnie. Ebből látszik, hogy valamilyen programmal lett ez szétszedve, mert ugye a RIFF előtt van valai info, mégpedig először a végfile neve, utána az összméret, utána meg az első darab (teháát jelen) file mérete. De a fene tudja, hogy ezt milyen program csinálta -
#2792 akkor le kell játszania
próbáld media player classic-al és k-lite kodec pack-al