9010

• Aleika232
    Mármint zenén kívül?
  • Aleika232
    A DC-ről miket lehet leszedni?
  • larrylurex
    Egy BEK győztes...jó kis fal lehetett!
  • pipeppers
    Köszi. A DC-n találtam, de nem voltak számok felsorolva és nem tudtam, hogy leszedjem-e. De azért elindítom :)
  • B0B0
    A lényeg, hogy egy bootlegről van szó, amelyen olyan dalok vannak melyek kevésbé ismertek, főleg, amik nem kerültek rá a Greatest Hit-ekre és B-oldalas számok, valamint Smile, remix és demo számok. Tulajdonképpen értéktelen vacak, az összes dal ami eredeti, megszerezhető bárhonnan a demokról és remixeről meg ugye nem kell véleményt formálni:

The Unobtainable Royal Chronicle Volume 1

One Vision (12)
    Blurred Vision
    Keep Passing The Open Window (12)
    Thank God It's Christmas
    I Go Crazy
    Man On The Prowl (12)
    Undre Pressure (Demo)
    Soul Brother
    A Human Body
    See What A Fool I've Been
    Misfire
    Mad The Swine
    I Can Hear Music
    Goin' Back
    Earth
    Step On Me
    Blag
    April Lady
    Polar Bear
    I Want It All (Demo-First Take)
    One Vision ("Just for Fun" Version)

Stone Cold Crazy (Trash Version)
    Breakthru (12)
    Staying power (US Promo)
    A Kind Of Magic (Highlander Version)
    I Want To Break Free (12)
    Back Chat (12)
    A Dozen Red Roses For My Darling
    Pain Is So Close To pleasure (12)
    Machines (12)
    Man On The Prowl (12)
    Stealin
    We Will Rock You (Rick Rubin Mix)
    We Will Rock You (RR Ruined Instrumental Mix)
    We Will Rock You (RR Big Beat A Capella Mix)
    We Will Rock You (RR Zulu Scratch A Capella Mix)
    We Are The Champions (Rick Rubin Remix)
    Too Much Love Will Kill You (Freddie)
    Too Much Love Will Kill You (Brian)
  • pipeppers
    Ó persze! Ki nem állhatom. Eric Gerets
  • pipeppers
    The Unobtainable Royal Collection
    Erről kaphatnék valami infót?
  • grizzly21
    milyen focista? Beckham?:)
  • pipeppers
    Áááááááááááá, nehogy azt hidd, hogy még megvannak. Képzelj el egy 4x5-ös szobát, aminek mind a négy fala tele van képekkel. Jóatyánk egyszercsak azt mondja, hogy kitapétázunk, és többet nem akar képeket látni a falon :( Egy darabig még tartogattam jópárat (főleg az aláírtakat, de ezek között nem volt Queen-es, pedig ezer levelet írtam nekik), de a legvégén csak egy focistás maradt meg (talán azért az, mert azt személyesen írattam alá és nem volt szívem kidobni)
  • larrylurex
    Én a News of the world borítóját próbáltam lemásolni ceruzával, hogy kitehessem a falamra. Aztán pár nap múlva ránéztem, és arra jutottam, hogy ez valójában nagyon gázra sikerült és levettem. Ma már nem tudom, hol van.
  • B0B0
    Kérünk fényképet! :)
  • B0B0
    Nekem is az a kedvencem róla. Roger jól nyomja
  • pipeppers
    Emlékszem, szétbarmoltam a belső borítóját, hogy kirakhassam a falra, mert nem volt Queen képem. Később persze megbántam, mert csak egy nylonba volt a lemez, de ezt csináltam a Hot Space-val is. Aztán szép lassan tele lett az egyik fal Queen-nel.
  • pipeppers
    Nekem erről az albumról a Rock It a kedvencem a pörgése miatt. Nagyokat őrjöngtünk rá.
  • B0B0
    Érdekes. Hozzám is először a The Game jutott el az eredeti Queen LP közül és milyen furcsa, hogy elsőre nekem is a Play The Game volt az ami megtetszett és ennek ellenére ma már nincs az élbolyban nálam.
  • grizzly21
    kép alatti 3.sor: illetve után: Rick Wakeman, ha jól emlékszem
  • grizzly21
    Na az én történetem:
    Szerencsére szüleim szerették az igényes zenéket, és valószínűleg én is ezt örököltem. Még mindig megvan az a bakelit lejátszón amin az első Beatles számokat hallottam meg. Már régen meguntam őket, mert ronggyá hallgattam ezeket (She loves you, Please let me hold your hand stb..). Azok fogtak meg akkor, úgy 14 éves lehettem (5éve), amik a Beatles korai időszakából voltak.
    Aztán amikor elkezdtem keresgélni más bakelitek után kezembe akadt egy szép ezüstösen csillogó darab. Olyannak láttam mintha a földönkivüliek hozták volna, mindenképp meg akartam hallgatni. Ez volt a The Game:

Rögtön megfogott a hangzása, mert a dallamokat egyben rögtön megszerettem, de annyira egyediek és változatosak voltak, hogy megunni sem tudtam ellenben a Beatles nótákkal. Emlékszem a Play the game c számot hallgattam meg nagyon sokszor. Emlékeztetett az ilyen különleges effektekkel teli hangzásu Vangelis-re, amik szintén voltak bakeliten itthon, illetve ,amik azelőtt szintén nagyon tetszettek.
    Utána megkérdeztem van-e még ilyen, hát bakeliten sajnos nem volt több, de kazettán a sokak által emlegetett greatest hits-et megtaláltam, és rengetegszer hallgattam végig. Mindig tudtam hogy melyik szám jön, és bár angolul nem tudtam, de a szöveget is megjegyeztem több kevesebb sikerrel:D
    A we are the champions és a we will rock you fogott meg először legjobban, de aztán a bohemian-t is megértettem, és azt azóta sem sikerült megunni, talán mondhatom hogy a kedvenc számom.
    Még annyit tennék hozzá, hogy néhány éve elkezdtem ugy hallgatni a számaikat, hogy amit nem értek hallásra, azt ugy hallgatom végig, hogy előttem van a szövege, sokkal többet ér igy egy queen dal, ha tudom is miről szól, nem csak hallom hogy szép.
    nagyjából ennyi ;)
  • B0B0
    Tegnap 31 hsz érkezett, ez idén rekord eddig! :)

Közel a 3000
  • B0B0
    Ez így van! :)
  • zakika
    en szeretem a deep purplet, nagy dalaik voltak anno es erdekes nem az eredeti felalasban alakitottak nagyot hanem a masodikban. sot az eredeti felallas nagyon is felejtos
  • pipeppers
    Fölösleges ezen vitatkozni. 5-6 év és nekünk kell elmesélni a fiataloknak, hogy volt ennek az együttesnek egy Freddie Mercury nevű énekese... Jó ez így. Többet nem is írok ebben a témában.
  • Aleika232
    Én fiatalabb vok nálad: 14
  • NonsenS
    16. Te?
  • Aleika232
    Na akkor hány éves vagy?
  • NonsenS
    Pont ez a lényeg! Hivatalosan sztem sosem fogják Queennek hívni. Mindig csak Queen + PR lesz. Így végülis nyugodtabban alszanak, de könnyebben eladják a zenéjüket.
  • B0B0
    Én ugyanígy gondolom, csak egyvalamiben nem egyezünk: én sosem fogom Queen-nek elismerni ezt az új formációt, csak 'Brian+Roger+Paul'-nak
  • NonsenS
    Persze, nyugodtan.
  • pipeppers
    Igen, értem, de pont NEKÜNK, fanoknak kéne elnézőek lennünk ezügyben, azt hiszem. Szerintem is jobb lenne, ha nem az lene a nevük, de mivel egyre valószínűbb, hogy az lesz, próbálom megszokni a dolgot. Ezért nem fog fekete pontot kapni tőlem egyik sem, mert SZERETEM őket. Ezután is csak azt a Quuen-t fogom meghallgatni, amiben Freddie is ott van, de attól még szeretem Brianékat is. Remélem érted, hogy mit szeretnék értésedre adni.
  • NonsenS
    Sajnos ők is úgy vannak vele, hogy akkor persze nem, de mostanra kiheverték Freddie halálát és azért mégiscsak jobb lenne, ha alapon használják a nevet.
  • Aleika232
    Akkor én is érdeklődhetek?
  • B0B0
    Nézd. Pont Brian mondta azt 92-ben, hogy Freddie helyét senki nem veheti és nem veszi át.
  • B0B0
    Így van
  • NonsenS
    Egyébként én is gitározok. Queent még nem próbáltam, az egyenlőre talán még túl bonyolult lenne, de semmiféleképpen nem akarom kihagyni később.
  • NonsenS
    Egyébként tényleg Brian kezdte el ezt az egész bandásdit :), de Freddie találta ki a nevet. Még évekkel előtte, ugye BOBO?
  • pipeppers
    Teo torriate. Az is a Race-n van. Az fogott meg végleg. Csak a Boh Rap volt az, ami miatt elkezdtem érdeklődni. De továbbra is a You take my breath away a kedvencem.
  • NonsenS
    Attól én még nagyon szeretem őket. Na jó, persze nem jobban, mint a Queent. Sztem attól még jó lehet egy zenekar, hogy cserélődnek a tagjai. Egyébként a dobos az végig benne volt. Csak most újabban 1-2 éve nincs. Nem tudom miért, lehet, hogy meghalt.
  • NonsenS
    Csak érdeklődök.
  • pipeppers
    Feltételezem, hogy megint a Queen névről van szó. Csak annit akarok hozzátenni, hogy nem csak a Purple-t lehet erre felhozni. Mikor meghalt a Lepke a Stonesból, vagy Hillel Slovak a Red Hot Chili-ből (mellesleg ott a négy tagból kettő cserélődött) mégis megmaradt a név.
    Azonkívűl senki ne felejtse el. hogy az együttest Brian alapította, és azt hiszem joga van ehhez a névhez. Áldásom rájuk.
  • McGrady
    hát, a brighton rock szólójának a "hírhedt" része megy, meg a bohrapot is tudom szólózni, ilyesmik :-)) csak gyakorláson függ az egész, ha vagy olyan eltökélt, hogy addig gyakorlod amíg összenemjön, akkor semmi nem állíthat meg a virtuózzá válásban :))
    BOBO, én nemtom eldönteni melyik szám fogott meg :D Felette valószínű, hogyha nem hallgatom meg a Brighton rockot, akkor nemleszek Queen fan, de ugyanez elmondható a BoRhap-ról is :)
  • B0B0
    Nézd. Én a Deep Purple-t egy senkiházi dolognak tekintem a Queen-hez képest, mert az nonszensz, hogy egy 5 tagú banda majd összes tagja kicserélődjön. Kész vicc