9010

• larrylurex
    Még ha nem is kacsa, akkor is ki van ragadva valahonnan. Az együtt zenélés ezercsillió dolgot jelenthet. A lényeg, hogy legyenek észnél.
  • B0B0
    Eléggé kacsa-íze van ennek a hírnek, Brian nem szokott ilyen nyilatkozatokat tenni.
  • grizzly21
    nekem ez az american idolos we are the champions egeszen meglepoen kellemes csalodas volt (nehany reszt kiveve), de azert megertem azokat a Queen rajongokat akik azt mondjak, hogy mostmar eleg.
  • iroszob
    Pezsegne a fórum a tinilányok hadától, azt hiszem.:)
  • qwertrt
    Na jó, ezt azért már tényleg nem kéne...
    link
  • larrylurex
    Jó, oké. Esetleg a srác első lemezén valami közös szám, egy-egy közös fellépés, ilyesmi. Ebben tényleg semmi rossz nincs. Persze sokan már új Queen-énekest látnak benne, de remélhetőleg Brianék észnél vannak.
    Engem csak az zavart, hogy egy médiahype övezte tehetségkutató nem igazán fér bele a rock n roll definíciójába nálam. Ennek persze semmi köze a srác személyéhez, amiről semmit nem tudok. Szerintem ő is inkább a saját lábán akarna elsődlegesen megállni, a saját tehetségéért akar híres lenni. Mindegy, majd meglátjuk.
  • iroszob
    Ezt meg azért írtam így, mert Paul kilépésének nem tudok örülni. Ugyanis ez a legrosszabb, ami történhetett Brianékkel. Ugyanis láthatólag nem akarnak a fenekükön maradni, viszont egy újabb "Queen + x.y." turné (ahol x.y. # paul rodgers), esetleg album már tényleg komolytalan lenne.
    Abban semmi kivetnivalót nem látok, hogy a közös munka, amiről szó van, az a musicalben való főszerep, vagy a nyári new yorki 46664 koncerten való közös fellépés, ehhez most jó reklámot csináltak.
  • iroszob
    Az első bekezdésben még nem volt semmi. Egyébként nem rossz a srác. :) És most nem is csak az énekhangjára gondolok, hanem a energikusságára, karizmájára (amikből szerintem Paulnak szemernyi nem volt, megcsinálta amiért megfizették, de semmi több). Nála sokkal rosszab előadókkal is dolgoztak 1991 után.
  • B0B0
    Végig sem olvasom, elég volt az első bekezdést...
  • larrylurex
    Jajajajajajajaj. A végén tényleg igazad lesz...

Miért? Miért? Miért nem tudnak a seggükön maradni, és miért kell mindenbe belevágni, ami elsőre jó ötletnek tűnik?

Remélem, nem az lesz belőle, amitől félek.
  • B0B0
    Biztos, hogy a reklám céljából a készítők is megrendeltek egy koppintást. Már csak azért is, mert így olcsóbban kijönnek, mintha az eredetit raknák be.
  • larrylurex
    A kollégáidnak csak játszd le egymás után a reklámot és az eredetit, és ha így se hisznek neked, akkor teljesen botfülűek.

Egy csomóan feldolgozták már egyébként, azt passzolom, hogy ezek közül melyik van a reklámban.
  • B0B0
    Persze, hogy nem az eredeti.
  • mszabik78
    Hello Queeeeeeen fanatikusok! :)

Az Opel reklám zenéje ugye nem az eredeti?

Ha nem az, akkor szolgáljatok infóval, hogy kik ezek, mert a kolllégáim nem hisznek nekem. De lehet, hogy én tévedek.

Köszi: Szabi
  • larrylurex
    Hjaj... Valakinek tényleg rá kéne csapnia Brian és Roger kezére.
  • iroszob
    Tessék! Most boldog vagy? :(
  • mozso3
    Szóval írjatok ide mindent, ami kapcsolódik, meg ami nem, a lényeg, hogy legyen téma
    Mert itt hozzáértőkkel lehet beszélgetni kedvenc bandánkról, és ez nagy érték:)
  • mozso3
    Sziasztok:)
    Kicsit ellaposodott a fórum......:)És még kb. 4 hónapja terveztünk egy szavazást...Ja, és biztos hallottatok már a Freddie-emlékkoncert-ről...
    Hát, nem sok reményt fűzök hozzá...Pláne magyarul.És a legolcsóbb jegy 4000 Ft.És mondjuk, Tóth Gabi nem hoz tűzbe...:P
  • NonsenS
    Jah, "következőőt!"
  • B0B0
    Jöhet más helyette :)
  • NonsenS
    Ámen
  • B0B0
    Hmmm...
  • larrylurex
    Paul Rodgers számára vége az aktív együttműködésnek. Egy-egy alkalomra még szívesen beszáll, de részéről ennyi volt.
    Cikk.
  • B0B0
    Kiszivárogtak az első tracklist-ek a régóta várt Greatest Video Hits 3-ról:

- The Show Must Go On
    - Innuendo
    - I'm Going Slightly Mad
    - Headlong
    - These Are The Days Of Our Lives
    - Under Pressure (Rah Mix)
    - Too Much Love Will Kill You
    - Somebody To Love (Queen+George Michael)
    - Heaven For Everyone
    - Let Me Live
    - You Don't Fool Me
    - A Winter's Tale
    - No One But You
    - The Show Must Go On (Queen + Elton John)

Nincsenek benne meglepő dolgok, bár én személy szerint örülök, hogy a QPR-es és a Five-os erőlködésekkel nem szennnyezik be :)
  • Jones Nedved
    Jimmy Page és Brian May legendák, gitárhősök. Stílusuk némelyest hasonló volt a Queen első albumain, Brian is brilliáns, technikás gitáros, de őt "lassú kezűbbnek" tartják, mint mondjuk Jimmy Page-t, aki már virtuózi szinten játszott a hangszerén. Brian-t már kétketve fogadnák ebben a képzeletbeli virtuóz-klubban, de azért a Brighton Rock és a Guitar Solo (aminél kicsúszott a csatlakozóból a csinór a Milton Kaynes-i koncereten...) ilyen szinten és önmagukban is már elég meggyőző, világhírű klasszikusok. Tehát egyfelől Page virtuózabb gitáros volt, de a stúdiótechnikát a Queen sokkal eredményesebben kihasználta és ez a multi-track, több szólamú gitárjátékban is nagyszerűen kifejeződik. Ebből a szempontból egyetértek BoBoval, az is igaz, hogy szebben szóltak, jobb felvételeket készítettek, ami első sorban a producerek és az együttes, de leginkább talán Brian érdeme.
  • grizzly21
    Egyetertek, de persze nem lehet csak nehany nagy klasszikust hallgatni en azert szoktam maiak kozott is keresni, es neha talalok minoseget is.
    Pl ami mai es tetszik az a Killers es a Kings of Leon.
  • Jones Nedved
    Ezek a Queen hivatalos -egykoron még élő- magyar honlapján vannak fent. Régebben én is olvasgattam őket. Némelyik cikknek olyan nosztalgia hatása van, itt most azokra gondolok, amik még Freddie halála előtt íródtak, mert azokban még úgy írnak az együttesről a '80-as években, "jelen időben".
  • Jones Nedved
    Jó cikk! Manapság már nincsenek jellemzően olyan nagy sztárok a zenében, mint régebben. Nincsenek már olyanok akik annyi embert megmozgatnának, annyi embert koncertre hívnának. Temérdek számra készítik a videoklipeket, a sztárok reklámokban szerepelnek, vetkőznek, műbalháznak...és valahol ott van a zene is...

Addig pl. a Queen vagy a Pink Floyd albumait 5.1-ben újra kiadják/kiadták, mert az ZENE. A cikkekben pedig a klipekről van szó....Ó hogy mennyi-mennyi sok videoklip 1981 óta és az azt megelőző időkből... A Queen klipjei jellegzetesek, összefort a zene és a kép, vizuálisan is nagyok voltak és eredetiek.
  • mozso3
    a Red Special befuccsolt......na, nem úgy, csakhát kiszúrt a gazdájával...A videoban 4:40 körül történik meg a nagy eset.....:(
  • mozso3
    A gitárszólója közben megy el a hang, és kb 5-10 másodpercig nem is szól...de aztán egy műszaki segített megoldani...:)
  • B0B0
    Queen a lá philippinos :)
  • larrylurex
    Ezt most találtam. Szerintem nagyon jól nyomja csávó. Bár a háttérben táncikáló csóka a csigával is érdekes.:)
  • B0B0
    Elfelejtettem szólni, hogy a Beatles topicot is én indítottam :))
  • B0B0
    Inkább azt mondd, melyik nem a kedvenced! :D
  • larrylurex
    Hú, nem is tudom, nekem melyik a kedvencem! Talán Houston '77. De a Bowl és a Hammersmith is. Meg a Rainbow. Meg az Earls Court. :)
  • B0B0
    Nálam a Hammersmith '75 a kedvenc :)

Egyébként a minap olvastam, hogy a '74-es Rainbow is kijött hivatalosan, na az sem rossz (incl. Father To Son)
  • 0ppika
    a kedvenc koncertem, már vagy 30x láttam, de esküszöm hogy nem vettem még észre melyik számnál?
  • mozso3
    megnéztem a Live at the Bowl-t...hát, az is király buli volt!!!Szegény Brian...a szóló közben kijött a madzag a Red Special-ból...és egy kicsit nem szólt...... :"(
  • mozso3
    A Freestone-os könyvben olvastam, hogy vmelyik koncerten majdnem a Duran Duran lett a Queen előzenekara:)Végül valakik mások lettek, nem emléxem, hogy kik...De vicces lett volna, hogy: " a Duran Duran ütőivel a kezében: Roger Taylor, a Queen dobjait pedig Roger Taylor veszi kezelésbe......:D
  • mozso3
    Hello!
    Kedves The Beatles!!!Ez egy Queen fórum, és ne vedd teljesen komolyan az itt elhangzott véleményeket, mivel ide csak az elfogult és mániákus Queen-imádók írkálnak, akik néha elveszítik józan ítélőképességüket...:) (én is közéjük tartozom:)
    Komolyra fordítva a szót...ne vedd a szívedre ezt a Zeppelines összehasonlítást:)