QUEEN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

B0B0
Jobb klikk rá, cél mentése más néven....

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

0ppika
Forbidden
You don't have permission to access the page at http://10.0.0.80/fs7/i/2006/165/0/3/Red_Special_and_AC30_No__1_by_Fox82.jpg. Please consult our help library if you need any assistance.

http://epica.nl

McGrady
nem-e? nekem mind megy...

Kuss!-magyarázta.

0ppika
nem jó egyik link sem

B0B0
Szép 😊

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

McGrady

Kuss!-magyarázta.

B0B0
Wallpaper ajánló az otthoni galériámból:

works tour

red special

Magic Tour

B0B0
Nem tudom a neveket, csak annyit, hogy Töpi a rep specialos (kettõ is van neki) és nagyon komolyan nyomja rajta 😊

McGrady
kik nyomatják?

Kuss!-magyarázta.

B0B0
Az az igazság, hogy az egész Töpi miatt jó, nélküle nem lenne az

vasmacs
Óriási Queen emlékzenekar koncert volt tegnap Szigeten. Asszem ez volt a 5. amin voltam, és mindig kitûnõ :-)

nem lány

B0B0

McGrady
hûû, a red special 1 kurvajó

Kuss!-magyarázta.

B0B0

Gyógyulj meg mihamarabb, és a gipszes kezeddel ne nagyon üsd a taktust. Inkább fütyülj.

B0B0
Részvét maximálisan. És nem kell nekem beszámolni a napjaidról 😊

Ja és hadd kötekedjek (csak, hogy érezd magad újra itthon 😊)

Remélem, hogy a kocsiból kiesvén nem a jobb csiklód, hanem a jobb csuklód tört el (nem mintha az elõbbi jobban fájna, csak meglepne, ha nõ lennél és még ráadásul két nemiszervvel is) 😊

grizzly21
részvét, nekem a lábamra raktak nemrég gipszet, elég szar volt😞

0ppika
<#szomoru1>

qwertrt
Vasárnap hajnalvást titokzatos okokból 87-es Passatommal az útról letérvén, egy barátomat idézve: "ellátogattam a napraforgó-fesztiválra". Kocsiból kiesvén (!) jobb csiklómat el, kocsimat össze törém.
Csak azért, hogy B0B0 ne tegyen szemrehányást a hiányzásért.
Ilymódon négy napig nyomhattam a trauma elfekvõ fehér ágyait, a bamba, modortalan ápolók tekintetének kereszttüzében (tisztelet a kivételnek).
Hogy ontopik része is legyen a hozzászólásnak:

Elõrelátva tanulmányoztam a szobánkban éjjel-nappal szóló Sláger rádió adását, és az alábbi Queen számok hangzottak el: We Are the Champions, A Kind of Magic, I Want To Break Free, Bohemian Rhapsody (plusz Living on My Own, de ez más tészta) . Azok a számok mind jól estek, azok mind épülésemre voltak, talán a Champions alatt feszengtem, hiszen friss kocsitöréssel az ember nem tudja egészen átéléssel énekelni.
Az emberekre (3 szobatárs: 22 éves amputált, 40-50 éves-3 hete mútétre vár), 50-60 éves kijózanodóban) vajmi kevés hatással voltak a dalok, inkább verték a taktust az Eddára. Ez az õ gondjuk.
Egéybiránt Az aranyembert olvastam.
Ma reggel kikerültem, holnap már dolgozhatok is. Gipszelt karral nagyon szar gépelni.

intel Core 2 E5300@3,66 GHz, Gigabyte GA-P35-DS3L, 4 GB DDR2 1066 MHz, GeForce 9600 GT 512 MB

zakika
egy blogbol kiszedve

"For a lot of people, one of THE tracks that they're looking forward to most on Bat3 is Meats version of Bad For Good ft. Brian May. I know I am. NO, I don't have it, not yet anyway, but back in the 80's Meat Loaf did a song called Time For Heroes for The Summer Special Olympics and that featured Brian May also."

Time For Heros

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dics&otilde;ség

B0B0
Valahol hátrébb leírtam az összeset, kerds meg, mert ennél jóval több van

Megtaláltam ezeket, köszi!

grizzly21
elöször is
Princess of the Universe
de volt ott sok más is, még szó is volt róla azt hiszem.
1-2 t tudok fejbõl:
Who wants to live forever
Kind of Magic
de nézd meg az OST-t.

Sziasztok!
Lenne egy kérdésem - mik a számcímek, amik a Hegylakó filmekben voltak?
Nem emlékszem rá, segítesetek :o)

Elõre is köszönöm!

McGrady
sztem a mostani verseny nagyon nagy lehetett élõbe, elég izgalmas volt 😊

Kuss!-magyarázta.

B0B0
Voltam kint többször is (legalább 3-szor) e nekem a TV-bõl sokkal jobban tetszik

0ppika
ó dehogynem, hatalmas hangulat volt, igaz hogy tvbõl többet láni, most töltöm le éppen, már alig várom hogy megnézhessem

B0B0
Jó lenne, ha John is ott lenne, kicsit megkínozná a bassz-ritmusokat 😊

B0B0
A futamon nem, nincs sok értelme

0ppika
én is, remélem ott lesz <#sniffles>

off: Bobo olvastam hogy kint voltál a Forma 1-es focigálán, a futamon nem voltál?

B0B0
Kíváncsi vagyok, John ott lesz-e

B0B0

B0B0
Freddie Mercury wikipedia

Egész jó, csak egy hibázik benne:
nem ismeretlen helyen, hanem a Montroux-i stúdió közelében szórták el hamvait...

B0B0
Nálam nincs meg hozzá a szakmai háttér

vasmacs
Ez nem is rossz ötlet! :-)

nem lány

bakvarnyu
itt a kind of magic, frenetikus !!!
kind if mgic

B0B0
Lehet, hogy dinamikusan frissülõ listát kéne csinálni?? 😄D

vasmacs
Na, akkor te is abban a dilemmában vagy, mint amiben mi voltunk... :-))

nem lány

Csak nagyon nehéz, mert erõsen hangulatfüggõ, högy éppen melyik a kedvenc Queen számom, lehet hogy a ma kigondolt sorrendet holnap már igazságtalannak érezném. No mindegy.

When you\'re feeling down and your resistance is low Light another cigarette and let yourself go

B0B0
Majd hozzáfûzöm

de már elkeztem összeállítani énis egy listát. Versenyen kívül azért majd leírom.

When you\'re feeling down and your resistance is low Light another cigarette and let yourself go

érettségiztem aztán több részletben nyaraltam, meg a vihar kivitte a netet meg ilyesmi. A lényeg hogy nem voltam gépközelben.<#rinya>

B0B0
Hun voltál????

B0B0
Ez kb olyan kijelentés, mintha azt mondanád, hogy a homokvár, amit kint a homokozódban építettél híresebb mint egy gízai piramis

0ppika
a két link ugyan az, de nem is baj, nem vagyok kíváncsi a kind of magicre <#shakehead>
ennél én is különben üvöltök, és ez a kiejtés

bakvarnyu
Kérem hallgassák meg ezt a két rendkívül jól sikerült Queen feldolgozást:

Itc a kind of megic by JOE SANDALO

I want to brek free JOE SANDALO MAGIC VOICE

Ez kérem jobb mint az eredeti!

Huhú!! Ugy látom jó sok mindenrõl lemaradtam.<#schmoll2> Pedig ez a dal meg album szavazás naon jó ötlet volt. <#taps>

vasmacs
na ja :-)

nem lány

B0B0
Szerintem ez mindekivel így van 😊