9010

• larrylurex
    Hú. Tegnap nem tudtam gép elé kerülni, de ahogy látom, a Black Queen nem izzadt meg. A Don't lose your head-nél sokkal jobb számokat is írt Roger szerintem.Nem igazán értem, miért ez volt az egyetlen a 16-ban.
  • McGrady
    The March of the Black Queen
  • B0B0
    Tegnap ezeken tolták a srácok:
  • B0B0
    Hát azt hiszem a verseny első 3 napja izgire sikeredett
  • B0B0
    :DD
  • pipeppers
    Persze, hogy ne tudjunk aludni, mi? :)))))
  • pipeppers
    Még ha igazad lenne is kevés lenne :))
    Ez a meccs nyilvánvaló volt.
  • McGrady
    sry, én is Liarre szavazok, holnap meg majd a mostani kört közlöm :D
  • B0B0
    Érik :)
  • vasmacs
    Hát elég egyértelmű a helyzet :-)
    Azok közül a számok közül, amiket szeretek a Queentől (azé ez elég sok szám :-)) a Don't lose sztem az egyik leggyengébb, míg a March of the Black Queen meg a összes zene közül az egyik legnagyobb, amit valaha hallottam :-)
    Úh talán elég csak annyit írnom, hogy:
    7-2
    :-)
  • zakika
    igazad van
    nem bunda csak szormekabat
  • B0B0
    Elszámoltad. 3:2-re a Black Queen vezetett
  • grizzly21
    6-2
  • zakika
    ez meg hogy lehet. a DOnt loose vezetet pipperesz szavazataval 3:2 re es most 4:2 le van maradva.
    BUNDA
  • zakika
    koztudatra fityet hanyva sajat botfulemre hagyatkozok (vagyis arra, hogy ha akkor meghallotam egy uj queen dalt akkor arrol tudtam hogy queen amig egy regebbirol nem). szemelyes tapasznyalat. most hiaba irnek mast, de nalam ez igy volt. persze mas megismerni egy zenekart addig amikor a csucson van es mas utolag elemezni a zenejet. akkor (nyolcvanas evek) nagyon utos volt a zenejuk mert a hetvenes evekbeli dalok szamomra matuzsalemi kovuletek voltak
  • B0B0
    Bááár........a White Queen is vezetett 4:1-re aztán éppekhogy :)
  • B0B0
    Hmmm, kezd simulni a meccs (no meg a Don't Lose Your Head EKG-ja)
  • 0ppika
    5:2
  • B0B0
    No akkor tisztázzuk! :)

Én pont azt akartam mondani, hogy azok az együttesek akiknek munkálkodása mint a 70-es mind a 80-as években volt, azok zenéje a 80-as évekre szinte mind lebutult valamilyen mértékben (a Queenre is igaz, főleg, hogy ők a 70-es években csinálták azt, amit soha senki a világon nem tudott olyan színvonalon). A Supertramp és a Foreigner azok az együttesek kiknek a zenéje pont a 80-as években teljesedett ki és emiatt kakukktojásnak is számítottak a 70-es éveket idéző színvonalas zenéjükkel, amit nem "fertőzött" meg a 70-es évek végén a "new wave". (a fertőzés személyes vélemény :))

Azt meg inkább gondold át mégegyszer, hogy a Queen-hangzás mikor alakult ki, mert tudod köztudott tény, hogy már az első albumon is felfedezhetők "Queenizmusok". Tuljadonképpen a Queen-hangzás a Sheer Heart Attack albumon már teljesen kiteljesedett, nem véletlen, hogy rögtön 2 világslágert termelt. :)
  • zakika
    kicsit offolok, ha megengeded
    ha jol tudom mindketto a hetvenes evekben kezdet, csak a fenykoruk a nyolcvanas evekbe teheto. de peldaul az Asia az mar igazi nyolcvanas evekbeli zenekar (amit meg mellesleg szeretek is).
    a nyolcvanas evekbeli rocknak van egy olyan kulonos hangulata - nem kemenyit be annyira mint a hetvenes evekben, sokkal melodikusabb, osszetetteb es talan komerszebb vagy inkabb radiobarat (?). ha meghalgatod a yes - owner of a lonely heart dalat es a hevenes evek elejerol (a fenykorbol) valamit akkor alig lehet elhinni, hogy ugyanaz a zenekar.
    a queennek a nyolcvanas evek kozepere kialakult egy egyedi hangzasa, ami meg a hetvenes evekben nem volt annyira jellemzo rajuk, tobb hangulatot kiprobaltak amig a nyolcvanas-kilencvenes evekbeli Queen dalok meg ha mas hangulatuak is akkor is jellegzetesek (vagyis nekem igy hangzanak)
  • B0B0
    Pl: Supertramp, Foreigner
  • NonsenS
    Black Queen
    4:2
  • zakika
    melyikre gondolsz?
  • B0B0
    Szerintem is a Black Queen közelébe sem ér a Don't Lose Your Head
  • B0B0
    Valahogy úgy :)

Bár hozzáteszem, hogy van egy két banda aki kivétel ez alól
  • Jones Nedved
    Éreztem hogy valami mégsem olyn kerek itt...

Szóval! A Liar -szerintem- túltesz a Don't Try So Hard-on, míg a The March Of The Black Queen (véleményem szerint) messze túltesz a Don't Lose Your Head-en.

Szóval mikor azt írtam, hogy "DTSH", akkor valójában a DLYH-re gondotam. ;-)
  • zakika
    marmint azt, hogy a hetvenes evek a rock fenykora
  • pipeppers
    Hihetetlen, hogy pont vele került össze :))
    De nem baj, mindegy melyik jut tovább.
  • pipeppers
    Don't lose
    3:2
  • Jones Nedved
    Éhhhhlóóóóóóóóóó!

huh, borzasztóan restellem, amiért tegnap kimaradtam :S Totál el voltam nyomódva, ami szolgálhat enyhítő körülményként, de nem mentségként a szórakozottságomra....:)
    A bűntudatomat viszont mindeképp enyhíti, hogy én is a Liar-t tartom kerek egy egésszel :) kiemelkedőbb kompozíciónak!

Most viszont akárhogy is becsült és gyönyörkötető dal a DTSH, mégsem tolhatom a March Of The Black Queen fölé.

Így az állás most: 3:1
  • B0B0
    Azért az sokat elmond, hogy a 16 dalból mindössze 3 db '80-as van
  • zakika
    kar hogy nincs breki, vele kb azonos az izlesunk - o is inkabb a nyolcvanas evekbeli zeneket szereti. vagyis hogy en a nyolcvanas evekbeli Queent, mert azon nottem fel, de a rockot a hetvenes evekbol...
  • B0B0
    Egyébként ma már jön vasmacs is, és ki tudja, ő kire voksol.
  • B0B0
    :DD
  • zakika
    hat igen, amire en szavazok, az mindig csak kapoaszkodik
  • B0B0
    No! Kapaszkodik a Don't Lose Your Head! :)
  • zakika
    akkor 2:1
  • zakika
    Don't Lose Your Head
    1:1
  • B0B0
    Tévedsz!

2:0

:)
  • qwertrt
    Hahahahaha :-)
    Melyik is legyen...