9010

• McGrady
    öhm
    lehet még szavazni a Love of My Life - Was it all worth it-re?
    mert én a WIAWI-re szavazok :)
  • zakika
    39
    1:1
  • B0B0
    Ma is nekem kell kezdenem?

1:0 a Teo Torriate-nak!
  • B0B0
    A Good-Old nagyon ismert. Top Of The Pop adás első Queen dala volt. És 17. a listán. Ez szerintem egyértelmű.

A Love Of My Life tény, hogy nem annyira ismert, mint egy A Kind Of Magic, de azért jócskán ismertebb a Was It All Worth It-nél
  • larrylurex
    Az alulértékeltség szerintem relatív. Nehéz összehasonlítani őket. A Was It All Worth It esetében, amely nem volt kislemez(így sláger sem), az a mérce, hogy a rajongók mennyit foglalkoznak vele. És valóban alulértékelt, mert nem szokott tarolni a rajongói listákon. A Love Of My Life viszont kislemez(=sláger) volt, de a koncertkedvenc helyzetből csak Dél-Amerikában tudott kilépni(ott mondjuk nagyon...). Azért tartom alulértékeltnek, mert akár ez lehetne az etalon Queen szerelmes szám, mégsem ismerik annyian, mint akármelyik GH1-2-3 számot. A Good Old Fashioned Lover Boy is hasonló, szerintem nem olyan ismert, mint amilyen jó. Szerintem.
  • B0B0
    Jó, de itt pont az lenne a lényeg, hogy az alulértékelés mértékét határozzuk meg, nem pedig azt, hogy melyik tetszika leginkább
  • qwertrt
    Hát persze, hogy erre szavaztam, mert jobban tetszik, mint a másik. De azt megnézheted, én sem ezt, sem a Good Old Fashioned Lover Boyt nem tettem bele a 16-ba. De ha így alakult, akkor inkább ez jusson tovább, mint az a másik dal, amit annyira nem szeretek, hogy eszembe sem jut a neve, és annyi eszem sincs, hogy legördítsem a listát, és megnézzem mi a neve, annyira nem szeretem (és elnézést azoktól, akik szeretik, természetesen ezzel nem a dalt minősítem, hanem magamat).
  • B0B0
    Kimondtad a lényeget. Remélem nem estek bele ebbe a hibába a Good-Old Fashioned Lover Boynál is, mert az az egyetlen populáris világsláger a listán, úgyhogy elvileg semmi keresnivalója itt!
  • B0B0
    Nem mindegy, NonsenS még jöhet.
  • B0B0
    Na akkor hogy is van ez? Te is arra szavaztál? :)
  • qwertrt
    Igazából nem is értem, hogy a LOML mit keres itt, hiszen Argentínában és Brazíliában rekordideig listavezetők voltak, ott ez a valaha volt egyik legnépszerűbb rockdal...
  • 0ppika
    legyen 5-4 bár már mindegy :(
  • zakika
    pedig mar azt hittem a WIAWI tovabbjut, olyan igeretes volt az elejen es igazi elfeledett dal
  • vasmacs
    IIIGEN! :)
  • grizzly21
    5-3
  • vasmacs
    Télleg mák hogy hétvégén nem volt savazás :-)
    Igazából mind2 számot szeretem nagyon, de a Love of My Life-ot sokkal-sokkal jobban :-))
    úh LOML

4:3 nekie :-)

• qwertrt
    Esetleg az ilyen félreértések elkerülése végett érdemes lenn ezentúl odaírni, hogy pl

Love of My Life x:x (a Love of My Life javára)
  • Jones Nedved

Was It All Worth It

3:3

Mindkettő csodás, nagyszerű vagy csodaszép. Nehezen tudnék dönteni, de az biztos, hogy a Was It All Worth It az : alulértékeltebb.
  • pipeppers
    Love of my life
    2:3
  • larrylurex
    #3363 1:0 WIAWI,#3364 2:0 WIAWI,#3368 2:1 LOML,#3371 2:2 LOML Én az előbb nem szavaztam, csak az állást helyesbítettem.
  • 0ppika
    3:1-ből hogy lett 2:2?
  • larrylurex
    2:2 Eddig a WIAWI vezetett.
  • qwertrt
    Vazze, de jó, hogy hétvégén nem volt szavazás, mert nem volt netem.

Love of My Life 3:1
  • B0B0
    "Jonathan King és a hasonszőrűek hatalmas pénzeket kerestek azzal, hogy minőségi dalokhoz szemét B-oldalakat írtak. De én beszélhetek - én a Bohemian Rhapsody B-oldalát írtam meg, az egy jó kis dalocska volt. Végeredményben pont ugyanannyit kerestem, mint Freddie a Bohemian Rhapsody megírásával, amely miatt a kislemezt megvásárolták. Ez nem igazság, ugye? De az igazságosság és a törvények -- az két különböző dolog."

– Roger Taylor az I'm In Love With My Car-ról
  • 0ppika
    az enyément mindkettő, megvárom a többieket
  • larrylurex
    Love of my life 2:1 A listamon a masik volt, de meggondoltam magam...
  • B0B0
    Love Of My Life:a dal, amelyik úgy lett világhíres (egyedülálló módon), hogy nem került fel egyik Greatest Hits-re sem. Híres, hiszen a Queen koncertek kihagyhatatlan kelléke volt, híres, mert ugyan egy koncertfelvétele kislemezen megbukott az USÁ-ban, de több országban hónapokig vette a listákat. Bohemian Rhapsody mellet ezt a dalt énekelte a közönség kórusban.

Was It All Worth It:a The Miracle zeneileg egyértelműen és magasan legkiemelkedőbb dala, egy kisebbfajta szimfonikus betéttel. Azonban tudjuk, hogy a világ akkoriban még nem állott készen a komolyzene könnyűzenei alkalmazására (Barcelona ugye, meg a többiek). Ugye később jó buli lett a három tenor :/
  • B0B0
    Én is így vagyok vele, de:
    - a Love Of My Life jóval ismertebb
    - a Was It All Worth It mondanivalója sokkal mélyebb és egyedibb
  • 0ppika
    nem tudok dönteni, mindkét számot imádom :(
  • zakika
    2:0 igazi gyongyszem ez a dal
  • B0B0
    1:0 a Was It All Worth It-nek! :)
  • Breki33
    Hello

a 80-as évekbe másoltam érdekességeket a We Will Rock You megírásával kapcsolatban (musical)

hátha vkit érdekel

vannak érdekes feldolgozások
  • B0B0
    Jaja! Azt én is néztem. Sőt Megjelenése óta mindössze 3 hétig nem volt benne a top 200-ban!!! Szerintem ez rekord
  • larrylurex
    Ennél csak a GH1 durvább. 1981-től 1988-ig 322 hétig benne volt top 100-ban, aztán néha megint bekerült, de amikor kijött a GH2 ismét folyamatosan a top 100-ba került, és Freddie halála után a top 10(!)-be.
  • B0B0
    Durva. Azt nézem, hogy amikor a Greatest Hits II kijött november 9.-én rögtön az első helyen nyitott, aztán lecsúszott szép lassan 3 hét alatt a 6. helyre. Aztán amikor Freddie meghalt, akkor megint rögtön első lett, ráadásul több héten át
  • B0B0
    Ilyen is van! :)
  • McGrady
    tudom :) de azért leírom :D
  • B0B0
    Nincs jelentősége :)
  • B0B0
    Én azt nem értem, hogy került be :)
  • B0B0
    Egyéni vélemény a Quuen I-ről. Nagyon érdekes, nekem alapból tetszett (bár érződik, hogy az írója Black Sabbath őrült :))