9010

• pipeppers
    Tessék, kellett neked a talajvízhaz hasonlítani :)
  • qwertrt
    GOFLB

5:3
  • B0B0
    Na na! Jön föl mint a talajvíz! :D
  • B0B0
    Ja, hogy csak én dolgozom? Jólvan.
  • pipeppers
    Szerintem te ébredsz fel legkorábban :))
    The Millionaire Waltz
    4:3
  • grizzly21
    igen
  • B0B0
    Tehát akkor 4:2 :)
  • grizzly21
    2-2
  • Jones Nedved
    Mindkettő lehetne híresebb....

Kevesebbet a Millionaire Waltz - vel foglalkoztak ugyan, de a Good-Old ennek ellenére még sokkal többre érdemes dal lenne. Itt sem egyszerű a helyzet, de én most a GOFLB mellet voksolok.

Tehát:

GOFLB 4:1
  • 0ppika
    GOFLB
    3:1
  • zakika
    nem tudok valsztani, egyik se a kedvenc gyongyszemem
  • B0B0
    Tartsuk be a szbályokat (adott nap=adott dal). A következő körben ezt más sokkal szigorúbban fogom venni, akkor is, ha egy dalra csak 4-5 szavazat érkezik
  • B0B0
    Micsoda érzelmi kitörések! :)
  • larrylurex
    Az a baj, hogy a GOFLB az egyik kedvenc számom, a TMW pedig "csak" egy hatalmas kedvenc úgy általában.
    GOFLB 2:1 abban a reményben, hogy szoros lesz...
  • vasmacs
    GOFLB, természetesen! (ha az a kérdés, hogy melyik számot szeretem jobban) :-) Zseniális szám, és ha az én korosztályomat megkérdezem (18-20), sztem szinte senki sem ismeri a Queent jobban ismerőkön kívül.
    Úh 1:1, a GOFLB javára :-DD
    Késő este már lehet szavazni a másnapira? Mert tegnap 23:15-kor voltam itt, de nem szavaztam.
  • B0B0
    Egyszer élném meg, hogy nem én kezdem:

The Millionaire Waltz!!!!!! Forever, the better!!!!

1:0
  • grizzly21
    elküldtem a képet!
  • B0B0
    Sokan így vannak vele, csak már egy kiadót kéne fogni
  • NonsenS
    A könyvet már én is nagyon várom...
  • NonsenS
    Bocsánat, hogy eddig nem jöttem, de egyszerűen nem volt időm gép elé ülni. A LOML-WIAWI szavazáshoz sajnos nem tudtam hozzászólni. A LOML igazán koncertfelvételen tetszik, de ha összehasonlítjuk a stúdiófelvételeket, akkor WIAWI a nyerő sztem is. De persze ez már csak mint megjegyzést szúrom ide...
    Teo Torriate 6:4
  • B0B0
    Jogdíjak is el lesznek intézve
  • qwertrt
    Sok sikert kívánok, asszem nem egyedül vagyok azzal, hogy tűkön ülve várom a megjelenést. Bár nem tudom jogilag mi a helyzet az ilyen dalszövegekkel, remélem semmi probléma nem lesz. Ha megjelenik, megveszem (a Freestone könyvet lassan kiolvasom).
  • B0B0
    Naon fázós fajta vagy te! :D
  • pipeppers
    Teo Torriate
    6:3
  • pipeppers
    Bunda :))))
  • B0B0
    Itt közlöm, mert szerintem többeket érdekel:

Grizzly mestert, mint webdesignert, felkértem, hogy a könyvhöz tervezzen borítót, mire ő érdeklődött, hogy mi újság a kiadás ügyében.
    Nos két héttel ezelőtt lettünk készen teljes mértékben szerzőtársammal (aki nem tudná, ő Jones Nedved), úgyhogy nem maradt más hátra, mint a tényleges nyomulás a kiadóknál. Van egy kapcsolat-lehetőségünk a Rózsavölgyi és társa kiadónál (akik a Freestone által írta Freddie Mercury könyvet adták ki tavaly ősszel), és még vannak lehetőségek. Próbálkozunk, ahogy anno az Freddie tette a zenekarral: sosem adta fel és mindig hitt benne!
  • B0B0
    Bocsi, igazad van
  • vasmacs
    '39
    6:2
  • 0ppika
    '39 5:2
  • larrylurex
    Amúgy nem tudom, melyikre szavazzak. Talán Teo Torriate 4:2
  • larrylurex
    Igaz, ezért gondolom, hogy relatív dolog az alulértékeltség. Szóval alapvetően egyetértünk.
  • qwertrt
    Ennyi erővel a WATC/WWRY is lehetne alulértékelt, mert messze nem kapta meg azt az elismerést, amit megérdemelt. Azért gondoltam, hogy kislemezek ne szerepeljenek a szavazásban, mert az már maga egy minősítés, hogy megjelentették kislemezként. Egy album összepakolásakor maguk a tagok sem tudták pontosan, mely dal kerül kislemezre, ezért pl. ha egy rádióadó játszani kezdett egy bizonyos dalt (ld. Boh Rhap), vagy mondjuk valaki ajánlotta (Ld. AOBTD - Michael Jackson), akkor megjelentették, tehát már nem lehet alulértékeltnek venni a dalt, szerintem.
  • qwertrt
    '39 4:1
  • qwertrt
    Tudtommal a Killer Queen volt az első.
  • grizzly21
    39-3-1
  • zakika
    kosz mc grady
  • B0B0
    Jó lenne, mert mindenki arra kíváncsi reggel, hogy ki jutott tovább és az érzést nem szép dolog lerombolni.
  • McGrady
    bocsika a zavargásért, remélem ezek után mindig tudok még aznap szavazni :)
  • B0B0
    Hááááát. Nem tudom. Az az igazság, hogyha én most figyelembe veszem a szavazatod, akkor a Was It All Worth It jut tovább. És azért veszem figyelembe, mert minnél több a szavazat, annál inkább közelít a valósághoz. Bár ez most kiélezett helyzet.

Végeredmény:
    Was It All Worth It - Love Of My Life
    5:5

A Night At The Opera: 9,5 millió

The Miracle: 4,3 millió

Továbbjutó: Was It All Worth It
  • McGrady
    a Teo - 39-ben meg 39, 2:1