9010

• qwertrt
    Tudtok ajánlani egy fasza kis Queen könyvet, amely nem inkább a zenekar történetéről mesél, hanem inkább a zenéjükről és a dalaikról?
  • Jones Nedved

You Take My Breath Away ...

7:3
  • larrylurex
    A You Take My Breath Away tényleg az egyik legszebb szám, nekem ugyanott van, mint a Love Of My Life. Az a Top Gunos szerintem nem is ugyanaz a kategória.
  • pipeppers
    Apám, hogy én mennyire nem csípem Tom Cruise-t :))

Ez a szám a Queen You take my breath away-e lábai körmét nyaldossa :)))
    Nagyon elfogult vagyok, elismerem, de nekem Freddie ebben és a Teo torriate-ban a minden.
  • 0ppika
    semmilyen szabályoat nem közöltél az elején, közben találtad ki, ahogy épp alakítani akartad a nyertes számokat

életemben nem láttam még GOFLB klippet, és rádióban sem hallottam soha a számot, és szerintem az volt a szvazás lényege, hogy "a szerintem alulértékelt" számra szavazzak, ennyi
  • grizzly21
    szép szám, de számomra kevés benne a dallam, és nem látom összefüggőnek eléggé.
    lehet hogy még nem nőttem fel hozzá,
    de pl ha már take my breath away akkor inkább ez tetszik:
    http://www.youtube.com/watch?v=aHIxhLzeFg4
  • McGrady
    Let me entertain you
    7:2
  • pipeppers
    Lehet, hogy rosszul számoltam, de szerintem már 6:1
    Én mindenesetre a YOU TAKE Y BREAT AWAY-re szavazok és szerintem így
    6:2 de végülis mindegy, a világ legsszebb száma nem fog továbbjutni :(((
  • pipeppers
    Lehet, hogy egy kicsit elfogult vagy? :)
  • pipeppers
    De Dobby a gonosz Malfoy-tól kapta :))))
  • pipeppers
    larryrurex-é tök állat, bár a másik se gyenge.
  • larrylurex
    5:1 LMEY
  • qwertrt
    Most nem mondod, hogy megsértődtéál, mert nem a GOFLB nyert...

A szavazatom: Let Me Entertain You 4:1
  • B0B0
    Mire is célzol??
  • 0ppika
    nem veszem komolyan, sőt ezentúl sehogy ...
  • zakika
    nem kell komolyan venni, csak jatek az egesz
    de legkozelebb bizti elore meg kellene beszelni a szabalyokat
  • 0ppika
    elég nevwetséges ez az egész, minden nap derülnek ki új szabályok ...
  • grizzly21
    sry.lol
  • grizzly21
    4:)
  • grizzly21
    4:)
  • grizzly21
    3-1
  • B0B0
    Á. Én azt szeretném, hogy minden látsszon, hiszen nem tudunk a végén helyezéseket kiírni, csak eből látszhat, hogy melyik dal meddig jutott el.
  • NonsenS
    Sztem vagy a forduló után töröld ki az első indulókat, vagy Pedig maradjanak az eredetik, és folyamatosan csak a legutóbb továbbjutók legyenek kiírva.
  • NonsenS
    Háát, nehéz volt dönteni, mert Freddie nagyon megcsillogtatja a tudását a YTMBA-ben, viszont zeneileg azt hiszem, hogy a Let mellett voksolok. Szóval 3:1 a Let Me Entertain You-nak.
  • B0B0
    Valamit ki kell találnom erre az eredményjelzőre, mert még így sem fog kiférni :/
  • B0B0
    Jah. Szerintem is innen származtatható az erotika elterjedése a klipekben (Pl: George Michael, R. Williams, stb.). Bár a Queennél nem ez volt az első. Ott van '82-ből a Body Language, ami szintén óriási botrányt váltott ki (USÁ-ban a Biblia-övben be is tiltották), '80-ból a Crazy Little Thing Called Love, '78-ban a Bicycle Race (szintén betiltották a Biblia-övben).

Robbie Williams nem vetted észre ahol tudja, csak másolja a Queen-t? Meg modjuk nem csak a Queen-t, hanem szinte minden sikeres dolgot.
  • B0B0
    2:1!
  • B0B0
    Most még rendben van, de a következő körben már nem lesz ilyen!

Na ugye, most az a szép helyzet állt elő, hogy a két dal ugyanazon az albumon van :)
    Miután azonban a Good Old-fashioned Lover Boy megjelent kislemezen és a Greatest Hits-en is, valamint van videoklipje, ezek után az alulértékeltség nem kérdése nem vitatott.

Továbbjutó:
    The Millionaire Waltz
  • zakika
    2:0
    let me...
  • NonsenS
    Újra-újra csak elnézést tudok kérni, de megint nem tudtam időben szavazni, de mivel még nincs kihirdetve a végeredmény, ezért még, ha lehet, szavaznék a Millionaire Waltz-ra...
    És akkor 5:5 az állás..

Persze, ha még elfogadjátok a szavazatom..
  • vasmacs
    Na, azt hiszem, ma van, úh szavazok. Tehát:
    1:0 a
    Letme.
    Enter.
    Tainyou.
    -nak :-))
  • qwertrt
    Mindig elgondolkodtat, mekkora álszent szörnyűlködés vette körül anno az I Want to Break Free klipjét Amerikában. Ha jobban belegondolunk, ebben is jócskán úttörő volt kedvencünk, hiszen manapság szinte minden második videoklip szerves része az erős szexuáls légkör, Robbie Williams pl. nőnek öltözik, stb stb. Azt hiszem a mainstream színtéren nagy bátorságra vallott egy ilyen videó megjelentetése, és nem hiszem, hogy valaki is a Queen előtt ilyen támával foglalkozott volna a klipjeiben. Szóval tuti, hogy ez a dal, és a klipje az MTV generáció egyik nagy formálója volt.

Nekem különben egyik kedvencem, szeretem ennek a négy őrültnek /már csak 3 :-( / a humorát, és öniróniáját :-) Ezek nélkül nem az a Queen lenne, amelyet annyira szeretek.
  • B0B0
    Nem hittem volna, hogy ennyire tetszeni fognak :) Ez jólesik :)
  • larrylurex
    Hú, köszi. El vagyok érzékenyülve. Nagyon király. Dobby ruhát kapott...
  • qwertrt
    :-D
  • B0B0
    Most mondjam, hogy fasza logód van?
  • qwertrt
    OK, köszi, be is rakom :-)
  • B0B0
    Kedves fórumozótársaimnak kreáltam logót, kissé csupaszok. Ha gondoljátok, használjátok!

• B0B0
    Nyugi, még van remény! :)
  • McGrady
    a fenébe is, nehéz dönteni :)
    de azt hiszem, a Millionaire Waltz közelebb áll hozzám, mint a GOFLB
    5:4 (GOFLB-nak)