QUEEN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
<object classid="clsid😄27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=6,0,29,0" width="32" height="32">
<param name="flash_helye">
<param name="quality" value="high">
<embed src="flash_helye" quality="high" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" type="application/x-shockwave-flash" width="32" height="32"></embed>
</object>
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
"Úgy érzem már kiéltem mindet amit lehetett, nem mondom sokmindent nem láttam, de azok le vannak szarva! Úgy érzem sok újszerû dolog nem fog már velem történni. Ha majd meghalok, azt szeretném, hogy a kincseimmel együtt temessenek el, mint a királyokat."
Ebbõl a a nyilatkozatból is kitûnik, hogy nem Freddie akarta a zoroasztriáhus temetést, hanem a szülei!!! Ezt csak azért mondtam el, mert az évforduló alkalmával majd mindenhol ezt írták
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
Pénteken este majdnem 200-an voltunk a Kolibri Pincében, hogy jól megnézzük a kiállítást, a videókat, a Queen Unplugged Projectet, kortyoljunk egy pohárka pezsgõt és dumáljunk egy nagyot Freddie Mercury születésnapja ürügyén. A régi szép idõkre emlékeztetõ, áhítattal végignézett Freddie videók után a Queen Unplugged Project egyik legjobb hangulatú koncertjét élvezhettük - nem utolsósorban a közönségnek köszönhetõen. Gyönyörû pillanat, ha egy 70 férõhelyes teremben 170-en zsúfolódnak össze, a csilláron is lógnak, a színpadon is ülnek, és mindenki kitart, élvezi, és boldog! A hangulat tetõfokán Gönczi Gábor õs-Queen-fan lépett a színpadra, és miután beavatta a közönséget abba, mennyire fontos volt neki hogy a Queen és Freddie bekerüljön a Fókuszba (ahol 3 millióan látták a megemlékezést és a QUP interjút hétfõn neki köszönhetõen), lenyomta a bandával a Crazy Little Thing Called Love-ot. Nagyon örülünk mindenkinek aki eljött, akivel együtt ünnepeltünk, és köszönjük mindenkinek aki részt vett a szervezésben. Ilyen társaságban jó lenni! Viszlát hamarosan!!!"
- http://queen.reverb.hu
Tényleg sirály volt a party, de én egy seggfej vagyok amiért nem gondoskodtam azokról az értékes kapcsolatokról, amiket egy ilyen ritka eseményen felkínál. Tényleg jó volt ott lenni, beszélgetni veterán rajongókkal és lányokkal 😄 Meg lehetett volna hívni ide is queen fan-okat vaze! Mostantól ezt tudatosítom és legközelebb fõ küldetésként tûzöm ki.
\"A valóság fantáziadúsabb, mint az álmok....\" - Christoforo Colombo
Kuss!-magyarázta.
banner
még gondoltam hogy beletehetek egy musi off -remember me opciot is, hogy aki nem akar zenét annak ne kelljen mindig kikapcsolnia, hanem elég legyen egyszer..majd még lehet hogy beleteszem ha igény van rá.
« Freddie Mercury 60 Years - Lover of Life, Singer of Songs »
Rock |2 cd | mp3 256 Kbps | Incl Covers | 282 MB
Freddie Mercury
Lover of Life - Singer of Songs - Edition Double Collector
The very Best of Freddie Mercury solo - Coffret CD + bonus CD
(CD album). 2 Volumes
Cd 1
1. In My Defence (2000 Remix)
2. The Great Pretender (Original)
3. Living On My Own (1993 No More Brothers Radio Mix)
4. Made In Heaven (Mr Bad Guy Album Version)
5. Love Kills (Original)
6. There Must Be More To Life Than This (Mr Bad Guy Album Version)
7. Guide Me Home (Barcelona Album Version)
8. How Can I Go On? (Barcelona Album Version)
9. Foolin’ Around (Steve Brown)
10. Time (Original)
11. Barcelona (Barcelona Album Version)
12. Love Me Like There’s No Tomorrow (Mr Bad Guy Album Version)
13. I Was Born To Love You (Mr Bad Guy Album Version)
14. The Golden Boy (Barcelona Album Version)
15. Mr Bad Guy (Mr Bad Guy Album Version)
16. The Great Pretender (Malouf Mix)
17. Love Kills (Star Rider Remix)
18. I Can Hear Music (Original)
19. Goin’ Back (Original)
20. Guide Me Home (Piano)
Cd bonus :
1. Love Kills (Sunshine People Radio mix)
2. Made In Heaven (Extended Version)
3. Living On My Own (Egg vocal Mix)
4. Love Kills (Rank 1 Remix)
5. Mr Bad Guy (Bad Circulation mix)
6. I Was Born To Love You (George Demure remix)
7. My Love Is Dangerous
8. Love Making Love (Demo)
9. Love KIlls (Pixel82 remix)
10. I Was Born To Love You (Extended Version)
11. Foolin’ Around (Early Version)
12. Living On My Own (Outhere Bros club mix)*
13. Love Kills (Glimmers re-edit)
14. Your Kind Of Lover (V & P version)
15. Let’s Turn It On (Acapella)
http://rapidshare.de/files/32013112/FreddieMercuryLoverofLife.rar.html
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
Ez legyen az elsõ:
Ez a második (csak az idõrend kedvéért):
És a harmadiknak vagy ez:
vagy ez
(nagy kép)
A negyedik az a kép legyen amit beraktál középre.
A képek így idõrendbe lennének (Melody Maker, 1975; Hamburg, 1977; Works tour, 1984; Newcastle, 1986)
Hogy hogy kell oda jutni. Hát felszállsz a villamosra (41-es vagy 47-es) elmész a deákig. Ott felszállsz a kisföldalattira és elmész a Kodály köröndig. Onnan egy kicsit visszagyalogolsz és ott van.

Moriczról hogy a legkönnyebb odatalálni, illetve miben kell menni? Meddig tart? Pia lesz?😄
most látom hogy ilyen szinház szerüségben lesz, azért nem kell ünneplõ vagy igen?😮
nemtom megoldható-e de tutkó fasza lenne 😊
Kuss!-magyarázta.
A négy zene legyen a dal szavazás 4 elsõ helyezettje.
A linkek közül az a 3 legyen benne, ami most is ott van.
http://epica.nl
szerintem legyen zene, a számokra meg szavazzunk, nekem a változó képek tetszenének
http://epica.nl
1-2 kérdés amit el kéne dönteni:
-legyen háttérzene lejátszo, ha igen milyen számokkal (max 3-4), vagy ne
-egy háttérkép legyen vagy arra is gondoltam hogy lehetne mondjuk pár kép ami idõnként váltakozik, slideshow szeruen.
és gombok mik legyenek rajta? 1 ami a rajongoi klubra mutat, és más? pl amik most vannak?
a tagok fejét még valahogy mondjuk be kéne rakni, ezek a hirek meg lehet hogy feleslegesek, akinek valamilyen javaslata van az irjon.
mert nagyon érdekelne kösz
\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"
most igy kapásból arra gondoltam, hogy -bár nem illik a mostani szinvilághoz- fekete háttér mint hogy a queen is szerette a feketét, és lenne benne mozgás is persze, meg ugye ki be kapcsolható háttérzene😊 mondjuk lehetne egy 4-5 szám
akinek akármilyen ötlete van az ne habozzon
Felkérjük grizzly21-et, hogy kreáljon nekünk egy modern, de amellett tradícionális tetszetõs flash-bannert!
talán csak 1 ember van a zenei világban akit nagyjából freddie-hez hasonloan szerettem: John Lennon.
\"A valóság fantáziadúsabb, mint az álmok....\" - Christoforo Colombo
youre my best friend! ezaz! na befogom az mp3 lejátszomon is a slágert mert majd el kell mennem