9010

• McGrady
    Black Queen
    7:3
    [örül:)]
    ezekre a játékon kívüli szavazásokban én is benne vagyok :)
  • B0B0
    Persze. Abban már az elején megállapodtunk, hogy messzemenő következtetéseket nem szabad ebből a szavazásból levonni, csak játék. Bár én úgy gondolom, hogy a nagy dalszavazás azért többé kevésbé fedi a valóságot
  • B0B0
    6:3 a Black Queennek
  • qwertrt
    Én a Blackra szavaznák, de nem vágom, hogy áll a szavazás, valaki lécci írja oda az állást. (Remélem 7:3 a Black Queennek)
  • NonsenS
    Tényleg. Lehet, hogy majd "játékon kívül" kéne csinálni egyéb szavazásokat. Én speciel kíváncsi lennék a Death On Two Legs versus Black Queen eredményére. Vagy a Seaside Rendezvous és Let Me Entertain You közötti véleményekre. Olyanokra, amik majdnem tovább jutottak olyan ellen, aki a másiktól tovább jutott.
    Egyébként az eredmény így is csak távoli közelítéssel mutatja a valóságot, mert sztem sokan vagyunk, akik egy-két számnál lehet, hogy épp másra szavaztak volna más hangulatban. Úgy, mint a Nagy Dalszavazásban anno, ahol sajnos még nem voltam:(
  • B0B0
    Szerintem azért sok, mert ennyit senki sem kapott ellene
  • NonsenS
    Na igen, de azért a White Queen méltő ellenfélnek tekintettük a Black ellen, úgyhogy az, hogy három szavazatot eddig kapott, nem olyan nagy szám.
  • B0B0
    A White Queen megcsinálta azt, amit eddig senki: 3 fölé ment a Black Queen ellen! Nem is rossz, ahhoz képest, hogy pótselejtezőn jutott be :)
  • Jones Nedved

A White Queen - re szavaztam... ;-)
  • Jones Nedved

A "The March Of The Black Queen" -hez hasonló számot kiadtak kislemezen is a fiók (Bohemian :P ), így a White Queen alulértékeltebb :) Eldönteni és sem könnyen tudnám, melyikük a nagyobb alkotásSSSSSS

De így most megin' beállok a pesztergiába :)

6:3
  • NonsenS
    Na azért a White Queen is éljen örökké, de a Black Queen, ha lehet, egy kicsivel tovább....
  • grizzly21
    black 6
  • NonsenS
    White-white-white-white......

The March Of The Black Queen foreveeeeeeeeeerrrrr

5:2
  • B0B0
    Na és a mai meccs?
  • B0B0
    Nem, én egy saját oldalban gondolkodom. Grizzly mester jó háttér lenne a fejlesztéshez! :)
  • NonsenS
    És hogyan tudnánk MI segíteni??? Átköltöznénk oda? Én személy szerint nem bánnám. Legalább hivatalos oldalt dobnánk fel vele.
  • NonsenS
    Háttt, nehéz volt, de az Is This -ben Freddie hangja... Vmi csodálatos.
    Szóval 6:4 az Is This The World We Created-nek.
  • B0B0
    A probléma, hogy megszűnik a klub szuverenítása, ami azt jelenti, hogy nem lesz több összejövetel valószínüleg. Már így is döglődik az egész, ez csak kinyírná!
  • pipeppers
    Black Queen
    4:2
  • larrylurex
    A nem ertem pontosan a problemat. Mi szol a koltozes ellen? Ahogyan en olvastam, nem nagyon van mas lehetoseg. Az pedig siman mehetne, hogy az a forum szoros egyuttmukodesbe kezd azzal.
  • B0B0
    Dehogy! :)
  • larrylurex
    I`d be a bad boy:)
    Black Queen 3:2
  • B0B0
    Hmm. 10-10 lesz a vége? :DD
  • zakika
    szamomra is
    2:2
  • B0B0
    Má megint én kezdem :/

Hát akkor ugye nagy meccs! :) (számomra előrehozott döntő)

Egész délelőtt vaciláltam és erre jutottam:

mindkettőnek egy-egy:

White Queen-Black Queen
    1:1
  • B0B0
    Kis baj van! Mindenki menjen föl a Hivatalos Queen Rajongói Klub oldalára és olvassa el a legújabb hírt! Aztán beszélünk róla! Bevallom eme fórum segíthetne szerintem a problémán.
  • B0B0
    A Jazz "csak" 4 milliónál jár
  • qwertrt
    Érdekes lesz, ha netalán NonsenS a Let Me Entertain You-ra szavaz, akkor ugya döntetlen, és a szabályok szerint az albumok eladásait nézzük. De tudtommal, mint a Jazz, mind a The Works 4,5 milka körül kelt el. Szal érdekes meccs lesz :-D
    Ha ez bekövetkezik, holnap ki kell okoskodnunk egy válságmegoldást.
    Kivéve, ha NonsenS az Is this the world we Created-re szavaz, vagy ha nem jön ma szavazni.
  • grizzly21
    ez persze ne folyásoljon senkit aki még szavaz:D
  • grizzly21
    ha az is this the world nem jut tovább akkor mérges leszek!:)
  • B0B0
    :DDDD
  • larrylurex
    Az ellenállók büszkén vállalnak mindent! Akár a seggberúgást is!:))
  • B0B0
    Igen????? Na akkor a vesztes dalra szavazóknak holnap reggel sorakozó a munkahelyem előtt felpofozásra! :DDDD
  • McGrady
    simán :DD
  • B0B0
    "Az ellenállók maroknyi csapata küzd..."<---- azt hiszitek, hogy vérre megy? :DDDDD
  • B0B0
    NonsenS dönt! :)
  • McGrady
    hohóóó
    Let me
    5:4
    na még valaki....
  • qwertrt
    Az ellenállók maroknyi csapata küzd...

Let Me

5:3

Egyébént relatív a sikertelenség, mert azért mindig is anglia kedvencei voltak (ahogy egyszer olvastam: Anglia nemzeti büszkesége :-) de Amerikábn tényleg mindig lehúzták őket. A hüje Rolling Stone...
  • B0B0
    Ez így van
  • zakika
    megint sajat tapasztalatbol - abban az idoben mar kicsit oldottab volt a soci sajto a nyugati dolgok irant mint a hetvenes evekben es relativ eleg sokat olvastam az albumrol anno amikor kijott, de szerintem a rajongok koreben egy olyan elegge alulertekelt album pedig sok jo dal van rajta