9010
-
Black Queen
7:3
[örül:)]
ezekre a játékon kívüli szavazásokban én is benne vagyok :) -
Persze. Abban már az elején megállapodtunk, hogy messzemenő következtetéseket nem szabad ebből a szavazásból levonni, csak játék. Bár én úgy gondolom, hogy a nagy dalszavazás azért többé kevésbé fedi a valóságot -
6:3 a Black Queennek -
Én a Blackra szavaznák, de nem vágom, hogy áll a szavazás, valaki lécci írja oda az állást. (Remélem 7:3 a Black Queennek) -
Tényleg. Lehet, hogy majd "játékon kívül" kéne csinálni egyéb szavazásokat. Én speciel kíváncsi lennék a Death On Two Legs versus Black Queen eredményére. Vagy a Seaside Rendezvous és Let Me Entertain You közötti véleményekre. Olyanokra, amik majdnem tovább jutottak olyan ellen, aki a másiktól tovább jutott.
Egyébként az eredmény így is csak távoli közelítéssel mutatja a valóságot, mert sztem sokan vagyunk, akik egy-két számnál lehet, hogy épp másra szavaztak volna más hangulatban. Úgy, mint a Nagy Dalszavazásban anno, ahol sajnos még nem voltam:( -
Szerintem azért sok, mert ennyit senki sem kapott ellene -
Na igen, de azért a White Queen méltő ellenfélnek tekintettük a Black ellen, úgyhogy az, hogy három szavazatot eddig kapott, nem olyan nagy szám. -
A White Queen megcsinálta azt, amit eddig senki: 3 fölé ment a Black Queen ellen! Nem is rossz, ahhoz képest, hogy pótselejtezőn jutott be :) -
A White Queen - re szavaztam... ;-) -
A "The March Of The Black Queen" -hez hasonló számot kiadtak kislemezen is a fiók (Bohemian :P ), így a White Queen alulértékeltebb :) Eldönteni és sem könnyen tudnám, melyikük a nagyobb alkotásSSSSSS
De így most megin' beállok a pesztergiába :)
6:3 -
Na azért a White Queen is éljen örökké, de a Black Queen, ha lehet, egy kicsivel tovább....
-
black 6 -
White-white-white-white......
The March Of The Black Queen foreveeeeeeeeeerrrrr
5:2 -
Na és a mai meccs? -
Nem, én egy saját oldalban gondolkodom. Grizzly mester jó háttér lenne a fejlesztéshez! :) -
És hogyan tudnánk MI segíteni??? Átköltöznénk oda? Én személy szerint nem bánnám. Legalább hivatalos oldalt dobnánk fel vele. -
Háttt, nehéz volt, de az Is This -ben Freddie hangja... Vmi csodálatos.
Szóval 6:4 az Is This The World We Created-nek. -
A probléma, hogy megszűnik a klub szuverenítása, ami azt jelenti, hogy nem lesz több összejövetel valószínüleg. Már így is döglődik az egész, ez csak kinyírná! -
pipeppers #3656 Black Queen
4:2 -
A nem ertem pontosan a problemat. Mi szol a koltozes ellen? Ahogyan en olvastam, nem nagyon van mas lehetoseg. Az pedig siman mehetne, hogy az a forum szoros egyuttmukodesbe kezd azzal. -
Dehogy! :) -
I`d be a bad boy:)
Black Queen 3:2 -
Hmm. 10-10 lesz a vége? :DD -
szamomra is
2:2 -
Má megint én kezdem :/
Hát akkor ugye nagy meccs! :) (számomra előrehozott döntő)
Egész délelőtt vaciláltam és erre jutottam:
mindkettőnek egy-egy:
White Queen-Black Queen
1:1 -
Kis baj van! Mindenki menjen föl a Hivatalos Queen Rajongói Klub oldalára és olvassa el a legújabb hírt! Aztán beszélünk róla! Bevallom eme fórum segíthetne szerintem a problémán. -
A Jazz "csak" 4 milliónál jár -
Érdekes lesz, ha netalán NonsenS a Let Me Entertain You-ra szavaz, akkor ugya döntetlen, és a szabályok szerint az albumok eladásait nézzük. De tudtommal, mint a Jazz, mind a The Works 4,5 milka körül kelt el. Szal érdekes meccs lesz :-D
Ha ez bekövetkezik, holnap ki kell okoskodnunk egy válságmegoldást.
Kivéve, ha NonsenS az Is this the world we Created-re szavaz, vagy ha nem jön ma szavazni. -
ez persze ne folyásoljon senkit aki még szavaz:D -
ha az is this the world nem jut tovább akkor mérges leszek!:) -
:DDDD -
Az ellenállók büszkén vállalnak mindent! Akár a seggberúgást is!:)) -
Igen????? Na akkor a vesztes dalra szavazóknak holnap reggel sorakozó a munkahelyem előtt felpofozásra! :DDDD -
simán :DD
-
"Az ellenállók maroknyi csapata küzd..."<---- azt hiszitek, hogy vérre megy? :DDDDD -
NonsenS dönt! :) -
hohóóó
Let me
5:4
na még valaki.... -
Az ellenállók maroknyi csapata küzd...
Let Me
5:3
Egyébént relatív a sikertelenség, mert azért mindig is anglia kedvencei voltak (ahogy egyszer olvastam: Anglia nemzeti büszkesége :-) de Amerikábn tényleg mindig lehúzták őket. A hüje Rolling Stone... -
Ez így van -
megint sajat tapasztalatbol - abban az idoben mar kicsit oldottab volt a soci sajto a nyugati dolgok irant mint a hetvenes evekben es relativ eleg sokat olvastam az albumrol anno amikor kijott, de szerintem a rajongok koreben egy olyan elegge alulertekelt album pedig sok jo dal van rajta