QUEEN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

B0B0
Bocsássatok meg, hogy ennyire ragaszkodok ehhez a 3 verzióhoz, nem mintha büszke lennék ezekre a képekre, de tényleg csak így olcsóbb.

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

B0B0
Egy A4-es felület kerül annyiba amennyibe azt szanaszét lehet vágni mindenfele, az meg bonyolult és szintén drágább. Én szerintem te is válassz a 3 lehetõség közül még ma estig, méreted írd le (bár úgy hiszem neked L-es lenne jó)!

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

B0B0
Az a baj, hogy drágítja a dolgot ha "egyedi"-t csináltatunk

qwertrt
Csak kérdés, hogy B0B0 nem fog-e belekveredni a sok kívánalomba...

intel Core 2 E5300@3,66 GHz, Gigabyte GA-P35-DS3L, 4 GB DDR2 1066 MHz, GeForce 9600 GT 512 MB

0ppika
hát ha lehet egyedit akkor én is variálnék, mert igazából nem teszik egyik sem <#gonosz1>

http://epica.nl

grizzly21
mert én meg arra gondoltam, hogy ha lehet akkor egy félig saját képet középre, egy szolid felirattal, illetve az ingujjakra meg kicsi betükkel hogy queen, ami ugye szintén kép.
csak ha ezt meg se lehet csinálni akkor nyilván nem csinálom meg én se a képeket ezért kéne tudni.
ja és mindenképpen fekete

B0B0
Fekete: 3000 körül
Fehér: 2000 körül

Szerintem vasalás, amit ugye az ujjra is lehet

Nos akkor?

grizzly21
nah, kérdés: poloujjra nem tudnak nyomtatni? vagy ez vasalás? mennyibe fog kerülni?

B0B0
XXL?? Téged kéne Grizzlynek hívni! 😊

B0B0
Ne vedd ezeket magadra! 😊 Bár mondjuk a Stone Cold tényleg kissé réteg

qwertrt
Na pl. pont ma reggel hallgattam a Stone cold Crazyt a munkahelyemen, és egy ismerõs (nem kolléga) máris cukkolni kezdett: milyen õsrégi zene, meg milyen szar. Persze õt ismerve, ennek fele direkt cukkolás volt, mert nem áll távol tõle az ilyesmi, de a másik fele meg az idióta ízlésficam. Mondom neki: nem a zene a szar, hanem a te ízléseddel van a baj.

intel Core 2 E5300@3,66 GHz, Gigabyte GA-P35-DS3L, 4 GB DDR2 1066 MHz, GeForce 9600 GT 512 MB

0ppika
Reggelt, a 2-esbõl kéne, xxl

Jones Nedved
CSáosz!

Engem a fehér érdekelne elején a karikatúrával, hátulján az "A Night At The Opera" borítóval : ) A méretem L es

\"A valóság fantáziadúsabb, mint az álmok....\" - Christoforo Colombo

qwertrt
A méretem XL

B0B0
Grizzly??? 0ppi??? McGrady???? Verziót és méretet kérek holnap estig!!!!

B0B0
Nem tudom, de fasza, mert régebben is csináltattam 2001-ben és még mindig makulátlan, szóval...

Akkor qwertrt egy kétoldalas fekete verzió. Okés. Milyen a méreted? S, M, L, XL, XXL, esetleg XXXL 😊)

qwertrt
Remélem akkor azért valamennyire tartós a téma... nekem a feketébõl kellene, amelynek van eleje és hátulja is

0ppika
na de valami szitanyomás féle eljárással vagy vasalás? meg nem csak egy bizonyos db szám felett megy a dolog?

B0B0
Most néztem meg ezt a Freddie születésnapja alkalmból kiadott DVD-n lévõ dokumentumfilmet. Háát nem estem hasra tõle :/

B0B0
Van egy hely ahová régóta járok nyomtatni, ott csinálnak ilyet is.

Az árral kapcsolatban viszont van egy kis gubi. A lényeg, hogy szerintem a feketét olyan 3000 a fehéret olyan 2000 Ft körül lehetne megbulizni, magyarán a fekete az drágább. Holnap estig döntsétek el!!!

0ppika
Amúgy milyen eljárással, és hol akarod csináltatni?

qwertrt
:-))) Nekem tutkó, hogy kelleni fog egy. Még majd eldöntöm, hogy milyen.

B0B0
Akkor legyen 3 féle verzió (így olcsóbb):

Fekete pólón:
Eleje

Fekete pólón:
Eleje
Háta

Fehér pólón:
Eleje
Háta

B0B0
Egyetértek! Mondom, csütörtök estig döntsétek el, mert pénteken megyek! Addig megnézem pontosan mennyi

McGrady
nézzenek csak, engem aztán nem érdekel...aki ismer engem az tudja hogy se nem vok buzi, és ahhoz is van egy csöpp esze hogy felfogja hogy nem az a "csodálnivaló" a Queenen, hogy volt egy biszex tagja...

Kuss!-magyarázta.

qwertrt
Bár nem tudom miért, lehet hogy jobb lenne valami kevésbé hivalkodó... sajnos a "mai fiatalság" egyre éretlenebb arra, hogy elfogadjon egy meleg rocksztárt, és még félõ, hogy úgy járnánk, ahogy grizzly mester jósolta: b*zinak néznek minket.

qwertrt
Én is azzal szimpatizálok :-)

McGrady
hûû, a második kurvajó 😄
lehet hogy érdekelne, csak péz kéne rá 😄

Kuss!-magyarázta.

B0B0
Az én egyik ötletem, hogy az elejére a karikaturás képet, a hátuljára meg a Night At The Opera címerét. Mindez persze fehéren.

A másik: 6. számú pályázati háttérképet egy fekete pólóra.

És még stb....

B0B0
No itt vannak alternatívák még:

qwertrt
Mondjuk egy fekete póló, a hátára nagy fehér bettûkkel kiírni: QUEEN (a The Game borító mintájára), az elejére meg valami képet...

qwertrt
Csak az a baj, hogy azok csak Freddie képek, és inkább jobb lenne Queen képekbõl csinálni, nem?

B0B0
Hogy milyen képek? Hát mondom, hogy a háttérképek a pályázatból! Mindenki döntse el, hogy melyik képet válassza, a héten szabin vagyok, úgyhogy van idõm elintézni

qwertrt
Na, szerencsére azért még ott nem tartunk...

0ppika
engem is érdekelne, képt! <#gonosz1>

qwertrt
Engem maximálisan érdekel, de kíváncsi lennék, milyen képek is kerülhetnének rá.

grizzly21
én csak attól félek hogy ne nézzenek buzinak😄
de egyébként vennék szerintem.

B0B0
Támadt egy ötletem. Régóta kacérkodok Queen trikók gondolatával. Nos itt van pár gyönyörû banner! Kb. 2000 Ft-ból meg lehet úszni, hogy megcsináltassam trikóra! Kit érdekel a dolog. Postán elküldöm

B0B0
Nem bántottál meg, nem tudom miért gondolod ezt. A csõlátásról meg annyit, hogy akkor szinte az összes Queen-rajongónak és zenei szakújságírónak az van, mert egyetemlegesen elfogadott tény, hogy a 70-es évek Queen-koncertjei sokkal euforikusabbak voltak. Az egy dolog, hogy te máshogy gondolod és én ezt el is fogadom, csak elmondtam, hogy más a közszemlélet, de emiatt nem kéne negatív jelzõkkel illetni azt aki nem ért veled egyet.

Egyébként nekem meg nem kellett volna azt mondanom, hogy:
"egy oltári nagy hülyeség"
Ezennel bocsánatot kérek!

McGrady
hmmm, érdekes
szerintem zeneileg lemosta a korai queen a 80as éveket...a zenei változással meg együtt járt az elõadásmód változása. nézd meg, pl. a "I want to break free-t" nem lehet elõadni olyan vadul, mint mondjuk a "Death on two legs"-et.

Kuss!-magyarázta.

qwertrt
Én nem akarlak megbántani, de ha a Queenrõl van szó, neked egyszerûen csõlátásod lesz... Én is hatalmas Queen rajongó vagyok, de elismerem, hogy vannak gyengeségeik, gyenge albumaik, gyenge koncertjük stb. És hidd el, láttam már egypár videót, mind klipet, mind kocertfelvételt, és egyszerûen átlagosnak kell ítélnem a 80 elõtti koncertjeiket. Kicsit olyan, mintha valaki az 1986-os Freddie-t utánozná. Direkt meg is néztem 3 koncertet a youtobe-n, 1979-eseket, és nem érzem, hogy másként kéne gondolnom...

B0B0
Egy hiba van csak:a szerkónak sárgának kellene lennie

0ppika
ja, nagyon élethû, a többihez képest szinte igazinak tûnik

McGrady
😊
osztálytársam is le van vele fényképezve, meg Hendrixxel is 😄

Kuss!-magyarázta.

B0B0
Az! 😊 De csodálatosan élethû volt (még a többi bábuhoz képest is!)

B0B0
Csak de! 😊))

McGrady
ja, meg még lentebb szintén van egy 😄

Kuss!-magyarázta.

McGrady
ha esetleg valakinek nincs meg minden queen cucc, az itt megtalál 6 albumot
kicsit görgessetek le amíg queen nem jön 😊

Kuss!-magyarázta.

McGrady
viaszfigura? 😛

Kuss!-magyarázta.

0ppika
csak nem hogy benéztél a Madame Tussaud-ba? <#vigyor5>