QUEEN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Freddie sem mindig szép ha énekel 😊
Nekem sem nagyon tetszik. Keresek egy szebbet jó?

Vagy az orra túl kicsi?

qwertrt
Ez a kép szörnyû...

intel Core 2 E5300@3,66 GHz, Gigabyte GA-P35-DS3L, 4 GB DDR2 1066 MHz, GeForce 9600 GT 512 MB

qwertrt
Ami feltûnik, az a rövid haj, amit csak 1975 után hordott így, a fellépõruha viszont 1974-bõl ismerõs. Anakronizmus?

Amúgy semmi mást nem látok...

intel Core 2 E5300@3,66 GHz, Gigabyte GA-P35-DS3L, 4 GB DDR2 1066 MHz, GeForce 9600 GT 512 MB

Álltalában a bal kezében van a mikrofon

Én a ruhára tippelek, ennek a háta is ki van vágva

0ppika
1. mind két kezén festve van a körme?!
2. a mikrofont nem így szokta tartani?!

http://epica.nl

B0B0
Ha nem, akkor discman és fejhallgató, oszt hadd menjen! 😊

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

B0B0
Rejtvény!!!

Az alábbi karikatúrán 3 alapvetõ hiba van! Találjátok ki!

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

qwertrt
Most néztem a Green Day WATC feldolgozását -http://www.youtube.com/watch?v=Bg7ZHwc3FZo

Igen vacakra sikerült szerintem, amúgy sem szeretem a Green Dayt, mint ahogy egy olyan együttest sem, akik úgy lázadnak, attól punkok, hogy fintorognak ének közben (és egyéb hülye fejeket vágnak).

Találtam egy másik érdekes videót is, a Smoke on the Water címût, tisztes Queen rajongónak legalább két ember ismerõs lesz:
http://www.youtube.com/watch?v=DHDHAUSXSGg

McGrady
remélem holnap is lesz, bár akkor lehet nem a termünkbe lesz a 6. óra 😊

Kuss!-magyarázta.

B0B0
Queenbõl sosem elég! 😊)

McGrady
hello!
tök jó, ez már a harmadik alkalom, hogy hallgathatok queent suli közben 😄
multkor a dont stop me now ment, tegnap bohemian, ma meg radio gaga a rádióba, az osztályunk a büfé mellett van, onnan hallatszik át 😄
irodalom óra közepén kellemes felüdülést jelentett :-))

Kuss!-magyarázta.

grizzly21
.swf
a kodot meg megnézheted: oldal forrása (ctrl-u firefoxszal)

PíszLávJuniti
Megkérdezhetem hogy a banner flashét milyen formátumba csináltátok, és milyen kóddal szúrtátok be ?

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Jones Nedved
Igen, csodálatos élmény volt végigvezetni a hivatalos angol elemzést a dal értelmezésén. A "Black Queen"rõl sok mindent elképzelhet az ember. A black és a queen szimbólumok, megannyi gondolat társulhat velük. A dal értelmileg is olyan szélsõséges, mint a dallamvilága, vagy 4 különbözõ szerepben énekel Freddie és besegít 😉 Roger is. Tulkép. ez okozta a fejtörõt. Szükség volt arra az irodalmi elemzésre 😊

\"A valóság fantáziadúsabb, mint az álmok....\" - Christoforo Colombo

B0B0
Hát hát, emberek. Nem hittem volna, hogy a banda méginkább nõhet a szememben, pedig ez bekövetkezett a hétvégén. Történt ugyanis, hogy épp a The March Of The Black Queen-t cincáltuk szét Nedveddel. Az az igazság, hogy egyre kontrasztosabban kitûnik, ez az egyik ha nem a legkomolyabb, legelmélyültebb és legkidolgozottabb Queen dal.
Az igazat megvallva nem is tudtunk volna vele mit kezdeni, ha nem nézünk utána a neten, pontosan mirõl is szól az egész. Azt tervezem, hogy a decemberi klubesten egyfajta kiselõadást tartok errõl a remekmûrõl. Hihetetlen, hogy mennyire össze van rakva a szöveg a zene állandóan változó stílusaival és megszólalásaival.

B0B0
A legles legelsõ megjelent Queen-lemez:

B0B0
Üdv a csapatban, tessék gyakran benézni ide, hogy minnél többen legyünk

McGrady
üdv <#wave> 😊

Kuss!-magyarázta.

Szuszidi
Ha már benéztem s én is nagyon szeretem a Queent Queen<#hawaii>

Hallgasd a MegaDanceRádiót 70-80-90 évek zenéivel!

Nem, nem, nem.
Kissé le vagyok maradva, de a nyál a mikrofonon nem durva, határozottan van egy-két felvétel, ahol látni, hogy kifelyezetten "folyékonyan" énekel. Ez a kép olyan hatalmas, hogy már fel is taktam a telefonomra háttérnek 😊

B0B0
Tegnap 2 órám ráment, de megérte. 😊 Íme a rekonstrukció:

B0B0
Még! Még!

igyekszem 😄

When you\'re feeling down and your resistance is low Light another cigarette and let yourself go

Shan
Ez igenjó!!!!
McGrady
:-)

Kuss!-magyarázta.

qwertrt
Ez nagyon sújos... :-)

B0B0
Hmm 😊

0ppika
<#hehe>

Fredie Mercury, Jacko meg Jézus utazik egy hajón. A hajó egyszercsak elkezd süllyedni. Tanakodnak, hogy mi legyen, hogy kéne megúszni ezt a dolgot. Jézus végül fogja magát és kisétál a víz tetején a partra. Freddie utána. Végül csak Jacko marad és ezt gondolja: "Hm... ha ezek ketten is meg tudják csinálni nem lehet nagy szám ez a vizen járás..."
Jó. Õ is neki indul, de beleesik a vízbe és megfullad....
Közben a túlparton:

Jézus: Te Fred, jó arc volt ez a Mike, igazán szólhattál volna neki, hogy hol vannak a cölöpök!

Mire Freddie: Milyen cölöpök?!

When you\'re feeling down and your resistance is low Light another cigarette and let yourself go

qwertrt
ready to reload... :-D

Ez evvel jár, Robbie Williams pl. ugyanúgy fröcsög éneklés közben...

McGrady
jók mind 😊)

Kuss!-magyarázta.

B0B0
Na akkor még pár:

0ppika
jaja, én is pont a Don't Stop Me Now-ra gondoltam 😊

B0B0
Ez igaz

qwertrt
Én nem érzem annak. Nézd meg pl. a Dont Stop Me Now videóját, vagy a Live Aid videót a vége falé :-)

Persze kicsit túlzó, de ez a karikatúra.

Ez az 1-ik dolog, amiért szeretem Freddie-t. Ha "élõben" látom, mindig beleborzongok, és büszke vagyok rá, mert ilyen showt nem sok rocker tud utána csinálni...

B0B0
Azért a nyál a mikrofonon kissé erõs 😊

qwertrt
:-) Ez találó...

B0B0
Ezzel meg az a baj, hogy kicsi:

B0B0
Ez nagyon beteg:

0ppika
volt, a galériámban is ott van ...

B0B0
Most nem tudom, hogy ez volt-e már:

B0B0
Okés, látom pipeppers volt 😊

grizzly21
keresõ szerint valami más volt : #1571

B0B0
Szerintem ezt TE linkelted be már egyszer 😊

A GH ezzel egyébként abszolult rekorder! 😊

qwertrt
Wow, micsoda új design...

Találtam egy érdekes linket, remélem még senki sem rakta be:
http://www.avrev.com/bands/

A másik elképesztõ dolog, amit olvasgattam: a Queen Greatest Hits lemeze 1981-ben jelent meg, után 322 (azaz háromszázhuszonkettõ) hétig, azaz vafy hat évig egyfolytában (!) rajta volt az angol albumlistán! Ezután már megszakításokkal, de a végeredmény 2000-ig 450 hét!

B0B0
Szerintem jó ez így, kár agyalni másikon, ez mindenkinek tetszik és semmivel sem üt el jobban mint a régi ocsmány kék dizájnnál