QUEEN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grizzly21
lehet, nem tudom még (januárban vizsgák vannak)

B0B0
Jössz amúgy a Queen-estre?

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

grizzly21
ilyenekrõl nem tudtam, tény h sok hasonlo számuk van, de azért van 1-2 jo (messze nem annyi mint amennyi Queen)

B0B0
Aki kijeleti, hogy õ a világ legjobb zenekara, az számomra egy moslék szemétláda!

Amellett a zenéjük nagy nulla. Egy kaptafa.

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

qwertrt
Ezzel én is így vagyok, valahogy pont ki nem állhatom õket. És pont a Queen topikban...

intel Core 2 E5300@3,66 GHz, Gigabyte GA-P35-DS3L, 4 GB DDR2 1066 MHz, GeForce 9600 GT 512 MB

grizzly21
naa de miért?😊
nekem egyébként fel se tüntek aztán egyik jóbarátokban meghallottam véletlenül a with or without you-t, és azóta van 1-2 számom tõlük😊

B0B0
Halál fia vagy!!!!!! 😉

Nem sok bandát gyûlölök úgy mint a U2-t

grizzly21
Lehet hogy eretneknek fogtok tartani és számûztök innen, de szerintem a legszebb karácsonyi dal a U2-Christmas:
u2 - Christmas

persze a Thanks God its Christmas is gyönyörû 😊

McGrady
uhh, én le vagyok maradva 😄
megkéne elõször hallgatnom gépen 😄 :$

Kuss!-magyarázta.

B0B0
Versenyezzünk, ki hallotta többször aThank God It's Christmas-t! 😊 Nálam eddig 1

grizzly21
Köszi, Neked is! és mindenkinek

McGrady
boldog karácsonyt mindenkinek :-)
meg buék elõre is, mert nem leszek itthon szilveszterkor 😄

Kuss!-magyarázta.

B0B0
Na én pont ezzel a borítóval kínok minden itteninek BOLDOG KARÁCSONt!!!

grizzly21
Thank God its Christmas -slágeren😊

B0B0
"Egyenek akkor kalácsot!" Ezt ugye Marie Antoinette mondta, francia királyné, arra, hogy a nép nem tud kenyeret enni (mert ugye olyan szegények voltak)

larrylurex
Valami gésa klub, azt hiszem. Sajnos nem tudom pontosan. De nem tudom megállni, hogy ne csatlakozzak a szóban forgó dalhoz (Killer Queen) egy másik kérdéssel: Mi a története ennek a mondatnak? "Egyenek akkor kalácsot!"

B0B0
Már ott van 😊)

No ez aztán kimerítõ válasz volt!

Akkor itt van mégegy 😊

Ki volt, vagy mi volt Minah gésa (no és persze melyik számban van)?

grizzly21
és nincs ott a zenénél a Queen, ellenben a TV nél ott van a bübájos boszorkák:o lol.

0ppika
qwertrt
Ja, és ahogy Oppika írta: a don't Stop Me Now-ban szerepelt. Ez lényegesebb nekünk :-D

intel Core 2 E5300@3,66 GHz, Gigabyte GA-P35-DS3L, 4 GB DDR2 1066 MHz, GeForce 9600 GT 512 MB

qwertrt
Na, ezt kivételesen tudom, pont a Queen kapcsán olvastam.

Egy mondai nõalak (talána a valóságban is létezett), asszem Genovai lakos, uralkodó családból. Egyszer arra kényszerítette a király, hogy teljesen meztelenül lovagoljon végig a városon. Megtette.

0ppika
a Don't stop me now-ban szerepel <#idiota>

http://epica.nl

B0B0
Akkor egy másik fogós kérdés:

Ki volt Lady Godiva?

B0B0
A Fairy Feller Master-Stroke címû dal ezt a képet írja körül!

qwertrt
Hmmm...ez a kép egy Queen dalt inspirált... de nem jut eszembe melyiket. Talán a The March of the Black Queen?

larrylurex
Ha már kvíz... Ki tudja, mi ez? Kép

B0B0
Itt az eredeti!
És hátha valaki még nem látta:
Bohemian Rhapsody

B0B0
Hát ez eléggé "takonyra" sikeredett <#shakehead><#levele>

Az I'm going slightly mad stílusosabb lett volna <#vigyor>

When you\'re feeling down and your resistance is low Light another cigarette and let yourself go

qwertrt

qwertrt
Lesz az az új animációs film, amelyben szteppelnek a pingvinek. Betétdalként szerepel majd benne a Somebody to Love. Britanny Murphy énekli majd. Így nyilatkozott: "Elénekelhettem egy Freddie Mercury dalt, és ez csodálatos!"

larrylurex
Detto...

B0B0
Elton John volt az

Elton Johnról, meg Dave Clarkról tudom, hogy részt vettek a temetésen, de hogy beszédet mondtak-e.... <#nemtudom>

When you\'re feeling down and your resistance is low Light another cigarette and let yourself go

Jaj.... vizsgára kéne készülnöm, de én helyette Queen koncertet nézek.... <#vigyor3><#confused>

McGrady
uhh, olvastam róla, csak kiment a fejembõl :S

Kuss!-magyarázta.

B0B0
Találós kérdés:

Melyik híres zenész mondott beszédet Freddie Mercury temetésén?

B0B0
És végre az 1 éve tervezett üzletet is lebonyolíthatjuk! 😄D

B0B0
Na akkor benézhetsz! 😊

0ppika
pont az nap megyek fel, egy másik fórumos találkozóra <#vigyor3>

http://epica.nl

B0B0
Ilyenfajta klubest egy évben csak egyszer van (idén kivétel volt a Freddie 60 est ugye)

McGrady
nekem nemhiszem hogy jó az idõpont 😞 milyen gyakran játszanak ?

Kuss!-magyarázta.

B0B0
Senki??????????????????????????????????

B0B0

B0B0
Valaki jön?

B0B0
Idén is lesz a klub szervezésében Queen-karácsony!

B0B0
Nos a szám címe: Step On Me, az elõadó meg ugye a Smile akiknek ez volt a logójuk. A Smile tagjai:
Tim Staffel: ének
Brian May: szólógitár, vokál
Roger Taylor: dob, vokál

A Smile-t többen is a Queen jogelõdjének szokták nevezni, pedig nem igaz, a Smile-nak búcsúkoncertje volt az Ealing College-ban 1969-ben, ezek után a gárda feloszlott, Staffel a Humpy Dog-ba ment karriert csinálni (nem sikerült neki), Brian és Roger pedig együtt maradtak énekeset keresni. Freddie Staffel osztálytársa volt, így már ismerte Rogert és briant, így álltak össze szerencsét próbálni. A Queen név is Freddie ötlete volt, amit elõször tuljadonképpen már 1970 tavaszán használtak pár kocsmai fellépés során. '70 végén rádöbbentek, hogy az akkori modern hangzáshoz szükség van egy basszusgitárosra is, hiszen a ueen nem egy koppintós bandának szánták úgy mint a Smile-t, az 1984-et vagy a Wreckage-t (eleinte Ibex), Freddie korábbi zenekarát. A fiúk közeli barátja Mike Grose ideálisnak tûnt hiszen volt egy két cucca, és egy furgonja is, amibe pakolni tudak. Grose viszont pár hónap után otthagyta õket, mondván, õ nem lát esélyt a zenekar jövõjét illetõen (kissé benézte). Õ volt az elsõ basszgitáros, akit még követett 5, miután John is megtalálta a hirdetésüket.

McGrady
én is azt hittem elõször 😄

Kuss!-magyarázta.

grizzly21
olyan mint a rolling stones logoja.
egyébként a számot nincs kedve valakinek feltölteni?

larrylurex
A logo-t az Ealing collage egyik hallgatója tervezte a zenekara számára. A feladvány második kérdése: Ki õ, és mi a zenekar neve?