9010

• qwertrt
    ADATR: 7
  • grizzly21
    9
  • B0B0
    Nálam tudod mi hiányzik? A Night At The Operán (végtére is ez annak a "koppintása", az ún. második lenyúzott bőr) lévő számomra nagy trió: Seaside Rendezvous, The Prophet's Song, Love Of My Life. Ugye a Seaside Rendezvous példája itt a The Millionaire Waltz ami majdnem hogy van olyan jó is, de egyértelműen hiányzik a The Prophet's Song féle nagy balladisztikus óda, ami ugye az Operán a BoRhap személyében 2 nagyágyú formályában testesül meg. Ez a 0:2-s arány azért feltűnő. A Love Of My Life megfelelője a You Take My Breath Away, ami szintén eléri (tán felül is múlja?) "elődjét".
  • larrylurex
    Hát, akkor Races. Tökjó számok vannak rajta, és jól össze is van rakva, de nekem valami mégis hiányzik. Mintha ki lenne hegyezve egy pontra, ami nem tudom, hol van.
    Nálam: 8
  • B0B0
    Akkor nálad az lesz az ideális, amikor már fél percig kell tekerni az egeret, hogy az első hsz-t meglásd! :DDD
  • pipeppers
    Egyre jobb a banner :))
    tetszik :)
  • pipeppers
    A Day At The Race
    szigorúan 10
  • B0B0
    Hát nem várok tovább NonsenS-re. Beírtam akkor a bannerbe a friss pontszámokat
  • zakika
    8
  • B0B0
    Miért? Szombaton visszajön? Hétvégén úgysincs szavazás
  • qwertrt
    Jobban tennéd, ha elküldenéd a listádat B0B0-nak, akkor nem maradnál ki
  • Jones Nedved

Helóka!

Egy kicsit elegem lett már a civilizációból, ezért a Bükkben fogom eltölteni a következő 2 napot :)

Tekintettel a szavazásra így én nyitom meg néhány órával korábban az A Day At The Races fordulóját, az értékelésem: 8
  • qwertrt
    Most néztem a VH1-en az I Want to Break Free klipet...
    Ha belegondolunk, ma az alternatív rock és metal zenekarok csinálnak hasonlóan viccet a nemiségből, a Queen pedig komoly rocklegendaként (mert akkoriban már azok voltak) 1984-ben vállalta be ezt. Bizonyosan ez is sok követőjüknek példát adott...

Valahol olvastam, hogy a Bicycle Race klipjét látva sok rajongójuk csalódott bennük, mondván: Nem illik a spirituális oldalatokhoz. Manapság pedig eme korszakalkotó videók nélkül nem is Queen lenne a Queen.
  • Jones Nedved

A Night At The Opera : 9

• B0B0
    Elfárad? Hmmm. Érdekes, mennyire más érzelmeket vált ki belőlünk :)
  • larrylurex
    Nalam elfarad egy kicsit a B oldalra az album, hiaba a BoRap.
    NatO: 9
  • vasmacs
    NATO: 9
  • grizzly21
    habár szar a minősége a videoknak igy nem tul jol hallani
  • grizzly21
    és egész jo hangja is van!!
    http://www.real-covers.com/queen/download.htm
  • TomiQueen
    Vagyis ma este:)
  • TomiQueen
    Sziasztok, egy nagy Queen bulira hívnám fel a figyelmetek, sajnos a sajtóban nem kapott reklámot: Európa egyik legjobb Queen tribute zenekara jön el hazánkba, március 29-én csütörtökön lépnek fel 21htól a Süss fel napban (Szent István krt. és Honvéd utca sarka), profi zenészek, korhű jelmezek, nézzétek meg: www.real-covers.com
  • pipeppers
    A Night At The Opera
    10
  • B0B0
    A Sheer Heart Attack jelenleg 8,375-tel áll, de NonsenS még nem szavazott
  • B0B0
    Lásd:

A Night At The Opera: 9
  • B0B0
    Pl. én sem adok 10-est neki
  • B0B0
  • grizzly21
    10
  • qwertrt
    Egyértelműen 10
  • zakika
    akkor most pont az kovetkezik
    ANATO 9
  • vasmacs
    Én se fogok...
  • larrylurex
    Nálam csak a Sheer 10-es...
  • qwertrt
    Baszki, azért azt nagyon megnézem, ki fog 10-nél kevesebb pontot adni az ANATO-ra... persze előfordulhat, de kétlem :-)
  • grizzly21
    10es pontoktól nem a 10es évektől:)
  • qwertrt
    Hogy érted ezt, a 80-as évek elmarad a 10-es évektől? :-D

SHA: 10
  • B0B0
    Hát igen. A 80-as évek nálam igencsak elmarad a 10-esektől! :)
  • B0B0
    Akkor korrigálva:

Queen II: 8.222

(Mostantól a bannerben ezen szavazás eredményeit is láthatjátok)
  • Jones Nedved
    Új erősítés!

Queen 2 : 10

Sheer Heart Attack: 7
  • vasmacs
    Jaja, imádomazt a két albumot (is :-). Én nem állítottam össze listát, majd ahogy itt pillanatnyilag átgondolom, úgy fogok szavazni, úh lehet lesz elég sok 10-es, de a HS tuti nem... nagyon nem :-))
    SHA: 8, gondolkoztam a 9-esen, de ha már Queen mérce... :-))
  • B0B0
    Jah!

Sheer Heart Attack: 8
  • B0B0
    Nálam az első két album pl. az örök top. És van mégegy ami top (azt majd később :)). Úgy látszik vasmacs is így gondolja.