9010
-
ADATR: 7 -
9 -
Nálam tudod mi hiányzik? A Night At The Operán (végtére is ez annak a "koppintása", az ún. második lenyúzott bőr) lévő számomra nagy trió: Seaside Rendezvous, The Prophet's Song, Love Of My Life. Ugye a Seaside Rendezvous példája itt a The Millionaire Waltz ami majdnem hogy van olyan jó is, de egyértelműen hiányzik a The Prophet's Song féle nagy balladisztikus óda, ami ugye az Operán a BoRhap személyében 2 nagyágyú formályában testesül meg. Ez a 0:2-s arány azért feltűnő. A Love Of My Life megfelelője a You Take My Breath Away, ami szintén eléri (tán felül is múlja?) "elődjét". -
Hát, akkor Races. Tökjó számok vannak rajta, és jól össze is van rakva, de nekem valami mégis hiányzik. Mintha ki lenne hegyezve egy pontra, ami nem tudom, hol van.
Nálam: 8
-
Akkor nálad az lesz az ideális, amikor már fél percig kell tekerni az egeret, hogy az első hsz-t meglásd! :DDD -
pipeppers #3990 Egyre jobb a banner :))
tetszik :) -
pipeppers #3989 A Day At The Race
szigorúan 10
-
Hát nem várok tovább NonsenS-re. Beírtam akkor a bannerbe a friss pontszámokat -
8 -
Miért? Szombaton visszajön? Hétvégén úgysincs szavazás -
Jobban tennéd, ha elküldenéd a listádat B0B0-nak, akkor nem maradnál ki -
Helóka!
Egy kicsit elegem lett már a civilizációból, ezért a Bükkben fogom eltölteni a következő 2 napot :)
Tekintettel a szavazásra így én nyitom meg néhány órával korábban az A Day At The Races fordulóját, az értékelésem: 8
-
Most néztem a VH1-en az I Want to Break Free klipet...
Ha belegondolunk, ma az alternatív rock és metal zenekarok csinálnak hasonlóan viccet a nemiségből, a Queen pedig komoly rocklegendaként (mert akkoriban már azok voltak) 1984-ben vállalta be ezt. Bizonyosan ez is sok követőjüknek példát adott...
Valahol olvastam, hogy a Bicycle Race klipjét látva sok rajongójuk csalódott bennük, mondván: Nem illik a spirituális oldalatokhoz. Manapság pedig eme korszakalkotó videók nélkül nem is Queen lenne a Queen. -
A Night At The Opera : 9
-
Elfárad? Hmmm. Érdekes, mennyire más érzelmeket vált ki belőlünk :) -
Nalam elfarad egy kicsit a B oldalra az album, hiaba a BoRap.
NatO: 9 -
NATO: 9 -
habár szar a minősége a videoknak igy nem tul jol hallani -
és egész jo hangja is van!!
http://www.real-covers.com/queen/download.htm -
TomiQueen #3976 Vagyis ma este:) -
TomiQueen #3975 Sziasztok, egy nagy Queen bulira hívnám fel a figyelmetek, sajnos a sajtóban nem kapott reklámot: Európa egyik legjobb Queen tribute zenekara jön el hazánkba, március 29-én csütörtökön lépnek fel 21htól a Süss fel napban (Szent István krt. és Honvéd utca sarka), profi zenészek, korhű jelmezek, nézzétek meg: www.real-covers.com -
pipeppers #3974 A Night At The Opera
10 -
A Sheer Heart Attack jelenleg 8,375-tel áll, de NonsenS még nem szavazott -
Lásd:
A Night At The Opera: 9 -
Pl. én sem adok 10-est neki -
-
10 -
Egyértelműen 10 -
akkor most pont az kovetkezik
ANATO 9 -
Én se fogok... -
Nálam csak a Sheer 10-es... -
Baszki, azért azt nagyon megnézem, ki fog 10-nél kevesebb pontot adni az ANATO-ra... persze előfordulhat, de kétlem :-) -
10es pontoktól nem a 10es évektől:) -
Hogy érted ezt, a 80-as évek elmarad a 10-es évektől? :-D
SHA: 10 -
Hát igen. A 80-as évek nálam igencsak elmarad a 10-esektől! :) -
Akkor korrigálva:
Queen II: 8.222
(Mostantól a bannerben ezen szavazás eredményeit is láthatjátok) -
Új erősítés!
Queen 2 : 10
Sheer Heart Attack: 7 -
Jaja, imádomazt a két albumot (is :-). Én nem állítottam össze listát, majd ahogy itt pillanatnyilag átgondolom, úgy fogok szavazni, úh lehet lesz elég sok 10-es, de a HS tuti nem... nagyon nem :-))
SHA: 8, gondolkoztam a 9-esen, de ha már Queen mérce... :-)) -
Jah!
Sheer Heart Attack: 8 -
Nálam az első két album pl. az örök top. És van mégegy ami top (azt majd később :)). Úgy látszik vasmacs is így gondolja.