QUEEN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Oké, megjöttem :)
Az én történetem se nagy valami íme:
1979-ban történt a dolog. A tesóm egyik osztálytársánál bulizott, akinek egy csomó lemeze volt, olyanok is, amiket nehéz volt beszerezni. Úgy emlékszem, annak idején az Opera is ezek közé tartozott, de ez nem biztos. Lényeg a lényeg: a tesóm felhívott onnan és lenyomták a Bohemian Rhapsody-t. Én meg telefonon keresztül meghallgattam. Utána a tesóm megvette a Jazz-t, de a többit már én vettem.
Ennyi.

B0B0
Az az igazság, hogy holnap ünnepelünk, mert jubilálunk! :) Na ki találja ki miért? :)

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Tényleg szép ez a videó.

B0B0
Hát igen, de amíg rájöttem! :DDD

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

NonsenS
Hajrá pipeppers! Várjuk a Te történeted elsõként:)

„Ha meg lehetne menteni Magyarországot három aranyforinton, nem hiszem találnék-e három embert, aki ezt a három forintot ide adná”

Breki33
Igen most, hogy énis leszedtem tényleg a HAcha nevû progi kellett hozzá bocsi, hogy félrevittelek.

A progi spanyol nyelvû de nagyon egyszerû a kezelése
B0B0

B0B0
Hát igen. Ezt volt talán DoRo-ék utolsó jó munkája

B0B0
Jövõ péntek a tied! (26-a)

zakika
valamikor tegyeteb be a beszamolomat :)
elotte kuldjetek egy privit. remlehetoleg meg januarban, mert nem tudom februartol hogy hasznalhatom a netet a meloban

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség

NonsenS
Sajnos én csak egyszer láttam és akkor sem az elejétõl. De egyébként korábban már írták, hogy sok reklámban van Queen zene.
Ezt az videót belinkelem. Még asszem a fórum elején linkelte be valaki (asszem BOBO), de nekem is nagyon tetszik. Tényleg könnycsorgató.

„Ha meg lehetne menteni Magyarországot három aranyforinton, nem hiszem találnék-e három embert, aki ezt a három forintot ide adná”

Hát az elejét sztem a Queen.Amit írt NonsenS...

qwertrt
Az egészet egy (vagy több) nõ énekli.

intel Core 2 E5300@3,66 GHz, Gigabyte GA-P35-DS3L, 4 GB DDR2 1066 MHz, GeForce 9600 GT 512 MB

Én is láttam a Coca Colás reklámot a Somebody To Love-val.Sztem egy csaj is énekel benne.Egy kicsit a vége átvan dolgozva(Magasabb és egy szóló énekhang)Ha ezt a reklámot meghallom akkor mindig jó lesz a kedvem.És azért elégsokszor jártszák.(VIVA,RTL):)Sztem tök jó hogy így reklámokhoz is Queent játszanak.:)

NonsenS
Legalább valamit csinálunk, nem?

NonsenS
Most láttam az RTL-en egy Coca-Cola reklámot. Na ná, hogy Queen volt hozzá az alaphang. A Somebody to Love, nem volt nagyon átdolgozva, csak más volt az énekhang. De amikor a refrén elõtt éneklik a többiek a "Find me somebody to love"-ot, akkor az asszem eredeti Queen!

B0B0
Nekem marad a csütörtök :)

(Na úgy néz ki hogy ez is egy 2 hetes program lesz itt! :))

NonsenS
Én akkor lefoglalnám a szerdát:)

B0B0
Tiéd jan. 23.-a (kedd)

Jones Nedved
Halihó!

Én is szívesen megosztanám azt a meghatározó és különös momentumát az életemnek, amikor elhatároztam, hogy azonnal elindoluk a legenda nyomán...

\"A valóság fantáziadúsabb, mint az álmok....\" - Christoforo Colombo

Köszike

B0B0
Erról most jutott eszembe az, hogy amikor a nagy dal szavazást elindítottam, elõtte mindenkinek aki addig valaha megfordult a topicban privit küldtem, hogy jöjjenek! :))

B0B0
Tied a péntek, larrylurexé a jövõ hét utáni hétfõ (jan. 22)!

Lehetne enyém a péntek?

larrylurex
Csatlakozom!

B0B0
Okés, a csütörtök is elkelt! :)

qwertrt
Nos, nekem is meg kell erõltetnem az eszemet, hogy visszaemlékezzem (lehet, hogy a konkrét szituációra nem fogok emlékezni), de azért lefoglalnám a csütörtököt...

intel Core 2 E5300@3,66 GHz, Gigabyte GA-P35-DS3L, 4 GB DDR2 1066 MHz, GeForce 9600 GT 512 MB

B0B0
Nézd. A körülményeket kell elmesélni, no meg meg megmondani a dalt és, hogy mit éreztél miatta

B0B0
Okés, grizzlyé a szerda! :)

McGrady
oké, de én nem fogok tudni nagy történettel szolgálni :DD

Kuss!-magyarázta.

grizzly21
:)

B0B0
Mindenki legyen jelen a következõ 24 órában! Én megadom az elsõ helyet Pipeppers-nek (Hétfõ), legyen McGrady a második (Kedd)!

McGrady
engem se :-))

Kuss!-magyarázta.

Ki ne felejtsetek :)

B0B0
Induljon ez a Queen-meseszál!

Minedenki mesélje el, mikor és hogyan, melyik dallal ismerte meg az együttest. Kisebbfajta verseny is lehetne, ki rajong a legrégebb óta vagy ki a legfrissebb. Minden napra jusson egy ember! Holnapi nap eldöntjük a sorrendet, aki meg késõbb jön, az sem marad ki, hozzáfûzzük!

HARJÁ!

NonsenS
Na pont ez az! Én is ezért szoktam. Engem annyira nem érdekel, fõleg hogyha haverok vannak körülöttem, akik tudják, hogy milyen vagyok. Aztán megkérdezem megfelelõ hangsúllyal, hogy "ugye szép a hangom?". És mindenki mondja (persze megfelelõ hangsúllyal), hogy "persze, szép".

B0B0
Mit tudod, lehet, hogy valakinek tetszene! :)

Ja pontosan!Bár kicsit néhol magas...Én is szeretem énekelni.(Bár ha csak egyedül vagyok):)

Én még az ellenségeimnek sem kívánom azt a kínt amit az énekemet hallgatva át kell élni. <#vigyor3>

When you\'re feeling down and your resistance is low Light another cigarette and let yourself go

NonsenS
Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én nagyon szeretek énekelni. Igaz nincs hangom, de az nem is érdekes:)
Csak a Somebody to Love-ról jutott eszembe. Azt is nagyon jó énekelni:)

&#8222;Ha meg lehetne menteni Magyarországot három aranyforinton, nem hiszem találnék-e három embert, aki ezt a három forintot ide adná&#8221;

Ja bocsesz, csak tegnap nem volt idõm visszaolvasni.

B0B0
Idénre ígérik a megjelenést

B0B0
Somebody To Love-ot volt idõ, hogy egymás után 6-szor hallgattam meg (az más kérdés, hogy utána el is dobtam a kazettát! :))

B0B0
John eladja a házát...?

A fene se tudja mivel foglalkozik, de most valószínûleg kiderült, hol lakott idáig. Egymillió hétszázezer fontért eladó a ház, melyet eddig többek között lemezstúdiónak használtak, s melynek címére van bejegyezve John Deacon saját cége, a Goldfinch Productions Ltd. Szerintünk az egyezés több mint véletlen, ugyanis sem a cég, sem a ház soha semmilyen zenével nem foglalkozott John dolgain kívül. Az alábbi linkre kattintva eldöntheted, vajon átjárja-e egy csendes basszusgitáros szelleme az épületet.

http://www.knightfrank.co.uk/WS1028771#

(forrás:HQFC)

grizzly21
naja, nem is kell sokat visszaolvasni;)

Én pár évvel ezelõtt apám cd-i közt turkálva láttam meg a Greatest Hits albumukat és hát nagyon megtettszett azóta mindenhol a Queent keresem.Igazából legelõször a Somebody to Love számukat hallottam és nagyon megtetteszett(majd egyik kedvencem lett).Úgy gondolom ezután sokszor ellátogatok ebbe a topicba.:)

Ú bocsi Freddie...ciki

Nem tom írták-e már.De én azt hallottam, hogy készítenek egy filmet Freddy életérõl és Johnny Depp játsza a fõszerepet.Tök kira lenne.

NonsenS
Mikor akarnak pontosan kiadni lemezt ebben az új felállásban?

&#8222;Ha meg lehetne menteni Magyarországot három aranyforinton, nem hiszem találnék-e három embert, aki ezt a három forintot ide adná&#8221;

B0B0
Egy kis Queen sosem árt! :)