QUEEN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

larrylurex
Ja-ja! Meg egy csomó dokufilm is fönn van, meg ritka interjúk, érdekességek, meg ilyenek. Szóval nem a minõsége miatt jó, hanem mert nagyon sok dolgot meg lehet ott találni. Most is azt nézegetem, pedig holnapután vizsgázom...

ja, ja, ja. Ha mondjuk a koliban vagyok a géptermben és éppen nincs nálam pen drive, de Queent akarok hallgatni nagyon tudok örülni a youtubenak....<#vigyor3>

When you\'re feeling down and your resistance is low Light another cigarette and let yourself go

B0B0
Ez tény, megnézésre jók, de lementésre már nem

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

De legalább vannak...<#vigyor4>

When you\'re feeling down and your resistance is low Light another cigarette and let yourself go

B0B0
Freddie bohám volt. Ez szerintem elég magyarázat rá.

Youtube-bal az a baj, hogy eléggé kiábrándító minõségû videók vannak fönt :/

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

larrylurex
Kérdésem van, talán ti tudjátok. Miért énekli Freddie a koncerteken a Good old fashioned lover boy-ban a "set my alarm, turn on my drum" helyett rendszeresen azt, hogy "rappa pappa parappa"? Elõször azt hittem, elfelejtette a szöveget, de nem hiszem, mert visszatérõ(Youtube-on megnéztem egy pár felvételt, szerencsére van egy csomó). Apropó, Youtube. Aki esetleg nem tudná, egy oberon1966 nevû csóka rengeteg koncertet töltött fel, igazi ritkaságokat is, érdemes megnézni!

B0B0
Elpirulok itten! 😊

Teljesen egyetértek a véleményeddel larrylurex. John nem az a típus, akinek a hírnév a minden, neki fontos lehetett, hogy Freddie hangja alatt basszusozzon és számára nem is jelent mást a Queen, mint Freddie, Brian, Roger és õ.

Mellesleg egyszer én is kaptam valakitõl egy lemezt, mert az volt ráírva, hogy Queen nagy betûkkel, de mikor a kezembe vettem láttam, hogy ott van, hogy tribute. De nekem is szükségem van a Mercury hangjára a Queen-be.

NonsenS
BOBO-nak pedig ezúton szeretnék gratulálni, amiért az elején sikerült ezt a topicot életre keltenie, és nem csak életre keltenie (mert egy ilyen nagy együttesnek ez magától is menne), de sok olyan dolgot belevinni, mint pl album- és számszavazás, a borítók elemzése (bár azt sztem jobban ki lehetett volna beszélni együtt); az albumok elemzése (némelyik kissé szubjektív, de legalább sokmindent megtudtunk belõle); a Freddies háttér-készítés születésnapja alkalmából (amit Õ sajnos már nem ünnepelhet<#sir>) és egyáltalán a topic hangulatának felemelése és szinten tartása. Tényleg nem azért, hogy magasztaljam BOBO-t, de azért ezt nem sokan tették volna meg helyette...

&#8222;Ha meg lehetne menteni Magyarországot három aranyforinton, nem hiszem találnék-e három embert, aki ezt a három forintot ide adná&#8221;

NonsenS
Még pár éve édesapám mutatta meg (természetesen, mi mást, mint) a Greatest Hits albumot és azóta nem tudok a Queennel betelni. Én is gyûjtök mindent, ami Queen, de persze néha rosszul jár az ember (Pl letöltök egy Queen nevû videót torrentrõl és kiderül, hogy egy film😞 ). Ismerem persze az összes stúdió- és válogatásalbumukat. Sok ritkaság sajnos még nincs meg, de ami késik, nem múlik...

&#8222;Ha meg lehetne menteni Magyarországot három aranyforinton, nem hiszem találnék-e három embert, aki ezt a három forintot ide adná&#8221;

NonsenS
Sziasztok!
Azt hiszem, hogy ezentúl aktív tagja leszek ennek a topicnak (ugye BOBO, ahogy mondtam😊). Még csak 16 éves vok, de annál több Queen-imádat szorult belém ezen évek alatt. Már rég regeltem itt az sg-n, de fórumozni nem olyan rég kezdtem és kellett egy kis lelkierõ ahhoz is, hogy hozzákezdjek egy immár mindjárt 3000 (!) hsz-os topic elolvasásához. Viszont megérte! És remélem, hogy sokban járulok hozzá, hogy a topic fellendülljön.

B0B0
Valaki ezt írta nekem:
"A Stone Cold Classics tavaly jelent meg, mikor az USA-ban
voltak, egy tehetségkeresõ énekesmûsor aprópóján. Az ottani
Megasztárban Queen est volt, ezért kiadtak gyorsan egy
válogatásalbumot, azon a héten meg is 50-szerezõdött a
lemezeladásuk.

B0B0
Karácsonyra, kissé megkésve:

http://rapidshare.com/files/5786616/queen_winters_tale__xmas_ver__mp3.uzhgorod.name.rar

B0B0

B0B0
Extra jókat! 😊

B0B0
Azt nyilatkozta Brian, hogy az új albumnak semmi köze sem lesz a Queen hangzáshoz, inkább a Rodgers-féle irány határozza meg. Nos ezek után...<#szomoru1>

qwertrt
Írják csak rá, ha a Queenes hangzást hozzák, akkor minden joguk megvan hozzá

intel Core 2 E5300@3,66 GHz, Gigabyte GA-P35-DS3L, 4 GB DDR2 1066 MHz, GeForce 9600 GT 512 MB

qwertrt
Fõleg, hogy jó dalokat is írt

intel Core 2 E5300@3,66 GHz, Gigabyte GA-P35-DS3L, 4 GB DDR2 1066 MHz, GeForce 9600 GT 512 MB

B0B0
Munnyuk hülye kérdé volt, mert ott van Freddie a borítón 😊

Akkor szerintem ez egí bootleg válogatás

Breki33
sztem nem

azt hittem itt majd megtudom
B0B0
Ezek a tavalyi turné felvételei?

Breki33
Queen - Stone Cold Classics
« en: Diciembre 19, 2006, 03:21:05 »

--------------------------------------------------------------------------------
grupo: Queen
nombre del disco: Stone Cold Classics
formato: mp3
tamaño archivo: 80.79Mb
Kbps 192.
Khz: 44.
pass: www.mp3chile.cl

01. Stone Cold Crazy
02. Tie Your Mother Down
03. Fat Bottomed Girls
04. Another One Bites The Dust
05. Crazy Little Thing Called Love
06. We Will Rock You
07. We Are The Champions
08. Radio Ga Ga
09. Bohemian Rhapsody
10. The Show Must Go On
11. These Are The Days Of Our Lives
12. I Want It All
13. All Right Now
14. Feel Like Makin' Love

http://files.filefront.com/StoneColdArioN01rar/;4991174;;/fileinfo.html

B0B0
Kerestek már elég pénzt, nem? Mellesleg hármójuk neve is elég annak, aki csak név miatt vesz meg egy albumot

0ppika
szerintem meg de 😞 már csak az eladhatóság miatt is ...

http://epica.nl

B0B0
Nagyon remélem, hogy az új albumra nem írják már rá!

grizzly21
na igen ez igaz.
Pl azzal hogy zenélnek nincs bajom. Egy igazi zenész sose fogja tudni abbahagyni örökre a zenélést, mert anélkül nem tud megélni. pl Paul McCartney is zenélt John Lennon halál után (sõt még most is zenél), de nem a Beatles nevet használja hozzá😊 mondjuk egyedül nagy pofátlanság is lenne😊

B0B0
Persze. Pompás!

Breki33
hang is?
B0B0
Elég sokmindenben egyet értünk. Nekem az a fõ bajom ezzel a Queen+PR-rel, hogy a Queen nevet használják és bizony nem vagyunk vele egyedül.

larrylurex
Szerintem(ez csak vélemény, lehet vitatkozni) helyesen tette John, hogy visszavonult. Talán erõsen hangzik, de a Q+PR sem más, mint a legautentikusabb Queen tribute zenekar... John azt mondja, elfáradt, de szerintem csak nem akar részt venni abban, hogy aprópénzre váltsák a Queen nevet(még ha ez sokszor jótékony célból is történik). A Wan2-ban írták azt, hogy valószínûleg az Brian és Roger "baja", hogy a hírnév-csillogás-siker túl erõs drog, pláne, ha ez a siker a Beatleshez mérhetõ. Szóval nem mondom, hogy Brian és Roger rossz dolgot csinálnak, vagy hogy rosszindulat vezérli õket, de néha nagyon mellényúlnak( pl. az a pár évvel ezelõtti DJ Bobo-s, Blümchenes tributealbum, a Five stb.).
Aztán persze lehet, hogy John tényleg elfáradt, de a film elkészítésében segít. Annak idején õ is benne volt a nagy buliban😊.

B0B0
Ma délelõtt néztem meg ezt a We Will Rock Yout koncertet és valami bitang jó a minõsége. Érdemes leszedni

B0B0
Ez igaz, de az ist vedd figyelembe, hogy az 1992-es emlékkoncertre is alig bírták rábeszélni. De remélem ez elindít valamit nála. Jó lenne újra hallani, ahogy szélsebesen kínozza a basszust! 😊

Azért egy film, ami Mercuryról szól, más, mint bármi, ami Mercury nélkül történik.

grizzly21
ja éértem😊))

B0B0
Igen, de John nem igen szokott manapság rész venni semmiben ami Queen. Visszavonult (elvileg)

grizzly21
John-t irtál kétszer is, és szerintem az is a neve, vagy nem?😊

B0B0
Na ez most nekem új:

"Johnny Depp a legalkalmasabb ?
2006. december 27.
Az egykori nagysikerû Queen együttes gitárosa, Brian May szerint Johnny Depp lenne a legalkalmasabb, ahhoz, hogy eljátssza Freddie Mercuryt a filmvásznon.

A még életben levõ három Queen tag, Brian May, Roger Taylor és John Deacon jelenleg egy filmen dolgoznak, mely Freddie Mercury életérõl szól majd, aki 1991-ben hunyt el.

May határozottan meg van arról gyõzõdve, hogy Johnny Depp tökéletesen el tudná játszani Freddie Mercuryt.

“A tárgyalások kezdeti fázisban vannak Johnny Depp fantasztikus.” – nyilatkozta May."

Nekem itt John neve az új. Szerintem elírták, John ismerve.

B0B0
A Queen együttest választották minden idõk legjobb brit rockegyüttesének, mely 400 szavazattal ugyan, de megelõzte a Beatlest.

Najából ez a lényeg! 😊

qwertrt
Én nem értem.

B0B0
MEGVAAAAAAAAAAAAAAAAN!!!!!!!

Le kell tölteni a Hacha 3.5 nevû programot és az összerámolja!

grizzly21
ez szép😊

B0B0
Örömhír 😊

Ha valaki nem értené, akkor lefordítom! 😉

Jones Nedved
Csaknem átverés a dolog...

Sokminden várható ebben az évben. Mindenek elõtt a Paul Rodgers szel készülõ új album. Ha pedig a mozi tényleg olyan film lesz, ami hûen megismerteti Freddie valódi személyiségét és mûvészetét, akkor lehet belõle hasonló átütõ siker, mint Tina Turner-rõl vagy Whitney Houston-ról rendezett filmklasszikusok. Én örülök neki. És ha már Brian Johnny Depp -et akarja 😊

\"A valóság fantáziadúsabb, mint az álmok....\" - Christoforo Colombo

Breki33
oké majd megnézem

a másik ez pontosan

Guitar Legends - Expo'92 Sevilla (Joe Satriani, Steve Vai, Brian May...)

szóval a kedvenceim
B0B0
Hidd el, hogy simán összeraktam én nem filmfájl a formátuma <#nemtudom>

Breki33
na úgy látom neki kell állnom

csakhát van még mit leszednem

pl a 92-es gitárosok estéjét Bryan-el
Breki33
szerintem túlbonyolítod

ezt simán szétvágták darabokra ha összeadod a fileméret is kijön szerintem
B0B0
Ha a virtualdub azt írja, hogy nem filmfile akkor az nem az, küldhetsz rá bármilyen kodeket 😊

B0B0
Nézd:
A file elsõ pár byte-ja így néz ki ugye:
????? ?????Queen.We.Will.Rock.You.DVDRip.Jeimily.para.vagos.es.avi?????734171136?????104857600?????RIFF¬«Â+AVI LIST~" hdrlavih8 ì¢  i 

Egy avi file-nak RIFF-fel kell kezdõdnie. Ebbõl látszik, hogy valamilyen programmal lett ez szétszedve, mert ugye a RIFF elõtt van valai info, mégpedig elõször a végfile neve, utána az összméret, utána meg az elsõ darab (teháát jelen) file mérete. De a fene tudja, hogy ezt milyen program csinálta

Breki33
akkor le kell játszania

próbáld media player classic-al és k-lite kodec pack-al