9010
-
Pedig a Queen I-t leszavaztad alá! :) -
az a baj hogy nem fogok tudni 7 pont alatt adni egyikre sem:) -
8 nagyon jo ez az album -
Nincs mit :) -
The Game: 5
Köszönöm BOBOnak a szavazataim leadását. -
Ebben egyetértek veled, viszont itt még a zenei termés elsőosztályú! :)
The Game: 10! -
Reinhold Mack nem olyan jó, mint Roy Thomas Baker.
The Game: 6 -
Ma az az album következik, amelyik egyedüliként lett No1. Angliában és az USÁ-ban :) -
Na és akkor mit szólsz NonsenS mester 5-öséhez? :DDD
Így a mai "kör" is teljes! -
Szörnyűek vagytok... :-)
A News nyomjátok, a zseniális Jazzt meg fikázzátok??? :-)
Hát de hogy? :)
-
Jazz: 7 -
Micsoda kiegyensúlyozott album ez! :) -
Jazz: 8 -
7 -
8 -
Én is benyögöm :)
Jazz: 7 -
:DD -
pipeppers #4058 A következőre, ami kétes, majdegyel többet adsz. Mondjuk 11-et :) -
pipeppers #4057 Egyetértek :) -
Legyen csak 9 ;) -
Jazz: 9, de inkább 9,5 ha lehet olyat :-)) -
Jazz: 8 -
Jazz elemzés -
A Day At The Races elemzés -
Jajj. A SlágerRádiót ne is mondd. Emlékszem, amikor indult, akkor eleinte a Queentől csak a BoRhap-ot játszották. Vagy 2 év után hallottam egyszer, hogy leadták a We Are The Champions-t! :/ -
Az szintetizátor. Csak a fiúk máshogy nevezték anno :) -
pipeppers #4049 Jazz
9 -
Megmondom őszintén, hogy erről az albumról nem sok számot szeretek.
Spread your wings óriási hihetetlen hatalmas kedvenc (remélem mindenki hallotta a begyorsulós végű verzióját :-), nem is értem, hogy idegesíthet vkit, We are the champions természetesen nagyon nagy, It's Late is nagyon jó, még talán a Who needs you kis kedves szám ,de semmi extra, We will rock you ugye minden idők legismertebbs száma a WATC-el karöltve, de ennyi. A többi szám nem nagyon mozgat meg bennem semmit. Lehet, hogy HS után ez fogja tőlem leggyengébbet kapni, majd kiderül. :-) -
Hát, egyelőre még csak az újságárusnál... -
ez a lista merre van? :) -
Egyébként az ehavi Wan2-ban van egy hosszú ismertető a progresszív rockról, és a szerkesztőség csinált egy szubjektív minden idők legjobb prog-rock albumai listát, és a Night at the Opera a hatodik.:) Azért én örülök, hogy a Queen Magyarországon is kezd kiszakadni a Sláger rádiós skatulyából, és kezdik értékén kezelni. -
Az nem szinti állítólag, szinti csak a Game-en van először. A Get down-ban az a "szóló" mindenféle effektekt gitár, meg ének, meg mittudomén összefűzve. Egyébként szerintem ez egy tökjó szám. Egyedülálló hangszerelés, tök modern. Ugye a Nine Inch Nails is feldolgozta, és NIN rajongók írták egy fórumon, hogy teljesen meg voltak döbbenve, hogy nem is különbözik az eredeti annyira a feldolgozástól. És ugye a NIN hangzás elég távol van a Queen hangzástól...:) -
Hát a Get Down Make Love egy érdekes szerzemény. Eleinte én sem tudtam "mit kezdeni" vele. De ha az ember tudja mi a lényege, akkor már nem lóg ki belőle pl. az a szinti-szóló. :) -
NonsenS mester 6-ost adott! Megvan így ennek az albumnak a pontszáma is -
9 -
Nekem itt már zavaró a sokszínűség. A WATC, WWRY, Fight From the Inside, Sleeping... és a Sheer Heart Attack bejön, a többi viszont inkább a nem szeretem kat. A Spread Your wings (bocs) kifejezetten idegesít. Meg a Get Down Make Love is. -
Jogos! -
Pedig van ott egy nagyon nagy remekmű: It's Late! -
pipeppers #4037 Igen, 6 :) -
Tehát News Of The World: 9