9010

• B0B0
    Te kis matematikus :DD
  • qwertrt
    1975: 75% zene, 25% videoklip
    1991: 50% zene, 50% Mercury

Összesítve: 12,5% videoklip, 25% Mercury és 62,5% zene

:-))))
  • NonsenS
    Ha tovább boncolgatjuk:
    #4429: Egyrészt nem fele-fele zene és Mercury halál, mert ugye a halálakor csak 5 hétig volt listás, előtte meg 9-ig.
    #4431: Másrészről pedig ha a zenét veszed alapul, akkor az is nagyrészt Freddie. Legalábbis ami a szerzést illeti.
  • qwertrt
    no igen :-) az is művészet. A tagok művészeti közreműködésével készült
  • B0B0
    50% zene, 25% Mercury, 25% videoklip
  • B0B0
    Mostanában én is gyakorta "kúrálom" vele magam :)))
  • qwertrt
    Hát igen, akkor ez 50% zene, 50% Mercury :-)
  • NonsenS
    Meg lehet magyarázni, mert végülis másodszorra a BohRhap is Freddie halála miatt kelt annyira...
  • grizzly21
    most a Dont stop me now-t meghallgattam néhányszor egymás után:) vannak ilyen időszakok amikor igényli a szervezetem:)
  • qwertrt
    Ezt nem csak én magyarázom így, egyszer valahol olvastam, hogy a BohRhap anglia legkelendőbb nem jótékonysági célú kislemeze...
  • B0B0
    :D Végülis meg lehet magyarázni :))

Bár az tényleg tény, hogy a Do they Know it's Christmas mág kategória
  • qwertrt
    És úgy Harmadik, hogy a Do they Know it's Christmas jótékony célú (aki megvette, nagy része az éhezők miatt tette), a Candle in the Wind pedig Diana hercegnő emlékére szól (aki megvette, főleg Diana miatt vette meg). Szóval ha tisztán csak a zene hatását nézzük, a BohRhap az első.
  • B0B0
    Ezért 3. az örökranglistán... :)
  • qwertrt
    Ugye 1991-ben ismét listavezető lett a Boh Rhap, bár csak 5 hétre. Míg a legnagyobb azévi vetélytársából (Bryan Adams - (Everything I Do) I Do It for You) egy héten maximum 115,000 darabot adtak el, addig a BohRhap az első héten 360 ezer példányban fogyott.
  • B0B0
    Ez de durva! :DDD
  • pipeppers
    Nem, ez fekete-fehérben jó, kösz :)
  • qwertrt
    Jó ez az Everett srác :-) Ez pl nagyon tetszett:

http://www.youtube.com/watch?v=lOzV9SlyXVQ&mode=related&search=
  • B0B0
    Igen ott be van vágva, jól emlékszel (bár feltűnő, hogy elég pocsék a minősége itt meg egész tűrhető)
  • B0B0
    Egyébként ez a kép nagyon súlyos (most sajna nem találtam meg normális méretben):
  • qwertrt
    De nagy lámák :-) Azt hiszem ez a film benne van az In My Defence klipjében is, akkor zt hittem, Rogert bírkózta le :-)
  • B0B0
    Na nézd! Itt egy példány :)
  • B0B0
    Hát, már rég jártam arrafelé, de úgy emlékszem, hogy a kérdések 50 %-a az, hogy melyik dalt melyikük írta. Persze, realtíve nehéz, lehet, hogy valaki pont azokat nem tudja.
  • B0B0
    Kár, hogy később megromlott a viszonyuk, biztos hozott volna Kenny néhány plusz milka-eladást.
  • B0B0
    Kell színesben? :)
  • larrylurex
    Freddie, mint az Eurovíziós Erőszakverseny brit résztvevője . Szereplők: Sidney Snot(aka Kenny Everett) és Freddie. Szerintem tök vicces.
  • larrylurex
    Nekem csak 7 sikerült elsőre. De a kvízparton már van 50/50-es eredményem. Mondjuk az szerintem könnyebb.
  • pipeppers
    :))
  • B0B0
    Elsőre :)
  • pipeppers
    Nem, ez valami más szar.
  • pipeppers
    Nekem ilyen az A Day At The Race-m, ami a közepén van.
  • grizzly21
    hanyadszorra? :)
  • B0B0
    Queen kvíz! :)

Nekem 9 sikerült! :)
  • B0B0
    Középen valami hülye címer! Izéé, nem tom...
  • B0B0
    A "Jazz borító"-féle kép egy háttérkép, ami sok helyen megtalálható a neten. Meg ugye a BohRhap beállás valójában a Queen II borítója :)
  • NonsenS
    Aahh. Leesett az állam egy pöppet. Én azért nem vágom így az ilyeneket, főleg ilyen rossz minőségben

respect

És középen??
  • qwertrt
    az inkább Robert Plant :-)
    A Jazz borító érdekes, mert benne van a BohRhap beállás is, ezt nem tudom mire vélni
  • B0B0
    Bal felső kép: Radio Ga Ga
    Bal alsó kép: Jazz borító
    Jobb felső kép: Brian és Roger Plant az emlékkoncerten
    Jobb alsó kép: A Kind Of Magic promo-fotó (a CD belső borítója)
  • NonsenS
    Ezt a képet myvipen találtam egy emberkénél.
    Amik a rossz minőségű kép ellenére arra utalnak, hogy ez a Mi Queenünk, az az, hogy a háttérben a táblára fel van írva, hogy WATC és a plakát (poszter, most nem jut eszembe a neve, hogyishívjákezt?) bal alsó sarkában egy elég ismert lemezborító van kicsit másképp.
  • B0B0
  • vasmacs
    re