9010
-
Te kis matematikus :DD -
1975: 75% zene, 25% videoklip
1991: 50% zene, 50% Mercury
Összesítve: 12,5% videoklip, 25% Mercury és 62,5% zene
:-)))) -
Ha tovább boncolgatjuk:
#4429: Egyrészt nem fele-fele zene és Mercury halál, mert ugye a halálakor csak 5 hétig volt listás, előtte meg 9-ig.
#4431: Másrészről pedig ha a zenét veszed alapul, akkor az is nagyrészt Freddie. Legalábbis ami a szerzést illeti. -
no igen :-) az is művészet. A tagok művészeti közreműködésével készült -
50% zene, 25% Mercury, 25% videoklip -
Mostanában én is gyakorta "kúrálom" vele magam :))) -
Hát igen, akkor ez 50% zene, 50% Mercury :-) -
Meg lehet magyarázni, mert végülis másodszorra a BohRhap is Freddie halála miatt kelt annyira... -
most a Dont stop me now-t meghallgattam néhányszor egymás után:) vannak ilyen időszakok amikor igényli a szervezetem:) -
Ezt nem csak én magyarázom így, egyszer valahol olvastam, hogy a BohRhap anglia legkelendőbb nem jótékonysági célú kislemeze... -
:D Végülis meg lehet magyarázni :))
Bár az tényleg tény, hogy a Do they Know it's Christmas mág kategória -
És úgy Harmadik, hogy a Do they Know it's Christmas jótékony célú (aki megvette, nagy része az éhezők miatt tette), a Candle in the Wind pedig Diana hercegnő emlékére szól (aki megvette, főleg Diana miatt vette meg). Szóval ha tisztán csak a zene hatását nézzük, a BohRhap az első. -
Ezért 3. az örökranglistán... :) -
Ugye 1991-ben ismét listavezető lett a Boh Rhap, bár csak 5 hétre. Míg a legnagyobb azévi vetélytársából (Bryan Adams - (Everything I Do) I Do It for You) egy héten maximum 115,000 darabot adtak el, addig a BohRhap az első héten 360 ezer példányban fogyott. -
Ez de durva! :DDD -
pipeppers #4420 Nem, ez fekete-fehérben jó, kösz :) -
Jó ez az Everett srác :-) Ez pl nagyon tetszett:
http://www.youtube.com/watch?v=lOzV9SlyXVQ&mode=related&search= -
Igen ott be van vágva, jól emlékszel (bár feltűnő, hogy elég pocsék a minősége itt meg egész tűrhető) -
Egyébként ez a kép nagyon súlyos (most sajna nem találtam meg normális méretben):
-
De nagy lámák :-) Azt hiszem ez a film benne van az In My Defence klipjében is, akkor zt hittem, Rogert bírkózta le :-) -
Na nézd! Itt egy példány :) -
Hát, már rég jártam arrafelé, de úgy emlékszem, hogy a kérdések 50 %-a az, hogy melyik dalt melyikük írta. Persze, realtíve nehéz, lehet, hogy valaki pont azokat nem tudja. -
Kár, hogy később megromlott a viszonyuk, biztos hozott volna Kenny néhány plusz milka-eladást. -
Kell színesben? :) -
Freddie, mint az Eurovíziós Erőszakverseny brit résztvevője . Szereplők: Sidney Snot(aka Kenny Everett) és Freddie. Szerintem tök vicces. -
Nekem csak 7 sikerült elsőre. De a kvízparton már van 50/50-es eredményem. Mondjuk az szerintem könnyebb. -
pipeppers #4409 :))
-
Elsőre :) -
pipeppers #4407 Nem, ez valami más szar. -
pipeppers #4406 Nekem ilyen az A Day At The Race-m, ami a közepén van. -
hanyadszorra? :) -
Queen kvíz! :)
Nekem 9 sikerült! :) -
Középen valami hülye címer! Izéé, nem tom... 
-
A "Jazz borító"-féle kép egy háttérkép, ami sok helyen megtalálható a neten. Meg ugye a BohRhap beállás valójában a Queen II borítója :) -
Aahh. Leesett az állam egy pöppet
. Én azért nem vágom így az ilyeneket, főleg ilyen rossz minőségben
respect

És középen??
-
az inkább Robert Plant :-)
A Jazz borító érdekes, mert benne van a BohRhap beállás is, ezt nem tudom mire vélni -
Bal felső kép: Radio Ga Ga
Bal alsó kép: Jazz borító
Jobb felső kép: Brian és Roger Plant az emlékkoncerten
Jobb alsó kép: A Kind Of Magic promo-fotó (a CD belső borítója) -
Ezt a képet myvipen találtam egy emberkénél.
Amik a rossz minőségű kép ellenére arra utalnak, hogy ez a Mi Queenünk, az az, hogy a háttérben a táblára fel van írva, hogy WATC és a plakát (poszter, most nem jut eszembe a neve, hogyishívjákezt?) bal alsó sarkában egy elég ismert lemezborító van kicsit másképp. -
-
re