QUEEN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zakika
igazad van
nem bunda csak szormekabat

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség

B0B0
Elszámoltad. 3:2-re a Black Queen vezetett

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

grizzly21
6-2

zakika
ez meg hogy lehet. a DOnt loose vezetet pipperesz szavazataval 3:2 re es most 4:2 le van maradva.
BUNDA

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség

zakika
koztudatra fityet hanyva sajat botfulemre hagyatkozok (vagyis arra, hogy ha akkor meghallotam egy uj queen dalt akkor arrol tudtam hogy queen amig egy regebbirol nem). szemelyes tapasznyalat. most hiaba irnek mast, de nalam ez igy volt. persze mas megismerni egy zenekart addig amikor a csucson van es mas utolag elemezni a zenejet. akkor (nyolcvanas evek) nagyon utos volt a zenejuk mert a hetvenes evekbeli dalok szamomra matuzsalemi kovuletek voltak

B0B0
Bááár........a White Queen is vezetett 4:1-re aztán éppekhogy 😊

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

B0B0
Hmmm, kezd simulni a meccs (no meg a Don't Lose Your Head EKG-ja)

0ppika
5:2

http://epica.nl

B0B0
No akkor tisztázzuk! 😊

Én pont azt akartam mondani, hogy azok az együttesek akiknek munkálkodása mint a 70-es mind a 80-as években volt, azok zenéje a 80-as évekre szinte mind lebutult valamilyen mértékben (a Queenre is igaz, fõleg, hogy õk a 70-es években csinálták azt, amit soha senki a világon nem tudott olyan színvonalon). A Supertramp és a Foreigner azok az együttesek kiknek a zenéje pont a 80-as években teljesedett ki és emiatt kakukktojásnak is számítottak a 70-es éveket idézõ színvonalas zenéjükkel, amit nem "fertõzött" meg a 70-es évek végén a "new wave". (a fertõzés személyes vélemény 😊)

Azt meg inkább gondold át mégegyszer, hogy a Queen-hangzás mikor alakult ki, mert tudod köztudott tény, hogy már az elsõ albumon is felfedezhetõk "Queenizmusok". Tuljadonképpen a Queen-hangzás a Sheer Heart Attack albumon már teljesen kiteljesedett, nem véletlen, hogy rögtön 2 világslágert termelt. 😊

zakika
kicsit offolok, ha megengeded
ha jol tudom mindketto a hetvenes evekben kezdet, csak a fenykoruk a nyolcvanas evekbe teheto. de peldaul az Asia az mar igazi nyolcvanas evekbeli zenekar (amit meg mellesleg szeretek is).
a nyolcvanas evekbeli rocknak van egy olyan kulonos hangulata - nem kemenyit be annyira mint a hetvenes evekben, sokkal melodikusabb, osszetetteb es talan komerszebb vagy inkabb radiobarat (?). ha meghalgatod a yes - owner of a lonely heart dalat es a hevenes evek elejerol (a fenykorbol) valamit akkor alig lehet elhinni, hogy ugyanaz a zenekar.
a queennek a nyolcvanas evek kozepere kialakult egy egyedi hangzasa, ami meg a hetvenes evekben nem volt annyira jellemzo rajuk, tobb hangulatot kiprobaltak amig a nyolcvanas-kilencvenes evekbeli Queen dalok meg ha mas hangulatuak is akkor is jellegzetesek (vagyis nekem igy hangzanak)

B0B0
Pl: Supertramp, Foreigner

NonsenS
Black Queen
4:2

„Ha meg lehetne menteni Magyarországot három aranyforinton, nem hiszem találnék-e három embert, aki ezt a három forintot ide adná”

zakika
melyikre gondolsz?

B0B0
Szerintem is a Black Queen közelébe sem ér a Don't Lose Your Head

B0B0
Valahogy úgy 😊

Bár hozzáteszem, hogy van egy két banda aki kivétel ez alól

Jones Nedved
Éreztem hogy valami mégsem olyn kerek itt...

Szóval! A Liar -szerintem- túltesz a Don't Try So Hard-on, míg a The March Of The Black Queen (véleményem szerint) messze túltesz a Don't Lose Your Head-en.

Szóval mikor azt írtam, hogy "DTSH", akkor valójában a DLYH-re gondotam. ;-)

\"A valóság fantáziadúsabb, mint az álmok....\" - Christoforo Colombo

zakika
marmint azt, hogy a hetvenes evek a rock fenykora

Hihetetlen, hogy pont vele került össze 😊)
De nem baj, mindegy melyik jut tovább.

Don't lose
3:2

Jones Nedved
Éhhhhlóóóóóóóóóó!

huh, borzasztóan restellem, amiért tegnap kimaradtam :S Totál el voltam nyomódva, ami szolgálhat enyhítõ körülményként, de nem mentségként a szórakozottságomra....😊
A bûntudatomat viszont mindeképp enyhíti, hogy én is a Liar-t tartom kerek egy egésszel 😊 kiemelkedõbb kompozíciónak!

Most viszont akárhogy is becsült és gyönyörkötetõ dal a DTSH, mégsem tolhatom a March Of The Black Queen fölé.

Így az állás most: 3:1

\"A valóság fantáziadúsabb, mint az álmok....\" - Christoforo Colombo

B0B0
Azért az sokat elmond, hogy a 16 dalból mindössze 3 db '80-as van

zakika
kar hogy nincs breki, vele kb azonos az izlesunk - o is inkabb a nyolcvanas evekbeli zeneket szereti. vagyis hogy en a nyolcvanas evekbeli Queent, mert azon nottem fel, de a rockot a hetvenes evekbol...

B0B0
Egyébként ma már jön vasmacs is, és ki tudja, õ kire voksol.

B0B0
😄D

zakika
hat igen, amire en szavazok, az mindig csak kapoaszkodik

B0B0
No! Kapaszkodik a Don't Lose Your Head! 😊

zakika
akkor 2:1

zakika
Don't Lose Your Head
1:1

B0B0
Tévedsz!

2:0

😊

qwertrt
Hahahahaha :-)
Melyik is legyen...
Asszem 1:0 a The March of the Black Queen javára ;-D

intel Core 2 E5300@3,66 GHz, Gigabyte GA-P35-DS3L, 4 GB DDR2 1066 MHz, GeForce 9600 GT 512 MB

B0B0
Hát ez van, kicsit igazságtalanabb ez így, de ha mindenki írt volna egy 10-es listát, akkor 1 nap alatt vége lett volna

B0B0
Mai meccs:

The March Of The Black Queen:A tagok bevallása szerint is a legkiforrottabb és legjobb Queen dal a Queen II-rõl, mitöbb egyesek többre tartják, mint méltó utódját a Bohémian Rhapsody-t. Nem alaptalanul, hiszen a sokatmondó szöveg és a borzalmas precízen váltakozó stlíus tökéletes összhangban van.

Don't Lose Your Head:A Kind Of Magic album egyik "elfelejtett" dala, melyet Roger írt és amelyik, ugyan más formában de, elhangzik a Hegylakó címû filmben, amikor Kurgan Brenda-t elviszi "kocsikázni". Lényeg a lényeg, nem izzadt le sem John, sem Roger, sem Brian, amikor a dalt el kellett játszaniuk.

zakika
ket favoritom mar kiesett...
pedig tegnap 5:5 volt

B0B0
Szóval a Liar jutott tovább (ez is 11-eses meccs volt, de azt hiszem ma kicsit egyértelmûbb lesz az eredmény 😊)

zakika
dotn try so hard
4:4

NonsenS
Hát akkor menjen a Liar!
4:3

„Ha meg lehetne menteni Magyarországot három aranyforinton, nem hiszem találnék-e három embert, aki ezt a három forintot ide adná”

B0B0
Gyerekek! Ha bekésitek, vége a meccsnek és a Liar jut tovább!

B0B0
Bevallom, én arra számítottam, hogy a mai meccs simább lesz

B0B0
Erre fogadtam volna 😊

qwertrt
Liar 3:3

intel Core 2 E5300@3,66 GHz, Gigabyte GA-P35-DS3L, 4 GB DDR2 1066 MHz, GeForce 9600 GT 512 MB

qwertrt
Erre én is fogadnék, messzemenõen esélyes a Top 3-ba jutásra

grizzly21
dont try so hard 3-2.

B0B0
Persze! 😊

vasmacs
Köszi szépen!! :-))
Na,én eddig az elsõ két meccsbõl nem tudok dönteni. Teljesen esélytelen. Viszont a többinél már tudok. Teljesen egyértelmûen :-) Szal akkor az lehet, hogy csak holnaptól szavazgatok?

nem lány

0ppika
az biztos

http://epica.nl

B0B0
Szerintem a The March Of The Black Queen-nek lesz egy-két sima meccse 😊

larrylurex
A tizenegyesrúgásoknál már nincs meglepetés.😊 Arra viszont kíváncsi leszek, melyik szám lesz az elsõ egyértelmû párbajgyõztes. Lehet, hogy egálközeli lesz mindegyik meccs! Ez azt is jelentheti, hogy a rajongók nehezen tesznek különbséget, ami persze nem baj😊...

B0B0
Szerintem legyen bronzmeccs is a döntõ elõtt 1 nappal!

B0B0
Most nézem csak, hogy a Death On Two Legs voot az egyik favorit a maga 5 pontjával. Megtörtént a "torna elsõ meglepetése" 😊

B0B0
Szívós meccs 😊