9010
-
Hó, a Live at Wemley-ben az A Kind of Magic sztem iszonyatosan jó. Meg van pár dal, amire nem gondolnál, hogy élőben mennyire jó lehet, pl.: In the Lap of the Gods...Revisited, Under Pressure, Seven Seas of Rhye, Radio Ga Ga... -
Szerintem Play The Game eléggé "esetlen" koncerten (márpersze amit én láttam/hallottam) -
Nem így értettem a zeneit.
Hát nem tom, én koncerten jobban szeretem a Magic-et, a PTG-et meg csak egyszer láttam koncert verzióban, de úgy emlékszem az is nagyon tetszett, szóval mi van? :-)) -
Hát igen, nem minden dal jó koncerten is. Pl.: Play The Game, Kind Of Magic, stb. -
A koncerteken előadott Don't Stop Me Now nekem annyira nem tetszik, mert mindig a számomra legszebb részét hagyják le. Az elejéről a "Tonight..". És innentől kezdik csak el. A We Will Rock You Musicalban is. Mondjuk abban nekem alapból nem tetszettek az énekhangok:( -
Reméljük csak kamu -
Zeneileg mindenképp mások, ugye van köztük cirka 20 év :) -
huhh, kemény vagy! :-) Ezek télleg nem egyszerűek, főleg a These are... De tudod azzal úgy vagyok, hogy abban a számban nekem már benne van Freddie is, mmint tudod mire gondolok, és ezért áll hozzám érzelmileg hihetetlen közel (és ezért áll hozzám a világon legközelebb minden szám közül a The Show Must Go On), míg egy nem Queen rajongónak lehet, hogy nem jelentene ennyit. Úh csak tisztán zeneileg számomra a White Queen a legszebb. A These are... vagy a TMLWKY már más kategória, de tény, hogy ezek is a valaha volt legszebb számok közzé tartoznak :-) -
Hmmm... A nem angolosoknak: Egy fickó, aki valami oknál fogva Brian May-nek képzeli magát, és le akatja lőni Brian May-t, aki szerinte egy csúnya imposztor. A történet egyszerre mutatja a Lennon-Chapman sztori és a McCartney-legenda jegyeit. Remélem, csak kamu. -
Na szóval, összeszedtem a gondolataim :)
Khhmmm:
Ha a White Queen 10 pontos:
1. számú vetélytárs: These Are The Days Of Our Lifes 10 pont
2. számú vetélytárs: Too Much Love Will Kill You 9 pont
3. számú vetélytárs: Is This The World We Created 8.5 pont -
:DDD -
Tudod, hogy nem érdekel :-PP :-D
Amúgy régen, nekem is volt, aztán rájöttem :-)) -
Azért nekem van rá vetélytárs! :) -
Még mindig a világ legszebb száma... -
Egyik kedvenc dalom rika koncertelőadásai közül az egyik leghírhedtebb :) -
Amikor még válaszoltak a rajongók kérdéseire a queenonline egyik fórumán, ott a milló kérdés között felvetődött nem egyszer, hogy a hivatalos biográfiai riportok a Queen lemezeladásairól számokban csak 1980 kapcsán emlékeznek meg. Az ilyen helyeken az olvasható, hogy a Queen 1980-ig bezárólag 42 millió albumot adott el világszerte..... (Az ABBA az '77 The Movie című filmének elején megemlítit, hogy a Beatles óta az ABBA adta el a legtöbb lemezt: világszerte, több mint 60 milliót..... az 1974-es Eurovíziós Dalfesztivállal lettek világhírűek.... ez is szép...)
Szóval hűen visszakalandozva a Királynőhöz :) ezzel panaszkodtak a rajongók kérdéseikben, mígnem az egyikre hivatalos válasz érkezett: "a becslésünk 140 millió körüli" Ez is egy két éves adat. -
Szerintem is sok a 300 millió. Amerikában 110-et adtak el, akkor világszerte szerintem kb. 200 millió lehet. -
Hát nézd, ezt a 300 milliót kb úgy kell komolyan venni, mint a Queen 500 millióját :) -
A Led Zeppelin üzleti sikere hasonló pl. a Van Halen-hez is.... Mindegyikük klasszikus zene, de a piaci bázisuk megkérdőjelezhetetlenül az USA. Halen-ék pl. világszerte (2004, hivatalos forrásból) világszerte 73 millió albumot adtak el és ebből több, mint 60-at az USA-ban.... ez is naon érdekes.
Ez a 300 millió nekem kissé soknak tűnik..... nem hiszem -
Hümm- hümm tényleg szép.... ez vajon azt jelenti, hogy a "tervezett" Queen&Paul Rodgers albumal ilyen jól állnak, vagy pedig éppen azt, hogy az egészből idén nem lesz semmi....?
Vagy tán Briannek elég kapacitása lesz a zenélésre is a doktori szak mellett...? Csak nem szorítja majd háttérbe a grandiózus terveket, "csak azért", hogy doktrorbácsinak kelljen őt nevezni.....
-
Hát, Magyarországon biztos kevésbé ismert, de Amerikában azért ott volt/van a topon... -
Hmmm, érdekes, hogy a Zeppelin több, mint 300 millió albumot adott el, mégse annyira ismert, mint a Queen (a zene színvonaláról meg már nem is beszélve). Hiába, a rétegzene a rétegzene! :) -
Majd ha esetleg lesz rá időm -
az szép:D
hát nem valoszinu hogy megbuktatják:) -
cikk -
De a Smile-t csonáld meg, OK? -
Már meg lett beszélve.
Amúgy csak annyit hozzá, hogy minden indok nélkül cselekedett... -
én is ezt gondolom, jobban járnának a playbackkel, mert a megjelenés és mozgás hibátlan ... -
hoppá!!!
sztem playbackről kéne nyomnia, az garantálná a Queen érzést koncerten! azt hittem én is h freddie -
Félelmetes, egy percre sem esik ki a szerepéből. először komolyan azt hitte, archív felvétel - aztán kaptam észhez :-) -
Szerintem tök király. A legviccesebb az, hogy szerintem a srác egyáltalán nem tud angolul, és néha abszolút hülyeséget énekel.:) -
Nehezen tudom megérteni az ilyen mániákusan utánzókat, az Elvis imitátoroktól is viszolygok, annyira furcsa az egész. Szerintem iszonyú pontosan utánozza a srác, pont ettől taszító is... -
Baszki B0B0, nem szabad így hozzáállni, mikor én belekezdtem, vagy hússzor küldtek el a sunyiba (mellesleg nem teljesen ok nélkül), és ha így állsz hozzá sosem lesz jó a cikk. Persze, hogy vannak benne tévedések, hibás információk, hisz senki sem tökéletes, de gondolj bele: ha te nem javítod ki, akkor ki fogja?
A Smile-dolgot rosszul tudtam, mint írtam is, emiatt kár összevesznünk...
A külön Smile szócikk pedig megírásra vár, úgyis benne vagy a témában :-) -
Nos, a Queen szócikk elejét tegnap 1 órai munkával kijavítottam, de már vaisszaállt a hibás állapot. A Smile sosem volt a Queen elődje, Freddie sosem volt a tagja. Egy kérdés: ha a Smile nem oszlott fel, hanem átalakul Queenné, akkor miért volt 1969-ben búcsúkoncertje a Iperial College-ben???
Nem tudom ki csinálta vissza, de ezek után fölösleges bármit is szenvednem vele, mellesleg a wikipediában is nagyon csalódtam, ki tudja hány téves infó és fatális hiba van benne... -
Miért beteges?
Aki Freddie-t nyomja elég rossz. Nem a szenvedély viszi előre, hanem a nagyképűség. -
Ez már félelmetes, sőt, beteges:
http://www.youtube.com/watch?v=3kmN-MLaHSw&mode=related&search=
Főleg "Mercury", először komolyan azt hittem, ez tényleg ő. -
Igen, én is ettől félek -
pipeppers #4478 Csak nehogy túlpörgessék az emberek agyát, és a végén túl nagy elvárásuk legyen, aztán jöhet a csalódás... Szerintem csak azt akarják, hogy foglalkozzunk vele, de az is lehet, hogy azt szeretnék tudni, hogy kit látnánk szívesen. Ki tudja.
Csak nehogy kiderüljön, hogy nem lesz film, mert összekarmolom magam :)) -
Jóóóó, de ebben a cikkeben arról van szó, hogy nem Sacha Baron lesz a színész....
Tényleg fura, hogy ekkora a titkolózás. A legtöbbet még mindig Brian fél ével ezelőtti nyilatkozata nyújtotta, ami a honlapján volt olvasható, de még ő sem tudott sok részeletet, sem pedig azt, hogy ki lesz Freddie színésze.... -
Az is furcsa, hogy sehol semmi kézzelfogható info. Se az imdb-n, se De Niro dolgai között, sehol. Csak a pletykasajtóban. Azt mondták, idén már forgatják, de ha valóban így lenne, már utol lehetne érni. Vagy nagyon tökölődnek, vagy kamu...