9010

• Richard90
    köszi szépen ;)
  • pipeppers
    Mellesleg elöször az angol zászló van hátul, a magyar belül. Van egy pillanat, amikor kitárja és belül látszik a magyar, utána fordítja ki és van a hátán a magyar. Az a pillanat kéne nekünk, amikor kitárja és még belül van.
  • B0B0
    est.hu
  • qwertrt
    Bakker, már majdnem belinkeltem a queenconcerts.com-ot :-)
  • Richard90
    hali
    tud valaki olyan honlapot ahol koncert időpontok vannak felsorolva?
    ha lehet komárom-esztergomon belül
    Jah és rock
  • B0B0
    Bocsi, de azt hittem, hogy az 'együttesről lévő kép és egy háttérbe motázsolt zászló'-ra gondolsz. Így utólag is: REMEK ÖTLET! :)

De van egy kis gubanc :(( A video mérete nem elég egy nyomdai minőséghez. Ha valakinek van nagyobb felbontás (minimum 1600-1200) vagy talál esetleg, akkor szóljon!
  • pipeppers
    Azért most egy kicsit kiakadtam.
  • pipeppers
    Hát nem ezt írtam, de lehurrogtál, bakker :(
  • pipeppers
    Őszintén szólva nekem is Wembley jutott eszembe először :))
    A budapestit azért írtam, mert azzal is ki lenne emelve, hogy egy magyar könyvről van szó.
  • B0B0
    Majd megvizslantom a felvételt ;)
  • larrylurex
    Azzal csak az a baj, hogy a magyar zászló a hátán van, és nem látszik az arca. De talán sikerül egy olyan kameraállást elcsípni.
  • B0B0
    Hmm nem rossz ötlet. Mert eszembe juttat egy másikat: a budapesti koncerten a We Will Rock You-t magyar zászlóval adja elő! :)
  • B0B0
    Stúdiómérnök vagyok.

A könyv ára még képlékeny, inkább nem mondok semmit :)
  • NonsenS
    Jaaaj. A bannert nézegetve eszembe jutott, hogy lehetne Freddie a Wembleyn lévő sárga pólóval, csak épp sárga helyett piros-fehér-zöld színűvel. Vagy valami más képet is meg lehetne ilyen típusúra változtatni.
  • NonsenS
    Ez tényleg nagyon jó. Mi egyébként a foglalkozásod??

A könyv kb mennyibe fog kerülni?
  • B0B0
    A szöveg az más tészta, mindenképp a "dalszöveg-fordításra" fog apellálni. De ugye az sem mindegy, milyen kép van alatta, azzal is sok tekintetet meg lehet fogni! :)
  • pipeppers
    Nem úgy értettem, hanem kogy már megint ez a kép. Nem is vagyok benne biztos, hogy a Queen tényét kell kiemelni, lehet, hogy inkább arra kéne hogy felfigyeljenek, hogy dalszövegek fordításai. Akkor az is megnézné, aki nem Queen-es, mert ez ritkaság, erre kéne felhívni a figyelmet elsősorban.
  • B0B0
    Köszi :)
  • B0B0
    Na várj! Én még nem láttam könyet, aminek ez lett volna a borítója.
  • vasmacs
    Ez télleg nem semmi :-)
  • pipeppers
    A könyvborítóról még csak annyit, hogy jó, hogy olyan kell, amit észrevesznek, de ne olyan, amire rálegyintenek, hogy "már megint ez?"
    Továbbra is a koncertre voksolok, ha nem a budapesti, akkor a Wembley
  • pipeppers
    Hát apám, ez nem semmi.
    Ügyes vagy.
  • B0B0
    Az ominózus fadarab (azaz a kezdetek):

A jellegzetes alak kialakítása 1.:

A jellegzetes alak kialakítása 2.:

Az alaptest lecsiszolása:

Az alaptest mahagónizálása (háttérben a leendő nyak):

A fehér szegély és a nyak festése:

A feszítők kialakítása és feketére fújt lemez kivágás utáni maradéka körös-körül:
  • B0B0
    Nem tudom van-e ilyen suli :) de ezt anélkül csináltam, pusza lelkesedésből (mellesleg az lakásomba a bútorok 90°-át is én csináltam)
  • larrylurex
    Csinálsz hozzá erősítőt is?:)
  • NonsenS
    Ez nagyon durva jó
  • grizzly21
    hát hogy nem tudom biztos van valami iparitervező vagy akármilyen suli ahol ilyet tanitanak, és fogalmam sincs hova jársz, vagy hol tanultál, ezért kérdeztem csak:) profi munka
  • B0B0
    Kézzel, fából. Majd felteszek egy sorozatot otthon
  • B0B0
    Ezt hogy érted, hogy csak hobbi?
  • McGrady
    űűű
    dekirály
    hogy csináltad? :)
  • grizzly21
    ez nem semmi! ez neked csak hobbi?:)
  • B0B0
    Dolgoztam :)

• B0B0
    Ühüm, csak nem akarom azt megtenni, hogy csak egyikük van rajta. :/
  • B0B0
    A lényeg az lenne, hogy ha az ember mászkál a könyvesboltban vagy a kirakat előtt, megakadjon a szeme a borítón még akkor is, ha csak a periférikus látásba esik bele. Következésképp egy olyan kép kell, ami úm. ikonisztikus, rendkívül ismert.

Sajna már rájöttünk, hogy ez a kreativítás kárára fog menni :/
  • vasmacs
    Nekem bajuszos Freddie.
  • pipeppers
    Valami Budapesti kép kéne, mondjuk a magyar nemzeti zászlóval, vagy bármit ami arról a koncertről van. De szerintem mindenképpen koncertkép kéne.
  • B0B0
    Kinek melyik kép ugrik be elsőnek a Queen hallatán (könyborítóval kapcsolatos közvéleménykutatás). Nálam ez:

• B0B0
    Ízlések és pofonok :)
  • vasmacs
    Én is elsősorban arra a Magic-re gondoltam :-)
  • Gaborku
    Szerintem a Milton Keynes - i koncerten az egyik legjobb szám volt