QUEEN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

vasmacs
Na, azt hiszem, ma van, úh szavazok. Tehát:
1:0 a
Letme.
Enter.
Tainyou.
-nak :-))

nem lány

qwertrt
Mindig elgondolkodtat, mekkora álszent szörnyûlködés vette körül anno az I Want to Break Free klipjét Amerikában. Ha jobban belegondolunk, ebben is jócskán úttörõ volt kedvencünk, hiszen manapság szinte minden második videoklip szerves része az erõs szexuáls légkör, Robbie Williams pl. nõnek öltözik, stb stb. Azt hiszem a mainstream színtéren nagy bátorságra vallott egy ilyen videó megjelentetése, és nem hiszem, hogy valaki is a Queen elõtt ilyen támával foglalkozott volna a klipjeiben. Szóval tuti, hogy ez a dal, és a klipje az MTV generáció egyik nagy formálója volt.

Nekem különben egyik kedvencem, szeretem ennek a négy õrültnek /már csak 3 :-( / a humorát, és öniróniáját :-) Ezek nélkül nem az a Queen lenne, amelyet annyira szeretek.

intel Core 2 E5300@3,66 GHz, Gigabyte GA-P35-DS3L, 4 GB DDR2 1066 MHz, GeForce 9600 GT 512 MB

B0B0
Nem hittem volna, hogy ennyire tetszeni fognak 😊 Ez jólesik 😊

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

larrylurex
Hú, köszi. El vagyok érzékenyülve. Nagyon király. Dobby ruhát kapott...

qwertrt
:-D

intel Core 2 E5300@3,66 GHz, Gigabyte GA-P35-DS3L, 4 GB DDR2 1066 MHz, GeForce 9600 GT 512 MB

B0B0
Most mondjam, hogy fasza logód van? <#vigyor3>

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

qwertrt
OK, köszi, be is rakom :-)

B0B0
Kedves fórumozótársaimnak kreáltam logót, kissé csupaszok. Ha gondoljátok, használjátok!

B0B0
Nyugi, még van remény! 😊

McGrady
a fenébe is, nehéz dönteni 😊
de azt hiszem, a Millionaire Waltz közelebb áll hozzám, mint a GOFLB
5:4 (GOFLB-nak)

Kuss!-magyarázta.

Tessék, kellett neked a talajvízhaz hasonlítani 😊

qwertrt
GOFLB

5:3

B0B0
Na na! Jön föl mint a talajvíz! 😄

B0B0
Ja, hogy csak én dolgozom? Jólvan.

Szerintem te ébredsz fel legkorábban 😊)
The Millionaire Waltz
4:3

grizzly21
igen

B0B0
Tehát akkor 4:2 😊

grizzly21
2-2

Jones Nedved
Mindkettõ lehetne híresebb....

Kevesebbet a Millionaire Waltz - vel foglalkoztak ugyan, de a Good-Old ennek ellenére még sokkal többre érdemes dal lenne. Itt sem egyszerû a helyzet, de én most a GOFLB mellet voksolok.

Tehát:

GOFLB 4:1

\"A valóság fantáziadúsabb, mint az álmok....\" - Christoforo Colombo

0ppika
GOFLB
3:1

http://epica.nl

zakika
nem tudok valsztani, egyik se a kedvenc gyongyszemem

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dics&otilde;ség

B0B0
Tartsuk be a szbályokat (adott nap=adott dal). A következõ körben ezt más sokkal szigorúbban fogom venni, akkor is, ha egy dalra csak 4-5 szavazat érkezik

B0B0
Micsoda érzelmi kitörések! 😊

larrylurex
Az a baj, hogy a GOFLB az egyik kedvenc számom, a TMW pedig "csak" egy hatalmas kedvenc úgy általában.
GOFLB 2:1 abban a reményben, hogy szoros lesz...

vasmacs
GOFLB, természetesen! (ha az a kérdés, hogy melyik számot szeretem jobban) :-) Zseniális szám, és ha az én korosztályomat megkérdezem (18-20), sztem szinte senki sem ismeri a Queent jobban ismerõkön kívül.
Úh 1:1, a GOFLB javára :-DD
Késõ este már lehet szavazni a másnapira? Mert tegnap 23:15-kor voltam itt, de nem szavaztam.

nem lány

B0B0
Egyszer élném meg, hogy nem én kezdem:

The Millionaire Waltz!!!!!! Forever, the better!!!!

1:0

grizzly21
elküldtem a képet!

B0B0
Sokan így vannak vele, csak már egy kiadót kéne fogni

NonsenS
A könyvet már én is nagyon várom...

&#8222;Ha meg lehetne menteni Magyarországot három aranyforinton, nem hiszem találnék-e három embert, aki ezt a három forintot ide adná&#8221;

NonsenS
Bocsánat, hogy eddig nem jöttem, de egyszerûen nem volt idõm gép elé ülni. A LOML-WIAWI szavazáshoz sajnos nem tudtam hozzászólni. A LOML igazán koncertfelvételen tetszik, de ha összehasonlítjuk a stúdiófelvételeket, akkor WIAWI a nyerõ sztem is. De persze ez már csak mint megjegyzést szúrom ide...
Teo Torriate 6:4

&#8222;Ha meg lehetne menteni Magyarországot három aranyforinton, nem hiszem találnék-e három embert, aki ezt a három forintot ide adná&#8221;

B0B0
Jogdíjak is el lesznek intézve

qwertrt
Sok sikert kívánok, asszem nem egyedül vagyok azzal, hogy tûkön ülve várom a megjelenést. Bár nem tudom jogilag mi a helyzet az ilyen dalszövegekkel, remélem semmi probléma nem lesz. Ha megjelenik, megveszem (a Freestone könyvet lassan kiolvasom).

B0B0
Naon fázós fajta vagy te! 😄

Teo Torriate
6:3

Bunda 😊)))

B0B0
Itt közlöm, mert szerintem többeket érdekel:

Grizzly mestert, mint webdesignert, felkértem, hogy a könyvhöz tervezzen borítót, mire õ érdeklõdött, hogy mi újság a kiadás ügyében.
Nos két héttel ezelõtt lettünk készen teljes mértékben szerzõtársammal (aki nem tudná, õ Jones Nedved), úgyhogy nem maradt más hátra, mint a tényleges nyomulás a kiadóknál. Van egy kapcsolat-lehetõségünk a Rózsavölgyi és társa kiadónál (akik a Freestone által írta Freddie Mercury könyvet adták ki tavaly õsszel), és még vannak lehetõségek. Próbálkozunk, ahogy anno az Freddie tette a zenekarral: sosem adta fel és mindig hitt benne!

B0B0
Bocsi, igazad van

vasmacs
'39
6:2

nem lány

0ppika
'39 5:2

http://epica.nl

larrylurex
Amúgy nem tudom, melyikre szavazzak. Talán Teo Torriate 4:2

larrylurex
Igaz, ezért gondolom, hogy relatív dolog az alulértékeltség. Szóval alapvetõen egyetértünk.

qwertrt
Ennyi erõvel a WATC/WWRY is lehetne alulértékelt, mert messze nem kapta meg azt az elismerést, amit megérdemelt. Azért gondoltam, hogy kislemezek ne szerepeljenek a szavazásban, mert az már maga egy minõsítés, hogy megjelentették kislemezként. Egy album összepakolásakor maguk a tagok sem tudták pontosan, mely dal kerül kislemezre, ezért pl. ha egy rádióadó játszani kezdett egy bizonyos dalt (ld. Boh Rhap), vagy mondjuk valaki ajánlotta (Ld. AOBTD - Michael Jackson), akkor megjelentették, tehát már nem lehet alulértékeltnek venni a dalt, szerintem.

qwertrt
'39 4:1

qwertrt
Tudtommal a Killer Queen volt az elsõ.

grizzly21
39-3-1

zakika
kosz mc grady

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dics&otilde;ség

B0B0
Jó lenne, mert mindenki arra kíváncsi reggel, hogy ki jutott tovább és az érzést nem szép dolog lerombolni.

McGrady
bocsika a zavargásért, remélem ezek után mindig tudok még aznap szavazni 😊

Kuss!-magyarázta.

B0B0
Hááááát. Nem tudom. Az az igazság, hogyha én most figyelembe veszem a szavazatod, akkor a Was It All Worth It jut tovább. És azért veszem figyelembe, mert minnél több a szavazat, annál inkább közelít a valósághoz. Bár ez most kiélezett helyzet.

Végeredmény:
Was It All Worth It - Love Of My Life
5:5

A Night At The Opera: 9,5 millió

The Miracle: 4,3 millió

Továbbjutó: Was It All Worth It

McGrady
a Teo - 39-ben meg 39, 2:1

Kuss!-magyarázta.