QUEEN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

B0B0
Miért lesz vége hamar? Még 10 meccs van. Az 10 nap vagyis 2 hét

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

NonsenS
Ok, akkor másnap lehet pótolni. De szerintem így akkor hamar vége lesz a szavazásnak.

„Ha meg lehetne menteni Magyarországot három aranyforinton, nem hiszem találnék-e három embert, aki ezt a három forintot ide adná”

B0B0
Ok, dolgozok rajta 😊

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

B0B0
Na ez az aminél nem tudok dönteni. Kivárom hogy alakul az eredmény 😊

vasmacs
kõ hát! :-)

nem lány

B0B0
Kõ? 😊

vasmacs
Hát bizony bizony :-))

nem lány

B0B0
Nem. Úgy lesz, hogy továbbra is egy nap lesz egy dal, de másnap még lehet pótolni.

NonsenS
akkor mostantól kétnaponta szavazás? Sztem csináljuk úgy, hogy hétfõ-kedd; szerda-csüt; péntek-szombat-vasárnap. És akkor mindig mindenki tudja, hogy mi meg hol és lesz ideje mindenkinek szavazni.

„Ha meg lehetne menteni Magyarországot három aranyforinton, nem hiszem találnék-e három embert, aki ezt a három forintot ide adná”

NonsenS
naná!

B0B0
Akkor egyre gondolunk 😊

NonsenS
A nonsense (angolul), non-sens (franciául), nonszensz (magyarul) és még sok más nyelven azt jelenti, hogy: értelmetlenség, képtelenség, badarság, ostobaság.

B0B0
Pöpec! 😊

B0B0
Már csak vasmacs van hátra 😊

NonsenS
Háháá. Sikerült😊

B0B0
Az alapgondolat:
Sens az angol szlengben ész (eredetileg sense)

NonsenS
Háháá. Zsíír. Köszönöm szépen. Mindjá' beaktualizálom.

NonsenS
Ne ez a lényeg. Ne vesszünk már össze azon, hogyha sztem nem a BohRhap a legnagyobb Queen szám (bár sztem is a legnagyobb). Kivéve, ha azt mondom, hogy az egy legutolsó, semmilyen szám és nem is alkottak vele nagyot annak idején. Persze, hülye lennék ezt állítani.
Majd megbeszéljük utána a dolgokat😊

B0B0
Logó-ajánlat:

NonsenS
Ez akkor rám is vonatkozik...😊😊

Hízelegsz 😊

Lényegében teljesen mindegy, hogy mi lesz az eredmény, mert nem fog vele mindenki egyetérteni, de nem baj.
Majd legfeljebb a végén megbeszéljük, hogy melyik az a szám, amire mindenki hajlandó rábólintani, mert lehet, hogy van ilyen. Ki tudja.

B0B0
Maximum szád, nem hinném, hogy pofád van 😉

B0B0
A módszert igazolja, hogy a Good Old-fashioned Lover Boy nem jutott túl az elsõ körön sem, pedig öten szavazták be a legjobb 16 közé

NonsenS
Alapvetõen az a baj, hogy nem lehet igazán eldönteni, hogy egy szám ismert-e vagy nem. Kellett volna felállítani egy listát az ismertségükrõl és konkrétan a számcímekrõl. Hogy ne legyen olyan, hogy pl a Good Old-fashioned Lover Boy bekerüljön. Mert szvsz ez elég ismert. Legalábbis én azért is nem válogattam be (ahogy már írtam), mert GH-s. Aztán persze, hogy melyik ismertebb a másiknál, nyilván konkrétan nem lehet megállapítani, de legalább vmi listát lehetett volna felállítani, vagy pedig, mint ahogy a szabályokban benne van, a lemezeladások alapján. És nyilván akkor az nyer, amelyik kisebb ismeretségre tett szert. Ez így jó is. Mert ugye maga a szavazás azokról a számokról szólnak, amik nem lettek híresek, de mégis nagyok (mármint zeneileg). Elsõsorban a 2. kitételt vettük alapul a továbbjutáshoz, de ha az nem eldönthetõ, akkor marad az elsõ része a szavazásnak. Vagyis, hogy melyik ismeretlenebb. Erre pedig elég jó módszer BOBO módszere, és mivel az elején tényleg senki nem panaszkodott ez ellen, ezért marad ez. Nekem is most járhat a pofám...😊

De az emberek megvették a kislemezt, utána kíváncsiak voltak a többire is. Ha nincs rajta a Boh Rap, nem veszik annyia, ezt most is így látom, de ez a normális.

Igen, igazad van, járt volna akkor a pofám 😊)

larrylurex
Ennél jobbat tényleg nem lehet kitalálni a problémára, bár pont a legutóbbi szavazásnál nem olyan hatékony mérce. Mert az egy dolog, hogy 9 millióan megvették az Operát, de 2 milliárdan nézték a Live Aid-et. De ez extrém eset, a többi esetben tényleg jó az albumszám megoldás.

B0B0
Szerintem, ha két dal ugyanannyi szavazatot kap, akkor ugye, a zenei értékük egyezik, marad az alulértékeltség mértéke. Azt meg hogy máshogy lehetne lemérni, ha nem úgy, hogy mennyien vették meg az albumot, amin szerepel?

qwertrt
Most már mindegy, az sem lenne, jobb, ha menet közben változtatnámk a szabályokon.

intel Core 2 E5300@3,66 GHz, Gigabyte GA-P35-DS3L, 4 GB DDR2 1066 MHz, GeForce 9600 GT 512 MB

B0B0
Valahogy most nem tudom kezelni ezt a helyzetet. A szabályok ki lettek írva a szavazás elõtt 3 nappal. Akkor senki sem szólt, most meg, a kellõs közepén többen elégedetlenek.

qwertrt
Azért az erõs kijelentés, hogy a BohRhap miatt lett sikeres az opera. Eleve akkor csak a kislemez fogyott volna (ami ugye az album elõtt jelent meg). De voltak azért még nagyon jó dalok a lemezen, rögötn a Best Friend, a Death on two Legs, a 39, a Good company, az I'm in love witn My Car, a Love of My Life... ezek rögötn a kedvenceim közé tartoznak, és ugyanazaon az egy albumon szaerepelnek. ezzel azt akarom mondani, hogy minden zeneszeretõ találhatott az operán leglább 4-5 dalt, ami a kedvencei közé tartozhatott.

intel Core 2 E5300@3,66 GHz, Gigabyte GA-P35-DS3L, 4 GB DDR2 1066 MHz, GeForce 9600 GT 512 MB

Azért kíváncsi lennék, hány embernek jut az eszébe az Operáról a Seaside Randezvous. Persze ez a másikról is elmondható, de az Operát a Boh Rap miatt vették annyian, ezt ismerjük be.
Ezt inkább úgy kellett volna csinálni, hogy azt megvizsgálni, hogy az adott lenezen hányadik ismertségben és nem eladás után. Persze már mindegy, mert úgy kell befejezni, ahogy el lett kezdve, csak érzékeltetni szerettem volna, hogy nem egészen fedi a valóságot ez az eldöntés.

B0B0
Nem, hisz a kevesebb albumos szám jut tovább (ismeretlenebb)

qwertrt
No jó, de ha a Seaside Randezvous az Operán volt, annak kéne továbbjutni, nem?

B0B0
Bannert majd frissítem, ha az uw újra kegyes lesz mûködni

B0B0
Nos akkor:

A Night At The Opera: 9,5 millió

The Works: 3,5 millió

Továbbjutó: Is This The World We Created...?

B0B0
Legyen!

NonsenS
Már csak azért, mert Veled is elõfordult már, meg velem is, meg akárki mással is elõfordulhat bármikor.

I agree

McGrady
hát, tegnap csak azért nem jött össze, mert fellépés miatt nem volt idõm, de amúgy én tudok szerintem szakítani. de mindegy :-))

Kuss!-magyarázta.

NonsenS
Hétvégén ez sztem nem probléma.
Viszont hétköznap is néha nehéz minden nap gép elé ülni, úgyhogy szerintem a továbbiakban egy szavazást két napig tartsunk, hogy elkerüljük az ilyen eseteket. Merthát az ember hiába akarna gép elé ülni, sokszor van, hogy nem tud. Vélemények??

McGrady
bocsi amiért megint lemaradtam, de tegnap túl sok dolgom adódott, ha lehet még szavazni akkor a Seaside Rendezvousra szavazok (5:5)

Kuss!-magyarázta.

qwertrt
Ja, szavazni is kéne:

Is This the world We Created..?

5:4

Jones Nedved

Seaside Randezvous -> 4:4 😊

\"A valóság fantáziadúsabb, mint az álmok....\" - Christoforo Colombo

Seaside Rendezvous
4:3

qwertrt
Ráhibáztál :-)

qwertrt
Hát persze, az nagyon jó lenne!!!!!!!!!!

B0B0
Hiába, ez nem slágerzene. <#nemtudom>

A Queen, ha a zenéjét nézzük, késõn kezdte, egy olyan világban lett ismert, ami már igencsak el volt POP-osodva, ami ugye az egyszerû melódiákat és üres, mondanivaló nélküli szövegeket jelenti. Egy ilyen közönségnek már nem lehetett eladni globálisan a fifikás zenét, a bonyolult összetett hangszerelést. Ennek tükrében a BoRhap mégnagyobb dolgot vitt véghez, mint amekkorát tulajdonítanak neki. Ebben egyébként mindig is az USA járt az élen, ezért nem volt ott annyira sikeres szeretett együttesünk, míg Dél-Amerikában és Japánban (ahol akkoriban 5-10 év hátrányban voltak) bombasztikus sikert arattak.

B0B0
Jah

zakika
akkor szerintem 4:2

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dics&otilde;ség