9010

• pipeppers
    Mik voltak előtte?
  • B0B0
    Emlékszem, az ezrdeforduló táján megválasztották a legjobb videoklippeket és ott a Bohemian Rhapsody 13. lett. Akkor fel voltam háborodva, hogy "csak" a 13. Ma már inkább azt mondom, ez az eredmény inkább hízelgő :)
  • B0B0
    Nyugi, már NonsenS is kérte :)
  • vasmacs
    őőő.. re :-)
    Legyen hétfő... Lécci :-)
    de ha nem, akkor csak az Invisible man legyen benne! Az volt midnig is a kedvenc klippem tőlük :-)
    AMúgy menni fog eza klipp összeállítás, mert én klippekből ismertem meg, ugyanis kb 4-7 éves korom között csak azokat néztem, mielőtt elkezdtem hallgatni a kazikat, szal 8 olyan klipp van ezen a YT-os listán, amit nem láttam eddig. .-)
  • B0B0
    Nyomok egy pillanatnyi élmezőnyt:

I'M Going Slightly Mad: 5
    I Wan't To Break Free: 5
    Radio Ga Ga: 4
    It's A Hard Life: 4
    Bohemian Rhapsody: 3
    Crazy Little Thing Called Love: 3
    Save Me: 3
    One Vision: 3
    Princes Of The Universe: 3
    The Miracle: 3
    Breakthru: 3
  • B0B0
    Oks
  • qwertrt
    Bohemian Rhapsody - asszem nem kell indokolni
    Radio Ga Ga - indok nincs, egyszerűen klasszikus
    I Want to Break Free - vicces, irónikus, önirónikus
    Princes of the Universe - annyi erőt sugároz, mint maga a dal
    It's a Hard Life - remek opera utánérzés
    One Vision - a 10 évvel későbbi bohRhap beállás ötletéért...
    Crazy Little Thing Called Love
    Bicycle Race - bevállalós
    Innuendo
    Who Want's to Live Forever
  • Jones Nedved
    akkor tolom a klippeket:

-One Vision (humoros, őszinte buli, reggie érzés kemény rockban és a klipje is életerőt sugároz az idők végezetéig...)
    -Bohemian Rhapsody (maga a hatalmasság)
    -We Are The Champions (azt hiszem senki más nem tudja jobban elhitetni ezt a számot, mint ahogy Freddie ebben a klipben és az a Jin-Jang szimbólum a ruhával....)
    -Crazy Little Thing Called Love (a klipp láttán biztosan rengeteg női lélek pezsdült fel)
    -Calling All Girls (teKKnikai kisugárzás, a teKKnikát használjuk jó célra....emberek vagyunk, igazán művészi klip)
    -Radio Ga Ga (úgyszintén óriási alakítás)
    -I Want To Break Free (ez mindig felvidít, érdekes én viccesnek tartom...)
    -I'm Going Slightly Mad (a groteszk humorának velejét oly jól átadja....mindenkinek)
    -Breakthru ( kint a szabadban verőfényes napsütés, Roger nője, bulis)
    -Innuendo (már használtam a művészi szót....ez pompás, fergeteges és gyönyörű is)

• McGrady
    megpróbálom a klippeket összenézegetni, aztán max kicsit kevesebb résztvevő lesz a listán :D
  • B0B0
    Én is pont ezt akartam mondani. Nézd csak végig a klipeket (végtére is azért linkeltem be őket), aztán majd összeállítod a listát.
  • Jones Nedved
    talán orvosolja a problémát :)
  • Jones Nedved
    ALT + SHIFT
  • NonsenS
    Huh, BOBO, kerlek tamogasd ezt, mert ensem tudok meg most listat felallitani.

Jah, egyebkent most vmit nagzon elb***tam a bill. kodolason....
  • qwertrt
    Hát, ha ezen múlik szerintem senkinek nem okoz problémát egy pici csúszás. Legyen hétfő a határidő.
  • McGrady
    huhh, lehet hogy ebből megint kénytelen leszek kimaradni :S
    sajnos nagyon kevés klippet ismerek, és úgy érzem hogy kevés az idő arra, hogy még listát is össze tudjak állítani a legjobbakról :-(
    remélem, legközelebb már én is kűdhetem ;)
  • 0ppika
  • B0B0
    Tudom, hogy még egy 10-es lista kiállítása is nehéz, de hát hiába. Valahol meg kellett húznom a határt :)
  • B0B0
    No jönnek itt az elveszett emberek és a listák velük együtt! :)
  • 0ppika
    I Want To Break Free
    A Kind Of Magic
    It's A Hard Life
    I'm Going Slightly Mad
    Breakthru
    The Show Must Go On
    Who Wants To Live Forever
    Save Me
    Crazy Little Thing Called Love
    The Miracle
  • pipeppers
    Na, azért csak összehoztam. Íme a listám:

HEADLONG
    I'M GOING SLIGHTLY MAD (nekem ez a legkedvesebb)
    SCANDAL
    THE INVISIBLE MAN
    PRINCES OF THE UNIVERSE (Brian játéka a leomló falak előtt visz mindent :))
    A KIND OF MAGIC
    IT'S A HARD LIFE
    BODY LANGUAGE
    BACK CHAT
    SOMEBODY TO LOVE

Nem volt egyszerű összeállítani; olyanokat akartam berakni, amik nem annyira koncertekre épülnek, és az egyik kedvencem is kimaradt, mert más számok klipjeiből áll. Ilyent sem akartam, pedig több is van.
  • pipeppers
    Ugye? :))
  • NonsenS
    Viszont egyre jobban tetszik, hogy a banner csak nő és nő és csak egyre
    nőő....
  • NonsenS
    Huhha. Nekem sincs még listám. De még el sem kezdtem igazán átnyálazni őket. Remélem, hogy holnapra meglesz a lista, de még nem biztos....
  • B0B0
    Helyes, amúgyis úgy néz ki, hogy a holnapi napot is a 10-es listák kiállításának kell szentelni. Majd Pénteken lesznek az osztályozók.
  • grizzly21
    jaja, de azért olvasgattam, csak sekélyes a tárgyi tudásom, a semmiről meg nem akartam írni.
    átnézegetem én is a klipeket:)
  • B0B0
    Most kapcsolok! Grizzly is rég szólt
  • B0B0
    Dehogy gond! :)
  • pipeppers
    Igen, már látom. :))
    Ha nem gond, holnap szavazok, ezeket most végig kell néznem, akkor is, ha ismerem (bár nem mindet), de délutános vagyok.
  • pipeppers
    Miről is van szó?
  • B0B0
    Azé jó lenne ha összetrombitálódna a nép. Rég hallottunk már Pipeppers Zakika és NonsenS felől. Vasmacs monnyuk biztos itt van :)

Ja és persze 0ppika! Hahó!
  • B0B0
    Okés.
  • B0B0
    Akkor az enyém:

Bohemian Rhapsody (kommentár nélkül)
    We Are The Champions (a nagy 70-es éveket idéző hatalmas koncerthangulat és a tompa képminőség egyszerűen szerelmes bele az ember! :))
    Save Me (nálam ez a csúcs)
    Radio Ga Ga (kommentár nélkül)
    Hammer To Fall (amolyan We Are The Champions érzés, a la '80)
    I Wan't To Break Free (a csajkösztümök verhetetlenek)
    Princes Of the Universe (Mi? Hogy a kedvenc filmem zeneklipje? :))
    The Miracle (kiskölykök szenzációsak, akárcsak az ötlet)
    Breakthru (na hát ez ott van a toppon, minden ízében)
    I'm Going Slightly Mad (Freddie utolsó nagy alakítása a kamerák előtt)
  • larrylurex
    Világos, nem is sorrendet írtam, csak megszámoztam őket. A WWRY/SYW-ből akkor menjen csak a WWRY. Így megvan a 10.
  • B0B0
    Pedig kéne! :)

Egyébként most nem sorrendet kellett felállítani, csak 10-et felsorolni, amik szerinted jók a legjobb 6-ba. Csak azért mondtam, hogy tudd, a Calling All Girls ugyanúgy 1 pontot kap, mint az It's A hard Life
  • larrylurex
    Bocs, hogy 11-et írtam, de én nem igazán tudok különbséget tenni a WWRY és a SYW között.
  • larrylurex
    Az én listám (nem rangsor):
    1. Calling all girls (George Lucas első filmje,a THX 1138 alapján:))
    2. Save me (Tényleg kár, hogy alig látni a VH1-on)
    3. We will rock you/Spread your wings (Tudva, hogy Freddie talajrészeg, egész jó)
    4. The Miracle (A Freddie-t játszó kiscsávó befutott, még az Elitalakulatban is szerepelt. Kár, hogy az igazi Freddie olyan lerobbantul néz ki a végén...)
    5. I'm going slightly mad ( bizarr...)
    6. Radio ga ga (Ez meg a Metropolis alapján. A BR után talán a leghíresebb klip)
    7. I want to break free (Coronation street. Azt mondjuk nem értem, hogy jön az egészhez az a balettjelenet. Na jó, lehet, hogy ez a második leghíresebb)
    8. Somebody to love (Klasszikus '70-es évek. Az ilyen stílusúak közül ez a kedvencem.)
    9. One Vision ("one dump, one turd, two tits,John Deacon")
    10. It's a hard life (Jó barokkos, és szerepel benne az egész müncheni udvartartás. Freddie-nek meg fáj a lába, ezért a végén leül...)
  • qwertrt
    Hát, a Queent most is lehúzzák, elég ha elolvasod az együttesről szóló ismertetőt az RS honlapján.
  • B0B0
    Ezért mondták azt rájuk, hogy undorító amit műveltek...
  • larrylurex
    Nekem az a furcsa a RS-ban, hogy azonnal, miután Freddie meghalt, a Queen úgy lett náluk is legendás, egyedülálló, megismételhetetlen stb., hogy alig egy évvel korábban még azt írták az Innuendoról, hogy ahogy meghallgatod, el is felejted, a Queenről meg azt, hogy úgy adnak ki almumokat, mintha süteményt dobnának a falhoz. Vagy odaragad, vagy nem, de nekik mindegy.
  • B0B0
    Nálam nem :)