9010
-
Húúúha. Húúúúha. Húúú -
Na skacok!
SZENZÁCIÓ!!!
Az idei Forma 1-es Magyar Nagydíj előtt koncertet ad az Omega. Tegnap Kóbor kikotyogta, hogy az már borítékolható, hogy Roger is ott lesz és idézeve őt: "nem akarom elkiabálni, de Brian May is nagyon remélem, hogy itt lesz!"
Na kérem! Nagyon úgy néz ki, hogy a magyar rockélet talán legnagyobb hatású zenekara összeáll a Queen két legendájával. Számomra ez egy álom és azt hiszem nem fogom kihagyni!!! :))))))))))))))) -
Nekem a Bohemian Rhapsody egy kifejezetten nem elsőkategóriás klip. A nagyszerű zenéhez illik, illik, de nincs semmi, ami megfogna benne. Összerakták, de nincs benne semmi extra, ami annyira tetszene. Nah persze azért a zenét jobb klippel hallgatni/nézni, de nekem akkor sem tetszik különösebben a klippje.
Egyébként ennél az 5 szavazatnál könnyű dolgom van, mert egyértelműen a Breakthru-ra szavazok! -
Óóó. Naná. De ez a kép a maga teljességében élvezhető, LarryLurex logójáról csak eszembe jut:) -
Hé, nem mondjátok, hogy nem szavazzátok be a Bohemian Rhapsody-t? Én arra szavazok. -
The Show Must Go On -
pipeppers #4669 Princes Of The Universe -
A <b>Breakthru</b>-ra szavazok.
-
Princes of the universe -
"Who Wan't To Live Forever (az 1:38-nál az a beállás a gyertyák előtt hihetetlen. Ez van a Rick Sky féle könyv hátulján is)"
Akkor ezek szerint neked bejön Larrylurex logója is, nemdebár? :))) -
Ejha... Nehéz a választás. Talán az ötlet miatt:
The Miracle -
Áááá, de nehéz ez. Ebből az ötből én négyre szavaztam :) -
[nagy]A selejtező végeredménye:
I Wan't To Break Free: 7
Radio Ga Ga 7
I'm Going Slightly Mad 6
Save Me 6
It's A Hard Life 5
A hatodik dal, amelyik bejut a döntőbe az alábbi 5 közül kerül ki:
Bohemian Rhapsody
Princes Of The Universe
The Miracle
Breakthru
The Show Must Go On
No tehát McGrady, most elég ha ezt az 5 klippet megnézed, mert a hét végéig mindenki ledja a szavazatát egyre közülük.
A bajnokság a jövő héten, kiírása hétvégén történik! -
Megvan a 10 :) -
az jó :) jók a Mirigyek nagyon ^^ -
Végre megszületett. Azért számoljátok át, hogy megvan-e a tíz, mert már nagyon
fáradt vagyok.
Save Me (a madár gyönyörű benne)
Under Pressure (nagyon illenek a képek a dalhoz)
Radio Ga Ga (futurisztikus :))
I Wan't To Break Free (glam-rock)
Who Wan't To Live Forever (az 1:38-nál az a beállás a gyertyák előtt hihetetlen.
Ez van a Rick Sky féle könyv hátulján is)
The Miracle (nagyon eltalálták)
Breakthru (Ááhhh, kedvencem)
I'm Going Slightly Mad (a maga nemében szörnyű és tragikus:( )
The Show Must Go On (az elején nagyon tetszik a dobszóra mutatott portrék)
Too Much Love Will Kill You (gyönyörű képek)
A koleszigazgató már közben basz*gat, hogy menjek már aludni. Meg hogy: "végre
vége a nyivákolásnak". Erre meg épp mi szól a tévében? Hát egy Irigy Hónaljmirigy
feldolgozás:
I Want To Break Free
Most hallom először, de pont jókor jött:)
-
Hehe. Itt a kollégiumban rosszalkodik a net. Először kiírta, hogy "a kiszolgáló nem található", újra bejelentkeztem és kiírta, hogy egy új üzenet a Queen topicban. De csak az enyém volt ott
-
Hat sör, Hat húr. Ennyit a tanulásról!
Ez a #4657 és #4656-ra is megy! -
lenne kedvem szavazgatni, pl. az alulértékelt dalokat nagyon élveztem :-) Csak mindenféle nőnemű egyed meg hathúros hangszer elveszi az időmet, aztán kevesebb marad :-) azért pótolni fogom a hiányosságaim -
Ne ijesztegessétek már!
annyi igaz....TANULNI TANULNI TANULNI ... de csak ami fontos
-
Már csak 5 vagy 6 klipp plusz a válogatás... -
Nem tom, asszem úgy 5-en 6-an, persze akkor még nem volt ennyire látogatott a topic -
Ez a Queen Rocks videokazettájáról van, amin olyan klipek vannak, amik mind-mind "nem hivatalosak", utólag összetákolt filmek. Nincs helyük a versenyben. -
Az biztos :-) -
azért remélem nem csak a suli veszi el az időt, gimnáziumban azért messze nem kell sokat tanulni még:) -
Nem voltam otthon hétvégén, tegnap pedig nem volt időm, úgyhogy nem tudtam még csak klippeket sem nézni. Itt van az évvége a suliban.
A Keep Yourself Alive-nak van egy másik klippje, amiben van egy csomó bevágott képsor. Ez nekem nagyon tetszik és lehet, hogy lenne létjogosultsága a többi szavazatnál, de ezt döntsétek el ti! (Van benne az Innuendóról ismert labdadobálás is:))
Este 8-ra talán már meglesznek a szavazataim.
Egyébként én nem unom a szavazásokat, csak nincs időm gép elé ülni (aminek részben örülök, mert legalább nem leszek gép- vagy netfüggő újra)
Keep Yourself Alive -
pipeppers #4649 Múltkor hányan szavaztatok? -
Nos, eleddig 8 ember adott listát, ami azt jelenti, hogy 3-an még adósak. Bár a realitást nézve csak NonsenS-re érdemes várni: Zakika úgy látszik tényleg túl sokat dolgozik McGrady meg hajthatatlan. Úgyhogy NonsenS, rád várunk már csak! -
Tudod ettől féltem én is, ezért tartózkodtam az elején tőle. -
youtube alapján állitgattam össze:
1.Princes of The Universe
2.Bohemian
3.Save me
4.Let me live
5.Its a hard life
6.I want to break free
7.Somebody to love
8.Radio gaga
9.The show must go on
10.These are the days of our lives
-
pipeppers #4645 Látom, már unjátok a szavazgatást. :)) -
Egyetértek :) -
Ezt a pár klipet fél, háromnegyed óra alatt meg lehetne nézni. Egész nap nincs ennyi időd? -
számomra igen, mert holnap is be vagyok táblázva :-(
-
Figyi, még vagy 4-en nem adtak listát, úgyhogy nem késő! -
Majd vmikor megindoklom, de most nincs rá időm. -
Scandal
Invisible man
The show must go on
These are the days of our lives
Innuendo
Kind of magic
Under Pressure
Bicycle race
Radio gaga
Save Me -
elkúrtam, nemkicsitnagyon :S
sikerült elherdálni a hétvégét, úgy hogy nem néztem meg túl sok klippet. azt hiszem, menet közben fogom csekkolni őket, hogy ha már a versenybe be nem is szállhatok, de legalább kiokosodom :-)) -
Mi ez a nagy csönd kérem? Hol vannak a listák? :) -
Fúúúú, hát meg nem mondom már. Csak arra emlékszem, hogy a Black or White lett az első