9010

• NonsenS
    Húúúha. Húúúúha. Húúú
  • B0B0
    Na skacok!

SZENZÁCIÓ!!!

Az idei Forma 1-es Magyar Nagydíj előtt koncertet ad az Omega. Tegnap Kóbor kikotyogta, hogy az már borítékolható, hogy Roger is ott lesz és idézeve őt: "nem akarom elkiabálni, de Brian May is nagyon remélem, hogy itt lesz!"

Na kérem! Nagyon úgy néz ki, hogy a magyar rockélet talán legnagyobb hatású zenekara összeáll a Queen két legendájával. Számomra ez egy álom és azt hiszem nem fogom kihagyni!!! :)))))))))))))))
  • NonsenS
    Nekem a Bohemian Rhapsody egy kifejezetten nem elsőkategóriás klip. A nagyszerű zenéhez illik, illik, de nincs semmi, ami megfogna benne. Összerakták, de nincs benne semmi extra, ami annyira tetszene. Nah persze azért a zenét jobb klippel hallgatni/nézni, de nekem akkor sem tetszik különösebben a klippje.

Egyébként ennél az 5 szavazatnál könnyű dolgom van, mert egyértelműen a Breakthru-ra szavazok!
  • NonsenS
    Óóó. Naná. De ez a kép a maga teljességében élvezhető, LarryLurex logójáról csak eszembe jut:)
  • qwertrt
    Hé, nem mondjátok, hogy nem szavazzátok be a Bohemian Rhapsody-t? Én arra szavazok.
  • 0ppika
    The Show Must Go On
  • pipeppers
    Princes Of The Universe
  • Jones Nedved
    A <b>Breakthru</b>-ra szavazok.
  • grizzly21
    Princes of the universe
  • B0B0
    "Who Wan't To Live Forever (az 1:38-nál az a beállás a gyertyák előtt hihetetlen. Ez van a Rick Sky féle könyv hátulján is)"

Akkor ezek szerint neked bejön Larrylurex logója is, nemdebár? :)))
  • larrylurex
    Ejha... Nehéz a választás. Talán az ötlet miatt:

The Miracle
  • B0B0
    Áááá, de nehéz ez. Ebből az ötből én négyre szavaztam :)
  • B0B0
    [nagy]A selejtező végeredménye:

I Wan't To Break Free: 7
    Radio Ga Ga 7
    I'm Going Slightly Mad 6
    Save Me 6
    It's A Hard Life 5

A hatodik dal, amelyik bejut a döntőbe az alábbi 5 közül kerül ki:

Bohemian Rhapsody
    Princes Of The Universe
    The Miracle
    Breakthru
    The Show Must Go On

No tehát McGrady, most elég ha ezt az 5 klippet megnézed, mert a hét végéig mindenki ledja a szavazatát egyre közülük.

A bajnokság a jövő héten, kiírása hétvégén történik!
  • B0B0
    Megvan a 10 :)
  • McGrady
    az jó :) jók a Mirigyek nagyon ^^
  • NonsenS
    Végre megszületett. Azért számoljátok át, hogy megvan-e a tíz, mert már nagyon

fáradt vagyok.

Save Me (a madár gyönyörű benne)
    Under Pressure (nagyon illenek a képek a dalhoz)
    Radio Ga Ga (futurisztikus :))
    I Wan't To Break Free (glam-rock)
    Who Wan't To Live Forever (az 1:38-nál az a beállás a gyertyák előtt hihetetlen.

Ez van a Rick Sky féle könyv hátulján is)
    The Miracle (nagyon eltalálták)
    Breakthru (Ááhhh, kedvencem)
    I'm Going Slightly Mad (a maga nemében szörnyű és tragikus:( )
    The Show Must Go On (az elején nagyon tetszik a dobszóra mutatott portrék)
    Too Much Love Will Kill You (gyönyörű képek)

A koleszigazgató már közben basz*gat, hogy menjek már aludni. Meg hogy: "végre

vége a nyivákolásnak". Erre meg épp mi szól a tévében? Hát egy Irigy Hónaljmirigy

feldolgozás:
    I Want To Break Free
    Most hallom először, de pont jókor jött:)
  • NonsenS
    Hehe. Itt a kollégiumban rosszalkodik a net. Először kiírta, hogy "a kiszolgáló nem található", újra bejelentkeztem és kiírta, hogy egy új üzenet a Queen topicban. De csak az enyém volt ott
  • NonsenS
    Hat sör, Hat húr. Ennyit a tanulásról!

Ez a #4657 és #4656-ra is megy!
  • McGrady
    lenne kedvem szavazgatni, pl. az alulértékelt dalokat nagyon élveztem :-) Csak mindenféle nőnemű egyed meg hathúros hangszer elveszi az időmet, aztán kevesebb marad :-) azért pótolni fogom a hiányosságaim
  • Jones Nedved
    Ne ijesztegessétek már! annyi igaz....TANULNI TANULNI TANULNI ... de csak ami fontos
  • NonsenS
    Már csak 5 vagy 6 klipp plusz a válogatás...
  • B0B0
    Nem tom, asszem úgy 5-en 6-an, persze akkor még nem volt ennyire látogatott a topic
  • B0B0
    Ez a Queen Rocks videokazettájáról van, amin olyan klipek vannak, amik mind-mind "nem hivatalosak", utólag összetákolt filmek. Nincs helyük a versenyben.
  • vasmacs
    Az biztos :-)
  • grizzly21
    azért remélem nem csak a suli veszi el az időt, gimnáziumban azért messze nem kell sokat tanulni még:)
  • NonsenS
    Nem voltam otthon hétvégén, tegnap pedig nem volt időm, úgyhogy nem tudtam még csak klippeket sem nézni. Itt van az évvége a suliban.
    A Keep Yourself Alive-nak van egy másik klippje, amiben van egy csomó bevágott képsor. Ez nekem nagyon tetszik és lehet, hogy lenne létjogosultsága a többi szavazatnál, de ezt döntsétek el ti! (Van benne az Innuendóról ismert labdadobálás is:))
    Este 8-ra talán már meglesznek a szavazataim.
    Egyébként én nem unom a szavazásokat, csak nincs időm gép elé ülni (aminek részben örülök, mert legalább nem leszek gép- vagy netfüggő újra)

Keep Yourself Alive
  • pipeppers
    Múltkor hányan szavaztatok?
  • B0B0
    Nos, eleddig 8 ember adott listát, ami azt jelenti, hogy 3-an még adósak. Bár a realitást nézve csak NonsenS-re érdemes várni: Zakika úgy látszik tényleg túl sokat dolgozik McGrady meg hajthatatlan. Úgyhogy NonsenS, rád várunk már csak!
  • B0B0
    Tudod ettől féltem én is, ezért tartózkodtam az elején tőle.
  • grizzly21
    youtube alapján állitgattam össze:

1.Princes of The Universe
    2.Bohemian
    3.Save me
    4.Let me live
    5.Its a hard life
    6.I want to break free
    7.Somebody to love
    8.Radio gaga
    9.The show must go on
    10.These are the days of our lives
  • pipeppers
    Látom, már unjátok a szavazgatást. :))
  • B0B0
    Egyetértek :)
  • qwertrt
    Ezt a pár klipet fél, háromnegyed óra alatt meg lehetne nézni. Egész nap nincs ennyi időd?
  • McGrady
    számomra igen, mert holnap is be vagyok táblázva :-(
  • B0B0
    Figyi, még vagy 4-en nem adtak listát, úgyhogy nem késő!
  • vasmacs
    Majd vmikor megindoklom, de most nincs rá időm.
  • vasmacs
    Scandal
    Invisible man
    The show must go on
    These are the days of our lives
    Innuendo
    Kind of magic
    Under Pressure
    Bicycle race
    Radio gaga
    Save Me
  • McGrady
    elkúrtam, nemkicsitnagyon :S
    sikerült elherdálni a hétvégét, úgy hogy nem néztem meg túl sok klippet. azt hiszem, menet közben fogom csekkolni őket, hogy ha már a versenybe be nem is szállhatok, de legalább kiokosodom :-))
  • B0B0
    Mi ez a nagy csönd kérem? Hol vannak a listák? :)
  • B0B0
    Fúúúú, hát meg nem mondom már. Csak arra emlékszem, hogy a Black or White lett az első