QUEEN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

B0B0
Meg lesz oldva! 😉

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

B0B0
Fú emberek, mekkora meccs lesz az a White Queen-Black Queen!!! 😊

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

NonsenS
A Fekete-fehér Királynõ páros szavazásának eredményét és a vele szemköztieket sztem felülre meg alulra kéne tenni, a végsõ gyõztest pedig középre.
Nemtom, érthetõ voltam-e?

„Ha meg lehetne menteni Magyarországot három aranyforinton, nem hiszem találnék-e három embert, aki ezt a három forintot ide adná”

B0B0
A The March Of The Black Queen jutott tovább miután bejött a szokásos 10 szavazat

B0B0
Épp azt néztem, hogy szerintem el fog férni

B0B0
Jól emlékszel. Végre valaki.

NonsenS
Visszatérve a lassan még aktuálisabbá váló problémára. Mármint a szavazás kiírására. Szerintem ez a rövidítés alapból jó ötlet, de talán még az eredeti nevekben (úgymind Black Queen bal oldalt, Good Old-fashioned Lover Boy, Is This The World We Created fobb oldalt) is lehetne rövidíteni egy szót. Ezzel már a szélességén lehetne lejebb venni. Úgyis tudja mindenki, hogy melyik-melyik szám. De csak ezt a hármat kéne.

Phú, de inkább akkor a Liar-re kellett volna szavazni, hogy késõbb jobban elférjen a neve..<#vigyor2><#mf1>

&#8222;Ha meg lehetne menteni Magyarországot három aranyforinton, nem hiszem találnék-e három embert, aki ezt a három forintot ide adná&#8221;

NonsenS
White Queen - Liar
White Queen 6:2

Black Queen - Was It All
Black Queen 9:1

&#8222;Ha meg lehetne menteni Magyarországot három aranyforinton, nem hiszem találnék-e három embert, aki ezt a három forintot ide adná&#8221;

larrylurex
Black Queen 8:1

vasmacs
jahogy akkor mind2re adjak egy szavazatot? Mintha vmi ilyesmit olvastam volna a szabályokban, ha nem tudok dönteni.

nem lány

qwertrt
BQ

7:1

intel Core 2 E5300@3,66 GHz, Gigabyte GA-P35-DS3L, 4 GB DDR2 1066 MHz, GeForce 9600 GT 512 MB

grizzly21
és igaz😊 nem is néztem

B0B0
Szerintem ne hagyd ki, mert a Black Queennek amúgy is óriási elõnye van és minden szavazat számít!

B0B0
Bannerban ott van ember! 😊

grizzly21
black 6-1
Nem jo ez igy, hogy vissza kell keresni, aki elõször szavaz az irja oda hogy mi a másik dal.

vasmacs
Teljesen egyértelmû .-)
BQ
5:1
Ha BQ jut tovább, akkor ugye nem a WQ-nel fog meccselni??? :-( Mert akkor azt a kört kihagyom...

nem lány

McGrady
a fene
ez nehéz lesz...de talán inkább a Black Queen 😊
4:1

Kuss!-magyarázta.

Black Queen
3:1

zakika
csak a queen meg italodisco
maskulonben rock a hetvenes evekbol es metal a 2000res evekbol 😊

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dics&otilde;ség

Jones Nedved
The March Of The Black Queen

2:1

\"A valóság fantáziadúsabb, mint az álmok....\" - Christoforo Colombo

B0B0
Ki nem találtam volna, Mr. '80s! 😊)

zakika
WIAWI
1:1

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dics&otilde;ség

B0B0
A mai meccs:

The March Of the Black Queen!

1:0

B0B0
Úgy néz ki, a White Queen jut tovább (2-nél több szavazat nem hiszem, hogy érkezik még.

B0B0
Persze, mert már beszemetelt egy rakat topicot egy weboldalával

grizzly21
az a 2 bünti nem elég?😊
elõször linkelni tanulj meg mielõtt reklámozol😊

vasmacs
Hatalmasnak hatalmas, ez egyértelmû, de White Queen... no comment. :-))

nem lány

B0B0
5:2

B0B0
No akkor én a Liarnak szavazok, hisz az is egy hatalmas szám!

grizzly21
5-1

Jones Nedved
4:1 White Queen-nek

\"A valóság fantáziadúsabb, mint az álmok....\" - Christoforo Colombo

larrylurex
A Liar-nél szerintem jobb a My fairy king és a Great king rat is, de mivel most a White Queen van soron, azzal kell öszzehasonlítanom, és itt is alul marad szegény.
White Queen 3:1

Breki33
Breki33
Breki33
Breki33

Breki33

McGrady
Liar
2:1 (White Queennek)

Kuss!-magyarázta.

Breki33
Végre sikerült megszereznem a Live Aid-os DVD-t 2-at amin a szerintem legnagyobb Queen koncert van

pár kép a koncertrõl

B0B0
Most nézem, hogy "csak" 7 meccs van

B0B0
Az mindent elmond, hogy az eddigi 8 meccs fele döntetlennel zárult.

Igen, a lenyeg lemaradt 😊)

B0B0
Akkor 2:0 a White Queennek

White Queen, mert jobban megérint 😊)

B0B0
😊

vasmacs
Köszi, király lett! :-))
Na, White Queen, mert még mindig az a világ legszebb száma :-))
1:0

nem lány

B0B0
A szavazás megy, csak még senki sem szavazott, én meg még kivárok, mert nehéz a döntés 😊

Amúgy a félreértések elkerülése végett:

Ma a White Queen - Liar meccs van!

zakika
lessz ma szavzas?
vagy elbeszelgetunk a szabalyokrol?

B0B0
No õ lenne:

vasmacs
Ok, kösz! :-)

nem lány