9010

• larrylurex
    Milyen rangadók vannak már hétfőre is!
  • qwertrt
    Namost akkor piperppers szavazott, vagy sem? Az szerintem nem nagyon korrekt, hogy az elődöntőnél szavaz, a végén meg nem. Ha a végén nem szavaz, akkor vegyük ki a szavazatait az elsőkből is.
  • B0B0
    Nah, akkor a #4696 mégis helyes, mert a Breakthru jutott be. Nézni a bannert.

Én holnap csak késő este jövök fel, addig jöjjenek ám a szavazatok! :)
  • B0B0
    Mi az, hogy az lesz amit én szeretnék?????
  • pipeppers
    A tartózkodás azt jelenti, hogy egyikre sem. Úgyis az lesz, amit Te szeretnél :))
  • B0B0
    Én is, de te melyikre szavazol akkor, a Breakthru-ra? :)
  • pipeppers
    Tartózkodom :))
  • pipeppers
    Egyetértek.
  • qwertrt
    Elvből nem szavazhatok a Breakhrura, mert a zene is, a klip is olyan gagyi, hogy az szörnyű, bocs ha valakit megbántottam. A The Show Must gon On klipekből összevágott "klipje" is jobb ennél a vonattaal száguldozós eszementségnél.
  • B0B0
    Június 21-én a Petőfi csarnok nagytermében 20:00-kor a Queen Emlékzenekar lép fel. Anno belinkeltem itt képeket egy Red Specialról, amit Nedveddel fogunk, az a két gitár fog ott szólni. És a srác akié a cucc, nyomja olyan jól vele, mint Brian! Egy az egyben! A rendezvény ingyenes!!! Aki tud jöjjön el! Egy életre szóló élménnyé válhat! ;)
  • larrylurex
    Breakthru
  • grizzly21
    breakthrough
  • grizzly21
    de miért nem a princes of the universe-re?:((((
    :)
  • B0B0
    Az várja a holnapot :)
  • NonsenS
    És aki már szavazott valamelyikre?
  • B0B0
    Ó, ez azért jó, mert holverseny van közte és a Breakthru között :((((

No most mi legyen? A versenykiírás már kész, a meccsek kisorsolva...

Ma sürgősen dönteni kéne a kettő között.

[nagy]Aki nem a Breakthru-ra vagy a The Show Must Go On-ra szavazott, még a mai nap folyamán tegye le a voksát valamelyik mellett!!! Szavazatzárás: ma este 20:00!!![nagy]
  • McGrady
    semmi gond :-)
    én a Show must go onra szavazok
  • B0B0
    Basszus, téged elfelejtettelek! Akkor még ma add le a voksod!

Mégegyszer bocsánat!
  • McGrady
    jah, én még szerettem volna szavazni az 5 klip közül, de úgytűnik félreértettem valamit :-)
  • B0B0
    Már mindenki megtette, tehát a Breakthru jutott be a döntőbe! A mezőny:

Breakthru
    I'm Going Slightly Mad
    I Wan't To Break Free:
    It's A Hard Life
    Radio Ga Ga
    Save Me

Mérkőzések a bannerban! Holnap indul!
  • NonsenS
    Ki nem szavazott még?
  • Jones Nedved
    Ezt kamillázzátok csak végig!

http://youtube.com/watch?v=Dk7vT5XBR_I
  • B0B0
    Pillanatnyi állás:

Breakthru: 3
    The Show Must Go On: 2
    Princes Of The Universe: 2
    The Miracle: 1
    Bohemian Rhapsody: 1
  • B0B0
    Na akkor most már én is elejtem a szavazatom:

Breakthru!
  • vasmacs
    Sajnos nem tudok elvonatkoztatni a klippeknél a zenétől, úh The Show Must Go On.
  • qwertrt
    Néhány képet találtam, skubizzátok:

Freddie és Annie Lennox
    Freddie és Boy George
    Roger, Freddie és Rod Stewart
    Freddie és Liza Minelli
    Freddie és Elton John
    És egy cool kép :-)
  • NonsenS
    Köszönöm Pipeppers

Egyébként BOBO tényleg igazad van. Dehát én is félek sokszor, hogy az új, a modern elragad, már ami a zenét illeti.
    Mert egyébként én érdekes vagyok ilyen tekintetben. Fiatalként imádom az ilyen régi dolgokat, zenéket, 30-as évekbeli autókat, meg ilyeneket; viszont: informatikát tanulok, amit szeretek és az majdnem rokon értelmű szó a modernséggel (persze csak ebben a tekintetben).
  • B0B0
    Ki mondta, hogy nem értem meg. Éppen hogy megértem, miért nem értékelik azokat a klippeket
  • Jones Nedved
    A Bohemian Rhapsody a világ első klasszikus értelemben vett reklámcélú videoklipje. Tény, hogy van a '70es évekből a srácoknak nem-1 bámulatos és ikonszerűvé vált klipje, a We Will Rock You a We Are The Champions, a You're My Best Friend a CLTCL és természetesen a Bohemian Rhapsody is!

NA EZ SZENZÁCIÓ! OMEGA és Brian-ék! EZ TÖRTÉNELMI LESZ!

"Ain't no way I'm gonna lose out this time - oh no..."
  • pipeppers
    Ez igaz, de itt most nem arról van szó, hogy történelmi-e, vagy sem, hanem hogy melyik a számunkra a legjobb. És mivel jöttek a tapasztalatok, a későbbiek nyilván jobban sikerültek. Tessék megérteni a fiatalokat is :)))
  • B0B0
    Igen
  • grizzly21
    mármint az a világ első klipje?
  • B0B0
    "Nekem a Bohemian Rhapsody egy kifejezetten nem elsőkategóriás klip"

Fiatal vagy még. :) Az az igazság, hogy szerintem a '70-es évek egyszerű klipjei is vannak olyan jók a Queen esetében, mint a '80-as évek csupatrükk videói, hiszen egy nem mindennapi eladásmódot láthatunk rajta. Ráadásul a Queennek azért volt egy-két nagyon eredeti ötlete már akkor is (Bicycle Race, Somebody To Love és persze a Bohemian Rhapsody ténye is már).

A Bohemian Rhapsody videoklipjét ugye kalsszikusan az elsőnek tekintik. Mégis, ennek ellenére a későbbi '70-es évek beli videokliptrenden jóval túlmutat. Míg azokban a korai időszakokban a klipek nem voltak mások, mint az együttesről készült videók, miközben épp a dalt játszák, addig a Bohemian Rhapsodyban ott van a híres felállás és a sziluettek is. És mindezek természetesen úgy, hogy harmonizáljanak a zenével is. Úgyhogy nem szabad lebecsülni a Bohemian Rhapsody klipjét.
  • B0B0
    Augusztus elején lesz valahogy. Még semmi részletet nem lehet tudni, csak a Kóbor kikotyogását...
  • B0B0
    :)
  • grizzly21
    csak annyit mondhatok, hogy csak egy maradhat!!:)
  • McGrady
    enyhénszólva égni fogunk :S
    hűha
    megnéztem a klippeket, hát egy kicsit gondolkodok itt hangosba :)
    BohRhapban semmi megfogót nem találtam
    Princess of the universe kifejezetten tetszett
    The Miracle nagyon megfogott :-)
    Breakthru jó volt, mondjuk asszem 1 percet nem láttam belőle, bénázik a gépem.
    Show must go in is tetszett, főleg azért mert több klippből láthattam részleteket :)
    nem is tudom melyikre szavazzak :)
    lehet még egy kicsit gondolkodok :D
  • 0ppika
    ja, meg Eddie Jordannel ...
  • McGrady
    Omega Mayyel meg Rogerrel? Anyám...
  • NonsenS
    Húúú. És még mindig csak húúú. Meg se tudok szólalni. Igazán nem szeretem az F1-et. Sőt, igazán egyáltalán nem érdekel. De mikor is lesz? Huhh. Mennyi ideig játszanak? Hogy megy ez?