9010
-
Milyen rangadók vannak már hétfőre is! -
Namost akkor piperppers szavazott, vagy sem? Az szerintem nem nagyon korrekt, hogy az elődöntőnél szavaz, a végén meg nem. Ha a végén nem szavaz, akkor vegyük ki a szavazatait az elsőkből is. -
Nah, akkor a #4696 mégis helyes, mert a Breakthru jutott be. Nézni a bannert.
Én holnap csak késő este jövök fel, addig jöjjenek ám a szavazatok! :) -
Mi az, hogy az lesz amit én szeretnék????? -
pipeppers #4711 A tartózkodás azt jelenti, hogy egyikre sem. Úgyis az lesz, amit Te szeretnél :)) -
Én is, de te melyikre szavazol akkor, a Breakthru-ra? :) -
pipeppers #4709 Tartózkodom :)) -
pipeppers #4708 Egyetértek. -
Elvből nem szavazhatok a Breakhrura, mert a zene is, a klip is olyan gagyi, hogy az szörnyű, bocs ha valakit megbántottam. A The Show Must gon On klipekből összevágott "klipje" is jobb ennél a vonattaal száguldozós eszementségnél. -
Június 21-én a Petőfi csarnok nagytermében 20:00-kor a Queen Emlékzenekar lép fel. Anno belinkeltem itt képeket egy Red Specialról, amit Nedveddel fogunk, az a két gitár fog ott szólni. És a srác akié a cucc, nyomja olyan jól vele, mint Brian! Egy az egyben! A rendezvény ingyenes!!! Aki tud jöjjön el! Egy életre szóló élménnyé válhat! ;) -
Breakthru -
breakthrough -
de miért nem a princes of the universe-re?:((((
:) -
Az várja a holnapot :) -
És aki már szavazott valamelyikre? -
Ó, ez azért jó, mert holverseny van közte és a Breakthru között :((((
No most mi legyen? A versenykiírás már kész, a meccsek kisorsolva...
Ma sürgősen dönteni kéne a kettő között.
[nagy]Aki nem a Breakthru-ra vagy a The Show Must Go On-ra szavazott, még a mai nap folyamán tegye le a voksát valamelyik mellett!!! Szavazatzárás: ma este 20:00!!![nagy] -
semmi gond :-)
én a Show must go onra szavazok -
Basszus, téged elfelejtettelek! Akkor még ma add le a voksod!
Mégegyszer bocsánat! -
jah, én még szerettem volna szavazni az 5 klip közül, de úgytűnik félreértettem valamit :-) -
Már mindenki megtette, tehát a Breakthru jutott be a döntőbe! A mezőny:
Breakthru
I'm Going Slightly Mad
I Wan't To Break Free:
It's A Hard Life
Radio Ga Ga
Save Me
Mérkőzések a bannerban! Holnap indul! -
Ki nem szavazott még? -
Ezt kamillázzátok csak végig! 
http://youtube.com/watch?v=Dk7vT5XBR_I -
Pillanatnyi állás:
Breakthru: 3
The Show Must Go On: 2
Princes Of The Universe: 2
The Miracle: 1
Bohemian Rhapsody: 1 -
Na akkor most már én is elejtem a szavazatom:
Breakthru! -
Sajnos nem tudok elvonatkoztatni a klippeknél a zenétől, úh The Show Must Go On. -
Néhány képet találtam, skubizzátok:
Freddie és Annie Lennox
Freddie és Boy George
Roger, Freddie és Rod Stewart
Freddie és Liza Minelli
Freddie és Elton John
És egy cool kép :-) -
Köszönöm Pipeppers 
Egyébként BOBO tényleg igazad van. Dehát én is félek sokszor, hogy az új, a modern elragad, már ami a zenét illeti.
Mert egyébként én érdekes vagyok ilyen tekintetben. Fiatalként imádom az ilyen régi dolgokat, zenéket, 30-as évekbeli autókat, meg ilyeneket; viszont: informatikát tanulok, amit szeretek és az majdnem rokon értelmű szó a modernséggel (persze csak ebben a tekintetben). -
Ki mondta, hogy nem értem meg. Éppen hogy megértem, miért nem értékelik azokat a klippeket -
A Bohemian Rhapsody a világ első klasszikus értelemben vett reklámcélú videoklipje. Tény, hogy van a '70es évekből a srácoknak nem-1 bámulatos és ikonszerűvé vált klipje, a We Will Rock You a We Are The Champions, a You're My Best Friend a CLTCL és természetesen a Bohemian Rhapsody is!
NA EZ SZENZÁCIÓ! OMEGA és Brian-ék! EZ TÖRTÉNELMI LESZ!
"Ain't no way I'm gonna lose out this time - oh no..." -
pipeppers #4686 Ez igaz, de itt most nem arról van szó, hogy történelmi-e, vagy sem, hanem hogy melyik a számunkra a legjobb. És mivel jöttek a tapasztalatok, a későbbiek nyilván jobban sikerültek. Tessék megérteni a fiatalokat is :))) -
Igen -
mármint az a világ első klipje? -
"Nekem a Bohemian Rhapsody egy kifejezetten nem elsőkategóriás klip"
Fiatal vagy még. :) Az az igazság, hogy szerintem a '70-es évek egyszerű klipjei is vannak olyan jók a Queen esetében, mint a '80-as évek csupatrükk videói, hiszen egy nem mindennapi eladásmódot láthatunk rajta. Ráadásul a Queennek azért volt egy-két nagyon eredeti ötlete már akkor is (Bicycle Race, Somebody To Love és persze a Bohemian Rhapsody ténye is már).
A Bohemian Rhapsody videoklipjét ugye kalsszikusan az elsőnek tekintik. Mégis, ennek ellenére a későbbi '70-es évek beli videokliptrenden jóval túlmutat. Míg azokban a korai időszakokban a klipek nem voltak mások, mint az együttesről készült videók, miközben épp a dalt játszák, addig a Bohemian Rhapsodyban ott van a híres felállás és a sziluettek is. És mindezek természetesen úgy, hogy harmonizáljanak a zenével is. Úgyhogy nem szabad lebecsülni a Bohemian Rhapsody klipjét. -
Augusztus elején lesz valahogy. Még semmi részletet nem lehet tudni, csak a Kóbor kikotyogását... -
:) -
csak annyit mondhatok, hogy csak egy maradhat!!:) -
enyhénszólva égni fogunk :S
hűha
megnéztem a klippeket, hát egy kicsit gondolkodok itt hangosba :)
BohRhapban semmi megfogót nem találtam
Princess of the universe kifejezetten tetszett
The Miracle nagyon megfogott :-)
Breakthru jó volt, mondjuk asszem 1 percet nem láttam belőle, bénázik a gépem.
Show must go in is tetszett, főleg azért mert több klippből láthattam részleteket :)
nem is tudom melyikre szavazzak :)
lehet még egy kicsit gondolkodok :D
-
ja, meg Eddie Jordannel ... -
Omega Mayyel meg Rogerrel? Anyám... -
Húúú. És még mindig csak húúú. Meg se tudok szólalni. Igazán nem szeretem az F1-et. Sőt, igazán egyáltalán nem érdekel. De mikor is lesz? Huhh. Mennyi ideig játszanak? Hogy megy ez?