QUEEN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

B0B0
Most melyikre gondolsz? Az eredetire, vagy amit mi lefordítottunk?

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

qwertrt
B0B0, egyszer belinkeltél egy képet a Princes of th Universe kéziratáról. Ezt a képet hol tudom elérni a fórumon kívül? És nem tudsz még esetleg hasonló képeket?

intel Core 2 E5300@3,66 GHz, Gigabyte GA-P35-DS3L, 4 GB DDR2 1066 MHz, GeForce 9600 GT 512 MB

B0B0
Nem hinném. Ahhoz már most a jogdíjakról kéne tárgyalnunk :/

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

NonsenS
BOBO, május közepére körülbelül megjelenhet a könyv??

„Ha meg lehetne menteni Magyarországot három aranyforinton, nem hiszem találnék-e három embert, aki ezt a három forintot ide adná”

B0B0
Hát nézd:
Don't Lose Your Head 5-tel kapott ki, Was It All Worth It 8-cal! White Queen meg "csak" 4-gyel. És van rá egy tippem, hogy a döntõt is nagyobb arányban nyeri a Black Queen

B0B0
Így jött össze a sorsolásnál <#nemtudom>

White Queen még lehet bronzérmes :)

vasmacs
:-((
DE ha más lenne a végeredmény, akkor is sajnálnám :-) Miért ennek a két számnak kellett összekerülnie...? :-)

nem lány

Ennyit a szoros küzdelemrõl :)))

B0B0
Asszem ez a vége

B0B0
Pontosan, meg összes korai Queen dal leszereplésére. Például az It's Late egy remekmû, nincs mégegy ennyire jól megkomponált mini-színdarab!

B0B0
Mindenki? Hmmm, akkor meséld el mirõl szól a The March Of The Black Queen! :)

vasmacs
8:4

nem lány

grizzly21
szerintem mindenki ismeri a dalok szövegét:) bár a megirás körülményeit nem tudom, de a hegylakó filmekhez tökéletes az a dal

qwertrt
Igen, ez magyarázat lehet a BohRhap viszonylagos sikertelenségére is.

intel Core 2 E5300@3,66 GHz, Gigabyte GA-P35-DS3L, 4 GB DDR2 1066 MHz, GeForce 9600 GT 512 MB

B0B0
Már írtam. Az USÁban mindig is az egyszerû semmitmondó zene dominált, fõleg a 80-as években!

qwertrt
Jó, hát nem is a szavazással kapcsolatban írtam, csak azt akartam ezzel mondani, hogy mekkora atom szám, oszt rá se bagóztak

B0B0
Az az igazság, hogy ugye én ismerem a dalok szövegét is és a Princess of the universe egy kicsit elmarad monnyuk egy White Queen-tõl :) Persze másik kor zenéje.

grizzly21
azigaz

qwertrt
Persze ahogy ma hallgattam a Princes of the Universe-t, azért ez is jelentõsen alulbecsült dal, bár megjelent az USÁ-ban kislemezen, de fel sem került a listára. Pedig még ma is nagyon ütõs dal...

McGrady
hopp
ezekben*

Kuss!-magyarázta.

McGrady
Black Queen
7:3
<örül:)>
ezekre a játékon kívüli szavazásokban én is benne vagyok :)

Kuss!-magyarázta.

B0B0
Persze. Abban már az elején megállapodtunk, hogy messzemenõ következtetéseket nem szabad ebbõl a szavazásból levonni, csak játék. Bár én úgy gondolom, hogy a nagy dalszavazás azért többé kevésbé fedi a valóságot

B0B0
6:3 a Black Queennek

qwertrt
Én a Blackra szavaznák, de nem vágom, hogy áll a szavazás, valaki lécci írja oda az állást. (Remélem 7:3 a Black Queennek)

NonsenS
Tényleg. Lehet, hogy majd "játékon kívül" kéne csinálni egyéb szavazásokat. Én speciel kíváncsi lennék a Death On Two Legs versus Black Queen eredményére. Vagy a Seaside Rendezvous és Let Me Entertain You közötti véleményekre. Olyanokra, amik majdnem tovább jutottak olyan ellen, aki a másiktól tovább jutott.
Egyébként az eredmény így is csak távoli közelítéssel mutatja a valóságot, mert sztem sokan vagyunk, akik egy-két számnál lehet, hogy épp másra szavaztak volna más hangulatban. Úgy, mint a Nagy Dalszavazásban anno, ahol sajnos még nem voltam:(

&#8222;Ha meg lehetne menteni Magyarországot három aranyforinton, nem hiszem találnék-e három embert, aki ezt a három forintot ide adná&#8221;

B0B0
Szerintem azért sok, mert ennyit senki sem kapott ellene

NonsenS
Na igen, de azért a White Queen méltõ ellenfélnek tekintettük a Black ellen, úgyhogy az, hogy három szavazatot eddig kapott, nem olyan nagy szám.

&#8222;Ha meg lehetne menteni Magyarországot három aranyforinton, nem hiszem találnék-e három embert, aki ezt a három forintot ide adná&#8221;

B0B0
A White Queen megcsinálta azt, amit eddig senki: 3 fölé ment a Black Queen ellen! Nem is rossz, ahhoz képest, hogy pótselejtezõn jutott be :)

Jones Nedved

A White Queen - re szavaztam... ;-)

\"A valóság fantáziadúsabb, mint az álmok....\" - Christoforo Colombo

Jones Nedved

A "The March Of The Black Queen" -hez hasonló számot kiadtak kislemezen is a fiók (Bohemian :P ), így a White Queen alulértékeltebb :) Eldönteni és sem könnyen tudnám, melyikük a nagyobb alkotásSSSSSS

De így most megin' beállok a pesztergiába :)

6:3

\"A valóság fantáziadúsabb, mint az álmok....\" - Christoforo Colombo

NonsenS
Na azért a White Queen is éljen örökké, de a Black Queen, ha lehet, egy kicsivel tovább....<#vigyor2>

grizzly21
black 6

NonsenS
White-white-white-white......

The March Of The Black Queen foreveeeeeeeeeerrrrr

5:2

B0B0
Na és a mai meccs?

B0B0
Nem, én egy saját oldalban gondolkodom. Grizzly mester jó háttér lenne a fejlesztéshez! :)

NonsenS
És hogyan tudnánk MI segíteni??? Átköltöznénk oda? Én személy szerint nem bánnám. Legalább hivatalos oldalt dobnánk fel vele.

NonsenS
Háttt, nehéz volt, de az Is This -ben Freddie hangja... Vmi csodálatos.
Szóval 6:4 az Is This The World We Created-nek.

B0B0
A probléma, hogy megszûnik a klub szuverenítása, ami azt jelenti, hogy nem lesz több összejövetel valószínüleg. Már így is döglõdik az egész, ez csak kinyírná!

Black Queen
4:2

larrylurex
A nem ertem pontosan a problemat. Mi szol a koltozes ellen? Ahogyan en olvastam, nem nagyon van mas lehetoseg. Az pedig siman mehetne, hogy az a forum szoros egyuttmukodesbe kezd azzal.

B0B0
Dehogy! :)

larrylurex
I`d be a bad boy:)
Black Queen 3:2

B0B0
Hmm. 10-10 lesz a vége? :DD

zakika
szamomra is
2:2

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dics&otilde;ség

B0B0
Má megint én kezdem :/

Hát akkor ugye nagy meccs! :) (számomra elõrehozott döntõ)

Egész délelõtt vaciláltam és erre jutottam:

mindkettõnek egy-egy:

White Queen-Black Queen
1:1

B0B0
Kis baj van! Mindenki menjen föl a Hivatalos Queen Rajongói Klub oldalára és olvassa el a legújabb hírt! Aztán beszélünk róla! Bevallom eme fórum segíthetne szerintem a problémán.

B0B0
A Jazz "csak" 4 milliónál jár

qwertrt
Érdekes lesz, ha netalán NonsenS a Let Me Entertain You-ra szavaz, akkor ugya döntetlen, és a szabályok szerint az albumok eladásait nézzük. De tudtommal, mint a Jazz, mind a The Works 4,5 milka körül kelt el. Szal érdekes meccs lesz :-D
Ha ez bekövetkezik, holnap ki kell okoskodnunk egy válságmegoldást.
Kivéve, ha NonsenS az Is this the world we Created-re szavaz, vagy ha nem jön ma szavazni.

grizzly21
ez persze ne folyásoljon senkit aki még szavaz:D

grizzly21
ha az is this the world nem jut tovább akkor mérges leszek!:)