9010

• B0B0
    Szegények. :)
  • qwertrt
    Két kérdés: 1974-ban, a Sheer Heart Attack albumának felvételekor May fekvőbeteg volt, ezért félt, hogy kirakják a bandából?
    És mikor felépült, úgy vette fel a gitárszólók 1 részét, hogy nem hallott semmit? Igazak ezek?
  • qwertrt
    Hé, grizzly megváltoztál :-)
    Érdekesség: http://www.nyugatijelen.com/archiv/2002/2002%20aprilis/apr.%2024%20szerda/j6.html
  • grizzly21
    nem vészes, amugyis gondolkoztam volna rajta, mert kicsit fáradt voltam aznap, meg mivel ingyenes igy marha sok az ember..na de mindegy mostmár:)
  • B0B0
    ÁÁÁÁ, ez de dühítő tud lenni :((
  • grizzly21
    sajnos nem, elnéztem az időt, későn értem haza és akkor már inkább nem mentem be
  • B0B0
    Na? Voltál? :)
  • B0B0
    327 09 87

Ezen a számon lehet kedvezményes jegyeket rendelni az augusztus 5-i Omega(+Roger) koncertre!
  • grizzly21
    nekem a top20 ban van mindenképp B. Adams, azt ha jól emlékszem JonesNedved is kedveli. megy ma valaki a koncertre?
  • B0B0
    Az a zene igazán.
  • B0B0
    Ha jól értettem qwertrt mester szavait, itt nem lesz kiesés, csak felsorolás. Egyébként természetesen mindig azt kell írni ami a valóság, különben ugye nem ér semmit az egész. Már előrebocsájtom, hogy én is fogok írni valami olyasmit, ami nem feltétlenül illik ide...
  • pipeppers
    Figyu, legfeljebb beírom, oszt kiesik :)) Akkor mi van? Volt már ilyen. De jobb, mintha deírnék valami kamut, hogy meglegyen, nem?
  • pipeppers
    Mondjuk elgitározni nehéz, az biztos :))
  • McGrady
    mérne? az is zene :-)
  • B0B0
    Jó kérdés! :)
  • pipeppers
    És ha mondjuk komolyzenét is hallgatok? Akkor az is benne lehet? :))
    Mert ha 20-at össze kell szedni, nekem Verdi ott toporog legalább a 8. helyen :))
  • qwertrt
    Mindenki leírja a 20 kedvencét (azért ennyi, mert így valószínűbb a fedés). Ha máűst nem is, azt megtudjuk, mi az ízlése a másiknak.
  • B0B0
    Na és akkor hogy kéne? Minenki felsorolja, mik azok az együttesek amiket a Queen mellett szeret? Mert a kkor szerintem lesz 9 féle :)
  • B0B0
    Kijárna a Queennek is egy Youtube-os oldal! Már láttam Bayern Münchenest is.

http://www.youtube.com/fcbayern
  • grizzly21
    ja de az milyen már? én tuti vennék gitárt ha érdekelne a dolog. kár hogy sose játszottam semmilyen hangszeren
  • larrylurex
    Ajánlom figyelmetekbe EZT a youtube-os profilt. Tele van Queen demokkal, és a tagok tv-s megjelenéseivel (kedvencem Brian, aki egy ősz-öreg csillagászként a jövőben beszélget a riporterrel, hogy milyen is volt a 2000-es évek eleje). Sok érdekesség!
  • larrylurex
    A PS2-es változathoz egy speckó "gitárt" kell használni, gondolom PC-n a billentyűzetet kell nyomkodni. Lehet, hogy pc-n is működik a kütyü...
  • Jones Nedved
    Igen, PC-re is megjelent tudtommal. Az benne a pláne, hogy mutatja a bundokon, hogyan és melyik húrok lefogásával lehet kihozni a dallamot.
  • Jones Nedved
    Pompás program, a neve Guitar Hero és gondolom több része is van. A youtube-os bemutatót nem én nyomom :) Egy haverom ismeri ezt, pontosan kell eljátszani a gitárszólókat és a játék pontozza, ha PLUSZszot is bele tudsz vinni pl. a szünetekbe. Fasza móka :D
  • qwertrt
    Ezt a játékot honnan lehet megszerezn? PC-re is megjelent?
  • McGrady
    na, ezt magyarázd már el nekem hogy mi a tököm :D
  • Jones Nedved
    Egyelőre még a Queen Zenei Birodalmának :D határán mozogva :

http://youtube.com/watch?v=zdEuc5CMqcY

Ez teCCeni fog!
  • qwertrt
    Go, Johnny, go! :-))))
  • McGrady
    ja, felőlem is :-)
  • grizzly21
    felőlem is mehet, révén hogy én találtam ki:)
  • B0B0
    Úgy látom a többiek semmit sem szeretnének :)
  • B0B0
    Figyi! Tőlem mehet, csak kérdés mit szeretnének a többiek.
  • qwertrt
    Kár...
  • B0B0
    Egy hete még arról volt szó, hogy mindenkinek elege van a szavazgatásokból :)
  • qwertrt
    Szerintem meg kllene már tartani azt a nem Queenes dal szavazást.
  • B0B0
    Lassan elérhetővé válik az 5000! :) Vajon mennyi kell majd hozzá? :) 2-3 hét?
  • B0B0
    Így van, most kell megírnod a Seven Seas Of Rhye megfelelőjét! :))
  • larrylurex
    Én lassan 26 leszek... Ez azt jelenti, hogy nemsokára befut a zenekar amiben játszom?:)
  • B0B0
    Freddie éppen 25 volt, amikor megalakult a banda! :) Neked is most kell összehozni! :))
  • qwertrt
    Hát, akkor majd sírok is :-) De 25 az mégiscsak 25...