9010
-
Szegények. :) -
Két kérdés: 1974-ban, a Sheer Heart Attack albumának felvételekor May fekvőbeteg volt, ezért félt, hogy kirakják a bandából?
És mikor felépült, úgy vette fel a gitárszólók 1 részét, hogy nem hallott semmit? Igazak ezek?
-
Hé, grizzly megváltoztál :-)
Érdekesség: http://www.nyugatijelen.com/archiv/2002/2002%20aprilis/apr.%2024%20szerda/j6.html -
nem vészes, amugyis gondolkoztam volna rajta, mert kicsit fáradt voltam aznap, meg mivel ingyenes igy marha sok az ember..na de mindegy mostmár:) -
ÁÁÁÁ, ez de dühítő tud lenni :(( -
sajnos nem, elnéztem az időt, későn értem haza és akkor már inkább nem mentem be -
Na? Voltál? :) -
327 09 87
Ezen a számon lehet kedvezményes jegyeket rendelni az augusztus 5-i Omega(+Roger) koncertre! -
nekem a top20 ban van mindenképp B. Adams, azt ha jól emlékszem JonesNedved is kedveli. megy ma valaki a koncertre? -
Az a zene igazán. -
Ha jól értettem qwertrt mester szavait, itt nem lesz kiesés, csak felsorolás. Egyébként természetesen mindig azt kell írni ami a valóság, különben ugye nem ér semmit az egész. Már előrebocsájtom, hogy én is fogok írni valami olyasmit, ami nem feltétlenül illik ide... -
pipeppers #4905 Figyu, legfeljebb beírom, oszt kiesik :)) Akkor mi van? Volt már ilyen. De jobb, mintha deírnék valami kamut, hogy meglegyen, nem? -
pipeppers #4904 Mondjuk elgitározni nehéz, az biztos :)) -
mérne? az is zene :-) -
Jó kérdés! :) -
pipeppers #4901 És ha mondjuk komolyzenét is hallgatok? Akkor az is benne lehet? :))
Mert ha 20-at össze kell szedni, nekem Verdi ott toporog legalább a 8. helyen :)) -
Mindenki leírja a 20 kedvencét (azért ennyi, mert így valószínűbb a fedés). Ha máűst nem is, azt megtudjuk, mi az ízlése a másiknak. -
Na és akkor hogy kéne? Minenki felsorolja, mik azok az együttesek amiket a Queen mellett szeret? Mert a kkor szerintem lesz 9 féle :) -
Kijárna a Queennek is egy Youtube-os oldal! Már láttam Bayern Münchenest is.
http://www.youtube.com/fcbayern -
ja de az milyen már? én tuti vennék gitárt ha érdekelne a dolog. kár hogy sose játszottam semmilyen hangszeren -
Ajánlom figyelmetekbe EZT a youtube-os profilt. Tele van Queen demokkal, és a tagok tv-s megjelenéseivel (kedvencem Brian, aki egy ősz-öreg csillagászként a jövőben beszélget a riporterrel, hogy milyen is volt a 2000-es évek eleje). Sok érdekesség! -
A PS2-es változathoz egy speckó "gitárt" kell használni, gondolom PC-n a billentyűzetet kell nyomkodni. Lehet, hogy pc-n is működik a kütyü... -
Igen, PC-re is megjelent tudtommal. Az benne a pláne, hogy mutatja a bundokon, hogyan és melyik húrok lefogásával lehet kihozni a dallamot. -
Pompás program, a neve Guitar Hero és gondolom több része is van. A youtube-os bemutatót nem én nyomom :) Egy haverom ismeri ezt, pontosan kell eljátszani a gitárszólókat és a játék pontozza, ha PLUSZszot is bele tudsz vinni pl. a szünetekbe. Fasza móka :D -
Ezt a játékot honnan lehet megszerezn? PC-re is megjelent? -
na, ezt magyarázd már el nekem hogy mi a tököm :D
-
Egyelőre még a Queen Zenei Birodalmának :D határán mozogva :
http://youtube.com/watch?v=zdEuc5CMqcY
Ez teCCeni fog! -
Go, Johnny, go! :-)))) -
ja, felőlem is :-) -
felőlem is mehet, révén hogy én találtam ki:) -
Úgy látom a többiek semmit sem szeretnének :) -
Figyi! Tőlem mehet, csak kérdés mit szeretnének a többiek. -
Kár... -
Egy hete még arról volt szó, hogy mindenkinek elege van a szavazgatásokból :) -
Szerintem meg kllene már tartani azt a nem Queenes dal szavazást. -
Lassan elérhetővé válik az 5000! :) Vajon mennyi kell majd hozzá? :) 2-3 hét? -
Így van, most kell megírnod a Seven Seas Of Rhye megfelelőjét! :)) -
Én lassan 26 leszek... Ez azt jelenti, hogy nemsokára befut a zenekar amiben játszom?:) -
Freddie éppen 25 volt, amikor megalakult a banda! :) Neked is most kell összehozni! :)) -
Hát, akkor majd sírok is :-) De 25 az mégiscsak 25...