QUEEN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

qwertrt
7

intel Core 2 E5300@3,66 GHz, Gigabyte GA-P35-DS3L, 4 GB DDR2 1066 MHz, GeForce 9600 GT 512 MB

zakika
7

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség

B0B0
Most kapcsolok! Vasmacs hova tûnt???

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

B0B0
Nálam ez 10. Külön világa van neki! 😊

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Queen II
9

B0B0
6,375

grizzly21
6

B0B0
Én pont azért szeretem! 😊

qwertrt
Hát, ezt az albumot ismerem a legkevésbé, meg aztán egyetértek Larry Lurexszel, elég kiforratlan munka, a késõbbiekhez képest.

intel Core 2 E5300@3,66 GHz, Gigabyte GA-P35-DS3L, 4 GB DDR2 1066 MHz, GeForce 9600 GT 512 MB

B0B0
Hmmm. Azt hittem, te többet fogsz adni rá 😊

B0B0
Eddig 6,43 az átlagpontszám.

NonsenS
5

„Ha meg lehetne menteni Magyarországot három aranyforinton, nem hiszem találnék-e három embert, aki ezt a három forintot ide adná”

qwertrt
4

larrylurex
Néhány kiváló szám. Sokszor progresszív rockos, néhol Led Zep-szerû hangzás, talán ezért még kevesebb a zongora. Még nincs meg annyira a stílusok közötti ugrálás. A dalok önállóak, az album-jelleg nem annyira dominál, a sorrend akár lehetne más is. Még nincs Deacon-dal, az egy szem Taylor-dal sem szerzõje legjobbja. A keverés nem az igazi, a dob sokszor kifejezzen bután szól, bár respect Roy Thomas Baker-nek.
Nálam összességében: 7

zakika
6

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség

6

B0B0
Hahh!!

9

Jones Nedved
Üdv.!

Queen I -> 8 <#nyes>

\"A valóság fantáziadúsabb, mint az álmok....\" - Christoforo Colombo

B0B0
Akkor a mai nap Queen albumé!

B0B0
Remélem, már javában készül a lista! 😊

Jones Nedved
YEAH Singin'! <#eljen>

\"A valóság fantáziadúsabb, mint az álmok....\" - Christoforo Colombo

B0B0
INDUL AZ ALBUMSZAVAZÁS!!!!

Szabályok:

Minden albumra 1-10-ig lehet pontot adni, értelemszerûen a 10-es a legjobb érték. A szavazók által adott pontszámok átlagából jön ki egy album pontszáma. Az albumok sorrendjét is ez határozza meg a végén. A szavazás hétfõn indul és mivel 15 van belõlük, 15 napig, azaz 3 hétig fog tartani.

Javaslok elõre egy lista felállítását, hogy ne az legyen, hogy amikor már az Innuendonál tartunk, akkor valaki úgy gondolja, hogy a Queen II-re nem adott jó pontszámot. A lista felállítása akkor lesz a leghitelesebb, ha végiggondoljuk szépen sorban, hogy egymáshoz képest milyenek.

Jó szavazást kívánok!

B0B0
Ma este, vagy holnap közlöm a szabályokat, hétfõn indul!

NonsenS
Jaaj, de hüle vagyok. Hát 4000-re gondoltam. De akár vissza is utazhatunk😊

&#8222;Ha meg lehetne menteni Magyarországot három aranyforinton, nem hiszem találnék-e három embert, aki ezt a három forintot ide adná&#8221;

zakika
egy kis idoutazas visszafele? 😊

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dics&otilde;ség

NonsenS
Így ám gyûlnek, gyûlnek a hozzászólások. Lassan csak elérjük azt a 3000 hszt. De segítsetek Ti is! <#email><#taps>

&#8222;Ha meg lehetne menteni Magyarországot három aranyforinton, nem hiszem találnék-e három embert, aki ezt a három forintot ide adná&#8221;

NonsenS
Naná, végigolvastam az egész topicot. Sok idõbe telt, de megérte!

NonsenS
Nah, akkor ötletek még az albumszavazás lebonyolítására?

B0B0
Még nem olvastam el teljesen, majd hétvégén szánok rá idõt

qwertrt
Írd már le a véleményed, érdekelne

B0B0
Érdekes írás, bár számomra azért nem minden logikus benne.

qwertrt
http://home.netcom.com/~zmoq/pages/queenii.htm

Aki tud angolul, az feltétlenül nézze meg. Érdekes fejtegetés, miszerint a Queen II egy koncept album, és egy összefüggõ történetet mesél el. Monjuk kevéssé imserem ezt az albumot, de már máshol is olvastam, hogy egy laza koncept album. Érdekes, ennek fényében másnak látom a The March of the Black Queent :-)

Meg lehetne úgy is csinálni, hogy mindenki felálltja a saját sorrendjét 1-15-ig visszafelé és ahányadik helyen éll, annyi pontot kap az illetõtõl. Persze akkor nem lehetne két albumnak ugyanannyi pontja egy embernél.

Persze ez csak egy kósza ötlet...

qwertrt
Szerintem ez a veszély nem fenyeget, hiszen aki itt most szavaz, az nyilván Queen rajongó, és mint ilyen nem egyéb más albumokhoz fogja hasonlítani a lemezeket.

B0B0
Látom visszaolvastál. 😊

NonsenS
Szerintem a pontozásnál nem úgy kéne, mint a Nagy Dalszavazásnál, meg sok más helyen, hogy milyen volt ez az album meg az az album külsõ megfigyelõtõl, hanem Queen mércével, tehát a legrosszabb album 1-es lenne a 10-es mércével. És akkor nem lenne az a bizonytalasnság, hogy most 9 pontot adjak neki, vagy 8-at, hanem sokkal egyszerûbbb 5 vagy 6 pont között dönteni, és így sokkal nagyobb differenciák lennének.
Nem tudom érthetõ voltam-e, de ne legyen az, hogy minden album 8-9-10 pontot kapjon?

B0B0
Afféle

zakika
pontozasos?

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dics&otilde;ség

B0B0
Nem kiesõs lesz, mert az utsó szavazásnál sokan morgolódtak miatta.

zakika
pont egy hianyzik a 2 a negyediken hez
ez lehene kiesoset jaccani

larrylurex
Talán a Beeb? Én se értem.

B0B0
Melyik???

zakika
a szavazas napjan meghalgatod

McGrady
én csak piti módon tudnék szavazni, talán csak az Operát ismerem teljes lemezként 😞

Kuss!-magyarázta.

zakika
pont egy hianyzik 😊

B0B0
A szavazás-lebonyolítás már készen van fél éve, csak fel kell eleveníteni. 😊

Annyit elõzetesen, hogy minimum 3 hétig fog tartani! 😉

B0B0
15 db:

Queen (1973)
Queen II (1974)
Sheer Heart Attack (1974)
A Night At The Opera (1975)
A Day At The Races (1976)
News Of The World (1977)
Jazz (1978)
The Game (1980)
Flash Gordon (1980)
Hot Space (1982)
The Works (1984)
A Kind Of magic (1986)
The Miracle (1989)
Innuendo (1991)
Made In Heaven (1995)

(Amúgy nem szoktam inni 😊)

zakika
koncertek szerintem mas kategoria. abbol is lehetne szavazas, de azt nem biztos hogy mindenki ismeri. nekem van egypar koncertem, de foleg a jobb hangi minosegueket halgatom (nem minth finnyas lennek - szerintem jobb egy rossz minosegu elo felvetel a kedvenc zenekarodtol mint egy teleefektezet tuctuc didzej akarkitol)

zakika
hany studio album van? csak nem akarodzik utana nezni, bobo meg ugy is ejfelkol felholt reszegen is bevagja

larrylurex
Én is benne vagyok! Akár az is lehetne a lebonyolítás, hogy mindenki a négy vagy öt általa legjobbnak vélt albumot dobja be a közösbe, és mivel szerintem sok közös pont lesz, a beválasztott legjobb hat-nyolc körmérkõzéseket játszhatna 3-1-0 pontos alapon (így senki nem érezné igazságtalannak, hogy rossz ágra került a kedvence). Akár napi két meccs. A meccsek elõtt valakik(mindig mások) írnak egy-egy "védõbeszédet" az adott album mellett. Hogy ki, azt a mezõny kialakulásakor lefixáljuk. Értelemszerûen Queen-tõl Made in Heaven-ig, kivéve a Greatest Hits-ek. A koncertfelvételekrõl tárgyalhatunk, bár szerintem úgyis kimaradnak. Ez csak egy ötlet, még lehetne finomítani.