9010
-
Ezt se tudtam... -
Még a Made In Heaven is! -
Akkor megvárunk :) -
Nem tudjátok, az Innuendo megjelent bakelit lemezen? -
pipeppers #4952 Ez jól esett, köszönöm :)
A tesóm kirángatott a Győri nyár megnyitójára, ahol az Omega is fellépett. Nagyon elfáradt tőle a fülem. :)) -
Ma este a Kés/Alattban (mikor Christian rámászott a plasztikai sebész csajra) a Body Language volt hallható :-) -
Most kb. 3 hétig ha indítotok vmi szavazást, abban biztodsan nem tudok részt venni. -
Hát ez igen kiábrándító :-( -
Nem -
Emberek, a Queen+Paul Rodgers nem megy a Live Earth-re???? -
Gaborku #4946 http://www.youtube.com/watch?v=98y0Q7nLGWk
-
pipeppers #4945 Azért én maradok a Stones-nál :) -
Én sem annyira, de minden rádióban ezt szajkózzák -
ahh
én nagyon nem ismerem őket :-)) -
Főleg azért ennyi, mert ez az utolsó Rolling Stones turné. Ezután (elvileg) visszavonulnak. -
ehh....TOTO volt 8900, úgy hogy ők kissé profibbak...persze RS ismertebb :P -
pipeppers #4940 Köszi :) -
The Bigger Bang. A Ticket Expressznél lehet jegyeket kapni. A legolcsóbb jegy amit még kapni lehet, az 16.000 Ft. -
pipeppers #4938 Hát az az igazság, hogy ha az LGT-vel vagy a Földessel lenne együtt, nem az Omegával, jobban átgondolnám a dolgot :)
Viszont úgy tudom jön a Rolling Stones. Nem ide tartozik tudom, de ha valaki tudna erről mondani valamit, megköszönném. -
Hát ez eléggé gáááz :D -
bocs érte, de már szinte jó :S:D -
Asszed ez csak rád igaz? :) -
Nem olyan egyszerű az :-( -
:DDD
De lelkesek vagyok. Ezt a lelkesedést már felhasználhatnánok a helyszínen is :)) -
Miért, biztosan lesz autogramosztás. -
pipeppers #4931 Biztos feltalálod magad. És ha már ott vagy, kérj nekem is. Egy kedves magyar rajongónak, Csillának :))) -
Ha elintézed, hogy odaengedjenek hozzá, boldogan! :DD -
Légyszi kérj Rogertől autogrammot nekem. Szeretettel Tamásnak. Oké? :-)))) -
hálistennek :D
-
No persze én nem az Omegáért megyek ki! ;) -
Hiba :) -
nemszeressük Omegát :-)) -
Senki nem jön az Omegás bulira??? -
Na erre gondoltam én is. Nincs ember, aki egy vadi új, komponálás alatt lévő számot hibátlanul följátszik. Azt hallania kell, hogy jó lett-e a felvétel. -
Fúúú, azon a csömöri bulin de ott lettem volna! -
Itt tök érdekes képek vannak:
http://www.queenzone.com/queenzone/picture_category.aspx?CATEGORY_NAME=Special+Events&CATEGORY_ID=13 -
szakember...:$ :-)
az lehetetlen, hogy nem hallott semmit, ha nem is volt teljesen rendben, biztos hallotta amit akart, különben szerintem nem veszi fel...
lehet bármilyen technikád a gitárhoz, a zenében azért elősorban mégiscsak a fül számít ;) -
Nem hiába hívják a Queent legendás együttesnek :) -
Pedig annyira rögzült bennem, csak nem tudom hol olvastam... -
Az nem igaz, hogy félt, hogy kiteszik a bandából! Ez badarság.
Azt én is hallottam valahol, hogy nem volt teljes a hallása az elején, de nem hinném, hogy süket volt, úgy lehetetlen dolgozni (szerintem). Kérdezzük meg ezügyben a a szakembert! :) Nos McGrady?