Team Fortress 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem csoda hogy fél éve két órát ha játszottam a játékkal... -.-" Így is tegnap beléptem és lett vagy harminc új itemem :|
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
#布的惩治纳
#25181: #25173
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Annyira nem lényeges amugy mert ahogy észrevettem a jatek más irányba ment el mint amiylen volt..
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
sosem leszek elég menõ a krumplisapkám nélkül 😞
"Plus, if you buy this pack (or have all 13 of these games in your account) you get a potato hat in Team Fortress 2! (Potato hat available after April 5th)."
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
szal az átlagembereket úgy szopatják, ahogy akarják tv2nél
Hát nem tom, majd megnézem a naptáramban, hogy befér-e Beyonce és Szíj Melinda klippjei közé.
Esetleg, lenne majd egy film is, ahol az effektetket kell csinálnod, márha van hozzá kedved, laci sajnos visszamondta mert nem az õ világa 😞
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"