30108
  • Fpocok
  • csokalaci
    Egyetértek. Én ráadásul kétszer is megvettem egyszer egy sima dobozos tf2-t másodszor meg az orangeboxot. Egy picit azért a kurva anyjukat . Kiszúrják a szemem egy szar sapkával( ami még szarul is néz ki ).
  • tototto
    én kurvára nem örülök neki hogy ingyenes lett, lesz egy rakat cheater, ha csal az illető vagy paraszt és kibannolják fél perc alatt regel egy új accot és jön is vissza
    azért a 7 euro se volt sok még is visszatartotta a sok vérpistikét egy bizonyos szinten, igaz így is volt sok kretén, de így mennyi lesz..
    a megszorítások nevetségesek, az meg milyen hogy veszel egy féleurós fegyvert a storeban és teljes jogú taggá válsz, csak egy példa pl regelek 20 accot pluszban és veszek mindegyikkel egy ambassadort az lesz 10 euro, mindegyiket futtatom idlebe és amit kapnak eltradelem a főaccra?
    ezek után semmilyen értéke nem lesz a játéknak se a benne szerezhető cuccoknak
    legalább lenne egy limit hogy 7euro értékben kell vásárolni storeban hogy premium előfizetésed legyen
    illetve lenne különbség hogy aki megvette játékot ne engedjék az ingyenesekkel össze kötelezően, pl ugy mint trackmanianál aki megvette unitedet mehet minden szeróra, de aki az ingyenes trackmania nationsel van az csak bizonyos (freezone) szerverekre mehet (ahova természetesen a fizetősökis mehetnek ha akarnak, de érdekes ott se nagyon akarnak közösülni az "ingyenélőkkel")
    az ajándék sapkával meg kitörölheti mindenki a seggét, nekem nem kell, inkább kérném vissza a pénzt amibe a játék került és levásárolom valami másra (tudom kilátástalan)
    szóval ez így ebben a jelen formájában egy nagy kibaszás a régiekkel, de biztos közre játszik az EA origin próbálkozása és az egyre több ingyenes játék térnyerése hogy erre az útra tért a Valve is
  • lolSL
    eladta mert kell a pénz a barnára
  • Fpocok
    Mivel múltidőben van... gondoltam egyértelmű volt, hogy már eladtam :D
  • Rage47
    nem értem
    megvetted, de örülsz neki, hogy ingyenes?:D
  • Fpocok
    ÉLJEN! INGYENES! Anno megvettem és nagyon sokat játszottam vele.
    Most megint tudok vele játszani... ráadásul a korlátozás szinte semmi... szóval nagyon bódog vagyok.
  • Rage47
  • lolSL
    és ez az egész csak egy kurvanagy teszt a dotához :)
  • Rage47
    ez egész jó lett:D
    látszik, hogy fejlődik a csapat movie készítést illetve:)
  • xxxpaulxxx
    Viszont kurvajól csinálják a Valve-ék ezt az egész bizniszt... Mekkora zsidók már:DD
  • xxxpaulxxx
    A meet the medic ZSENIÁLIS lett!:D
  • xxxpaulxxx
    Remélem, hogy ezt tényleg betartják (SE)

Q. Won’t going Free to Play mean more griefers and cheaters?
    We’re increasing our focus on making sure that hostile players can’t ruin your fun. Specifically, we’ll be keeping a close eye on players exploiting the ability to make infinite free accounts to bypass bans. We’ve built systems that’ll allow us to measure and track what these players are doing, and respond quickly.
  • SzirmosSzisza
    Nekem szervert se talál :D
  • csokalaci

...
  • csokalaci
    De legalább kapnak azok sapkát akik megvették
  • FZoleee
    azért legalább van különbség az ingyenélők és a régebb játékosok között
  • SpeedXHUN
    át
  • Narxis
    lol ingyenes lett a game
  • SzirmosSzisza
    Hát nekem a múltkori ingyen hétvégékről megmaradtak a cuccok (illetve az a TF inventory is mutatta, pedig a játék meg se volt :D)

Amúgy valaki nem tudja mi annak a mapnak a neve amiben középen van 1 torony aminek az oldalán 2 "folyosó" fut felefele, de középen is fel lehet rá jutni ? Ha jól emlékszem ilyen HQ szerű a map.
  • FZoleee
    nagyszerű.... refundot! :D
  • Aquir
    trollface medic :))
  • RatBaG #26204
    tádáááá

• Aquir
  • PunkZoli
    vajon a sapi maffia erre mit lép?
  • PunkZoli
    botrány! ingyenes lett a tf2!
  • Jim Morrison
    neeeee, elvsztek a setpoint beállításaim, kezdhetem majd elölről megtanulni mekkorát kell rántani D:
  • Neoncsoves
    én egyszer tisztán ittam tök véletlenül... 1 hónapig mosták a gyomrom
  • Twetr0x
    Az nagyon durva, tisztán nem is bírom, csak szódával.
  • Neoncsoves
  • NEOreg3
    2007-ben fog megjelenni és nem kell hozzá a half life
  • Neoncsoves
    szobi szörp
  • Csokis
    http://www.teamfortress.com/uberupdate/thedetonator.html - Érdekes lesz.
  • Twetr0x
    Annál azért már többet bírok :D (legalább kettőt)
  • Rage47
  • PunkZoli
    mai napi über update

konyakosmeggy
    +10%bonus damage
    +always post when "mehet"
    -3nap részegség
  • PunkZoli
    első konyakosmeggyed volt?
  • Twetr0x
    Istenem, három napig részeg vagyok és már flamewar van?
  • Rage47
  • PunkZoli
    kaksi:(

dustbowl2t adjanak inkább