Team Fortress 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
idézve
Szal. Aki adakozik az azért teszi mert szimpatizál. nem azért mert adnak érte vmit érted? valve ezt akarja kihasználni és a sok gyermeteg agyú majd azt hiszi ez az alapvetõ viselkedés. akkor adakozok ha kapok érte vmit. röviden ennyi
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
:] HardStyleZ || iPhone 4S || Xiaomi MI2 || Samsung GT 10.1 || Team Fortress 2
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Ha nem kell jutalom ott a vöröskereszt add direktbe nekik a pénzt....ott nem kapsz sapkát jutalomként.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Meet the Medic
1. I have seen it and its 100% real
2. Its about 80-90%~ done
3. Its one of the best "Meet the" videos yet
4. It will be released "soon"
Nem tûnt fel hogy nem sírtam?
Elmondtam a véleményem... és ha már idézel tõlem "A sapkák meg hát elúsztak ez van...''
Meg nem is akarok én senkit móresre tanítani pár pixel miatt...Csak ez egy kicsit akkor esett rosszul.
És még 1x nem engem vertek át hanem aki intézte volna a dolgot. Én se értettem mért adta neki oda a sapkákat.
Time to nut up or shut up
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Elõsször is õ mondta azt hogy 6 sapkáért ad egy buds-ot. De azt mondta, hogy csak akkor adja oda ha elõtte megkapja a sapkákat. Semmilyen litván gyerekrõl nem tudtam. De akkor én kérek elnézést.
Az egész tradelést nem én bonyolítottam le csak a sapkákat adtam. Én nem tudtam, hogy ez lesz. Legközelebb jobban meggondolom mit teszek. A sapkák meg hát elúsztak ez van...
Csak nem gondoltam, hogy a magyarok egymás közt is ilyenek.
De lehet, hogy ennek a dsr gyereknek van igaza én egy másik féle sztorit ismerek.
Csak azért írtam mert nem akarok én a szar lenni. Nem én akartam mást scammelni. Naiv voltam...
És slinky köszönöm a közbenjárásod máskor kétszer is meggondolom kivel üzletelek 😊
Time to nut up or shut up