30108
- [ TF közösség ] -
- [ Steam HU ] -
- [ Vásárlás Steam-en ] -
- [ TF 2 Leírás ] -
- [ Magyar szerverek ] -
- [ OGC ]
SG.hu bővítmény a böngésződhöz
-
#26266 +1 -
Neoncsoves #26265 imádom amikor ingyenessé tesznek valamit és a szervereik meg nem bírják el... -
#26264 nekem 64 el szedte HÁHÁ -
#26263 Lehet azért, mert 4646346 töltik le a free TF2öt? -
Neoncsoves #26262 valaki elmondaná mi a faszért 10kb/seckel szedi az updatet ez a rakás szar? -
#26261 -
#26260 -
#26259 Hát jobban birtam amig nemvolt ennyiféle csillivilli cucc meg fegyver , sőt lehet inkább ott a hiba hogy már kevésbé vagyok játékos lelkü : D
Vanilla Tf2 Jobban bejött illetve megértem bizonyos fokon aztis miért raktak ennyiféle cucco ta jatekba ingyen ráadasul ami plusz pont , de kicsit átesett az egész "a ló tuloldalára".
Vegulis utobbi 1,5 évben amugyis alig játszottam : D -
#26258 azért leírhatnád, mi a bajod mégis, csak tudod értékelni, ha bajod van vele -
#26257 Befejeztem ezt a játékot ugyhiszem , DE legalaább mindent ingyen kaptunk hozzá : ) SzépvoltJóvolt htx bai
Indok: Olyan irányba ment el amit én személyszerint nem tudok értékelni. -
#26256 na, neked is pont a legbonyolultabbat kell kerdezned -
#26255 Bocsánat :C Taníts mester, hogy kell heavy-vel játszani? -
#26254 oke, nem artana vegre megtanulnod jatszani ennyi ido utan :p
kivancsi vagyok milyen :) -
#26253 Q. What do I get if I paid for the game?
To thank you for your years of support, we will be giving players who have purchased TF2 a special Proof of Purchase hat to wear on any character in-game.
Ez a lenyeg :D -
#26252 Na majd legközelebb ha együtt pubolunk. -
#26251 en mindig benyomom, hogy leszek edzo, de senki se akar tanulni :(((( -
#26250 Hát ja, de mondjuk ki copyzhatták volna (hunglish fuckyeah) a portal 2-ből azt a cuccot amivel lehet mutogatni mit csináljon a másik fél. -
#26249 Na TF2 edzőnek sem lenni olyan könnyű, nem tudod megmutatni a tanítványodnak engiként pl. mit hova rakjon :) Azért ilyenre lehetett volna gondolni... Az egyetlen megoldás az élőbeszéd mindkét oldalról. -
#26248 -
#26247 szerencsére nem vettem meg, pedig gondolkoztam :D -
#26246 igen, ha vesz akár egyetlen 0.99 eurós fegyvert, akkor prémium lesz
de ha jól tudom a steam wallethez adható minimális érték 5 euró -
#26245 http://www.teamfortress.com/freetoplay/faq.php -
#26244 a premium micsoda?
az jár azoknak akik pénzért vették a játékot?
Vagy venni kell hozáá valamit?
#26237: Szerintem aki tegnap vette, az visszakérheti a pénzt (márha steamen vette, nem boltba...), legalábbis, mikor portalt ingyenesítették, akkor ha vaslaki írt nekik egy szívhezszóló levelet, és előtte vette meg visszaadták a pénzt :)
-
#26243 én örülök hogy ingyenes lett, mégpedig azért, mert így most megint kicsit beindul a pub része a játéknak, és nem mindenki idle, meg trade szervereken bassza az anyát :) -
PunkZoli #26242 akkor most ha valaki vesz valami tárgyat a shopban premiumja lesz? -
#26241 teljesen egyetértek -
Pio #26240 Emberek... Ki nem sz*rja le, hogy kinek milyen iteme meg accountja lesz?
Egy csomó olyan haverom, akiket eddig a pénz tartott vissza a játszástól most letölti és tudok majd játszani velük. Ez a lényeg. hol érdekel az engem, hogy jajúriten, és 15 európáért vettem a játékot más meg mittudomén mennyivel kevesebbért szerzi most be.
1. nekem akkor és ott megért annyit. Ha másnap ingyen adták volna az se zavart volna.
2. én nagyon régóta játszhatok vele, aki várt az ingyenességre az csak mostantól.
De persze lehet mindenben a rosszat keresni és mindenért sírni, viszont azt kell, hogy mondjam, hogy ha valami miatt, akkor a TF2 miatt nem jogos, eleve szinte bagóért jött ki a játék, azóta is folyamatos a terméktámogatás, ilyen törődést nemhogy ilyen árkategóriában, de teljes áron se látni soha sehol, sőt, még némelyik havidíjas MMO is megirigyelhetné. És szó sincs arról, hogy bármit is elvennének tőlünk, sőt, rengeteg új játékostársat kapunk.
Hogy lesznek idióták? Mert eddig nem voltak? Mióta függ a pénztárcám vastagságától az, hogy idióta vagyok-e? -
#26239 elég durvák ezek az új receptek -
#26238 -
#26237 Azért azok az emberek hogy érezhetik magukat akik tegnap vették meg ? :D -
#26236 volt tapasztalatom csiterekben már több játékból, szal jah csiter fóbiám van
a fizetős dlckkel amugy nincs bajom, elég sok játékhoz megveszem őket, tfhez is valszeg megvettem volna -
#26235 meet the medic jóó lett, többiről holnap nylatkozom. -
#26234 -
PunkZoli #26233 engem egy dolog érdekel most csak, hogy nem megy le 60 fps alá, ha tömeg van... sokkal jobban fut a játék -
#26232 legtöbb cég kiadás után már lesz@rja a játékot :D pl. ubisoft -
#26231 aham szoval elvárod egy 5éves játéknál, h ki legyen nyalva a feneked azért mert megvetted...tudod más cégek ennyi idö után azt se tudják mi volt a játékuk cime...és miért zavarnak az "ingyenélök"? mert sztem neked valami cheater fobiád lehet...eddig is egy sapkáért már lehetett kapni tf2-t akkor, most miért is zavar, h "ingyenes" lett?
én 2 szerverre szoktam járni(illetve több szerverük van): a facepunch szerverekre és a lokalen-re -
#26230 naja ha kapásból ingyenes lett volna a játék leszarom, de ha valaki fizet valamiért ne legyen egy kalap alatt az ingyenélőkkel
nem várom el ingyen a dlct ha fizetni kell érte, talán fizetek, talán nem, ingyen volt evvan nem én akartam, bár nekem jobban tetszett a játék amíg nem voltak kaszt updatek se
azért is veszek valve játékokat mert ingyenes a dlc támogatása, lehet nem vettem volna meg pl l4d1-2t ha tfhez nem ingyenesek a dlck
2euro lehet annyi volt, de nem válasz a csiter vagyok uj accot regelek mókára
régebben csak kartelkocsmára jártam, na nem a színvonal miatt, mert az a béka picsája alatt volt, hanem a mapok, a telítettsége miatt és a ping miatt, aztán abbahagytam játékot egy jó évre kb, közben megszünt kartel, nemrég kezdtem megint játszogatni , most egyenlőre nem találtam jó szerókat, fele televan premium csittel másik fele üres
ha mondasz szervereket ahol mindig teltház van illetve folyton fent csücsül egy admin aki bannolni fog csitereket ne tartsd vissza érdekel
látszik nem vásároltam semmit ezt nem tudtam hogy kell 5 eurot betenni azt hittem elég egy bankkártya szám amivel vásárol ember steamről
mindent összevetve akkor is kellene egy olyan opció szervereknél amivel lehetne szűrni hogy csak fizetősök vagy mindenki mehet szerókra
de ha nem az se gond már csak aug 30ig kell kibírnom és jön RO2 aztán pápá tf2 -
#26229 -
#26228 aham akkor kezdjük az elejétöl:
ha ez egy ea játék lenne, már rég 30eurot elköltöttél volna minden egyes dlc-re, de te itt a tf2-höz mindent ingyen kaptál, holott nem lett volna kötelességük ingyen adni....de te azért elvártad, h a 20. dlc csomag is ingyenes legyen...milyen alapon is követeled vissza a pénzed?...felháborodsz, h a játékot fennt akarják valamiböl tartani....
meg komolyan 4év alatt nem sikerült találni legalább 2 olyan szervert ahova szivesen jársz? Ahol normális a moderácio és a közösség...
Lemegy az itemek ára...na bumm és ki nem szarja le? Legfeljebb azok akik ebböl akarnak megélni...
Ráadásul halloweenkor kb. 2euro volt a játék akkor boldog-boldogtalan megvette....igy is már annyira alacsony volt a játék ára, h tök mind1, h megveszel egy itemet a store-ban(amugy halkan megjegyezném, h minimum 5$/eurot be kell rakni a steam walletbe és nem lehet csak ugy fél euros cuccokat venni...) vagy kifizeted a játék alacsony árát... -