Team Fortress 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rage47
gondolom szétgányolták már a kódot, és foltozgatják mindig utólag
Csak arra lennék kiváncsi, hogy mi váltja ki ezeket a hibákat, amikor pl csak tárgyakat adnak hozzá.
Aquir
na mit mondtam 😄   ("next update: - Fixed players unable to get access to their backpack")

mondjuk ez már elég húzós volt egyébként is 😊

Fixed a server crash that could occur if TFBots were used across map changes
Fixed a client crash caused by weapons with attached models
Fixed a material system crash
Fixed a client crash with dynamic model loading
Fixed a few backpack images not drawing correctly
Fixed listen servers sometimes not authenticating with Steam (not being able to use Offline Practice)
Fixed the "itemtest" command
Fixed players not being able to access their backpack loadout
Updated the localization files

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

lolSL
ez egy ilyen mûfaj, sokakat érdekel (persze nem az a bohóckodás ami youtubeon megy konzolos public cod videokkal meg ilyenek) hogy milyen szinten tolják a prok
ha nem érted akkor kezdj quake videokat nézni, ott jobban átjön hogy tényleg milyen sick skill kell 1-2 lövéshez

Viktor99
Azt még hozzátenném, hogy biztos vagyok benne hogy szoktál focimeccset nézni. Na, én is szeretek focizni, kosarazni stb. De én meg képtelen vagyok végigülni azt a kurva mûsort. Max 5 percet nézem aztán kikapcsolom! Csõõ
Viktor99
Hát elõször is senki nem kérdezte a véleményed, másodszor ez tf2 topik szóval valószínû hogy befogok még tenni pár ilyet. Ha neked jobban tetszenek az 5 éves kisfiúk által készített gmodos "vicces" videók akkor nézd azt. Csõ!
Ne nézd meg:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
lol owned
mi élvezhetõ egy fregmuviban? én sosem tudtam végignézni egyet se... én úgy tartom hogy aki ilyeneket csinál általában az feltûnési viszketettséggel küzd... nem értem mi a jó abban, hogy fél év - 1 év makkjait összefoglalja neked 1db 10 perces videóban és nézegetheted hogy HÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ de jó... de ha nem is makk hanem skill, akkoris miért jó nézni? valahogy amikor megnézek egy ilyen fregmuvit, nem érzek késztetést arra hogy HÚDEJÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ LÖVÉS VÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓLT.

na mindegy 😄

ja muszáj rászoknom 😊

Viktor99
Egy igazán igényes fragmovie 😊

Realeevel mostanság ez a téma😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

csokalaci

http://facebook.com/musicleander

Mert egészséges, mert fehérjétõl jobban nõ az izom 😊. Nekem is nagyobb örömet okoz egy finom étel mint bármennyi sapka😄
valakinek ez okoz örömet vagy a teljesség érzetét, ami nem lebecsülendõ. Megteheti, megéli. Szánalmas nem szánalmas, én nem foglalkozok vele, ha van sapkám eladom nekik. Mindenki boldog.
Rage47
miért pont azt?
Vennének inkább csirkét és rizst😄

de miért ilyen szarra? akkor inkább vegyen játékot vagy akármi... bárminek több értelme van mint ennek

hja,de annyit keresnek, hogy nem tudják elbaszni mire, fõleg a szingli gép elõtt ülõd emberek
ettõl függetlenül szerintem szánalmas

Rage47
nekik ez csak pár dollárocska, nem súlyos ezer forintok
2011re megértük hogy az emberek olyan hülyék egy pár pixelbõl álló szarra majd 1000 forintot kiadjanak... omg

Viktor99
Amúgy ha valakinek akadna "Indubitably Green" festéke akkor megvenném mert kel hogy passzoljak a többi Nu:G-os majomkához 😛
csokalaci
Sajnos komoly... 😞

NEOreg3

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Ez komoly vagy csak photoshop?

Jim Morrison
KAPTAM szurke festékek ojó

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Aquir
ne vigyorogj!! :|   A buta játékaidtól más püföli a gépet mérGaben.

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

De addig nincs semmi értelme ezeknek, amíg nincs a Portal 2 coopban
MEDVEEEE!

Rage47
sztem átnevezik trade fortress-re majd
Mostanában nekem is kimerül ebben a Tf2😄

Jim Morrison
háh, már elindult ! 😄 megy az idle 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Már ki se próbálom inkább😄 Majd 1 év múlva😛

csokalaci

Jim Morrison
nocsak meg mindig crashel... ki gondolta volna...

Jim Morrison
lol 😄 pont azért is szeretem a dobozos verziókat, mer nem kell letölteni 😄 hátdeittnem

csokalaci
Imádom a valve-t... portal 2 megvan dvd-n azt le akarja tölteni internetrõl.

Jim Morrison
ugy utalom bazmeg, leszedednek velunk egy 500megas updatet, es azt 189megas updattel tudjak kijavitani... no comment.

Jim Morrison
Next update:
-mini tracsaction for ammo (ex: 1 rocket costs $0.01 )

woy
fancy fedora <#eljen>

Jah, de nekem csak a redvás Man co sapi jött, meg a fancy fedora😛

NEOreg3
portal 2 csak az elõszele annak, hogy majd lehet tauntokat venni tf2-ben

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Aquir
😄D

Rage47
ez hihetetlen
amúgy TF2bõl átjön pár cucc ingyen
hihetetlen komolyan😄😄

Ráadásul el se indul az a szájbabaszott game😄😄 Csak röhögni tudok a valve-n-_-

lolSL
gyertek sapit venni portal 2-be!

éééés végre ápdéééétabüdöskurvaéletbemán😄

Sadist
Na legalább nem csak nekem crashel az update óta.

Amúgy ha -novid paraméterrel indítottam, akkor jóval tovább bírta.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Jim Morrison
láttátok a legujabb teleport reklamot?

XD

Viktor99
KA-BOOM! Couldn't ya see tha bloody bombs? Haha! >😄