30108
  • SzirmosSzisza
    Backburner ?
  • Viktor99
    Ebbe ne menjünk bele, oké? Ne az itemekért játszatok. Kb 3-4 értelmes item van, a többi hülyeség. (equalizer, kritzkrieg, übersaw)
  • Dency
    Hát ja amúgy :D nehogy kidobáljátok már, akkor inkább adjátok nekem.
  • Geri98
    neked értelmetlen. nekem nem. akkor már ide is adhatnád :D
  • NEOreg3
    dobáld.
  • MerlinW
    Én mindent kidobálok:) Az utóbbi időben már el sem fogadom mikor felugrik az ablak. Totálisan értelmetlen az egész tárgy-mizéria... Játszom oszt kész:)
  • Zomil
    egyrészt a ládák nem számitanak bele, másrészt ez elözö heti fennmaradt drop-ot átviszed a következö hétre, vagyis, ha 1hétig nem játszol a következö héten 2x annyi drop-ot kapsz.
  • Geri98
    és felesleges half zatoichi, vagy persian persuader valakinek ?
  • RatBaG #26859
    ez a heti 10-12 drop biztos? én már valami 22-25nél járok, ládákkal együtt
  • NEOreg3
    semmit nem dobunk kukába (max a ládákat), mert be lehet kraftolni
  • Geri98
    és amúgy egy tök felesleges kunai kése nincs valakinek véletlenül ? :D vagy több van belőle és nem akarja kukába dobni ?
  • Zomil
    hivatalos dm játékmod nincs, csak mod van rá...
  • Jim Morrison
    mondom hogy van, bar szerintem te nem erre a deathmatcher gondolsz. 10slotos szero, palya legnepszerubb reszen respawnolsz es egybol eledsz bla bla bla... ip :
    193.178.147.188:27017
  • wollnerd #26854
    A Wikipédia szerint vannak deathmatch-es pályák....
  • Jim Morrison
    biztos hogy dm re gondolsz? ez nem cod, bar van DM szerver, de magyar tudtommal (meg) nincs.
    nemreg
  • wollnerd #26852
    Én is letöltöttem a játékot, próbálok kitanulni a játék használatát, de így is elég messze állok.
    Tudtok jó deathmatch-es magyar szervereket?
    Kíváncsi volnék hogy a játék mióta lett ingyenes?
  • Geri98
    ó, így már értem :) nem vehetek fel senkit friendslist-re ?
  • Viktor99
    Kiegészítem hogy átláhatóbb legyen.

Amit te nem tehetsz meg azt többiek (akik megvették) azok megtehetik veled. Pl. rádtradelhetnek, adhatnak cuccokat, le muteolhatnak (:D), felvehetnek friendslistre. Na ez te sajna nem teheted. :/
  • Viktor99
    Te kaphatsz akármit csak adni nem tudsz.
  • Geri98
    kapok ? hogy? :O tradelni nem tudok mert nem fogok megvenni semmit a boltban és ha nem veszek semmit akkor nem enged tradelni sem. : / de köszi :) és ha tudod hogyan lehet anélkül hogy tradelnénk akkor az nagyon jó lenne :D
  • byzhouse
    én már 2-t kidobtam belőle :| ha megint lesz akkor kapsz
  • Geri98
    pont hogy a half zatoichit akarom :)
  • NEOreg3
    eyelander szar, half zatoichit vagy persian persuadert használj medieval-ben
  • Geri98
    pontosan ezért kellene kard. mert nekem is bejön az a szerver. és a pyro gereblyéjével pedig nem valami jó. (a gereblyét is találtam)
  • ronihun
    értem, köszi
    azt hittem, hogy érnek valamit a ládák :)
  • Kexii
    1. Nem semmilyen adó nem terhel téged ez után (Csak hozzáírják majd a nyugdíjadhoz.)
    2. Nem nincs ilyen opció és ha te akarsz valamit eladni könnyen átvághatnak de vannak elvileg megbízható emberek akik egy harmadik félként közvetítenek.
    3. Tradelni lehet de szinte semmit nem érnek. Jó ha 1 fegyvert kapsz 8 ládáért, de ha kifogsz magadnak valakit aki házat épít belőlük akkor akár többet is kaphatsz.
  • ronihun
    lenne pár kérdésem:
    1.Ha pénzt teszek a steam accountomra, mondjuk 5€ -t akkor az mennyi pénzt von le a kártyáról? mármint van mellé adó, vagy bármilyen plusz vagy csak azt az 1300-1400 Ft-ot?
    2.Ha tradelek itemet, és mondjuk pénzzel fizetne valaki, akkor az hogy megy? Van ilyen opció a tradeben vagy ezzel átverhetnek?
    3.Supply Cratet el lehet adni? és ha igen akkor mit ér? vagy jobban megéri kinyitni?
  • Danyi95
    ízlések és pofonok... nekem bejön :D
  • Viktor99
    Most mondanám hogy az egy baromi rossz mod vagy micsoda, de azért néha élvezhető.

igazából szörnyű
  • Danyi95
    A DeGroot Keep-en is "ultragáz"?
  • Viktor99
    1. Demoman-el kardozni ultragáz. (De tényleg. Ne.)
    2. Ez fent van szerintem tf2wiki-n is. (Sztem onnan tudja hogy általában mindenki ezzel jön és már mind kívülről fújjuk :P)
  • Viktor99
    Már megvan neki.

#Cat - Ilyen cuccokat ne nagyon tradelj, mert direkt arra mennek hogy átvágjanak. Max ha nagyon nem kell :p
  • Geri98
    ahaa... akkor most ne is várjak hogy essen valami jó kis kard mert nekem már 11 cucc van a tatyómban, és valami 12 óra játékmenet. kössz az infót :) amúgy ezt honnan tudod? honlap vagy ilyesmi?
  • NEOreg3
    heti limit van, ami maximum 12 itemet jelent 11 játékóra alatt, minimum korlát elvileg 6 item, de fórumokon olyat is látok, hogy valaki csak 2-t kap, szóval teljesen véletlenszerű

az item limit csütörtökön resetelődik, vagyis akkortól számítva találhatsz megint cuccokat 11 órán keresztül
  • Dency
    Hali. Akkor most kell a Wrangler vagy nem? Mert a Mantreads-ért oda adom.
  • Geri98
    *játszottam bocs :D
  • Geri98
    Hi all!

nem értem a logikáját a droppoknak... játszom játszom és a végén kiírja hogy ezt meg ezt találtam. de játék közben nem találok semmit csak a végén hozzámvágja a szöveget. és a másik, csak tegnap előtt jöttek cuccok. ma egy darab se. és tegnap se. pedig sztem több mint 30-40 meccset látszottam.

valaki el tudná magyarázni hogy hogyan műkszik a dolog?
  • Jim Morrison
    nekem igen, szoval tradeljunk majd
  • SzirmosSzisza
    MNC-s scout zokni megér 3 fegyvert ? (én lettem volna az eladó, csak noob vok és inkább canceleztem :D)
  • csokalaci
    Én is de nem értem miért.